Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
23.11.2010 21:27:52
Neljandik veebikülastusi läheb Facebooki arvele |
|
|
link :: Äripäev
Möödunud nädalal langes neljandik ameeriklaste registreeritud veebikülastusi Facebooki arvele, aasta tagasi oli vastav näitaja vaid 16,7%. See näitab, et sotsiaalne võrgustik Facebook jätkab kasvamist, vahendas cybersecurity.ru monitooringufirmat Hitwise.
Uuringust nähtus, et aastaga kasvas Facebooki infokäive 60% ja iga kümnes ameeriklane läks teistele veebilehtedele Facebookist. Võrdluseks, Google'il on vastav näitaja vaid 7%.
Loe edasi Äripäevast
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
23.11.2010 21:36:28
|
|
|
Olgu aga lahked!
Mul on HV, pool kogu liiklusest
Üsna nukker on seda käitumist kõrvalt vaadata.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
23.11.2010 22:11:08
|
|
|
Mis selle facebooki fenomen on? Kas keegi siinsetest suudab mulle mõjuvate argumentidega müüa maha idee endale facebooki konto teha?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.11.2010 22:12:47
|
|
|
Sul Orkuti konto on?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
23.11.2010 22:16:17
|
|
|
Orkut on, kunagi sai aktiivsemalt seda külastatud, hetkel kord kuus. Mingi hetk läks täielikuks läbuks, orkut hakkas kuvama kõikide sõprade kõiki tegevusi. Mul ei ole vaja olla kursis kõikide sõprade lemmik muusikavideodega, naljakate kasside piltide ja muu "olulisega"
viimati muutis -Koppel- 23.11.2010 22:19:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
23.11.2010 22:17:40
|
|
|
Kui loosiõnni on, siis võid võita läbi facebooki nii mõndagi head..
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
23.11.2010 22:20:20
|
|
|
-Koppel- kirjutas: |
Mis selle facebooki fenomen on? Kas keegi siinsetest suudab mulle mõjuvate argumentidega müüa maha idee endale facebooki konto teha? |
Ega ei olegi mõjuvaid argumente peale selle, et on nagu suhtluskeskkond ja saab tuttavatega/sugulastega mugavalt sidet pidada ja arvamusi/muljeid jagada erinevate sündmuste kohta. Orkut on iseenesest surnud. Ratega pole mõtet võrrelda.
Kui oled siiamaani kenasti hakkama saanud ilma suhtluskeskkonnata, saad ka edaspidi
HV valuutakalkulaator
viimati muutis Tanel 23.11.2010 22:21:05, muudetud 1 kord |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.11.2010 22:20:33
|
|
|
-Koppel- kirjutas: |
Orkut on, kunagi sai aktiivsemalt seda külastatud, hetkel kord kuus. Mingi hetk läks täielikuks läbuks, orkut hakkas kuvama kõikide sõprade kõiki tegevusi. Mul ei ole vaja olla kursis kõikide sõprade lemmik muusikavideodega, naljakate kasside piltide ja muu "olulisega" |
Ega sa paljust sel juhul ilma ei jää. Ainus pluss on see, et Facebook on stabiilsem kui Orkut ja mingeid "bad donut" veateateid seal pole. Seadistamisvõimalusi on ka rohkem.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.11.2010 22:21:38
|
|
|
woozy kirjutas: |
Kui loosiõnni on, siis võid võita läbi facebooki nii mõndagi head.. |
Ainuke põhjus miks seal liige olen.
Mõnes kohas ei pea isegi midagi tegema et midagi võita. Lihtsalt olemisest oled loosinimekirjas
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
23.11.2010 22:28:36
|
|
|
tsitaat: |
saab tuttavatega/sugulastega mugavalt sidet pidada
|
Ja siiski, kedagi puht siiralt külastada, temale üks üllatuslik õhtune sõbralik kõne võtta, kiri kirjutada, sest sind huvitab tema käekäik, on igati mõjuvõimsaim, sidemeid tugevdav, emotsioone loov, kui närune suhtlusvõrgustik. See ei anna mingit tunnet. Seega ei.. inimene vajab arenemiseks midagi rohkemat kui virtuaalne suhtluskeskkond.. kasvõi vaid positiivse tagasiside kogemuse pärast, mille otsa sa inimesega veidi isiklikumalt suheldes sattuda võid. Ehk see isiklik tasand, mida suhtlusvõrgustikud pakkuda ei suuda, ongi üks ja ainuke argument mitte igasugu saastaga kaasa minemiseks.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
23.11.2010 22:29:25
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
saab tuttavatega/sugulastega mugavalt sidet pidada
|
Ja siiski, kedagi puht siiralt külastada, sest sind huvitab tema käekäik, on igati mõjuvõimsaim, sidemeid tugevdav, emotsioone loov, kui närune Facebook. Seega ei.. inimene vajab arenemiseks midagi rohkemat kui virtuaalne suhtluskeskkond.. kasvõi vaid positiivse tagasiside kogemuse pärast, mida päris maailmas kogeda võib. |
Loomulikult kõik õige, lihtsalt mugavus on kõige edasiviivam jõud ja inimeseloom on juba oma loomult laisk
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
23.11.2010 22:33:16
|
|
|
inimeseloom on juba oma loomult laisk
|
Kindlasti mitte. Laiskus on õpitud rumalus.. aga uudishimu, ainuke inimlik instinkt, omadus, mis meid loomariigis teistest eristab, annab tõesti vahendid elukorra mugavdamiseks. Pane tähele, et laiskus ja mugavus ei ole samad.
Kuid jah.. miski on selleni viinud, et inimesed piirduvad ja haaravad suhtlusvõrgustikest kahe käega, selle asemel, et midagi "more genuine" kogeda. Eks see üks üldine miim ole, millele ma lahendus hetkel pakkuda ei oska.. või.. pigem peab mõistma, kust piiri pidada ja mida suhtluses siiski väärtustada.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
23.11.2010 22:35:08
|
|
|
FB's on ka ju suurepärane tuunimisvõimalus... HIDE. Kaks päeva klikkisin, nüüd on täiesti tühi
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
23.11.2010 22:51:03
|
|
|
http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s14e04-you-have-0-friends
Olen kõrvalt näinud, kuidas antud episood toimus päriselus. Inimene oli sunnitud oma nime all facebookis konto tegema, sest muidu oleks seda teinud teised tema eest.
Facebook on viirus. Mädaplekk internetis, mis tuleks välja lõigata. Inimestel on sõbralistis 1000 inimest, aga kellegagi õhtul õllet jooma pole minna.
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks... |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
23.11.2010 23:21:15
|
|
|
tõesti kurb uudis.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
24.11.2010 00:10:12
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Kui oled siiamaani kenasti hakkama saanud ilma suhtluskeskkonnata, saad ka edaspidi  |
Seda arvan minagi. Ei ole plaanis ühegi suhtluskeskonnaga liituda.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Patsaan
HV kasutaja
|
24.11.2010 09:49:20
|
|
|
mulle küll meeldib facebook ,saab palju põnevat teada
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
24.11.2010 10:03:13
|
|
|
FB kena koht ju
Mõnedel lihtsalt foobia internetis suhtlemise vastu..
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
timothy
HV kasutaja

|
24.11.2010 10:32:03
|
|
|
Mina kasutan nüüd juba igapäevaselt FB. Nii äri kui era otstarbel. Samuti jälgin mõnda asjalikku ja reaalselt kasulikku blogi FB vahendusel - minu jaoks on nii mugavam ja kiirem.
Tõsi, FB kaudu suhtlemine pole sama, mis reaalsetl suhtlemine. Aga kõigiga kellega tahaks, ei jõua reaalselt suhelda. Ja kes kurdavad liigse läbu üle - FB-s saad ju kõik mittehuvitava kinni keerata (nt. kes mis mängu mängis jne).
Ainus mis praegu tõsiselt üle viskab, on inimesed, kes valimatult iga kampaania välja jagavad ja sinna JAGATUD kirjutavad. Nüüd juba tehakse sama suvaliste piltide ja postidega kus kas nõuta jagamist või ei ole üldse tegu kampaaniaga. Kirjutatakse lihtsalt seintele jagatud jne. Siin tahaks küll appppi hüüda
Mul on erakonto ja kaks nn. fännilehte, väikesed veel, aga tasapisi..
_________________ www.minuprint.com fototrükk
3dmarket.ee filamendid 3d printerile ja 3d prinditud tooted |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
24.11.2010 10:42:20
|
|
|
Väga õige kusjuures
See "sõbra" mõiste ongi tegelikult vale, pigem rohkem "acquaintance", kuna enamikul (pole minagi mingi erand) on(sõbra)listis enamik klassikaaslastest ja muudest inimestest, kelle nime tead ja oled paar sõna vahetanud, nende inimeste tegemistest pole 99% juhtutest mingit aimu.
Samas on ta hea turunduskanal, selle kaudu saab soodsamalt pileteid, osaleda loosimistes, aruteludes jne.
Minagi olin skeptiline ja liitusin vaid seetõttu, kuna ühele üritusele sai pileti märgatavalt soodsamalt, (sinna küll ei jõudnud, aga see on teine teema) kuid praegu olen hakanud kasutanud facebook tšätti ja privaatsõnumeid, kui msni kasutada ei viitsi või ei saa.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.11.2010 11:00:13
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Möödunud nädalal langes neljandik ameeriklaste registreeritud veebikülastusi Facebooki arvele |
Kurikaval mõte tekkis : kõik McJänkid FB-sse, siis saab internet puhtamaks kohaks.Las möllavad siis seal FB-s omavahel
psydeblo kirjutas: |
FB kena koht ju
Mõnedel lihtsalt foobia internetis suhtlemise vastu.. |
Lol jah ~500 posti kuus siin HV-s ainuüksi ja sadakond muude foorumite peale kokku + MSN,SMS,Email ja telefonikõned.Tõsine suhtlemiskartus tõesti
Öeldakse ju, et kui sind pole FB-s, siis sind pole olemas.No taolisel juhul ma olen väga õnnelik, et mind pole olemas .Ja teid seal FB-s pole kah olemas
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
24.11.2010 11:10:43
|
|
|
tomorrow, Ma ei mõelnud päris nii, aga eks võta isiklikult, kui see tuju paremaks teeb
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
timothy
HV kasutaja

|
24.11.2010 11:18:13
|
|
|
Viimasel ajal vahel on FB ka msni aseainena kasutust leidnud, jällegi nii äri kui era otstarbel. FB-s on asi lihtsam, ei pea taga ajama inimese telefoni nr, msni, skypet või mida iganes. Pealegi, osadel pole msni, teisel pole skypet, kolmanda telefoni ei leia avalikest kanalitest nt. 1181 jne.
Kellele ei meeldi, et tal on igasugu pooltuttavad sõprade listis - kelle süü see on
_________________ www.minuprint.com fototrükk
3dmarket.ee filamendid 3d printerile ja 3d prinditud tooted |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
24.11.2010 11:24:30
|
|
|
FaceWhat?
"Ou-jou! Miks sul FaceBooki ei ole?" "Tee ka." "Tule pimedusest välja." "Kasuta innovaatilisi kanaleid." WHAAAT?.... Põhimõtte pärast ei hakka sinna kontot tegema - Add friend, add friend, olen ühe korra inimest näinud, kui hästi läheb - add friend. Palju teil neid sõpru seal _tegelikult_ on?
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|