Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kristoferr
HV Guru

|
24.11.2010 11:28:09
|
|
|
Ma saan aru, mingi 5% WWweebis oldud ajast veedaks ehk feisbookis, kui fännaks, aga 25%
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
24.11.2010 11:34:09
|
|
|
feispukk on suht täesti pointless tegelt (fääntsi rate). Aga läksin sinna sõbra tungival soovil ja nüüd avastasin sealt supermaario mängu ja pelan ajaviiteks klassikat
Need kes ütlevad, et fb on mõttetu, siis neil on õigus, aga siis tekib küsimus millel on üldse mõte?
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
24.11.2010 12:03:59
|
|
|
FB, HV, Orkut - ühed suhtluskeskkonnad kõik. Päris huvitav on vaadata, kuidas mõni põhjab FB'd ning samal ajal veedab enamuse aja HV's. Samasugune sotsiaalmeedia, eriti kui rääkida taustal sellest, kui tore on päriselus silmast silma suhtlemine ja kui halb on virtuaalne suhtlus.
Ahjaa - uudis on USAst, äkki peaks panema selle ka teemasse kirja?
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
24.11.2010 18:13:46
|
|
|
Ma ei saa aru, kuidas inimesi häirib see, et kas teisel inimesel on 50, 500, 5000 nö sõpra.. mind jätab küll külmaks.. kui mingi lambikas lisab, siis on alati ei nupp kah olemas..
Naljakas, kuidas pop orkut on nii välja surnud nüüdseks..
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.11.2010 18:23:10
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Olgu aga lahked!
Mul on HV, pool kogu liiklusest
Üsna nukker on seda käitumist kõrvalt vaadata. |
Seda, kui rahvas veedab veerandi ajast FBs või seda, kui ise istud pool ajast hvs? Ühtmoodi ajaraisk/enesetäiendus/äri võivad mõlemad olla
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
24.11.2010 20:52:56
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Olgu aga lahked!
Mul on HV, pool kogu liiklusest
Üsna nukker on seda käitumist kõrvalt vaadata. |
Seda, kui rahvas veedab veerandi ajast FBs või seda, kui ise istud pool ajast hvs? Ühtmoodi ajaraisk/enesetäiendus/äri võivad mõlemad olla  |
Käitumine ja kasutajaskonna kvaliteet sotsiaalvõrgustikes, nagu rate.ee ja facebook, on midagi väga muud, kui üsnagi maailmateadlikud ja lugupeetud kasutajad HinnaVaatluses, kellega annab teemakohaselt vestelda. Sellel foorumil on kindel suunitlus, mis läheb kokku minu enda huvidega ega ole kuidagi võrreldav mõne sotsiaalvõrgustiku tüüpilise sõltlasega. Ja nii edasi..
Ma ei kujuta ette, mida seal tehagi...mingid mängud on, millele rumala peaga raha ja aega saab kulutada.. sai vist põldu harida? Oleks HV foorum FB'i üle viidud, mis seal parata, pean kaasa liikuma, aga seniks ei.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.11.2010 20:53:10
|
|
|
Käitumine ja kasutajaskonna kvaliteet sotsiaalvõrgustikes, nagu rate.ee ja facebook, on midagi väga muud, kui üsnagi maailmateadlikud ja lugupeetud kasutajad HinnaVaatluses, kellega annab teemakohaselt vestelda |
Nii nagu on vaba mikker ja mängude-konsoolide alafoorumid suuresti läbu täis on võimalik FB'st samuti üsna asjalikku infot ja mõistlike inimesi leida.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
timothy
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
24.11.2010 21:26:36
|
|
|
Tehnilise ja kasutajaliidese sõbralikkuse poole pealt on see parim suhtluskeskkond mida ma kasutanud olen (võrreldes orkuti ja ratega). Huvitav on vaadata millega tuttavad maailmas hakkama saavad, kuid üldjuhul sellega asi minu jaoks piirdubki.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.11.2010 13:11:45
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
FB, HV, Orkut - ühed suhtluskeskkonnad kõik. |
HV pole samas klassis FB jms sarnaste sotsiaalmeediatega, kuna ei toeta mitmeid asju mida need toetavad.HV on ikka klassikaline foorum.Ei tasuks seda segi ajada
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
25.11.2010 13:22:08
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
HV pole samas klassis FB jms sarnaste sotsiaalmeediatega, kuna ei toeta mitmeid asju mida need toetavad.HV on ikka klassikaline foorum.Ei tasuks seda segi ajada :!: |
Kas ikka on erinevus nii suur? Julgen kahelda. Üks võib ju olla ühtemoodi väljanägemisega, teine teistsugune kuid kasutatakse märkimisväärses osas samal eesmärgil. HV's on rohkem tehnikahuvilisi ning jutud on ka suuremas osas vastava taustaga aga chit-chat-i ja small-talk-i on ikkagi.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
25.11.2010 13:40:59
|
|
|
Facebookist on üks hea-et temast tehti south parki multikas
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.11.2010 13:50:38
|
|
|
HV pole samas klassis FB jms sarnaste sotsiaalmeediatega, kuna ei toeta mitmeid asju mida need toetavad.HV on ikka klassikaline foorum.Ei tasuks seda segi ajada  |
Kas ikka on erinevus nii suur? Julgen kahelda. Üks võib ju olla ühtemoodi väljanägemisega, teine teistsugune kuid kasutatakse märkimisväärses osas samal eesmärgil. HV's on rohkem tehnikahuvilisi ning jutud on ka suuremas osas vastava taustaga aga chit-chat-i ja small-talk-i on ikkagi. |
Vot hetkel ei leia aga üks HV kasutaja tegi mingi põhjaliku blogipostituse kus vaadeldi HV-d kui sotsiaalmeediat ja seal oli ära toodud erinevad aspektid miks HV ikkagi ei klassifitseeru sotsiaalmeediaks(nt mul jäi meelde, et ei saanud oma kasutajagruppe luua jne).Oli kuskil üldfoorumis või OT poole peal see link väikses teemas
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
26.11.2010 05:03:24
|
|
|
See läheb juba juuksekarva lõhki ajamiseks kui hakata definitsioonides järge ajama. Point jääb ikka samaks, et nii FB'st kui HVst leiab nii läbu kui mõistlikku juttu, ma küll ei julgeks väitma hakata et üks oleks teisest selgelt parem aja raiskamise koht. Ainus boonus on, et HVs ennast teatud alafoorumite peale piirates on müra pisut vähem. FBs on säärane piiramine mõnevõrra keerukam kuid siiski teostatav.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
29.11.2010 20:05:44
|
|
|
HV pole samas klassis FB jms sarnaste sotsiaalmeediatega, kuna ei toeta mitmeid asju mida need toetavad.HV on ikka klassikaline foorum.Ei tasuks seda segi ajada  |
Kas ikka on erinevus nii suur? Julgen kahelda. Üks võib ju olla ühtemoodi väljanägemisega, teine teistsugune kuid kasutatakse märkimisväärses osas samal eesmärgil. HV's on rohkem tehnikahuvilisi ning jutud on ka suuremas osas vastava taustaga aga chit-chat-i ja small-talk-i on ikkagi. |
Vot hetkel ei leia aga üks HV kasutaja tegi mingi põhjaliku blogipostituse kus vaadeldi HV-d kui sotsiaalmeediat ja seal oli ära toodud erinevad aspektid miks HV ikkagi ei klassifitseeru sotsiaalmeediaks(nt mul jäi meelde, et ei saanud oma kasutajagruppe luua jne).Oli kuskil üldfoorumis või OT poole peal see link väikses teemas  |
nu HV on ehe sotsiaalmeedia, kus kontingent ajab rep'i ja feimi taga
see väljendub teiste aitamises ning sellepeale positiivsete hinnangute jagamises
jagatakse omavahel infot ning nö sõbrunetakse vaimselt teiste kasutajatega, kellega on ühised huvid - rääkimata pidevast HV's istumisest, mis teeb vaat et rohkemgi, kui see 25% fb'd päevas
ise vaatan aegajalt fb's, mida inimesed teevad ning ehk on keegi sõnumi saatnud, lisaks sõbrad, kes toimetavad välismaal - vaatan nende käekäiku
pluss mõned endale huvipakkuvad rakendused annavad endast märku vaid fb's
ning lisaks veel telefoniraamatu sünkimine fb'ga - pildid, uued numbrid, epostid ja sündmused
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.11.2010 20:15:51
|
|
|
libe kirjutas: |
kontingent ajab rep'i ja feimi taga
see väljendub teiste aitamises ning sellepeale positiivsete hinnangute jagamises |
See käis minu kohta või?
Ma ei küsi endale positiivseid.Kui inimene tunneb, et ma olen seda väärt siis ta annab selle.Ja mida on halba teiste aitamises?.Tihtipeale olen ma mõne asjaga seoses ainuke kes kaasagi aitab mõelda.50% vist vaatab, et mida sa loll siin küsid oma lolle küsimusi ja ülejäänud 50% ei huvita
Fakt on see, et kui ma ärifoorumis kõvasti kaupa teeks oleks neid positiivseid juba sadades
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.11.2010 20:46:19
|
|
|
Jep täpselt seda ma mõtlesin .Ei otsinud lihtsalt piisavalt.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
29.11.2010 20:48:54
|
|
|
see väljendub teiste aitamises ning sellepeale positiivsete hinnangute jagamises |
See käis minu kohta või?
Ma ei küsi endale positiivseid.Kui inimene tunneb, et ma olen seda väärt siis ta annab selle.Ja mida on halba teiste aitamises?.Tihtipeale olen ma mõne asjaga seoses ainuke kes kaasagi aitab mõelda.50% vist vaatab, et mida sa loll siin küsid oma lolle küsimusi ja ülejäänud 50% ei huvita
Fakt on see, et kui ma ärifoorumis kõvasti kaupa teeks oleks neid positiivseid juba sadades  |
ei pidanud otseselt sind slilmas, kuid sa kuulud sinna gruppi
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.11.2010 10:40:12
|
|
|
See käis minu kohta või?
Fakt on see, et kui ma ärifoorumis kõvasti kaupa teeks oleks neid positiivseid juba sadades  |
ei pidanud otseselt sind slilmas, kuid sa kuulud sinna gruppi |
Ja mis selles halba on?
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
30.11.2010 11:07:09
|
|
|
Ei ole FB-s ega mujal kontot olnud, ja tõenäoliselt ei tee ka kunagi, ei näe vajalikuks sellistel lehtedel kontot omada, kui tahan olla tuttavate tegevustega kursis, siis võib alati kokku saada, või msn-s suhelda.
Mul ei ole vaja teada kes ja kuna mis toitu sõi, või kas kuskil hakkas lund sadama, mul ei ole vaja seal mänge mängida, siis hakkavad igasugused lisama, Superman Bin Batman ja laadsed.
Olen olnud nii pika aja ilma suhtlusportaalideta, arvan, et suudan olla edasi.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.11.2010 18:49:28
|
|
|
braien334 kirjutas: |
Ei ole FB-s ega mujal kontot olnud, ja tõenäoliselt ei tee ka kunagi, ei näe vajalikuks sellistel lehtedel kontot omada, kui tahan olla tuttavate tegevustega kursis, siis võib alati kokku saada, või msn-s suhelda.
Mul ei ole vaja teada kes ja kuna mis toitu sõi, või kas kuskil hakkas lund sadama, mul ei ole vaja seal mänge mängida, siis hakkavad igasugused lisama, Superman Bin Batman ja laadsed.
Olen olnud nii pika aja ilma suhtlusportaalideta, arvan, et suudan olla edasi. |
eelarvamused, fakt on, et sa ei pea seal suhtlema ega hullupööra lugema, vaid sealt õnnestub ka praktilist infot leida ning seda kasutada
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
30.11.2010 18:54:31
|
|
|
Minu enda puhul tooksin sellise näite: kolisin maale, tuttavad linnas. vahemaa 30 ja + km...Kuna mobiilikõned enamasi ikkagi midagi maksavad, siis kasutan ära netti, mille eest ma nigunii maksan. Kasutan FB just tuttavatega suhtlemiseks. Samuti olen nõus sellega et ei pea lisama selliseid inimesi oma sõbraks, keda sa ei tunne ega tea...Selles suhtes hästi orgunnitud portaal, miskit ei meeldi on ignoreeri nupp olemas.
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.11.2010 20:52:46
|
|
|
braien334 kirjutas: |
Olen olnud nii pika aja ilma suhtlusportaalideta, arvan, et suudan olla edasi. |
eelarvamused, fakt on, et sa ei pea seal suhtlema ega hullupööra lugema, vaid sealt õnnestub ka praktilist infot leida ning seda kasutada |
Jea riight .Miks peaks seda praktilist infot keset müra otsima
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |