Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Neljandik veebikülastusi läheb Facebooki arvele märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.11.2010 11:28:09 vasta tsitaadiga

Ma saan aru, mingi 5% WWweebis oldud ajast veedaks ehk feisbookis, kui fännaks, aga 25% icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 24.11.2010 11:34:09 vasta tsitaadiga

feispukk on suht täesti pointless tegelt (fääntsi rate). Aga läksin sinna sõbra tungival soovil ja nüüd avastasin sealt supermaario mängu ja pelan ajaviiteks klassikat icon_biggrin.gif
Need kes ütlevad, et fb on mõttetu, siis neil on õigus, aga siis tekib küsimus millel on üldse mõte?
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 24.11.2010 12:03:59 vasta tsitaadiga

FB, HV, Orkut - ühed suhtluskeskkonnad kõik. Päris huvitav on vaadata, kuidas mõni põhjab FB'd ning samal ajal veedab enamuse aja HV's. Samasugune sotsiaalmeedia, eriti kui rääkida taustal sellest, kui tore on päriselus silmast silma suhtlemine ja kui halb on virtuaalne suhtlus.

Ahjaa - uudis on USAst, äkki peaks panema selle ka teemasse kirja?
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 24.11.2010 18:13:46 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, kuidas inimesi häirib see, et kas teisel inimesel on 50, 500, 5000 nö sõpra.. mind jätab küll külmaks.. kui mingi lambikas lisab, siis on alati ei nupp kah olemas..
Naljakas, kuidas pop orkut on nii välja surnud nüüdseks..

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 24.11.2010 18:23:10 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
Olgu aga lahked!
Mul on HV, pool kogu liiklusest icon_idea.gif

Üsna nukker on seda käitumist kõrvalt vaadata.
Seda, kui rahvas veedab veerandi ajast FBs või seda, kui ise istud pool ajast hvs? Ühtmoodi ajaraisk/enesetäiendus/äri võivad mõlemad olla icon_razz.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mario.
HV Guru

sõnum 24.11.2010 20:52:56 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
MarioA. kirjutas:
Olgu aga lahked!
Mul on HV, pool kogu liiklusest icon_idea.gif

Üsna nukker on seda käitumist kõrvalt vaadata.
Seda, kui rahvas veedab veerandi ajast FBs või seda, kui ise istud pool ajast hvs? Ühtmoodi ajaraisk/enesetäiendus/äri võivad mõlemad olla icon_razz.gif

Käitumine ja kasutajaskonna kvaliteet sotsiaalvõrgustikes, nagu rate.ee ja facebook, on midagi väga muud, kui üsnagi maailmateadlikud ja lugupeetud kasutajad HinnaVaatluses, kellega annab teemakohaselt vestelda. Sellel foorumil on kindel suunitlus, mis läheb kokku minu enda huvidega ega ole kuidagi võrreldav mõne sotsiaalvõrgustiku tüüpilise sõltlasega. Ja nii edasi..
Ma ei kujuta ette, mida seal tehagi...mingid mängud on, millele rumala peaga raha ja aega saab kulutada.. sai vist põldu harida? icon_lol.gif Oleks HV foorum FB'i üle viidud, mis seal parata, pean kaasa liikuma, aga seniks ei.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 24.11.2010 20:53:10 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
Käitumine ja kasutajaskonna kvaliteet sotsiaalvõrgustikes, nagu rate.ee ja facebook, on midagi väga muud, kui üsnagi maailmateadlikud ja lugupeetud kasutajad HinnaVaatluses, kellega annab teemakohaselt vestelda
Nii nagu on vaba mikker ja mängude-konsoolide alafoorumid suuresti läbu täis on võimalik FB'st samuti üsna asjalikku infot ja mõistlike inimesi leida.
tagasi üles
timothy
HV kasutaja
timothy

sõnum 24.11.2010 21:20:31 vasta tsitaadiga

just, võid ju kuuluda FBs gruppidesse, kus räägivad inteligentsed inimesed ja just sind huvitavatel teemadel. KUI see on eesmärk. FBs on üle 300k eestlase, ebatõenäoline, et sinna hulka pole ka asjalikke eksinud icon_wink.gif
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 24.11.2010 21:26:36 vasta tsitaadiga

Tehnilise ja kasutajaliidese sõbralikkuse poole pealt on see parim suhtluskeskkond mida ma kasutanud olen (võrreldes orkuti ja ratega). Huvitav on vaadata millega tuttavad maailmas hakkama saavad, kuid üldjuhul sellega asi minu jaoks piirdubki.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 25.11.2010 13:11:45 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
FB, HV, Orkut - ühed suhtluskeskkonnad kõik.

HV pole samas klassis FB jms sarnaste sotsiaalmeediatega, kuna ei toeta mitmeid asju mida need toetavad.HV on ikka klassikaline foorum.Ei tasuks seda segi ajada icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 25.11.2010 13:22:08 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Mark0 kirjutas:

HV pole samas klassis FB jms sarnaste sotsiaalmeediatega, kuna ei toeta mitmeid asju mida need toetavad.HV on ikka klassikaline foorum.Ei tasuks seda segi ajada :!:

Kas ikka on erinevus nii suur? Julgen kahelda. Üks võib ju olla ühtemoodi väljanägemisega, teine teistsugune kuid kasutatakse märkimisväärses osas samal eesmärgil. HV's on rohkem tehnikahuvilisi ning jutud on ka suuremas osas vastava taustaga aga chit-chat-i ja small-talk-i on ikkagi.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 25.11.2010 13:40:59 vasta tsitaadiga

Facebookist on üks hea-et temast tehti south parki multikas icon_biggrin.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 25.11.2010 13:50:38 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Mark0 kirjutas:

HV pole samas klassis FB jms sarnaste sotsiaalmeediatega, kuna ei toeta mitmeid asju mida need toetavad.HV on ikka klassikaline foorum.Ei tasuks seda segi ajada icon_exclaim.gif

Kas ikka on erinevus nii suur? Julgen kahelda. Üks võib ju olla ühtemoodi väljanägemisega, teine teistsugune kuid kasutatakse märkimisväärses osas samal eesmärgil. HV's on rohkem tehnikahuvilisi ning jutud on ka suuremas osas vastava taustaga aga chit-chat-i ja small-talk-i on ikkagi.

Vot hetkel ei leia aga üks HV kasutaja tegi mingi põhjaliku blogipostituse kus vaadeldi HV-d kui sotsiaalmeediat ja seal oli ära toodud erinevad aspektid miks HV ikkagi ei klassifitseeru sotsiaalmeediaks(nt mul jäi meelde, et ei saanud oma kasutajagruppe luua jne).Oli kuskil üldfoorumis või OT poole peal see link väikses teemas thumbs_up.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.11.2010 05:03:24 vasta tsitaadiga

See läheb juba juuksekarva lõhki ajamiseks kui hakata definitsioonides järge ajama. Point jääb ikka samaks, et nii FB'st kui HVst leiab nii läbu kui mõistlikku juttu, ma küll ei julgeks väitma hakata et üks oleks teisest selgelt parem aja raiskamise koht. Ainus boonus on, et HVs ennast teatud alafoorumite peale piirates on müra pisut vähem. FBs on säärane piiramine mõnevõrra keerukam kuid siiski teostatav.
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 26.11.2010 05:33:37 vasta tsitaadiga

OT:
Vaadake ka filmi The Social Network, kes näinud ei ole...
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 29.11.2010 20:05:44 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Mark0 kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Mark0 kirjutas:

Vot hetkel ei leia aga üks HV kasutaja tegi mingi põhjaliku blogipostituse kus vaadeldi HV-d kui sotsiaalmeediat ja seal oli ära toodud erinevad aspektid miks HV ikkagi ei klassifitseeru sotsiaalmeediaks(nt mul jäi meelde, et ei saanud oma kasutajagruppe luua jne).Oli kuskil üldfoorumis või OT poole peal see link väikses teemas thumbs_up.gif
nu HV on ehe sotsiaalmeedia, kus kontingent ajab rep'i ja feimi taga
see väljendub teiste aitamises ning sellepeale positiivsete hinnangute jagamises
jagatakse omavahel infot ning nö sõbrunetakse vaimselt teiste kasutajatega, kellega on ühised huvid - rääkimata pidevast HV's istumisest, mis teeb vaat et rohkemgi, kui see 25% fb'd päevas

ise vaatan aegajalt fb's, mida inimesed teevad ning ehk on keegi sõnumi saatnud, lisaks sõbrad, kes toimetavad välismaal - vaatan nende käekäiku

pluss mõned endale huvipakkuvad rakendused annavad endast märku vaid fb's
ning lisaks veel telefoniraamatu sünkimine fb'ga - pildid, uued numbrid, epostid ja sündmused

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.11.2010 20:15:51 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
kontingent ajab rep'i ja feimi taga
see väljendub teiste aitamises ning sellepeale positiivsete hinnangute jagamises

See käis minu kohta või?

Ma ei küsi endale positiivseid.Kui inimene tunneb, et ma olen seda väärt siis ta annab selle.Ja mida on halba teiste aitamises?.Tihtipeale olen ma mõne asjaga seoses ainuke kes kaasagi aitab mõelda.50% vist vaatab, et mida sa loll siin küsid oma lolle küsimusi ja ülejäänud 50% ei huvita thumbs_down.gif

Fakt on see, et kui ma ärifoorumis kõvasti kaupa teeks oleks neid positiivseid juba sadades icon_wink.gif
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 29.11.2010 20:30:41 vasta tsitaadiga

Kuidas HVfoorumit "väljastpoolt" nähakse?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.11.2010 20:46:19 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Kuidas HVfoorumit "väljastpoolt" nähakse?

Jep täpselt seda ma mõtlesin thumbs_up.gif .Ei otsinud lihtsalt piisavalt.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 29.11.2010 20:48:54 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:

See käis minu kohta või?

Ma ei küsi endale positiivseid.Kui inimene tunneb, et ma olen seda väärt siis ta annab selle.Ja mida on halba teiste aitamises?.Tihtipeale olen ma mõne asjaga seoses ainuke kes kaasagi aitab mõelda.50% vist vaatab, et mida sa loll siin küsid oma lolle küsimusi ja ülejäänud 50% ei huvita thumbs_down.gif

Fakt on see, et kui ma ärifoorumis kõvasti kaupa teeks oleks neid positiivseid juba sadades icon_wink.gif
ei pidanud otseselt sind slilmas, kuid sa kuulud sinna gruppi
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.11.2010 10:40:12 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:

See käis minu kohta või?

ei pidanud otseselt sind slilmas, kuid sa kuulud sinna gruppi

Ja mis selles halba on?
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 30.11.2010 11:07:09 vasta tsitaadiga

Ei ole FB-s ega mujal kontot olnud, ja tõenäoliselt ei tee ka kunagi, ei näe vajalikuks sellistel lehtedel kontot omada, kui tahan olla tuttavate tegevustega kursis, siis võib alati kokku saada, või msn-s suhelda.
Mul ei ole vaja teada kes ja kuna mis toitu sõi, või kas kuskil hakkas lund sadama, mul ei ole vaja seal mänge mängida, siis hakkavad igasugused lisama, Superman Bin Batman ja laadsed.
Olen olnud nii pika aja ilma suhtlusportaalideta, arvan, et suudan olla edasi.

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.11.2010 18:49:28 vasta tsitaadiga

braien334 kirjutas:
Ei ole FB-s ega mujal kontot olnud, ja tõenäoliselt ei tee ka kunagi, ei näe vajalikuks sellistel lehtedel kontot omada, kui tahan olla tuttavate tegevustega kursis, siis võib alati kokku saada, või msn-s suhelda.
Mul ei ole vaja teada kes ja kuna mis toitu sõi, või kas kuskil hakkas lund sadama, mul ei ole vaja seal mänge mängida, siis hakkavad igasugused lisama, Superman Bin Batman ja laadsed.
eelarvamused, fakt on, et sa ei pea seal suhtlema ega hullupööra lugema, vaid sealt õnnestub ka praktilist infot leida ning seda kasutada
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 30.11.2010 18:54:31 vasta tsitaadiga

Minu enda puhul tooksin sellise näite: kolisin maale, tuttavad linnas. vahemaa 30 ja + km...Kuna mobiilikõned enamasi ikkagi midagi maksavad, siis kasutan ära netti, mille eest ma nigunii maksan. Kasutan FB just tuttavatega suhtlemiseks. Samuti olen nõus sellega et ei pea lisama selliseid inimesi oma sõbraks, keda sa ei tunne ega tea...Selles suhtes hästi orgunnitud portaal, miskit ei meeldi on ignoreeri nupp olemas.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.11.2010 20:52:46 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
braien334 kirjutas:
eelarvamused, fakt on, et sa ei pea seal suhtlema ega hullupööra lugema, vaid sealt õnnestub ka praktilist infot leida ning seda kasutada

Jea riight icon_smile.gif .Miks peaks seda praktilist infot keset müra otsima thumbs_down.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Neljandik veebikülastusi läheb Facebooki arvele mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.