Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 522 |
|
autor |
|
Stabby
Kreisi kasutaja
|
14.10.2018 18:29:40
|
|
|
Mirc kirjutas: |
Mis sellest boksist sisse/välja lülitada?
|
vase peal võtab ju internetikiirust maha kui digiboks käib?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
14.10.2018 18:36:58
|
|
|
Mul võimalik HD vaadata ka ilma eurot maksmata. Aga olgu sellega kuidas on, niikuinii ma nende väljapressimisele ei allu! Põhimõtte pärast...
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
14.10.2018 20:12:55
|
|
|
Ah kurat...
Unustan tihti ära, et paljudel on ühendus mingisuguse vanema tehnoloogia järgi.
Endal valguskaabel vms ja ei oska üldse sellistele asjadele mõelda, et kuskil tõmbab miskit vähemaks.
Sellisel juhul ehk tõesti peab välja lülitama.
Näosaade on mingi hetk peal olnud ja naine mõtles, et paneb algusest.
Uus boks ei suuda kerida. Olgu selleks x2-16, aga ei miskit.
Samas teises toas vana arris kerib kenasti.
Ma ainukene? Mingi päev oli mingisuguse saatega samamoodi, et ei keri.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Charly
HV vaatleja

|
14.10.2018 20:45:35
|
|
|
Mirc kirjutas: |
Ah kurat...
Unustan tihti ära, et paljudel on ühendus mingisuguse vanema tehnoloogia järgi.
Endal valguskaabel vms ja ei oska üldse sellistele asjadele mõelda, et kuskil tõmbab miskit vähemaks.
Sellisel juhul ehk tõesti peab välja lülitama.
Näosaade on mingi hetk peal olnud ja naine mõtles, et paneb algusest.
Uus boks ei suuda kerida. Olgu selleks x2-16, aga ei miskit.
Samas teises toas vana arris kerib kenasti.
Ma ainukene? Mingi päev oli mingisuguse saatega samamoodi, et ei keri. |
Kerimine toimib kenasti, tänagi saanud kasutada, nagu ka paaril eelmisel päeval.
_________________ I'm just 2 people short of a threesome.Help! |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.10.2018 21:17:25
|
|
|
Juba teine NV alustan näosaadet 30 min peale algust, vähemalt esimesed 3x10min reklaami saab edasi kerida, just olen selleni puhtalt jõudnud.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Axelaction
HV vaatleja
|
15.10.2018 00:18:39
|
|
|
jaakjaak22 kirjutas: |
Pailaps kirjutas: |
oliver989, ei ole tarvis, siin on foorumlased jooksutamas Telia IPTV-d pfsense, mikrotik, asus RT ruuterite baasil. Telia support sinu pakutud lahenduse puhul puuduks täielikult, kuna kaugelt seda ei halda. |
Telia support on oluline, kui ripud veel DSL-ühenduse otsas. Kui aga fiiber jookseb juba tuppa, siis sõltub iseenda soovidest ja oskustest, mis sinna otsa paned. TeliaTV+2GHz-wifi võimeline mikrotik maksab mõnikümmend eurot, aga ka gigabitiste portide ja AC wifiga variant tuleb Intenost oluliselt soodsama hinnaga - pistad seina ja unustad. Kui on huvi, siis võin mingid hinnad välja mõelda turvaliselt eelseadistatud pakkumiste jaoks  |
Tunnen huvi selle vastu kuidas Telia IPV-d mikrotik v asus rt ruuteri baasil kasutada.
Kas saad saata mullle privaatsõnumi enda kontaktiga, et siis täpsemalt kokku leppida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.10.2018 09:50:54
|
|
|
Mismoodi ma S6 pulti saan "käsitsi" õpetada nagu eelmisi pulte? Vol +- toimivad aga TV nupp ei tee midagi.
Üle HDMI-CEC käsud iseenest liiguvad aga paneks selle TV nupu alla siis pigem ressi On/Off juhtimise, aegajalt juhtub et ress<->TV HDMI suhtlus omavahel segaduses ja sisse-/väljalülitamine ei toimi.
Ei peaks hakkama laualt teist pulti haarama.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
anryo
HV kasutaja
|
15.10.2018 11:51:01
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
5 portiga 100ne switch maksab odava pizza hinna, digiboksile/TV-le/ressile on sellest enam kui küll... |
Just - sest seadmeid on rohkemgi, mis netti tahavad. Mul on näiteks:
- digiboks
- TV
- ressiiver
- Bluray
- Xbox
- NAS ketas
Ja kui vähegi võimalik, siis ma eelistan ALATI kaablit WiFi'le...
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
15.10.2018 12:47:57
|
|
|
Ei maksa seda 100-st switchi ülearu ka kiita. Mul on kõvakettal üks 4K demo video, mis teleka 100-sest võrgupeasast kuidagi sisse ei mahu. Töötab sujuvalt siis kui ketas on teleka küljes
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.10.2018 13:25:24
|
|
|
Mismoodi ma S6 pulti saan "käsitsi" õpetada nagu eelmisi pulte? Vol +- toimivad aga TV nupp ei tee midagi.
Üle HDMI-CEC käsud iseenest liiguvad aga paneks selle TV nupu alla siis pigem ressi On/Off juhtimise, aegajalt juhtub et ress<->TV HDMI suhtlus omavahel segaduses ja sisse-/väljalülitamine ei toimi.
Ei peaks hakkama laualt teist pulti haarama. |
mõned lehed tagasi sai kirjeldatud:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9956570#9956570
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.10.2018 14:13:56
|
|
|
indrpo, jälle sa vastad ilma süüvimata. Pult on mul juba "õpetatud", Vol +- toimivad (ma eeldan et üle IR, mitte läbi HDMI-CEC-i) aga TV nupp ei toimi, hoolimata "õpetamisest".
Ja üleüldse ma tahaks seda nuppu panna ressiiverile On/Off tegema nagu mu praegusel S5 puldil.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dev Grex
HV Guru
|
15.10.2018 14:14:51
|
|
|
indrpo, jälle sa vastad ilma süüvimata. Pult on mul juba "õpetatud", Vol +- toimivad (ma eeldan et üle IR, mitte läbi HDMI-CEC-i) aga TV nupp ei toimi, hoolimata "õpetamisest".
Ja üleüldse ma tahaks seda nuppu panna ressiiverile On/Off tegema nagu mu praegusel S5 puldil. |
Eelnevalt tõesti juba kirjutatud ju, et ise ei saa enam käsitsi õpetada.
|
|
Kommentaarid: 354 loe/lisa |
   |
1 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.10.2018 14:18:11
|
|
|
bladerunner, on/off nupu õpetust saad uuesti eemaldada ja lisada puldi sätete alt, kindluse mõttes ühenda selleks hetkeks digiboks teleri külge. Minu viidatud juhendist leiad infot, ma lihtsalt ei viitsinud uuesti hakata sulle lahti kirjutama mis ja kuidas.
PS. käsud ei käi mitte CEC kaudu vaid pult õpib netist teleri IR koodid ja juhib ainult telerit...see kuidas cec edasi need käsud telerist edasi ressiiverile annab, sõltub juba tehnikast endast.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
15.10.2018 14:48:36
|
|
|
-parun- kirjutas: |
Ei maksa seda 100-st switchi ülearu ka kiita. Mul on kõvakettal üks 4K demo video, mis teleka 100-sest võrgupeasast kuidagi sisse ei mahu. Töötab sujuvalt siis kui ketas on teleka küljes  |
Pea kõik 4k kaamerad ja fotokad ja paljud telefonid oskavad 100Mbit faile kirjutada, mis 4k telekasse võrgupesa pidi sisse ei mahu. Telekatootjad on sellega raskelt ajast maha jäänud. Või siis on tegemist kokkumänguga nende ja striimitootjate vahel, mis peaks õigupoolest paragrahvi alla käima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.10.2018 14:56:09
|
|
|
indrpo, juhend oli karbis ka olemas ja teleri ekraanil, lugeda oskan ma isegi. Isegi telia.ee/abi vaatasin üle.
Kuna Vol +- toimivad siis eeldada võib, et nende IR käsud kenasti ära ka "õpiti" ja liiguvad ka HDMI-CEC kaudu.
Võin ju digiboksi korraks otse TV külge ka panna aga mida see mulle annab?
MA EI TAHA JU TV ON/OFF juhtida vaid ressiiverile ON/OFF saata üle IR!
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
15.10.2018 15:01:23
|
|
|
indrpo, juhend oli karbis ka olemas ja teleri ekraanil, lugeda oskan ma isegi. Isegi telia.ee/abi vaatasin üle.
Kuna Vol +- toimivad siis eeldada võib, et nende IR käsud kenasti ära ka "õpiti" ja liiguvad ka HDMI-CEC kaudu.
Võin ju digiboksi korraks otse TV külge ka panna aga mida see mulle annab?
MA EI TAHA JU TV ON/OFF juhtida vaid ressiiverile ON/OFF saata üle IR! |
Kas heli juhib tv või ressiiver? Boks tuvastab seadme, mille külge on ühendatud. Kui see on ressiiver, siis heli ehk juhib (kas on nii, ei tea) ja TVd välja lülitada ei oska. Võiks ju arvata, et lülitab ressiiveri välja, kui selleks kood olemas.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.10.2018 15:09:06
|
|
|
Puldi juhend ise ütleb, et sul on võimalik arrise pult automaatselt õpetada juhtima TELERIT. Nii ka on, ressiiveri tuvastust digiboks ei tee ja mingeid ressiiveri koode ta ei tea. (isegi kui teab, pole feature)
Selleks, et uus Arris saaks HDMI kaudu tuvastada teleri tootja ja mudeli on mõistlik ühendada digiboks teleriga ning õpetada TV jupp ja VOL nupud. (jah, äkki teeb ka läbi hdmi kaablite läbi ressiiveri aga teeme ikka nii nagu peab)
Peale seda pane Arris kuhu tahad, pult teab siis juba teleri IR koode ja annab TELERILE käsu kas on/off või VOL+ ja -
HDMI-CEC tuleb mängu siis kui sul on võrgus ka ressiiver, siis saadab teler ise edasi kas VOL käsud või on/off käsud, nii nagu kogu kooslus CECist aru saab, see ei puuduta enam ei pulti ega arrist.
Keep it simple ja ärme hakka jahuma sellest, kas pult äkki ikka õpib mu Yamaha koodid ära või kas kuidagi manuaalselt õpetada ei saaks.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.10.2018 15:17:04
|
|
|
No pultist saab kõik välja lülitada, aga sisse ressi ei lükata. Samas ei kasuta pulti, pole ka probleemi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telex
HV kasutaja

|
15.10.2018 15:19:52
|
|
|
indrpo kirjutas: |
ressiiveri tuvastust digiboks ei tee ja mingeid ressiiveri koode ta ei tea. |
Ära palun levita valeinfot Mul on box ühendatud Pioneer ressiiveri taha. HDMI-CEC on kõigil seadmetel välja lülitatud. S6 pult õppis nagu naksti ressiiverit juhtima. Lülitab ressi sisse/välja ja juhib ka ressiiveri helitugevust
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.10.2018 15:41:33
|
|
|
armjan, vot raske on öelda, et mida see boks tuvastas, TV või ressiiveri (võiks ju tuvastatud seadme nime korraks kuvada?). Denoni ressiiver, seadistatud nii et digiboks lastakse läbi ilma midagi signaalis muutmata, digiboksi sisend on määratud lisaks ka veel vaikesisendiks, ehk digiboks->...->TV ühendus toimib ka ressiiveri puhkeolekus.
Ma katsetan õhtul veidi pikemalt erinevaid kombinatsioone uuesti ja üritan ekraanigraafikast aru saada et mida täpselt juhitakse.
indrpo, sa juudas saad ükskord aru, et mul polegi probleemi TV on/off saamisega, seda suudab boks praegugi kenasti üle HDMI-CEC teha.
Probleem oli/on selles, et see HDMI-CEC on selline kiiksuga, 99% ajast toimib. Aga vot sel 1% ajast, suvalisel hetkel keeldub miski selles ahelas käske korrektselt edastamast.
Oli juba "vana" Arrisega nii. Ühel hetkel lihtsalt ressiiver on/off käskudele ei allu. Tavaliselt päästis olukorra kas kõigi seadmete vooluvõrgust eemaldamine või siis hakkas lihtsalt mingi hetkel jälle ise tööle.
Selle 1% aja jaoks ma S5 puldil progesingi TV nupu ressi sisse/välja lülitama et ei peaks laualt teist pulti haarama.
Nagu ma aru saan, siis uue puldiga mul manuaalselt õpetamine enam võimalik pole.
Mul pole selle automaatika vastu midagi, mugav on, aga nagu näha see alati ei toimi!
Sa indrpo oled kehv teenindaja, selmet et üritada kaasa mõelda kuidas probleemi lahendada hakkad sina esimese asjana juhendiga vehkima ja seletama kuidas klient on ise loll ja soovib võimatut.
armjan vähemalt üritas veidigi kaasa mõelda.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
15.10.2018 18:08:18
|
|
|
Laps võttis uue puldi juhendi kätte ja esimene küsimus oli, et miks siin kaks kahte on Ja tõesti, ühte ei ole.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
15.10.2018 18:20:52
|
|
|
somnambuul kirjutas: |
Laps võttis uue puldi juhendi kätte ja esimene küsimus oli, et miks siin kaks kahte on Ja tõesti, ühte ei ole. |
Selline aps tõepoolest juhendisse jõudnud.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.10.2018 19:33:52
|
|
|
armjan, katsetasin, digiboks juhib hetkel tõesti ressiiverit. Vol +- toimivad, on/off mitte.
TV saab digiboksi on/off käskudest üle HDMI-CEC aru ja vastupidi. Ressiiver lülitub ka sisse, välja mitte. Ei "õpetatud" TV nupust ega üle HDMI-CEC.
Panin digiboksi ka otse TV külge aga tolku polnud sellestki, lihtsalt ka ressi sisselülitumine kadus ära...
Ruwidol pidi mingi 238 000+ seadet andmebaasis olema, kahtlane et mu mitte väga vana Denon seal puudulik on.
Lapsed juba küsisid et miks ma uue digiboksi panin ja miks ressiiver ei taha hästi välja lülituda.
Enne oli mul seal lausa Motorola. Uimas aga toimis.
Kas uue boksiga S5 pult ei toimiks?
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.10.2018 19:44:03
|
|
|
Teeninduslikus mõttes ma proovin asja käima panna nii nagu juhendi järgi peab töötama mitte ei pane "siga lendama".
Puldi TV nupp peab juhtima IR kaudu telerit...ei midagi muud. Kogu kaughäälestus on mõeldud TV nuppude õppimiseks.. nagu ma kirjutasin, kui aretate ressiivereid ja CECe, siis palun. Ka minul ei lükka stb cec yamahat käima..õnneks pole ka vajadust, võiks toimida..aga ei toimi, kõik muu käib samamoodi nagu teilgi.
Lõpptulemusena on arris 24x7 sees ja teler läheb hommikul wake up timeriga koos ressiiveriga tööle. Sama ka tv nupust tv tööle pannes mis ise ressiiveri käivitab.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
15.10.2018 20:00:03
|
|
|
tsitaat: |
armjan, katsetasin, digiboks juhib hetkel tõesti ressiiverit. Vol +- toimivad, on/off mitte.
|
Oot, kas ma saan õigesti aru et digiboks juhib HDMI-CEC kaudu resiiveri helitugevust? Kui nii, siis miks ei saa sama teha teleka helitugevusega? Saaks oluliselt patareisid säästa.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |