Oleneb mis resosid vaadata. 4K peal tundub 2080Ti üsna korralik edasiminek olema - 30-40%, pigem kuhugi sinna vahepeale.
high-end kaartide kasutegur väikestestel resodel oli juba eelmine põlvkond probleem. ja 1440p kipub järjest rohkem sinna väikeste alla.
1080ti oli 1080st kiirem 1080p resol 20%, 1440p resol 25% ja 2160p 33%
edit:
heh, läksin uusi vahesid otsima ja tpu performance summary tabelid näitavadki 1080 ja 1080ti vahel täpipealt selliseid vahesid.
2080ti on 1080ti-st kiirem vastavalt resodele 23%, 33% ja 38%. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
IMO nad võiks lasta välja gaming variandid nendest kaartidest ilma tensor & ray tracing coredeta. Kujutate ette milline perf boost oleks sama kivi suuruse juures, kui nende asemel oleks traditsioonilised rendering pipeline jupid? Ma pakun mingi 60% kanti võiks ära tulla ehk.
IMO nad võiks lasta välja gaming variandid nendest kaartidest ilma tensor & ray tracing coredeta. Kujutate ette milline perf boost oleks sama kivi suuruse juures, kui nende asemel oleks traditsioonilised rendering pipeline jupid? Ma pakun mingi 60% kanti võiks ära tulla ehk.
Hea mõte, sest praegu tehti suurem uus läbimurre tehnoloogias mille realiseerumine laiadele massidele võtab aega põlvkond-kaks kindlasti. Light versioonid klassikaliste unititega võiks veel olla teemaks küll Kas AMD annab vastuse?
erick, see on juba paar aastat selge, et gpu-des peab mingi muutus tulema. traditsioonilise rendering pipeline tükid annaks jah, 60% otsa (miinus võimalikud skaleeruvusprobleemid), aga mis edasi? suur turing on 4k@60 gpu. mõningate mööndustega 1080ti/2080 rahast rohkem hoolivatele kodanikele ka.
nvidia jaoks ilmselgelt praegusest hetkest paremat millegi uuega välja tulemiseks ei ole.
KrikU kirjutas:
Light versioonid klassikaliste unititega võiks veel olla teemaks küll
light versioon eeldaks, et tuleb väiksem. ericku 60% eeldab, et samasugused hiiglaslikud cored.
väiksematest poleks kasu, sest nagu juba näha ega tsmc 12nm ja turing taktsagedustes väga võitnud, marginaalne 2000 > 2100 pascali ja tsmc 16nm võrreldes.
järgmine aasta tulevad ilmselt siis gtx tükid. päris hea küsimus muidugi, kas tehakse 2060/2050 kaardid või lüüakse gtx ja rtx lahku.
KrikU kirjutas:
Kas AMD annab vastuse?
amd on avalikult öelnud, et see aasta kindlasti mitte. _________________ - londiste
viimati muutis londiste 20.09.2018 10:04:19, muudetud 4 korda
Aftermarket jahutusega RTX2080 ~€810 (Geizhals.de MSI Duke), GTX1080Ti ~€699 (MSI Duke). Üsna keeruline müüa neile, kes numbreid vaatavad.
Oleks seda DLSS ja RT võimekust demovaid asju rohkem siis küll - kuid hetkel tundub, et enne tuleb uuem/kiirem/odavam põlvkond nVidialt välja kui need asjad massidesse jõuavad. Sinnani võib ju seljuhul odavama ja sama kiire 1080Ti'ga sõita (eriti kui selle kaevandusest €500ga kätte saab).
100 raha hinnavahet on tegelikult parem kui eeldada võinuks. ma isiklikult loodan, et 2080-d ei müü ja kukuvad käpelt samasse hinda _________________ - londiste
HV "tellitava" info järgi on kõige odavam 2080TI hetkel 1200.- ja 2080 831.-
Vaatame mis saab paari kuu pärast. Hetkel need hinnad on ikka _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
DLSS võimekust peaks kaartidel ju olema küll _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kui hinnad oleks 650 ja 950 oleks turgu küll.
10xx seeria võib siis korstnasse kirjutada laiemas pildis.
10xx seeria kaarte on nii rämedas koguses "üle", et Nvidia ei taha mitte seda korstnasse kirjutada. Kui siis sunnib partnereid seda tegema, kes tõenäoliselt ei taha ka seda just hea meelega teha.
hindade osas, tuletage suvalist viimase paari aasta high-end kaardi launchi meelde, msrp hinnad pole esimesed paar kuud kunagi saadaval olnud. välja arvatud vast vega64 harvad msrp shipmentid.
erick, see on juba paar aastat selge, et gpu-des peab mingi muutus tulema. traditsioonilise rendering pipeline tükid annaks jah, 60% otsa (miinus võimalikud skaleeruvusprobleemid), aga mis edasi? suur turing on 4k@60 gpu.
Mu arust me pole veel jõudnud sinna, kus kõrged fpsid oleks ennast ammendanud. Selline GPU mis suudab 4K teha @ 100 fps võiks teha 3840x1440 ultrawidescreenis 120 fps, see oleks küll paljudele ihaldusväärne sihtmärk.
Ma olen rohkem kui veendunud et Nvidial on mingi mõte ja plaan kuidas hinnastada uus ja vana seeria et oleks kirik keset küla.
Nad on kindlasti huvitatud uue seeria müügist ja et partnerid vabaneksid suht vähese hävinguga vanast seeriast.
Küll jõuluks on parem pilt, kui mitte Novembriks.
Ma mõtlesin tootja MSRP hindu, nVidia tõstis kõiki jõudluskategooriaid (med-high, high ja ultra-high) ühe hinnaastme võrra kõrgemale.
Kui sedasi vaadata siis pole edasiminek sugugi nii suur kui seda puhtalt kaardi jõudluskategooria numbri põhjal tuletatakse. 780Ti->980Ti->1080Ti......>2080Ti on väga hea näide. Ilma hinnatõusuta oleks jõudluskasv olnud samasugune kui varemalt, kuid nüüd tuleb selle eeldatud ja oodatud jõudluskasvu eest põlvkonnavahetusel korralikult rohkem maksta.
(Titan on alati oddball olnud, "rahanumbrit ei loe" ostjale mõeldud eriversioon lihtsalt)
viimati muutis anubis 20.09.2018 11:00:21, muudetud 1 kord
Tavalise pc jaoks on nendel võimsust ülearugi kui Raytracingut mitte kasutada, selleks pole uusi kaarte vaja, aga mis nad võiksid eraldi lasta välja, spets VR kaardid, mis oleksid mingi eri jõudlusega ja jooksutaks Pimax 5K ja 8K sugused prillid ära lisa supersamplinguga ja muud viled põhjas, et oleks ikka see stabiilne 90. Olgu siis kasvõi 1500 Euri hind.
edit2:
päris mitme review pealt tekib mul küsimus, et kas ja kui palju seal platvormid piiravad.
anand laseb 7820x @4.3 GHz peal, päris mitu reviewd lasid 7700k@4.5-4.9 peal, nägin 7900x @4.5 ja üht-teist veel. suur osa muidugi laseb 8700k-l. _________________ - londiste
Tavalise pc jaoks on nendel võimsust ülearugi kui Raytracingut mitte kasutada, selleks pole uusi kaarte vaja, aga mis nad võiksid eraldi lasta välja, spets VR kaardid, mis oleksid mingi eri jõudlusega ja jooksutaks Pimax 5K ja 8K sugused prillid ära lisa supersamplinguga ja muud viled põhjas, et oleks ikka see stabiilne 90. Olgu siis kasvõi 1500 Euri hind.
See kõlab nagu mingi suht olematu turg.. investeering tõenäoliselt ei tasuks end ära. VR on momendil endiselt suht sama, mis 3D oli, kui see tuli. Äge järgmise põlvkonna tehnoloogia, aga aastad hiljem, kedagi ei kottinud see enam. Headsetide hinnad ei ole ka just väga kaasa aidanud. Endal tuleb meelde momendil ainult kaks mängu, kus seda kasutaks. 700+€ headset.. kaks mängu. Võimalusega, et tüütab ära mõne kuuga. Ei julge osta.
BF1 lasi 2080Ti kaardi puhul 1440p põhjas sätetega (reviewi sõnul) average 164 fps, ongi täies mahus kasu PG279Q monitorist
Et mis siin nagu erilist on? Saaks aru kui jutt on 4K resost või 2080 kaardist. Ti suudab vabalt mänge 1440p lasta hea fps'iga aga hind on ka vastav hetkel selle jaoks....
Ti peaks olema siiski mõeldud rohkem 4K jne jaoks.
See kõlab nagu mingi suht olematu turg.. investeering tõenäoliselt ei tasuks end ära. VR on momendil endiselt suht sama, mis 3D oli, kui see tuli. Äge järgmise põlvkonna tehnoloogia, aga aastad hiljem, kedagi ei kottinud see enam. Headsetide hinnad ei ole ka just väga kaasa aidanud. Endal tuleb meelde momendil ainult kaks mängu, kus seda kasutaks. 700+€ headset.. kaks mängu. Võimalusega, et tüütab ära mõne kuuga. Ei julge osta.
Vabandust, aga ei saa vastamata jätta selle kahe mängu osas Muusosas on sul enam-vähem õigus ja sellel on ka põhjus. Võhiku vastus on võhiku vastus, mis seal ikka. Ma olen VR-ga tegelenud juba sellest ajast peale kui veel Eestis mõnikümmend inimest sellest üldse kuulnud oli ja tänaseks 5 aastat hiljem olles proovinud/mänginud 600+ Vr mängu ja ma ütlen sulle, sellest 600-st 50 mängu juba õigustab nii ära, et ma imestan, et see ei ole veel nii suureks läinud. need 50-nd on super head ja tuleb iga kuu vähemalt mitu väga head mängu peale. Kaks põhilist faktorit on siin, miks ei ole suureks läinud. Üks on see, et inimesed ei tea ja teiseks seeläbi hind, sest läbi mitte teadmise see hind tõesti ei õigusta. 3D pasaga, mis omal ajal oli ei ole üldse võrreldav, see tuli ja tõesti hääbus. Ei teata, mis võimalused on hea VR-ga, mis mängud one olemas, kuidas tegelikult töötavad jne. Täielik info sulg. Või pigem ütleks, et ennem aru ei sa kui oled saanud korralikult proovida ja mängida ja seda kõige vingemat asja, mitte mingi nutitelefoni paska. ma ei räägi ka siin vanast HTC Vivest ega Oculusest. Ma räägin HTC Vive Pro-st ja Pimax 8K ja 5K+st. Puutun peaaegu igapäevaselt kokku inimestega, kes ei tea midagi või on kuulnud midagi või proovinud ühte mängu kiirelt ja kui ma ütlen, et proovi minu lahendust, proovi neid mänge ja ma räägin veel juurde, et mida tegelikult teha saab, siis on kõigil inimestel olnud üllatus ja wow efekt, et nemad ei teadnud, et see nii äge asi on ja selliseid mänge mängida saab. Mõned on öelnud ka kohe, et ostavad endale ära, aga ennem seda ei olnud eriti huvi ja pidasid liiga kalliks. Peale õige mängu mängimist aga ei olnud enam nii kallis Mõni on kuulnud siit ja sealt, et keegi proovis mingit odavat lahendust või siis on ise proovinud ühte mängu ja siis ongi arvamus käes. Tegelik olukord VR-s on palju ägedam ja ma ütlen sulle veel korra, kui sa vaid teaks, mis võimausi ja mänge VR-is mängida saab, siis ostaksid endale kohe mitte 700 Euri eest, vaid 1450 eest Vive Pro (noh tegelikult juba mõne kuu pärast Pimaxi prill mõttekam), sest see on hetkel parim lahendus. Kohe kohe tuleb 200 kraadise diagonaal vaateväljaga 5K ja 8K ja need on juba tõesti mindblowing, milledega saab kõike neid 1200+ mänge, mis üldse osta saab, mängida. Mängud on üks asi, teine maailm on simulatsioonid, mis mõnel veel avastamata maailm ja õigustab isegi rohkem kui mäng.
ja ma võiks isegi sinuga kihla vedada, et kui ma teeks sulle ühe tunnise VR koolituse, siis ostaksid sa selle endale esimese kuu jooksul (juhul muidugi kui sul raha on olemas)
Ehk siis TLDR versioon: hardcore VR promojad ostavad selle nii või naa. Muud tegelased noogutavad ja näitavad , aga hoiavad eemale. Mitte sellepärast, et ei meeldi, vaid hind ei sobi. Või kehv pildi kvaliteet vähemalt eelmistel põlvkondadel. Ja ma räägin ainult inimestest, kes on viimaste tehnoloogiatega kursis, mitte päris lampi kodanikest.
Juhul, kui sa aru said, et on ainult kaks VR-mängu, siis said valesti aru. Kaks normaalset mängu, minu jaoks, on ainult VR toega. Ma ei hakka lampi VR mänge ostma puhtalt selle pärast, et mul on nüüd raud. Vastupidi ikka.
Ja ma ei maininud kuskil, et VR-l pole üldse turgu. Sa ei ole ainulaadne, kindlasti on veel neid, kes on VR-ist palju paremal arvamusel, kui kõik ülejäänud. Point oli, et see turg on üsna väike.
Ehk siis TLDR versioon: hardcore VR promojad ostavad selle nii või naa. Muud tegelased noogutavad ja näitavad , aga hoiavad eemale. Mitte sellepärast, et ei meeldi, vaid hind ei sobi. Või kehv pildi kvaliteet vähemalt eelmistel põlvkondadel. Ja ma räägin ainult inimestest, kes on viimaste tehnoloogiatega kursis, mitte päris lampi kodanikest.
Juhul, kui sa aru said, et on ainult kaks VR-mängu, siis said valesti aru. Kaks normaalset mängu, minu jaoks, on ainult VR toega. Ma ei hakka lampi VR mänge ostma puhtalt selle pärast, et mul on nüüd raud. Vastupidi ikka.
Ja ma ei maininud kuskil, et VR-l pole üldse turgu. Sa ei ole ainulaadne, kindlasti on veel neid, kes on VR-ist palju paremal arvamusel, kui kõik ülejäänud. Point oli, et see turg on üsna väike.
Ma rääkisin põhjuse, et miks on väike. Kui inimesed teaksid, siis ei oleks see enam nii väike, selles asi ongi, et inimesed ei tea ja eks võtab natukene rohkem aega, aga iga aastaga järjest rohkem ja rohkem tahavad seda saada (täitsa tavalised inimesed ja ärimehed) hoolimata hinnast. Hind ei ole küsimus kui sa tead, mis selle eest saab. Kvaliteedi, vinge elamuse ja praktilisuse eest on inimesed alati nõus suuri summasi maksma, isegi kui see on nende viimane raha. Siin on natuke asjast valesti aru saadud. Inimestele ei ole kallis osta 700-800 euriseid apple phone, millega sa saad põhiliselt ainult helistada ja netis surfata, aga see mis sa VR-ga sad teha on nagu 100 korda rohkem ja mitte ainult mäng. Ja need telefoni ostjaid on palju, miks küll selle jaoks raha jatkub, kuigi minu jaoks on see täiesti mõttetu ost. Inimestel raha on, aga jõuame jälle sinna, et ei teata, ei osata ära kasutada ja on kahtlused ja siis ei näegi sellele hinnal mõtet ja tundub kallis, et lihtsalt ära proovida või see koju endale osta. Saladuskatte alla võin öelda, et olen nii mõnelegi Eesti rikkamale inimesele need süsteemid koju ehitanud, kuigi ennem minuga kohtumist nad lihtsalt ei teadnud, et kas on üldse mõtet sellele raha kulutada. Peale proovimist ja selgitamist nad nägid kohe pointi ja tellisid kõige vingema süsteemi, mis hetkel võimalik. Mul on reaalsed igapäevased kogemused, sul aga kahjuks mingid teooriad, mis osalt õiged, aga teisalt ei tea tagamaid
Inimeste teadlikkus ei aitaks konkreetse tehnoloogia puhul.
"Teooriad" on seetõttu, et ma ei maksa üle kilo Vive Pro eest, et mängida kahte mängu, kus mul seda kasutada oleks.
"mõnelegile Eesti rikkamale inimesele" täpselt... kui raha on liiga palju, siis võid igast jama osta ja katsetada ja siis nurka visata. Ma räägin üldisest mängurite kogukonnast. Tavaline sihtgrupp olekski need tegelased.
Rikkur oleks, siis oleks ka ostnud puht sellepärast, et oleks.
Tore on, et sul positiivne kogemus VR-ist on, aga sa ei ole keskmine mängur Eestis, või ka mujal tegelikult. Võib-olla mingi küsitlus kuskile sobivasse kohta, kus rahvas saab näidata, kas neil on VR varustus, või mitte. Ma usun, et foorumi külastajad on vähemalt teadlikult VR-ist kui sellisest.
Siin pole rohkem midagi vaielda, ega arutada Sa arvad, et VR vajab rohkem nähtavust rahva seas ja siis on kõik hästi ja VR on igalpool. Ma arvan, et midagi sellist ei juhtu nii pea. Loodetavasti välja ka ei sure ja tehakse paremaks ja kompaktsemaks.
Üleüldse eelistan ma AR-i VR-ile. Hololens oleks , kui seda mängudes kasutada saaks ja graafika oleks kõrge detailiga.
Te võiks kolida oma VR jutuga https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=562078 _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
BF1 lasi 2080Ti kaardi puhul 1440p põhjas sätetega (reviewi sõnul) average 164 fps, ongi täies mahus kasu PG279Q monitorist
Kui otsida, siis põhjuse ostmiseks leiab alati. See monitor ja 2080ti on juba ca 2000€ hinnaga (mu kogu kupatus maksaks uute juppidena umbes sama palju). Enamus tarbijaid on nõus välja käima vast midagi 1000€ kandis kogu arvuti eest. Need kaardid on ikka selgelt sügavate taskutega entusiastidele suunatud selliste hindadega (nn esimese maailma probleemid muidugi).
Ma usun et sellised hinnad nvidia poolt ülemise otsa kaartidele jäävadki. Need kes jäävad 7nm kaarte ootama siis mingit hinnasula flagship kaardil on küll helesinine unistus, pigem küsivad rohkemgi.
Oleneb mis resosid vaadata. 4K peal tundub 2080Ti üsna korralik edasiminek olema - 30-40%, pigem kuhugi sinna vahepeale.
high-end kaartide kasutegur väikestestel resodel oli juba eelmine põlvkond probleem. ja 1440p kipub järjest rohkem sinna väikeste alla.
edit:
heh, läksin uusi vahesid otsima ja tpu performance summary tabelid näitavadki 1080 ja 1080ti vahel täpipealt selliseid vahesid.
2080ti on 1080ti-st kiirem vastavalt resodele 23%, 33% ja 38%.
edit:
heh, läksin uusi vahesid otsima ja tpu performance summary tabelid näitavadki 1080 ja 1080ti vahel täpipealt selliseid vahesid, aga ka natuke kitsam valik.
2080ti on 1080ti-st kiirem vastavalt resodele 23%, 33% ja 38%.
Minu matemaatika ütleb ümmarguselt 25%, nii nagu leakid ja spekulatsioonid olidki. Anandtech sai oma test benchi pealt 38% 2160p peal Ti-de vaheks.
Artiklit lugedes tekkisid ka paar küsimust. Kuidas saavad Tensor Cored hakkama korraga RT denoisimise ja DLSS-ga. Lisaks veel asuvad RT ja Tensor cored SM küljes, seega kui need käima lükata, kuidas TDP ja Tempid pihta saavad? Midagi Inteli CPU-de AVX loadi taolist, kui juba hetkel head jahutused 75C juures on siis...
Üks asi on veel häirima hakanud, räägitakse "tasuta" perf tõusust DLSS-ga, samas unustatakse ära, et tegemist on 55% suurema kiibiga. Veel olevat RT "puhas" graafika loomise meetod, tegelikult tehakse "fake- noised" pildist Nvidia superarvuti peal ümmarguselt tõetruule ligilähedane pilt. Jutud räägivad, et see pilt näeb kõvasti parem välja, eks paistab, aga fake on ikka fake.
Siit ka küsimus jällegi, et kui palju Nvidia serveripargi lahenduse kasutamine maksab? Esialgu on vast demoversioon, aga palju tulevikus hakkab mängudele\GPU-le lisaks $$$ tiksuma?
FE =/= Ref, ehk kui mõni AIB Blower fan või axial odava versiooni välja toob, siis võib Ti <1000.- hind olla tehtav.
Hinnastamispoliitikast veel niipalju, et tuuakse välja mõttega, et uus Ti= endine Titan, st et praegune 2080 on endine TI seeria. Ehk tuleb välja, et hetke 8% oli "Ti" seeria kasv- mis on ikka allapoole igasugust arvestust gen vahetusel- seejuures 100.- hinnalipikuga. Ma jään pigem varasemate kategooriate juurde, muidu paistab olukord veel hullem:P
Kõhida välja 700 eurot pimesi 2080 eest ja saad täpselt GTX1080Ti perfi.. 2 aastat hiljem. Olgugi, et GTX1080, mida ta peaks asendama maksis 500 kui välja tuli.
Lets keep enabling Nvidia
Hetkeseisuga isegi mitte 700 2080 eest vaid pigem 850+
Ja muide 1080 maksis 700+ välja tulles. Ma ei tea kust sa selle 500 võtsid. 500 on oli hind pärast 1080 MSRP langetamist kui 1080Ti väljastati.
MSRP oli GTX1080'l 500. Ma ei tea mis numbreid sina vaatad
Eestis võibolla oli jah pommiaugu preemiun juures...
GTX1080Ti MSRP oli 700USDi.
Seda kinnitab ka Steve (HWUnboxed videos: 24m40seki peal)
gtx1080 msrp oli 600/700.
500/550 on nüüd.
Ok, võibolla alguses oli jah 700FE ja 600AIB.
Sellegipoolest on see RTX2080 hetkel maailma kõige mõtetum kaart ja RTX2080Ti kohe selle kannul. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
viimati muutis Viilutaja 20.09.2018 19:11:27, muudetud 1 kord
500/550 on nüüd.
See 600 oli FE kaart minuteada.
Ma oma MSI eest maksin 700€, mis oli suhteliselt MSRP lähedane hind. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
See "absoluutse tõe" kuulutamine on päris naljakas ja kui esimene väide ümber lükatakse, siis kohe uus "tõde" varnast võtta
Kuidas ta siis mõttetu on, kui mitte kunagi varem pole ray tracingut saanud tavakasutaja raua peal teha? Kuidas see tehnoloogia siis üldse arenema peaks, kui keegi esimest sammu ei tee? Fakt on see, et praegu pole neid uusi tehnoloogiaid toetavaid mänge, aga ma ei kujuta ka ette, et keegi teeks esimesena valmis programmi (mängu), mida ükski raud veel ei toeta....
Viilutaja kirjutas:
londiste kirjutas:
Viilutaja kirjutas:
500/550 on nüüd.
Sellegipoolest on see RTX2080 hetkel maailma kõige mõtetum kaart ja RTX2080Ti kohe selle kannul.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
See "absoluutse tõe" kuulutamine on päris naljakas ja kui esimene väide ümber lükatakse, siis kohe uus "tõde" varnast võtta
Kuidas ta siis mõttetu on, kui mitte kunagi varem pole ray tracingut saanud tavakasutaja raua peal teha? Kuidas see tehnoloogia siis üldse arenema peaks, kui keegi esimest sammu ei tee? Fakt on see, et praegu pole neid uusi tehnoloogiaid toetavaid mänge, aga ma ei kujuta ka ette, et keegi teeks esimesena valmis programmi (mängu), mida ükski raud veel ei toeta....
Viilutaja kirjutas:
londiste kirjutas:
Viilutaja kirjutas:
500/550 on nüüd.
Sellegipoolest on see RTX2080 hetkel maailma kõige mõtetum kaart ja RTX2080Ti kohe selle kannul.
Emm, Sa ikka saad ka aru, et see demo video StarWars'ga tehti mingi 70k maksva setupiga ja ka siis oli 24fpsi see
Mind ei koti mingi ülirealistlik vee peegeldus mängus (demoti BF's kui RT=ON... )... see on mingi gimmick mida sa ei pane tähele, kui ei vaata aegluubis.
Ning see aeg kui 1 consumer kaart teeb RayTracingut 60fpsi ja maksab 500 eurot? Emm... võibolla 10.a. pärast on tech seal maal... Kuigi tõenäoliselt on juba selleks ajaks mingid paremad "tracingud" , mis on mainstreamiks saanud.
See Nvidia BS hetkel mingi RayTracingu ümber on puhas suits ja peeglid, et õigustada nende hinna preemiumi.
Ühesõnag NVIDIA teeb NVIDIA't, tõmmates ullikestele kotti pähe... _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Sa vist ei lugenud mu postitust kohe üldse. Toon siis uuesti välja olulisema osa:
Kuidas see tehnoloogia siis üldse arenema peaks, kui keegi esimest sammu ei tee? Fakt on see, et praegu pole neid uusi tehnoloogiaid toetavaid mänge, aga ma ei kujuta ka ette, et keegi teeks esimesena valmis programmi (mängu), mida ükski raud veel ei toeta.... _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Sa vist ei lugenud mu postitust kohe üldse. Toon siis uuesti välja olulisema osa:
Kuidas see tehnoloogia siis üldse arenema peaks, kui keegi esimest sammu ei tee? Fakt on see, et praegu pole neid uusi tehnoloogiaid toetavaid mänge, aga ma ei kujuta ka ette, et keegi teeks esimesena valmis programmi (mängu), mida ükski raud veel ei toeta....
Polnud küll mulle suunatud, aga selle peale ütleks, et kulutada korralik lisarahahunnik au eest hakata põhimõtteliselt beetatesteriks asjadele, mida veel niipea tulemaski pole....eks igaühele oma...
Mis oleks mõistlikum ja majanduslikult tasuvam viis täiesti uue tehnoloogia implementeerimisel? Minule igatahes tundub see nvidia strateegia ainuvõimalik lahendus, teeme raua valmis ja kui teha piisavalt lobi siis äkki mängude tootjad tulevad asjaga kaasa.
Ma olen üsna kindel, et nii mõnigi ütles siin esimese iphone kohta, et täiesti mõttetu telefon ja kellele sellist labidat vaja on.
Mõne arusaam on siin selline, et nvidia justkui sunniks oma uusi kaarte vägisi kellelegi peale.... Õnneks on ju tavakasutajal valikut küllaga. Väga vähe on neid kohti, kus 10x0 kaardid hätta jäävad.
Ja taeva pärast, mina ise ei torma ammugi seda 2080 seeriat ostma, aga see ei sega mul nägemast, miks see kellelegi teisele hea võiks olla. Minu postitus oli suunatud absoluutse tõe kuulutamise ja muu sellise vastu. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Kuidas see tehnoloogia siis üldse arenema peaks, kui keegi esimest sammu ei tee? Fakt on see, et praegu pole neid uusi tehnoloogiaid toetavaid mänge, aga ma ei kujuta ka ette, et keegi teeks esimesena valmis programmi (mängu), mida ükski raud veel ei toeta....
Ma sain väga hästi aru, kuid see mingi gimmick asi võiks jääda hetkel mingite NVIDA quadro kaartide jaoks, arendagu see seal selliselt välja, et on küps toode Ja alles siis tood "mainstreami" siis see poleks qimmick ja reaalselt saaks kasutada ka.
Hetkel justkui pole ka arendajatel väga motti seda mängudesse sisse toppida. Sest see ei anna praegusel kujul midagi juurde. Kui 100% kaadritest tehakse RT'ga siis oleks asjal jumet.
Sa ei saa tõmmata hetkel paralleeli Iphone'ga. Seda sai reaalselt ära kasutada, suurt puutetundlikku ekraani. Ja andis niisamagi eelise, sest oli parem vaadata. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.