Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
taavi
HV veteran
|
06.09.2018 09:35:01
|
|
|
seeru kirjutas: |
Huvitav, miks seda uut boksi nii kaua vaja testida on kui muud vahet ei ole, et gramm kiirem kui VIP1113 ja ülejäänu kõik sama. |
seal on mingi uus pult, vajab kõvasti arendust.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
06.09.2018 09:40:11
|
|
|
taavi kirjutas: |
Huvitav, miks seda uut boksi nii kaua vaja testida on kui muud vahet ei ole, et gramm kiirem kui VIP1113 ja ülejäänu kõik sama. |
seal on mingi uus pult, vajab kõvasti arendust. |
see on vaja ära retsida ühegi nuputa puldiks, et indrek saaks kiita kuidas see iseenest telia suva järgi ilma tema vanaema abitagi töötab
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.09.2018 09:44:00
|
|
|
Edasiminek on ka rauas mitte ainult 4K toes. Ei viitsi praegu spec sheete kõrvutama aga Telia töötajatelt eeldaks asjalikumat infot kui, et veidi kiirem ja ümmargune. Eriti tehnikafoorumis.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
06.09.2018 10:19:41
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Edasiminek on ka rauas mitte ainult 4K toes. Ei viitsi praegu spec sheete kõrvutama aga Telia töötajatelt eeldaks asjalikumat infot kui, et veidi kiirem ja ümmargune. Eriti tehnikafoorumis. |
Mida see meie jaoks ikka nii väga muudaks? Tegelikud probleemid on ju softis, selle arenduse paradigmades ja personali suhtumises, mitte rauas.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
06.09.2018 11:08:44
|
|
|
Praegu otsitaksegi võimalusi, kuidas uus box aeglasemaks muuta, sellest ka pikka arendamine ja testimine.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
actris
HV vaatleja
|
06.09.2018 11:44:07
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Vaatsin korra VIP1003 menüüse, mul kõrvaltoas üks vedeles.
Spoiler 
2357 all on:
IP Resolution: DHCP
Metadata: 224.2.2.2:22222
Boot without IP: No
7532 all:
DHCP Timeout: 15
Splash Protocol: 363
Kernel Protocol: 363
Bootcast Timeout: 10
Bootcast Attempts: 3
Bootcast ID: motorola-vip1003
Bootcast Ignore Version: No
TFTP Pool Attempts: 8
TFTP Node Attempts: 2
TFTP Timeout: 10
TFTP RRQ Timeout: 10
TFTP Block Size: 512
SAP Address: 224.2.127.254:9875
SAP Timeout: 10
SAP Attempts: 3
SAP ID: motorola.vip1003
IGMP version: 2
Vendor Class ID: Motorola_VIP1003
HTTP Server: stb-fw.mw.elion.ee
HTTP Port: 80
HTTP Timeout: 10
HTTP Attempts: 3
HTTP Proxy Port: 8080
Enable IP Settings: No
Enable Adv Settings: No
Hide Menu: No
Hide TV System: No
Show Internal Progress: Yes
Show Status Screen: No
Status Screen Color: 255,255,255
Hide Updating Msg: Yes
Hide NoPwrOff Msg: No
Show Info Screen: Yes
Enable Factory Reset: Yes
Enable Remove SW: Yes
Ignore VCI: No
Kas sellest aga kasu on, ei oska arvata.
|
Tunduski liiga lihtne, et tõsi olla. Peab tunnistama, et Telia tugi ei hämanudki - lihtsa vaevaga TeliaSonera tarkvaraga digiboksi meil tööle ei saa ja sõltuvalt probleemi põhjusest võib juhtuda, et tõepoolest üldse ei saagi.
Kustutasin vana softi maha, pärast seda läks kuni kolmanda punase täpini ja teatas, et ei saa tarkvara laadida. 2357 all olid kõik seaded õiged, 7532 olid enamik ebaolulistest (timeoudid, kordused jne) õiged ja need paar olulist valed:
Bootcast ID: motorola-vip1003
SAP ID: motorola.vip1003
Vendor Class ID: Motorola_VIP1003
HTTP Server: stb-fw.mw.elion.ee
Server oli mingi rootsi oma ja ID stringid olid teised. Esimese takistusena ilmnes asjaolu, et sisestada sai ainult numbreid ja punkti, puldilt ühegi nupu alt tähti ei leidnud ja ka USB klaver ei teinud midagi. Seega serveri nime asemele sai küll IP aadressi sisestada, aga kuna ID stringid polnud õiged, siis tarkvara kätte ikkagi ei sanud. Mõningase trikitamise (oma http server) peale sain siiski veidi edasi. Telia splash tuli ette, tarkvara (kreatv-bi-maksim-motorola-22.config_4.6.1.cornsilk.9_22_st40_vip10x3.bin) laadis alla, aga käima ikka ei läinud (kolmas täpp punane ja ei saa tarkvara käivitada). Seriali pealt näeks võib-olla ka vähe sisulisemat veateadet, aga seda ma veel ei proovinud ja hetkel pähe tulevad võimalikud variandid probleemi olemuse kohta:
1) TeliaSonera karbi 3.11.2 püsivara peal siinse Telia soft (sh. püsivara uuendus) ei käivitugi. Lahenduseks oleks mingil teisel viisil sobilik püsivara kõigepealt peale lasta (näiteks kui keegi teab lisaks kreatv-bi-maksim-motorola-22.config_4.6.1.cornsilk.9_22_st40_vip10x3.bin mõnda muud versiooni, mida proovida). Kõrval oli mul töötav vip1903, millel püsivara ver. 3.19.1 (ei ole kindel, kas see on Motorola või Telia enda numeratsioon) ja Bootcast/Vendor vip1003, ehk tõepoolest 1903 ja 1003 käiviad ilmselt sama tarkvaraga nagu siingi teemas varasemalt väidetud.
2) Kuigi õige tarkvara sai alla tõmmatud, jäid konfis ikkagi ID stringid valed. Võib-olla laadimisel kasutatakse ID stringi väärtust, et mingite valikute korral õiges suunas minna ja seetõttu ei õnnestu tarkvara käivitamine.
3) Telia blokib ise S/N ja/või MACi põhiselt võõraid karpe. Siis tuleks juba S/N ja MAC ära muuta ja see nõuab igal juhul põhjalikumat häkkimist. Kuskilt internetiavarustest jäi silma ka riistvaraga seotud võtme kasutamine - sellisel juhul oleks asi veelgi keerulisem kui mitte võimatu (sõltub realisatsioonist).
Huvitava tähelepanekuna olid 3.19.1 püsivaraga 1903 ja 3.11.2 püsivaraga 1003 teenindusmenüüd erinevad. Vanema (väiksema numbriga) püsivaraga 1003 menüüs kõige viimane valik Ignore VCI üldse puudus ja 7532 all Yes/No ei olnud mitte vahetatavad vaid tekstiväljad (2357 all olid vahetatavad ja 1903 all olid mõlemas menüüs vahetatavad). Kas see on püsivara enda erinevus või on see kuidagi konfitav, ei oska arvata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
06.09.2018 17:12:23
|
|
|
VIP1113 viskab alloleva teate käivitades, pilt jääb mustaks peale seda. Box lasi auru välja?
main.technical_problem_occured
edit: ruuter sai otsa hoopis, nett oli korras aga tv'd läbi ei lasknud
viimati muutis aise 08.09.2018 12:38:00, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
06.09.2018 18:29:36
|
|
|
Ja indrpo on kohe vait kui sukk siin teemas täna.
Tea kas teeb stopper käes teste hoolega.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
06.09.2018 18:50:39
|
|
|
HBO-s tuleks episoodide all jooksev roheline progressbar kuidagi ära sünkida kui vaatan erinevatest digiboksidest.
Hetkel on nii, et ühest digiboksist vaadatud episood ei näita progressbari teises digiboksis enne kui panen selle episoodi korraks uuesti mängima.
Siis küsib kas jätkata pooleliolevast kohast või algusest ja kui väljun, siis on progressbar ilusti süngitud.
See sünkimine võiks toimuda automaatselt.
Samuti ei näita ühes digiboksis pooleli jäetud filmi/sarja teises digiboksis Viimati vaadatud rubriigis.
Samas kui avan selle pooleli oleva filmi, siis küsib kas jätkata pooleli jäetud kohast või algusest.
viimati muutis Six 06.09.2018 18:54:44, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.09.2018 18:51:16
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Tea kas teeb stopper käes teste hoolega.  |
Pigem kvaliteettöötaja...negatiivse asja puhul madal profiil
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.09.2018 19:10:07
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
bladerunner kirjutas: |
Tea kas teeb stopper käes teste hoolega.  |
Pigem kvaliteettöötaja...negatiivse asja puhul madal profiil  |
Mis see küsimus oli? Mui ei ole vanaemasid kui seda mõtlete
Samas mul on mõned teie vanaemad, naised ja lapsed kes TeliaTV teenuseid tarbivad.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
06.09.2018 21:32:08
|
|
|
Küll siin on palju hoolivaid inimesi.
Ma vist ei mõista ikkagi kirjutada. Loen siin ja mõtlen, et kuidas te minu jutust sellise negatiivsuse välja loete, et kõik minu heaolu pärast hakkavad muretsema. Kõik, mis ma üritasin öelda, on see, et uus boks ei ole superhüpermasin ja et kõik kes sellist seadet ootavad, peavad pettuma (aga appi, mis siis saab, kui see välja tulles ikkagi on, superhüperseade ja muudab kõik lilleks ). Ma tegelikult ootan kannatamatult samamoodi, et uus välja tuleks, kuigi minu jaoks on ka Arris täiesti normaalne aparaat ja ilmselt mina enda seadmeid välja vahetama ei hakka (5x arrist vahetada läheks liiga kalliks).
Ja et teil ei oleks põhjust väita, et Telia töötaja teeb enda teenuseid maha (mul on kahju, kui ma suutsin eelmistes postitustes sellise mulje jätta, ei olnud selline soov), üritan ennast parandada ja võimalikult konkreetselt nüüd öelda: Uus menüü mulle meeldib, S3+ pult meeldib (ma sooviks sarnase asjaga ka oma Rasbperryt juhtida), Aminost pole mõtet rääkida, Motorola soovitan ma kõikjal, kus seda näen, välja vahetada (ehk teisisõnu, ära visata), Arris mulle meeldib ja üllatus, uus boks meeldib veel rohkem.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
06.09.2018 21:37:04
|
|
|
Miks sul 5 digiboksi on?
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
06.09.2018 21:40:15
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Miks sul 5 digiboksi on? |
mäs sa päris teiste heaolu kohta
suur pere, sada vaatajat
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.09.2018 21:43:31
|
|
|
DamienDK kirjutas: |
Ja et teil ei oleks põhjust väita, et Telia töötaja teeb enda teenuseid maha (mul on kahju, kui ma suutsin eelmistes postitustes sellise mulje jätta, ei olnud selline soov), üritan ennast parandada ja võimalikult konkreetselt nüüd öelda: Uus menüü mulle meeldib, |
Ära nüüd põe. See, et Telia töötaja teeb enda teenust maha ei ole mingi uudis ega imeasi.
Vahe ainult sellest, et nad ei käi seda siin kasti sisse trükkimas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
06.09.2018 21:48:19
|
|
|
tsitaat: |
Vahe ainult sellest, et nad ei käi seda siin kasti sisse trükkimas.
|
üldiselt Telia töötaja ei käi siin teemas sõna võtmas, välja arvatud mõne üksiku, ning pooltel kordadel ei tea lugeja seda
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.09.2018 21:53:28
|
|
|
DamienDK, loe oma eelmisi postitusi uuesti.
Lisaks, mis sa ikka seda uut boksi ootad kui seda juba kasutad
Su viimasel postitusel on pr lõhn juures
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.09.2018 22:39:42
|
|
|
Su viimasel postitusel on pr lõhn juures  |
Minu ootus on nüüd pigem juba see, et saaks vanast MPEG2 -st lõplikult lahti. Samuti ADSL ühendustest. Kaotada SD striimid.
Ja just sellepärast, et parandada Telia TV pildikvaliteeti.
Kui seda ei juhtu, siis need uued boxid on nagu mõttetud küll natuke.
Või siis neile, kes kasutavad ADSL-ist paremaid ühendusi pakkuda kvaliteetsemaid striime aga seda ka natuke mõttetu loota heategevusetus-firmalt, et muudkui hoiavad paralleelselt mahakeeratud bitratega SD ja HD striime kõrvuti püsti. Saavad kõik kehvemat ja kogu moos.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
07.09.2018 08:19:28
|
|
|
Minu ootus on nüüd pigem juba see, et saaks vanast MPEG2 -st lõplikult lahti. Samuti ADSL ühendustest. Kaotada SD striimid.
Või siis neile, kes kasutavad ADSL-ist paremaid ühendusi pakkuda kvaliteetsemaid striime aga seda ka natuke mõttetu loota heategevusetus-firmalt, et muudkui hoiavad paralleelselt mahakeeratud bitratega SD ja HD striime kõrvuti püsti. Saavad kõik kehvemat ja kogu moos. |
Seeru, senikaua kuni Amino digiboks on kasutatav siis MPEG2 ka ei kao. Arusaadav ju miks Telia soovib, et inimesed enda Amino digiboksid vahetaksid uutemate Motorolade või Arriste vastu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
07.09.2018 09:49:23
|
|
|
Inspiro kirjutas: |
Või siis neile, kes kasutavad ADSL-ist paremaid ühendusi pakkuda kvaliteetsemaid striime aga seda ka natuke mõttetu loota heategevusetus-firmalt, et muudkui hoiavad paralleelselt mahakeeratud bitratega SD ja HD striime kõrvuti püsti. Saavad kõik kehvemat ja kogu moos. |
Seeru, senikaua kuni Amino digiboks on kasutatav siis MPEG2 ka ei kao. Arusaadav ju miks Telia soovib, et inimesed enda Amino digiboksid vahetaksid uutemate Motorolade või Arriste vastu.  |
Tehke nagu Viasat tegi MPEG2 kinni ja kõik. Kõik kellel vanad Aminiod annate soodsalt uue Arrise. Viasat sai sellega hakkama, miks ei peaks Telia saama? Tean tuttavaid kes pidid oma vanad Viasati boksid välja vahetama. Kahe aastase lepinguga said tasuta uue ja kõik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
07.09.2018 09:56:39
|
|
|
Tompa kirjutas: |
Viasat sai sellega hakkama, miks ei peaks Telia saama? |
Nagu mina rumal inimene aru sain, pidi Viasat ülekande eest maksma, topelt maksta ei soovi aga keegi. Telial poleks aga mingit kokkuhoidu, mõni vana serveriront vaid vabaneks, saaks vanarauaks anda.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
07.09.2018 09:56:40
|
|
|
Tompa kirjutas: |
Inspiro kirjutas: |
Seeru, senikaua kuni Amino digiboks on kasutatav siis MPEG2 ka ei kao. Arusaadav ju miks Telia soovib, et inimesed enda Amino digiboksid vahetaksid uutemate Motorolade või Arriste vastu.  |
Tehke nagu Viasat tegi MPEG2 kinni ja kõik. Kõik kellel vanad Aminiod annate soodsalt uue Arrise. Viasat sai sellega hakkama, miks ei peaks Telia saama? Tean tuttavaid kes pidid oma vanad Viasati boksid välja vahetama. Kahe aastase lepinguga said tasuta uue ja kõik. |
Kohe tuleb indrekp oma debiilisete näidetega, a la et käid igapäev selveris äkki peaks saama ka tasuta asju poest vms.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|