Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kr6ll
HV Guru

|
17.05.2004 15:48:24
|
|
|
Pange jumala eest dvd_vader ketti, soovitavalt võimalikult lyhikese keti ...
Ma ei tea mis juhtus dvd_vaderiga sõjaväes aga pakun et ta näeb meelsasti HV -d sõjafoorumina ....
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
17.05.2004 15:57:47
|
|
|
Ja siis omavad kõik HV foorumi liikmed ID kaarte koos lugejaga, vastasel juhul sõna võtta ei saa. Pakun välja, et siia jääks siis ca 100 nägu (ise õnneks nende hulgas, paistangi rohkem silma )
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
17.05.2004 16:04:59
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
Kuid härra dvd_vaderil paistab vist modimisperiood käes olema ja pakun et hästi see ei lõpe  |
kr6ll kirjutas: |
Pange jumala eest dvd_vader ketti, soovitavalt võimalikult lyhikese keti ...
Ma ei tea mis juhtus dvd_vaderiga sõjaväes aga pakun et ta näeb meelsasti HV -d sõjafoorumina .... |
jäta palun OT postituste tegemine ja kui midagi minu kohta öelda on, siis on selleks minu profiili all kommenteerimise võimalus
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
17.05.2004 16:06:41
|
|
|
UB kirjutas: |
Ja siis omavad kõik HV foorumi liikmed ID kaarte koos lugejaga, vastasel juhul sõna võtta ei saa. Pakun välja, et siia jääks siis ca 100 nägu (ise õnneks nende hulgas, paistangi rohkem silma ) |
Just ...
Kui dvd_vader HV -ga lõpetab on kasutajad jaotatud auastmete järgi = hunnik reamehi + mõned nooremohvitserid + mõned kindralid(adminnid)
Iga postitaja kohta näeb järgmisi andmeid:
Nimi, sugu, vanus, pikkus, kaal, + muud kõikvõimalikud isikuandmed.
Lisaks peab tegema 29 testi et saada postitusõigus.
Panga garantiikirjaga saab sooritada ostu-myygi-vahetus tehinguid.
+ KÕIK MUU mida dvd_vader suudab välja mõelda.
dvd_vader on tark mees ja seetõttu tuleb ohumärkidesse suhtuda täie tõsidusega ...
8)
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
17.05.2004 16:16:28
|
|
|
Kui teisel pool arvutit on alaealine siis äri ei tee ?
Samas kui kasutaja näiteks 10 aastat vana, ei usu et ta seda siin julgeks märkida
----------------------------------------------------------------------------------------------------
umm, hea mõte ikkagi see vanus.
äkki too alaealine müüb maha mõne asja , mida ta ei tohi müüa?
ja samas keegi hea ostja kasutab seda ära.
kui müüjaga kokku saad, ju näeb kui vana ta on , umbes.
viimati muutis kraaks 17.05.2004 16:18:43, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
17.05.2004 16:18:19
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
jäta palun OT postituste tegemine ja kui midagi minu kohta öelda on, siis on selleks minu profiili all kommenteerimise võimalus |
Mina olen saanud aru et profiili all kommenteeritakse isikut.
Hetkel ma aga oponeerin "parema hv" teemas Sinu poolt väljakäidud ettepanekute vastu.
Isiklikult pole mul Sinu vastu midagi, enamgi veel - pakun et oled siin yks targemaid ja mõistlikumaid tyype
Protesteerin aga ettepanekute vastu mis rikuvad kasutajate privaatsust ja muid õigusi, sealjuures õigust luua kontakte kasutajate vahel, kasutades selleks foorumi "yritused" alamteema abi.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
17.05.2004 16:20:45
|
|
|
tsitaat: |
Hetkel ma aga oponeerin
|
oponeerimisega pole siin midagi pistmist, see on hetkel sinupoolne puhas poriga loopimine minu suunas kokku kolmes postituses (kuidas muidu aru saada soovitusest mind "ketti panna", oletused "HV foorumi lõpetamisel sõjafoorumina" ja märkused "kaalu jmt. taoliste näitajate sisseviimise kohta ja 29 testi tegemisse, et kasutajaks saada")
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
17.05.2004 16:23:48
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
tsitaat: |
Hetkel ma aga oponeerin
|
oponeerimisega pole siin midagi pistmist, see on hetkel sinupoolne puhas poriga loopimine minu suunas kokku kolmes postituses (kuidas muidu aru saada soovitusest mind "ketti panna", oletused "HV foorumi lõpetamisel sõjafoorumina" ja märkused "kaalu jmt. taoliste näitajate sisseviimise kohta") |
Ah, ära võta siis kõike sõna sõnalt ... aga kui aus olla siis pole mul midagi korraliku sõjafoorumi vastu
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
17.05.2004 17:40:28
|
|
|
Ässitaja ei ole, aga verd tahaks näha küll
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
17.05.2004 17:44:17
|
|
|
Ässitaja ei ole, aga verd tahaks näha küll  |
draama
intriigid
konfliktid
Salome - dvd vader ja teised
aga see selleks - huvitusin sellest hoopis ,et mis nende moderaatorite vanus enamasti on?
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
17.05.2004 18:06:43
|
|
|
Kui vanused tulevad avalikuks, siis mina küll 12 aastasega äri ei hakka tegema. Sellisel pole ju veel oma rahagi, elab teiste inimeste armust. Parem juba edasi salatseda nagu nimedega on.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
17.05.2004 18:10:35
|
|
|
Kui vanused tulevad avalikuks, siis mina küll 12 aastasega äri ei hakka tegema. Sellisel pole ju veel oma rahagi, elab teiste inimeste armust. Parem juba edasi salatseda nagu nimedega on. |
Ühesõnaga, ma alaealine, et sina muga äri ei teeks ?
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
17.05.2004 18:13:50
|
|
|
Internet ongi anonüümne.
Sa ei või iial teada kes teiselpool ekraani on...
Nagu miks enamus ei pane kasutajanimeks oma päris nime...
see vanuse värk avalikuks teha- ei tea enamsu ei oel vist poolt ikka....
minul pole selle vastu suurt midagi
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
17.05.2004 18:51:38
|
|
|
Format kirjutas: |
Kui vanused tulevad avalikuks, siis mina küll 12 aastasega äri ei hakka tegema. Sellisel pole ju veel oma rahagi, elab teiste inimeste armust. Parem juba edasi salatseda nagu nimedega on. |
Ühesõnaga, ma alaealine, et sina muga äri ei teeks ? |
Siis teeks, kui põhikool juba seljataga. Muidu saan petta ja siis mulle öeldakse, et ise olid süüdi. Alla 14 aastaseid teadupärast karistada ei saa ja siis nad võivad väga süüdimatult käituda. Mul ei ole midagi sinu vastu, lihtsalt ma olen ettevaatlik. Muidugi ma ei hakkaks põdema kui oleks tegemist isikliku tuttavaga, kuid anonüümselt jääb äri katki.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Negative
Kreisi kasutaja

|
17.05.2004 19:02:12
|
|
|
Ok, ostu-müügi foorumis võib veel selle vanuse värgist kuidagi kasu tulla, aga no milleks on vaja teda kasutaja vanust? Et siis, kui on alaealine, et siis ei tasu nagu uskuda? No kui vend jagab asjast midagi, las ta siis jagab. Äkki ongi mingi 6 aastane imelaps, kes kõigile meile silmad ette teeks
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
18.05.2004 01:36:17
|
|
|
hentz kirjutas: |
2K - teine klass
tal on arvuti, kuid klassikaaslastel pole kuna pole võimalusi ostmiseks? järelikult klassikaaslased ei tea arvutist midagi ja see on naljakas ainult temale. |
Tore kui keegi suudab, ka minu segast mõttelõnga lahti arutada! "POLE VÕIMALUST" on ülepingutatud, kuna ka minul ei ole, aga lihtsalt enda masina uuendamisest ülejäänd jupid peksan teise kasti
Kas Teie tunnete palju 2 Klassi lapsi kes oskavad formati ää teha ja Winni peale pann?
Wanus ple oluline tahtsin ma lihtsalt öelda
OST-MÜÜK: Mina põhimõtteliselt, ei maksa raha kauba eest mida mul EI OLE! Ehk siis , kas saad müüaga kokku, lunapakk, jne.
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjand
HV kasutaja

|
18.05.2004 01:46:59
|
|
|
no mul poiss oskas küll, kuna praegu juba kolmas klass (piisas öelda, et ma lähen õue sa siin installi xp -> enter -> enter -> oota -> enter -> enter )
vanusega värgist arvan ma - et raha on raha. kui 12 aastase kätte usaldatakse raha, järelikult on usaldust väärt kuni pole seda kuritarvitanud vastasel juhul enam ju raha ei usaldata -> pole enam kellega äri teha, kui just halvale teele ei minda. nii et on ok. 30 mehe käest võib rämedamalt tillist tõmmatud saada kui 12 aastase käest ja ka see pole mingi näitaja. sest 30 ei hakka oma nime 25 krooni pärast määrima, kui just debiil pole, ja 12 aastane ei oska veel nii hästi petta - samas pole see geenides vaid õpitav.
ainuke võibolla on see, et kui on arutlusteemad, siis näiteks 25 on 12 aastase vaheline vaidlus/arutelu on nagu raske ... aga samas ei saa aru ju ka, kellega arutled, võib arvata, et 25 aastane on nii loll või siis 12 aastane nii arukas. aga kes kui vana on , oskad vaid oletada ...
samas ei saa liigitada foorumeid ala vanusega ja ilma ... nii et jääb nagu on
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
18.05.2004 02:55:46
|
|
|
Õige, aaaa tegelikult, mina vaataks hoopis autot millega kasutaja sõidab, või miss on tema...
Jätke see vanus rahule, iga haritud imine saab aru kui 15A talt rumalalt RATE aadressi küsib... jne...?
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
21.05.2004 18:28:51
|
|
|
Ei ole tõesti vanust vaja. Järgminena tuleb keegi ärifoorumis välja ideega, et igaüks kes tahab selles foorumis midagi osta või müüa peab sisestama oma isikukoodi  |
Räige OT: Teeks siis juba autentimise netipangast või id kaardiga. Postituste arv nahhui minema ja kontojääk asemele. Siis kohe nähe mis mastist mehega tegu.
Mis puutub vanusesse, siis see võiks ju vabalt olla....kes tahab kiivalt variata, see ärgu näidaku.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
22.05.2004 20:56:22
|
|
|
insane clown posse kirjutas: |
Ok, ostu-müügi foorumis võib veel selle vanuse värgist kuidagi kasu tulla, aga no milleks on vaja teda kasutaja vanust? Et siis, kui on alaealine, et siis ei tasu nagu uskuda? No kui vend jagab asjast midagi, las ta siis jagab. Äkki ongi mingi 6 aastane imelaps, kes kõigile meile silmad ette teeks  |
Ma ei tea ei usu ,et meil siin hv`s mingid 6 aastased imelapsed ni väga ringi jooksevad naad parem mängivad csi või midagi muud kui veedavad oma mängimis aega meil siin tarkade It meeste juttu kuulamas ...
Laurikre:.
|
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |