Nojh, päris mitu võitu sellenahka läind, et enda pildist näen ja lasen vastast for sure esimesena, verd lendab ja värki a ikka suren. Replay vaatan, siis vastane lasi mind juba siis kui ma vaevu esimese lasu jõudsin teha.
A mo midagi paremat nagunii ple pelada, seega paneb edasi _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
busta, see, et ma ütlen, et PUBG bugine peli on, tähendab, et ei meeldi ja ei taha mängida? Sul ei ole vaja ultrafanboyd panna.. ma ja kõik omad, kes pelavad, tunnistavad kenasti, et see on ikka proper glitchy mäng, kuigi mingeid mega gamebreakereid pole, imho. _________________
rmc, Ei ütleks, minu niigi vana raaliga tehti äsja solos 18 killine kanapraad. Eks omajagu oli õnne ka aga õlle kõrvale päris lahe. Seaded kõik väga madalad väljaarvatud tekstuurid mediumi peal. Siis ka päris solid 144fps koguaeg ära ei tule. Samas viimaste draiveritega väga hästi jookseb ja kõike on aegsasti näha.
Buge on mängus muidugi aga ega päris solid fps'i ei teagi.
Ultrafanboid võiks suu nii maha kui võimalik suruda, jah.
Kõvad vennad oma heeliumisolvangutega, näitab vaid seda, et mingi 13 olete... kui mitte füüsiliselt, siis vaimselt _________________
Kuradi kahju, et mängus pole veel sellist trade nagu MMORPG’s, et ostad odavalt BP punkte mingi china käest ja sellega siis oma korda kaste osta ja steamis profiti eest maha müüa. Neid hiinlasi peaks ikka olema kes grindivad . Saaks mingi 5 euri eest 100k oleks päris nice... Krt endal vast mingi 2 nädala jagu BP punkte on ja siis otsas :S . Ise küll enam eikannata nolada seda clunkynessi ja BP farmida . _________________
Kuradi kahju, et mängus pole veel sellist trade nagu MMORPG’s, et ostad odavalt BP punkte mingi china käest ja sellega siis oma korda kaste osta ja steamis profiti eest maha müüa. Neid hiinlasi peaks ikka olema kes grindivad . Saaks mingi 5 euri eest 100k oleks päris nice... Krt endal vast mingi 2 nädala jagu BP punkte on ja siis otsas :S . Ise küll enam eikannata nolada seda clunkynessi ja BP farmida .
Sõimad siin teisi heeliumiteks, aga endal puudub täielik arusaam, kuidas pakkumine ja nõudlus töötavad.
Kuradi kahju, et mängus pole veel sellist trade nagu MMORPG’s, et ostad odavalt BP punkte mingi china käest ja sellega siis oma korda kaste osta ja steamis profiti eest maha müüa. Neid hiinlasi peaks ikka olema kes grindivad . Saaks mingi 5 euri eest 100k oleks päris nice... Krt endal vast mingi 2 nädala jagu BP punkte on ja siis otsas :S . Ise küll enam eikannata nolada seda clunkynessi ja BP farmida .
Sõimad siin teisi heeliumiteks, aga endal puudub täielik arusaam, kuidas pakkumine ja nõudlus töötavad.
Ma arvan, et sina ei saanud hetkel millestki aru tolles kontkestis . _________________
PS: selle mängu loodi sain sedasi, et langesin keset mappi majja, võtsin umpi ja first aidi, läksin teisele korrusele, viskasin aidi maha ja ise tiksusin uksetaga nii 60% mängust liikumatult kuniks keegi tuli seda üles võtma ja sain ta tuimalt seljatagant maha lasta (im so evil). Samal ajal sai facebookis suheldut, netis uudiseid loetud ja värki Peaaegu suutsin ära ka unustada, et mängus olen. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
PS: selle mängu loodi sain sedasi, et langesin keset mappi majja, võtsin umpi ja first aidi, läksin teisele korrusele, viskasin aidi maha ja ise tiksusin uksetaga nii 60% mängust liikumatult kuniks keegi tuli seda üles võtma ja sain ta tuimalt seljatagant maha lasta (im so evil). Samal ajal sai facebookis suheldut, netis uudiseid loetud ja värki Peaaegu suutsin ära ka unustada, et mängus olen.
PS: selle mängu loodi sain sedasi, et langesin keset mappi majja, võtsin umpi ja first aidi, läksin teisele korrusele, viskasin aidi maha ja ise tiksusin uksetaga nii 60% mängust liikumatult kuniks keegi tuli seda üles võtma ja sain ta tuimalt seljatagant maha lasta (im so evil). Samal ajal sai facebookis suheldut, netis uudiseid loetud ja värki Peaaegu suutsin ära ka unustada, et mängus olen.
Mnjah.. puhtalt võidu peale mängida, siis ok, ent mängulõbu on taoliselt küsitav :p _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.