gtx1070 evga ftw tõuseb sinna 80c peale max. Keskmine 78c.
Teiste mängudega keskmine 70c kandis.
EVGA 1070 FTW oli mul 66 kraadi juures ja EVGA 1080 SC hetkel 72 peale uut drivers update ja toas (3x4) ca 20 kraadi juures. Vendid seatud 50% @70 kraadi tõusvas joones.
See sõltub profiilist mis sead. Kuni 60 kraadi ilma vendita tehase profiil mulle ei sobi ka.
Flareguni leidsin ühe korra aga raketti ei leidnud
Aga mulle tundub, et väga palju kasutati vist häcke nende leidmiseks, aga vbl lihtsalt paranoia Üks mäng lasti neid esimese viie minutiga õhku ~10 tk. Iga mäng lasti ikka ka samuti esimese 5 minutiga juba neid paar tk õhku.Enda jaoks tundus kuidagi väga kahtlane, et nii kiiresti leiti neid. Kusjuures ise maandusime alati graveyardi, kus oleks pidanud olema kõige suurem töenäosus neid leida (nendest väikestest hüttidest surnuaias).
sama siin, ok me graveyardi ei maandunud aga võtsime alati koha kaardil kus neid igasugu väikseid putkasi lademes ja no vaid korra leidsime. Samas keset linna lasti neid suht koguaeg õhku juba kui me maanduda suutsime. Häkid täitsa võimalik kuna hiinlasi oli palju mängus. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Olenevalt mängust oleme leidnud 5tk või mitte ühtegi. Kõige parema saagi saime tavaliselt El Pozo ja Monte Nuevo vahelt põldudelt heinapallide pealt. Sinna ümbrusesse maandus alati ropult rahvast ka - kui ise ei lednud, siis sai teistele sisse lennata.
Asuu, ja see ping lock vms ka enam ei toimi vist. PAndi peale, et kui lähed kuhugi AS servu siis mängid oma 400 pingiga vastu tüüpidele, kel samuti 400 ping. Nüüd EU serverid jälle mingeid pilusi täis Endal mingi 40 ping ja neil 400 _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Asuu, ja see ping lock vms ka enam ei toimi vist. PAndi peale, et kui lähed kuhugi AS servu siis mängid oma 400 pingiga vastu tüüpidele, kel samuti 400 ping. Nüüd EU serverid jälle mingeid pilusi täis Endal mingi 40 ping ja neil 400
See ping on täiesti perses jah. Umbes 10st mängus heal juhul 1 mäng on nö "hea" pingiga. Ülejäänud on kas rahuldavad või perses.
Aus olla siis ma eriti vaimustuses pole sellet uuest pisikesest kaardist. Ellujäämisega saab seal raskusi olema maandumisel ma kardan _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
siven, 4x4 map on ka muru ja kui vaesekesed kõik oma 8x scopedega kuhugi kaugusesse zuumivad siis lõpuks võidabki see roomaja 1 killiga, kuna keegi oma ninaette ei näe. Korduvalt testitud. Ilma ühegi loodita terve aeg roomates ringi liikudes pole mingi kunst 2 koht saada. Esimene koht jääb vaid selle taha, et pole viimast millegagi maha tõmmata _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kas keegi viitsiks jälgida oma videokaardi temperatuuri mängimise hetkel? Endal gtx 970, lobbys ning alt tabituna on videokaardi temp 74 kraadi.
mul 970 kaart ja temp 64 või 65 a samas see krdi kaart undab ka nagu segane mul.
külgkorviga motikas ongi elubugine, lihtsalt läheb lolliks vahel.
Mul MSI 970 Gaming ja mängus on 76-77 kraadi. Ei ole siiamaani probleemi näinud... Täitsa normaalne temp ma arvan, arvestades seda, et korpuse õhuliikuvus mul suht kehva.
Kah uus map proovitud. Get it praegu textuure palju veel puudu ja seda mõttetu kommenteerida. Aga muidu väike mõnus map, kus 80% mängijaid sureb esimese tsooni lõpuks. Uus military base on igaljuhul see training ground, mis mapi keskel ja kõige atraktiivsem neile, kes instant actionit tahavad.
Loot on vähemalt praegu insane. Tier 3 asju vedeleb pmt igalpool ja suure tõenäosusega saad päris hea geari kokku et minna end-game. Middle-game jällegi natuke boring, kuna paljud mängijad juba selleks ajaks surnud. Igatahes põnev ja igaljuhul mängiks seda enne kui Miramari. Spottimine minu meelest üks raskemaid.
Ma nüüd unsure, kas minu skill nii kohutav või mis värk aga 95% tänaseid close fighte kaotasin. Märkasin esimesena, tulistasin esimesena, level 3 asjad seljes, ikka surin. Lisaks paaril korral 100% ei registreerinud lasku ja siis mitu korda veel ei näidanud et vastane üldse pihta oleks saanud kuigi super close sai spreitud bodysse.
Sound buge ka palju.
A muidu väga cool ja fun, kes veel proovinud pole siis enda FPP skilli saab küll mõnusalt treenida.
Laske ei registeerinud for sure või miskit katki seal. reportisin samuti seda.
Leidsin mingi 10AFK-d seismas üks mäng, täristasin AR-ga neile kõigile for sure kuuli pähe ning mingi 6 tk 10-st jäi peale esimest kuuli pähe siiski elama. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mul oli selline olukord, et 80-100m pealt lasin tüüpi. Ei näinud ühtegi blood splashi, arvasin, et lasin kõik mööda (oli red dot ainult ). Pärast replayst vaatasin järgi, ikka marupalju lasin talle pihta.
Eile mängisin üle 3-4 kuu, mõtlesin et ongi mänguga finito, sest juhtus sama asja mitu korda nagu eelmistes postitustes räägitud.
Tahaks täiega mängida seda, aga aastaga on see desync ainult hullemaks läinud ja liiga tilti ajab see, et kaotad mängule, mitte inimesele. Asi võiks paranedad juba. _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
Eile mängisin üle 3-4 kuu, mõtlesin et ongi mänguga finito, sest juhtus sama asja mitu korda nagu eelmistes postitustes räägitud.
Tahaks täiega mängida seda, aga aastaga on see desync ainult hullemaks läinud ja liiga tilti ajab see, et kaotad mängule, mitte inimesele. Asi võiks paranedad juba.
Jah. IMO on nõme isegi selline olukord, kus tapad vastase ära ja näed et sul endal näost verd lendab, aga elusid ei kaota.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.