Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
ufo56
HV Guru

|
30.03.2018 03:33:08
|
|
|
Taavi_R kirjutas: |
Üsna rumal tunne on hetkel. Hakkasin ka oma pakette üle vaatama. Tuleb välja, et Minu TV teenus on täitsa tasuta nutiseadmes, kui on tellitud salvestamine. Ärge öelge, et ma olen ainuke, kes seda ei teadnud  |
Mina teadsin
zlluvhaj kirjutas: |
Vabandust EdgeRouter X on ruuteriks.
Tegin selle õpetuse järgi (skipisin firewall'i, sest kui ma tegin firewall rule IPTV_IN jaoks, siis telia tv pilt seiskus): http://blog.jussipalo.com/2017/03/sonera-iptv-on-ubiquiti-edgerouter.html (Rootsi/Soome Telia, niiet VLAN ID on meil 252 asemel 4)
Olen üsna algaja sellistes asjades niiet loodetavasti andestate kui millestki valesti aru saan  |
Võibolla kunagi tuleb üks mees õpetusega välja kuidas edgerouteriga saab ühest august nii neti kui tv. Lahendus on töötav. Nagu intenogagi praegu saab ühest august neti ja tv..
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
30.03.2018 09:49:51
|
|
|
Taavi_R kirjutas: |
Üsna rumal tunne on hetkel. Hakkasin ka oma pakette üle vaatama. Tuleb välja, et Minu TV teenus on täitsa tasuta nutiseadmes, kui on tellitud salvestamine. Ärge öelge, et ma olen ainuke, kes seda ei teadnud  |
Otseselt klienti sellest ei teavitata, nagu mitmete teiste teenuste ja hinnamuutuste puhul. Aga kodukal MinuTv tutvustuse juures on vastav info mu meelest kogu aeg olemas olnud, nii et probleemi ei näe
tsitaat: |
Telia TV Salvestamist kasutades on MINU.TV sulle alati tasuta. |
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
30.03.2018 10:47:14
|
|
|
Muhvigi ei saa aru, mis siis tegelikult 1.mail muutub.
Tuleb vist see kuupäev ära oodata; veeb on praegu nagu puder&kapsad - mõnes kohas on kirjas mis muutub, mõnes -- kst
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
zlluvhaj
HV vaatleja
|
30.03.2018 11:51:00
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
zlluvhaj kirjutas: |
Vabandust EdgeRouter X on ruuteriks.
Tegin selle õpetuse järgi (skipisin firewall'i, sest kui ma tegin firewall rule IPTV_IN jaoks, siis telia tv pilt seiskus): http://blog.jussipalo.com/2017/03/sonera-iptv-on-ubiquiti-edgerouter.html (Rootsi/Soome Telia, niiet VLAN ID on meil 252 asemel 4)
Olen üsna algaja sellistes asjades niiet loodetavasti andestate kui millestki valesti aru saan  |
Võibolla kunagi tuleb üks mees õpetusega välja kuidas edgerouteriga saab ühest august nii neti kui tv. Lahendus on töötav. Nagu intenogagi praegu saab ühest august neti ja tv.. |
IGMP proxyga ma saan nii netti kui TV-d kõikidest switch0 portidest (ruuteris on built-in switch), aga kahjuks menüü ja kanalite vahetamine ei toimi. Midagi olen leidnud ühest teisest teemast, kellel samuti oli Edgerouter, aga samas ta ei saanud isegi TV piltti ette. Keegi vastas talle, et menüü on üldse vist eraldi subneti all..?: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9136772#9136772
|
|
tagasi üles |
|
 |
LeBron
HV kasutaja

|
30.03.2018 13:41:07
|
|
|
Eesti Vabariigi juubeliaasta puhul Telia videolaenutusest Eesti film 6€. Super Telia
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.03.2018 16:08:59
|
|
|
Kuidas motorola boksile uuesti softi selga sai sundida vms. Mul niikaua kapis seisnud ja vahepeal paketimuudatus toimunud, et kanalitenumbrid ja järjekorrad jumala võsas ning pooled kanalid ei võta piltigi ette
Puhas restart ei mõika
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
timok
Kreisi kasutaja

|
30.03.2018 16:11:13
|
|
|
LeBron kirjutas: |
Eesti Vabariigi juubeliaasta puhul Telia videolaenutusest Eesti film 6€. Super Telia  |
Mis teha, leping on selline, aga lepingu punkte me ei avalikusta
Starmanis muide on Eesti filmid teistega ühes hinnas, aga kuna see on siin Telia teema, siis unustage ära, et ma seda mainisin.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
30.03.2018 16:35:36
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Kuidas motorola boksile uuesti softi selga sai sundida vms. Mul niikaua kapis seisnud ja vahepeal paketimuudatus toimunud, et kanalitenumbrid ja järjekorrad jumala võsas ning pooled kanalid ei võta piltigi ette
Puhas restart ei mõika |
Vana elioni puldiga MENU nupp alla ja siis digboksile vool sisse, edasi leiad juba kohad kus tarkvara ära kustutada, peale seda laetakse uus peale.
timok kirjutas: |
Eesti Vabariigi juubeliaasta puhul Telia videolaenutusest Eesti film 6€. Super Telia  |
Starmanis muide on Eesti filmid teistega ühes hinnas, aga kuna see on siin Telia teema, siis unustage ära, et ma seda mainisin. |
Telias on ka kõik ühes hinnas, mõni uuem asi on kallim. Starmani pole olemas, ja kui on, siis mina ei tea kas seal on uus filme, mis peaksid olema kallimad. Hind on sama mis 1 kinokülastaja hind, vaadatakse tavaliselt perega, parkimine ja popkorn on kodus soodsam.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
itmynk
Kreisi kasutaja
|
30.03.2018 18:11:06
|
|
|
Popcorni peab mikrolaineahjus tegema ja pärast vaibalt ja diivanilt tolmuimejaga puru ise kokku imema. Puhas voolukulu ju
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.03.2018 20:08:09
|
|
|
Puhas restart ei mõika |
Nu kus need elioni töölised nüüd om?
Kirjutab, et telia on psk ja lennatakse 5 minutiga platsi, miskit asjalikku küsid ei tulegi vastust
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
30.03.2018 20:15:55
|
|
|
Mis töölisi sa taga otsid, anti ju õpetus, pealegi piisavalt operatiivselt? Ja muud vastust küsimusele polegi anda.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
timok
Kreisi kasutaja

|
30.03.2018 20:24:01
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Puhas restart ei mõika |
Vana elioni puldiga MENU nupp alla ja siis digboksile vool sisse, edasi leiad juba kohad kus tarkvara ära kustutada, peale seda laetakse uus peale.
Starmanis muide on Eesti filmid teistega ühes hinnas, aga kuna see on siin Telia teema, siis unustage ära, et ma seda mainisin. |
Telias on ka kõik ühes hinnas, mõni uuem asi on kallim. Starmani pole olemas, ja kui on, siis mina ei tea kas seal on uus filme, mis peaksid olema kallimad. Hind on sama mis 1 kinokülastaja hind, vaadatakse tavaliselt perega, parkimine ja popkorn on kodus soodsam. |
Videolaenutus ei ole kino. Kinos ma popcorni ka ei söö, ja korralik kino maksab 4€, mitte 6, lastele veel soodsam (Märjamaa nt.). Parkimine tasuta. Lisaks kotitakse sel juhul üksikuid inimesi / filmivaatajaid, kellel peret pole (et “soodsam” tunduks, kui kambaga vaatad).
Hind ongi peamine, miks ma ise Telia videolaenutust ei kasuta, isegi kui mõni film vaatamist vääriks. Ja see kodumaiste filmidega kottimine on nali omaette.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.03.2018 20:30:15
|
|
|
Puhas restart ei mõika |
Nu kus need elioni töölised nüüd om?
Kirjutab, et telia on psk ja lennatakse 5 minutiga platsi, miskit asjalikku küsid ei tulegi vastust |
Vastati ju
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.03.2018 20:32:57
|
|
|
Tyr, see teema jummala tükkideks, ma ei näe 3 min tagasi postitatud värkigi
Salatoimik
tsitaat: |
|
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
30.03.2018 20:38:04
|
|
|
P*** pole mitte ainult see teema, siin on lihtsalt postitusi rohkem, torkab paremini silma.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.03.2018 20:47:19
|
|
|
Nojh, to tsitaat jäi eelmsiele lehele ja ei jäänud silma, sorry noh.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
bingo
HV kasutaja

|
30.03.2018 20:48:29
|
|
|
Mul on praegu põhipaketis History Channel. Kas Viasat History on midagi muud?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
LeBron
HV kasutaja

|
30.03.2018 21:57:51
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Puhas restart ei mõika |
Telias on ka kõik ühes hinnas, mõni uuem asi on kallim. Starmani pole olemas, ja kui on, siis mina ei tea kas seal on uus filme, mis peaksid olema kallimad. Hind on sama mis 1 kinokülastaja hind, vaadatakse tavaliselt perega, parkimine ja popkorn on kodus soodsam. |
Mõni uuem asi on kallim? “Minu näoga onu” on uus? Paar nädalat tagasi näidati ETV-s seda ja ka paar nädalat tagasi maksis see Telia videolaenutuses 3€, nagu ka “November” ja teisedki Eesti filmid. Lambist on järsku 50% otsa keevitatud. Ma saaks VEEL aru, kui see film jookseks samal ajal kinos (aga tegelt ka siis ei saaks).
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
30.03.2018 21:59:45
|
|
|
History ja Viasat History on eri asjad loomulikult.
Aga miks rõhutatakse, et lisandub Viasat History SD ja Viasat History HD?
Kas Viasatil on SD ja HD versioonid erinevad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
30.03.2018 22:09:26
|
|
|
seeru kirjutas: |
History ja Viasat History on eri asjad loomulikult.
Aga miks rõhutatakse, et lisandub Viasat History SD ja Viasat History HD?
Kas Viasatil on SD ja HD versioonid erinevad? |
Mõlemad striimid on samad. Tuleb on 2 kvaliteeti ja TeliaTV menüüs viiakse need ühe kanali alla. Vanale menüüle 2 kanalina. See pigem täpsustus.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkelsch
HV vaatleja
|
30.03.2018 22:38:20
|
|
|
Võimalik, et juba lahendatud mure, aga otsides vastust ei leidnud.
Üritasin kodust kehva WIFI võrku täiendada riiulil seisva vana Telia Thomsoni ruuteriga, luues sellest AP.
Ruuter A ühendub internetiga, kust jookseb kaabel ruuterisse B, millest ühendub kaabel telekaga.
Teleri näol on tegemist ühe Samsungi mudeliga, millel on sisemine digiboks.
Sain võrgu toimima - ka teler saab ilusti internetile ligi.
Ainuke asi mis ei tööta on DigiTV...
Kas kellelgi on rohtu, või on lahenduseks otsekaaabel ruuterist A või eraldiseisev digiboks?
Ette tänades!
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
31.03.2018 10:19:34
|
|
|
mihkelsch kirjutas: |
...millel on sisemine digiboks. |
Ainuke asi mis ei tööta on DigiTV... |
Seda ikka tead, et neil kahel asjal pole mitte mingit omavahelist seost?
Või varem DigiTV äpp selles teleris töötas?
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
31.03.2018 10:32:30
|
|
|
Kui saladus pole, siis äkki täpsustad, mis ruuter on "ruuter A" (mark, mudel).
...
Kas kellelgi on rohtu, või on lahenduseks otsekaaabel ruuterist A või eraldiseisev digiboks?
Ette tänades! |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkelsch
HV vaatleja
|
31.03.2018 10:57:44
|
|
|
@A.S.
Tean-tean. DigiTV äpp töötab kui kaabel jookseb otse ruuterist A.
@Six
Ei ole saladus! Kõik on Telia kraam.
Ruuter A - Inteno DG200A
Ruuter B - Thomson TG784
Teler - Samsung UE40H6400AK
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |