Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Gap
HV Guru

|
24.11.2017 21:21:58
|
|
|
libe kirjutas: |
Gap kirjutas: |
Kõvad kutid  |
meh? |
noh et kõikidel mäng registreeris sõidud ära seal forzathonis aga mul mitte,ma olen see ainuke loll siis ?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.11.2017 21:50:02
|
|
|
Kõvad kutid  |
meh? |
noh et kõikidel mäng registreeris sõidud ära seal forzathonis aga mul mitte,ma olen see ainuke loll siis ? |
ma täheldasin, et sõite pidi järjest tegema ja ei olnud võimalik ühe sõiduga mitut eventi täita
teine asi et mulgi ta ei updatenud sõite kohe, kuid aitas järgmise sõidu tegemisest, kui juba eelnev registreeriti
ja racedeks ei registreeritud sõite mul, kus ma üksi sõitsin, 1 driver pidi lisaks olema
esimese paari sõidu puhul proovisin restarte, kuid hiljem lihtsalt alustasin uut sõitu ja voila
igatahes suht valutult sain kõik tehtud
_________________ ☠
viimati muutis libe 24.11.2017 21:50:46, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuccu
HV kasutaja

|
24.11.2017 21:50:22
|
|
|
Täna hommikul sai uk ms stores paypaliga kulla kaart soetatud ja toimis.
Eeldan, siis mängudega peaks ka toimima. Ise ootan veel kuni esmaspäevani mängu ostmistega.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.11.2017 21:54:49
|
|
|
kuccu kirjutas: |
Täna hommikul sai uk ms stores paypaliga kulla kaart soetatud ja toimis.
Eeldan, siis mängudega peaks ka toimima. Ise ootan veel kuni esmaspäevani mängu ostmistega. |
säästad null eurot ja nädalavahetusel ei saagi juba pelada
kummaline käitumine
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuccu
HV kasutaja

|
24.11.2017 22:03:17
|
|
|
Me ei tea kus kohast te neid koode ostate aga võhikuna kiigates konsoolid.ee-sse tuli säästu 7 euri 3 kuupealt. Esmaspävani ootan konsooli enda pärast. Nimelt see veel soetamata. Küll aga on mingid soodukad kellel kuld aktiivne, sellest tuli idee kuld ära osta.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.11.2017 22:05:48
|
|
|
Me ei tea kus kohast te neid koode ostate aga võhikuna kiigates konsoolid.ee-sse tuli säästu 7 euri 3 kuupealt. Esmaspävani ootan konsooli enda pärast. Nimelt see veel soetamata. Küll aga on mingid soodukad kellel kuld aktiivne, sellest tuli idee kuld ära osta. |
see siin on arvutimängude teema, sinu konsoolimured on meile võõrad
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuccu
HV kasutaja

|
24.11.2017 22:10:19
|
|
|
Mäng on play anywhere ja esialgne küss oli kas paypal töötab, sellele on vastatud. Küll siis sellest.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.11.2017 22:14:08
|
|
|
Mäng on play anywhere ja esialgne küss oli kas paypal töötab, sellele on vastatud. Küll siis sellest. |
tänuväärt märkus
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
25.11.2017 00:50:46
|
|
|
Kõvad kutid  |
meh? |
noh et kõikidel mäng registreeris sõidud ära seal forzathonis aga mul mitte,ma olen see ainuke loll siis ? |
ma täheldasin, et sõite pidi järjest tegema ja ei olnud võimalik ühe sõiduga mitut eventi täita
teine asi et mulgi ta ei updatenud sõite kohe, kuid aitas järgmise sõidu tegemisest, kui juba eelnev registreeriti
ja racedeks ei registreeritud sõite mul, kus ma üksi sõitsin, 1 driver pidi lisaks olema
esimese paari sõidu puhul proovisin restarte, kuid hiljem lihtsalt alustasin uut sõitu ja voila
igatahes suht valutult sain kõik tehtud |
Ma olen siin teinud mitu sõitu selles,kus saab selle mersu ja seal näitab mul ainult 1/3 on kirja läinud ja see oli ka et win a race mingi hyper car v P1 Division car midagi sellist,momendil täpselt ei tule meelde,aga seal oli veel et peab saama 180mp/h homestead-i rajal ja 6 ringi pean sõitma daytona ringrajal... ma tegin neid mitu korda küll järjest restartisin ja tegin mitu sõitu järjest aga midagi nagu ei registreeri ... ja alati sõidan ikka teistega koos,üksi on igav sõita.või mis nõuded seal siis on et tulemus kirja läheks ? mitu sõitu ma pean siis järjest tegema ? ma neid teisi pole proovinud kõige rohkem tahaks seda mersut saada aga noh kaks nädalat on veel aega äkki jõuavad nad midagi parandada
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
matrix
HV kasutaja

|
25.11.2017 01:52:48
|
|
|
Me ei tea kus kohast te neid koode ostate aga võhikuna kiigates konsoolid.ee-sse tuli säästu 7 euri 3 kuupealt. Esmaspävani ootan konsooli enda pärast. Nimelt see veel soetamata. Küll aga on mingid soodukad kellel kuld aktiivne, sellest tuli idee kuld ära osta. |
see siin on arvutimängude teema, sinu konsoolimured on meile võõrad  |
Ma pole kunagi sellistest tüüpidest aru saanud, kellele meeldib pelada klaveri ja hiirega, ise laua taga istudes ja väikest monitori vahtides, arvuti vendid undamas
_________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
25.11.2017 10:30:22
|
|
|
matrix kirjutas: |
Ma pole kunagi sellistest tüüpidest aru saanud, kellele meeldib pelada klaveri ja hiirega, ise laua taga istudes ja väikest monitori vahtides, arvuti vendid undamas  |
Olenevalt mängust mängin kas klaveri ja hiirega, puldi (võitlusmängudeks on veel eraldi pult) või rooliga. Arvuti on kordi vaiksem, kui kõrval istuvad Xbox360 ja One S. Monitori suurus oleneb inimese vajadusestest/võimalustest (võid 100 tollise monitori/teleka samuti omale arvuti külge panna). Sellise arutelu jaoks on muidu HV-s oma teema ka olemas: click.
Kes veel ei tea ja tahab autosid ning kombekaid teenida: https://www.forzamotorsport.net/en-us/news/wir_11_21_17
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
25.11.2017 11:26:10
|
|
|
matrix kirjutas: |
Ma pole kunagi sellistest tüüpidest aru saanud, kellele meeldib pelada klaveri ja hiirega, ise laua taga istudes ja väikest monitori vahtides, arvuti vendid undamas  |
millest sa räägid
kõik kontrollerid on ikkagi omal kohal
istun elutoas teleka ees, mängin rooli ja puldiga forzat
selle sama teleka ees pelan ka battlefieldi või assassins creedi - mugav on keset mängu klahvi pealt puldi peale hüpata, kui näiteks mõnes fpsis peab vahepeal mõnda sõidukit kasutama
aga mingit fpsi puldiga mängida või racingut klahviga, noo joomajoo, sellise asja peale ma isegi ei tuleks
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
25.11.2017 15:04:41
|
|
|
Kõvad kutid  |
meh? |
igatahes suht valutult sain kõik tehtud |
Ma olen siin teinud mitu sõitu selles,kus saab selle mersu ja seal näitab mul ainult 1/3 on kirja läinud ja see oli ka et win a race mingi hyper car v P1 Division car midagi sellist,momendil täpselt ei tule meelde,aga seal oli veel et peab saama 180mp/h homestead-i rajal ja 6 ringi pean sõitma daytona ringrajal... ma tegin neid mitu korda küll järjest restartisin ja tegin mitu sõitu järjest aga midagi nagu ei registreeri ... ja alati sõidan ikka teistega koos,üksi on igav sõita.või mis nõuded seal siis on et tulemus kirja läheks ? mitu sõitu ma pean siis järjest tegema ? ma neid teisi pole proovinud kõige rohkem tahaks seda mersut saada aga noh kaks nädalat on veel aega äkki jõuavad nad midagi parandada  |
Ma tegin neid sõite nii, et alati valisin kõige lühema versiooni nõutud rajast ja valisin 1 ringi. Need läksid kõik kenasti arvesse.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Theheiki
HV vaatleja
|
27.11.2017 09:36:06
|
|
|
Panen ka märgi maha. Eile sai mäng soetatud ja esmamulje niijanaa.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
27.11.2017 15:52:14
|
|
|
Mingi ime läbi sain siis selle ühe forzathon challenge tehtud sain selle mersu siis lõpuks kätte,pidin mängu veel restartima et ta teeks mulle seal peamenüüs selle claim reward.muidu peale vastavate sõitude tegemist ei tulnud sinna mitte midagi,nii et ühesõnaga midagi on vist seal küll katki... mersu on ilus aga võimsuselt midagi erilist ei ole ... proovin neid ülejäänud kahte ka kätte saada ... muidu on lahe et selliseid võistlusi tehakse,loodan et neid tuleb veel ja töötavad ka järgmine kord,mitte et ma pean mängu restartima ja ma ei tea mis imenippe tegema
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
27.11.2017 22:44:05
|
|
|
Mingi ime läbi sain siis selle ühe forzathon challenge tehtud sain selle mersu siis lõpuks kätte,pidin mängu veel restartima et ta teeks mulle seal peamenüüs selle claim reward.muidu peale vastavate sõitude tegemist ei tulnud sinna mitte midagi,nii et ühesõnaga midagi on vist seal küll katki... mersu on ilus aga võimsuselt midagi erilist ei ole ... proovin neid ülejäänud kahte ka kätte saada ... muidu on lahe et selliseid võistlusi tehakse,loodan et neid tuleb veel ja töötavad ka järgmine kord,mitte et ma pean mängu restartima ja ma ei tea mis imenippe tegema  |
Sul on kogu aeg mingid hädad küljes. Olen siiani saanud kõik need kahe Forzathoni asjad suht lihtsalt tehtud.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
30.11.2017 00:53:52
|
|
|
Sõidan free plays siis on kõik ok,aga niikui sinna career mode lähen seda championshipi sõitma siis iga sõidu järgi on jälle crash to desktop türr nad ei või seda mängu ära parandada Forza Horizon 3-ga küll mul sellist jama ei olnud et mäng viskab desktopile lambist ..... kindlasti see debiilne windowsi fall creators update keeras ka pekki midagi Mingi täiesti mõttetu update...
Tahtsin seda küsida et siin apps and features settingutes on seal Forza 7 all valikud et reset app data ? mis see teeb et kas see kustutab terve mängu failid ja saved ära et peab uuesti tõmbama või mida ta resetib ? Oskab keegi äkki aidata või oodata selle mänguga veel et äkki siis peale pühi teevad mingi update mis parandab seda mängu ? samas ma pole ka ainuke kellel see mäng crashib ...
https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst106592p2_PC-Version-Constantly-Crashing-to-Desktop.aspx?=
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.11.2017 20:04:11
|
|
|
Sõidan free plays siis on kõik ok,aga niikui sinna career mode lähen seda championshipi sõitma siis iga sõidu järgi on jälle crash to desktop türr nad ei või seda mängu ära parandada Forza Horizon 3-ga küll mul sellist jama ei olnud et mäng viskab desktopile lambist ..... kindlasti see debiilne windowsi fall creators update keeras ka pekki midagi Mingi täiesti mõttetu update...
Tahtsin seda küsida et siin apps and features settingutes on seal Forza 7 all valikud et reset app data ? mis see teeb et kas see kustutab terve mängu failid ja saved ära et peab uuesti tõmbama või mida ta resetib ? Oskab keegi äkki aidata või oodata selle mänguga veel et äkki siis peale pühi teevad mingi update mis parandab seda mängu ? samas ma pole ka ainuke kellel see mäng crashib ...
https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst106592p2_PC-Version-Constantly-Crashing-to-Desktop.aspx?= |
võid manuaalselt ka failid ära kustutada
(C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\Packages\Microsoft.ApolloBaseGame_8wekyb3d8bbwe\SystemAppData)
küll ta uued tirib
horizon 3'l läks mul ka mälu järgi mingi hetk lappama asi ja kututamine päästis
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
03.12.2017 00:45:56
|
|
|
tundub et ei aidanud see app reset,viskas jälle desktopile peale sõitu
Huvitav mis seda siis põhjustab ? Ise kahtlustan et see tobe windows fall creators update keeras piiksu midagi Ma ei kujuta pilti mis aitaks ? windowsi uus clean install peale seda määängu uuesti tõmbamine ja uute driverite install ja creators update ära keelamine ? Ma ei kujuta pilti kas viitsiks jännata ja kas sellest oleks ka abi et ta ei viskaks lambist desktopile... naljakas on see et sõitudes ta ei viska nii ainult menüüs või ükskoord viskas kui proovisin pilti teha
Spoiler 
Ma ei tea sellel foorumil on midagi viga jälle spoiler ei tööta sry
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.12.2017 01:08:49
|
|
|
Gap, spoiler töötab kenasti, sa rumal lihtsalt tegid [/] []
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
05.12.2017 20:13:16
|
|
|
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
06.12.2017 15:50:29
|
|
|
Mingi uuenduse tõmbas ka mul siin see windows store alla ja praegu mängisin paar tundi ja kõik töötas ilusti... desktopile ei visanud praegu ja mingit jama ei olnud... menüüdes veidi nagu kohati läägib,aga ei midagi hullu... loodan väga et parandati ära see, et lambist viskas desktopile mul Superlike kui mäng natuke korda tehti
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
duracello
HV vaatleja

|
06.12.2017 19:04:32
|
|
|
Kui midagi parandatakse ära siis miskit läheb ka katki. Peale viimast uuendust multiplayer/league sõite tehes peale laadimist viskab musta pildi ette või jätab mind menüüsse ja ilmub tekst "RACE IN PROGRESS". Enne update kohtasin sellist asja ehk 2-3 korda kogu aja vältel aga nüüd pani mul lausa 2 korda järjest ja eile samuti ilmus see paar korda. Midagi hullu pole aga üsna tüütu, kui oled ~5 minutit oodanud, et teised lõpetaksid sõidu ära ja alustaks uuega ning siis ikka ei saa ja pead uue sõidu leidma ja uuesti ootama
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|