Olen mõelnud antud mudeli endale jõuludeks kinkida LG OLED55B7, kuna arvustused on positiivsed selle kohta internetis.
Nüüd siis sattusin sellise arutelu peale AV foorumis:
Kas see probleem laieneb 2017 seeria mudelitele samuti? Mõtlesin, et see probleem jäi plasmadega minevikku.
Kas keegi siinsetest OLED teleka kasutajatest on sellise murega silmitsi seisnud või on siiamaani kõik hästi. _________________ PSN: karl877
mul on 2 põlvkonda vanem lg oled. ajutine image retention on olemas (kuigi kõikvõimalikus tavakasutuses märkamatu) ja telekas omatahtsi tegeleb sellega. mingit püsivamat häda ei ole täheldanud. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Link _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
no tavalisel teleka vaatamisel lg soft teeb selle korda. Kui asi väga ekstreemseks lasta, siis tõesti jääb jäädavalt. No aga see on ikka väga ekstreem, vennad testivad aasta
Nad lasevad ka 1 sama klippi jälle ja jälle. Ses suhtes täiesti üle forseeritud.
Samas on see väga hea teat
Mingi igapäeva geimeri puhul ma OLEDit ei võtaks (xbox jm. loomad). Teleka vaatamiseks pole probleemi
tsitaat:
Top and bottom: Letterbox bars present for 2 hours, then absent for 3.5 hours (movie example)
Top left: 100% solid logo, present for the whole clip (torture test)
Top right: 50% opacity logo, present for the whole clip (network logo torture test)
Bottom left: 100% solid logo, present for 2 hours then absent for 3.5 hours (video games example)
Bottom right: 50% opacity logo, present for 10 minutes then absent for 2 minutes (sports or TV shows example)
Ma üht kanalit nii palju järjest ei vaata _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 07.11.2017 23:16:30, muudetud 1 kord
kasutan B6-te ja ise ple täheldanud image retentioni...eks pmst oht on olemas aga kuna enamasti jooksevad mul multikad, filmid või niisma TV programmid siis sellist staatilist värki ple nagu mängimisel mitu tundi järjest, seega teoorias ei tohiks image retentioni üldse tekkidagi!
lisaks on olemas ka mingi eraldi funktsioon, mille saab tööle lasta et puhastaks paneeli...ühesõnaga ise ei põe sellepärst ja ostmata küll ei jätaks!
Extreme case, where TVs are running 20 hours a day with the same 5.5 hours loop. You will get a better lifespan at home if you use the TV less and with more varied content.
_________________ This message was sent from space using stargate
mul näiteks askeldab telekas juba peale paari tunnist kasutamist kinni panemist oma tarkusest veidi aega omatahtsi. peakski olema see image retentioni vastane töö.
jeesus188 kirjutas:
Mingi igapäeva geimeri puhul ma OLEDit ei võtaks (xbox jm. loomad).
ma ütleksin vastupidi. mängud näevad olediga ikka vastikult impressive välja. kõik, mida ma seni proovinud olen, on tõesti muljetavaldav olnud. _________________ - londiste
viimati muutis londiste 08.11.2017 10:07:36, muudetud 1 kord
Olen mõelnud antud mudeli endale jõuludeks kinkida LG OLED55B7, kuna arvustused on positiivsed selle kohta internetis.
Kas see probleem laieneb 2017 seeria mudelitele samuti? Mõtlesin, et see probleem jäi plasmadega minevikku.
Kas keegi siinsetest OLED teleka kasutajatest on sellise murega silmitsi seisnud või on siiamaani kõik hästi.
pigem uuriks mis sul vaatamiskaugus saab olema? kui üle 3m siis kindlalt soovitaks 65", tegin selle vea et lendasin kiiruga peale ja ei mõelnud asju läbi...samas ega ma pleks osanud ette ka näha et nii võib minna (tulin ju 42" pealt ja 55" tundus täiesti OK) aga nüüd kui ikka head asja vaadata (UHD, Blu ray, netflix 4k jne) siis kahjuks 55" jääb juba lahjaks
londiste, ma ei usu, et väljalülitatud ekraaniga saab image retentronit teha.
Ilmselt käib see ikka samamoodi, kui plasmadelgi oli. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Image retentioni või Burn-In vastu on LG seadetes kaks asja: Screen Shift ja Clear Panel Noise.
Clear Panel Noise'i tehakse siis kui teler on väljalülitatud.
jägaja kirjutas:
Ilmselt käib see ikka samamoodi, kui plasmadelgi oli.
screen shift on jooksvalt, clear panel noise on väljalülitatud teleriga.
Six, kas sul askeldas ka teler peale välja lülimist pidevalt või tuli see mingi hilisema firmwarega? _________________ - londiste
Pidevalt ei askelda, aga näiteks just täna hommikul teleri sisselülitamisel viskas kirja ette, et tehti Clear Panel Noise.
Üldiselt suht harva olen seda kirja näinud.
londiste kirjutas:
screen shift on jooksvalt, clear panel noise on väljalülitatud teleriga.
Six, kas sul askeldas ka teler peale välja lülimist pidevalt või tuli see mingi hilisema firmwarega?
Lugesin selle mammutvingumise seal AVS lehel ära.
Kookuvõttes on 2 suuremat probleemi, mängimine ja sky kanal oma logoga pikkade tsüklitega.
Kellelgi ka yuutube kollane otsingukast (vaadaku videosi, mitte ärgu otsigu kogu aeg)
Muul juhul pole probleemi.
Jah, mõni on saanud kehva paneeli (ikka juhtub), aga siis on see ära vahetatud.
Sellegi poolest ma erilist probleemi ei näe _________________ This message was sent from space using stargate
Image retentioni või Burn-In vastu on LG seadetes kaks asja: Screen Shift ja Clear Panel Noise.
Clear Panel Noise'i tehakse siis kui teler on väljalülitatud.
jägaja kirjutas:
Ilmselt käib see ikka samamoodi, kui plasmadelgi oli.
kui ma õigesti mäletan, siis peaks clear panel noise olema automaatselt iga 2000h järel, ise saab ka muidugi käima lasta kui vajadus on...
Kas keegi siinsetest OLED teleka kasutajatest on sellise murega silmitsi seisnud või on siiamaani kõik hästi.
pigem uuriks mis sul vaatamiskaugus saab olema? kui üle 3m siis kindlalt soovitaks 65", tegin selle vea et lendasin kiiruga peale ja ei mõelnud asju läbi...samas ega ma pleks osanud ette ka näha et nii võib minna (tulin ju 42" pealt ja 55" tundus täiesti OK) aga nüüd kui ikka head asja vaadata (UHD, Blu ray, netflix 4k jne) siis kahjuks 55" jääb juba lahjaks
Vaatamiskauguseks saabki olema täpselt 3m (hetkel "40" tolline tv) ja mis seal salata, üks otstarve saab tal olema mängimiseks, aga üldiselt mängin 1-2 tundi järjest nii et arvan ,et see probleemiks ei tohiks olla. _________________ PSN: karl877
On plaanis oma praegune 32 tolline Philips välja vahetada suurema vastu. Kuna telekate valik on meeletu ja võtab silme eest kirjuks, siis küsiks siit nõu.
Kas hinnaklassis u 600€ on võimalik mingi adekvaatne 50-55 tolline telekas osta või on neil mingid väga suured puudused (kehv pilt, töökindlus jms)? Kasutaja C1rca poolt lingitud TCL näiteks tekitas täitsa huvi, aga tegu pole väga tuntud tootjaga. Eesmärk on filme vaadata ja PS4 mängida ning eks ka tavalisi telesaateid vaadata.
Meie turul on jah Samsung ja LG tuntumad, muidu aga on TCL juba mitmeid aastaid maailma suuruselt kolmas teleritootja (Google andmetel)
TCL kineoskooptelereid aga müüdi 15 aastat tagasi mäletamist määda meie turul. Jällegi, Tollal olid Philips, Sony, Panasonic tolle ala nimed eestis. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.