Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 985, 986, 987 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
BlueQ
HV vaatleja
BlueQ

sõnum 04.09.2017 21:17:33 vasta tsitaadiga

August 2017 klannide kokkuvõte:
Spoiler Spoiler Spoiler

Arhiiv.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.09.2017 14:44:19 vasta tsitaadiga

Päris huvitav, EESTI ja ESTW kujunemas päris tublideks tiimiformaatide mängijateks thumbs_up.gif

Huvitav kas see päev ka koidab kus WSN võtab BB4 üle selles tabelis icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.09.2017 12:46:46 vasta tsitaadiga

Nii. Täitsa krdi jama, ma ytlen.
Ma ei tea, kas te olete pannud tähele, et t10 mängud on kohe hoopis teised kui nad kunagi olid?

Ma muidugi pole neid t10 kunagi biitinud. Absoluutselt iga t10 WR on olnud kõvasti alla 50% ja parimal juhul 50-51 olnud. Kuigi ma arvan, et selles on oma osa olnud kehval mm-l siis tuleb tõdeda, et ma neid siiski ei biitinud piisavalt, et mäng t10 -tega oleks miskit pakkunud.

nüüd siis võtsin käsile asja, et proovin vähemalt keskmise dämmi normaalseks saada ja WR ei paneks yldse tähele.
Aga nüüd on probleem selles, et enamus mänge on 100% t10 tankide lahinguid ja 2/3 neist on heavyd ja rämeda soomusega TD -d. Ja peaaegu alati on terve see hunnik koos või jagatuna 2 gruppi. Ja käib räme andmine ja isegi kuld ei garanteeri läbistamist. Nagu sa oma batiga sinna asja uudistama lähed nii MOMENTAANSELT hakatakse sind laskma ja fokusseerima kuna seda penevad kõik ilma sihtimata.

Lisaks sellele, kipuvad enamus mänge olema yhepoolsed, millest polegi miskit, kuna sama palju kordi on oma tiim see kes domineerib aga mõlemal juhul on keeruline dämmi teha kuna kas siis syyakse dämm eest ära või siis joostakse yle ja 1vs.5+ ka eriti ei tee dämmi yle yhe-1,5 salve.

Seega mingit head keskmist dämmi saada on ylikeeruline.
Aga kuidas teistel on? Kas olete märganud sama või on kõik nagu enne umbes? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 07.09.2017 16:15:11 vasta tsitaadiga

Ma olen märganud, et ka mul on raske WRi normaalses diapasoonis hoida praegu. Mingi metashift või lihtsalt palju tomateid Tier X's, kes meta ära lõhuvad. Mul tavaliselt läheb suht pikalt, et selliste muudatustega kohaneda.

BC25t muidugi pole mänginud, aga jah, Patton M48 viimase 30 päeva keskmine istub praegu täpselt 50% peal. Kuigi Obj. 907 sama number 73%, siis seda on ka platoonitud.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.09.2017 16:19:35 vasta tsitaadiga

mind just huvitab kuidas dämmiga on lood, WR pole nii oluline kysimus hetkel. Ehk siis kas keskmine dämm per mäng on langustrendis või sama või plussis, võrreldes näiteks 9.18 versiooniga
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 07.09.2017 16:38:38 vasta tsitaadiga

Ei kujuta ettegi, kus sellist globaalset statsi kontrollida... enda profiili oma saab vaadata muidugi. Mul on viimase nädalaga ca 250 ehk 8,5% võrra droppinud avg jooksev dam, kuigi avg tier on kõrgem. Samas ma tunnen, et ma praegu eriti hästi ei mängi ka.

Huvist vaatasin, tundub et tipptasemel rerollidel täpselt sama mure: https://wot-life.com/eu/player/Szczepanek2222-523566190
7 päeva avg dam droppinud paarisaja võrra, samas kui 30 päeva oma kõrgem madalama avg tieri juures.

Võibolla siin mingi tõde, et ei tasu mängida kohe peale patchi vms.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.09.2017 17:32:48 vasta tsitaadiga

kusjuures ikka räige meta muutus on. Pmst on nii, et pead absull pidevalt jälgima mida meeskond teeb sest kui ta midagi teeb siis nii, et kui 1 sekundil oli sul 7+ meest sinu flängil, siis 5 sekundi pärast oled sa seal yksi. Mul oli täna kaks pmst 0 dämmi mängu batiga. Lihtsalt yhel hetkel on sul 5+ tiimiliiget toetamas ja sekundi pärast on nende asemel sul vaenalsed ja oma mehi pole. Kas siis maha lastud või siis otsustasid nad lihtsalt sõita kuhugi mujale ajaviiteks.

Lisaks sellele on ilgem jama penemisega sest sa lihtsalt ei pene kedagi, IS7 lased heal juhul klipist 2 lasku sisse ja 3 teevad null vaking dämmi. Ja see on isegi vedand, sageli teeb dämmi aint 1 lask icon_evil.gif thumbs_down.gif
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 07.09.2017 20:18:11 vasta tsitaadiga

Täiesti nõus, et miskit on muutunud. Endalgi on see nädal lahingud nii aia taha läinud, küll sureb tiim järsku ümber ära ja ongi finito, isegi 0dam lahinguid tuleb. Mõtlesin kogu selle aja, et kas tõesti olen siis nii käpardiks muutunud kuid nüüd loen, et ka teistel samad jamad. Hea teada, meel läks kohe paremaks icon_lol.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.09.2017 20:43:23 vasta tsitaadiga

No t10 ma isegi ei kurda hetkel. Arvestades seda, et enamus mänge on 100 prossa t10 siis seal selline 2,6 kilokest dämmi keskmiselt polegi nii jube kui ta alguses tundub. Arvestades seda, et seal peab ikka higistama, et yldse kedagi peneda, samas kui sind peneb suht hyppe pealt absull iga tank, isegi saltot visates, imho

Seis oleks oluliselt parem kui vähemalt pooled mängud poleks yhe meeskonna soolo. Mõlemal juhul on keeruline dämmi teha.

T8 platoonis aga ma yldse ei räägigi, see kino mis seal toimub on absull kirjeldamatu icon_eek.gif thumbs_down.gif
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 07.09.2017 21:32:15 vasta tsitaadiga

Ma just T8 olengi mänginud. Tõesti uskumatu mis toimub, ei julge täna Woti lahti tehagi...
tagasi üles
fellanor
HV kasutaja

sõnum 08.09.2017 07:50:02 vasta tsitaadiga

Mul ka suhteliselt õnnetult viimane nädal läinud. Ise olen pigem kehvasti mänginud, aga kuna on vaja LTTB läbi sõita, siis carrypowerit eriti pole.

Päeval kärutasin paar lahingut T8 artyga ja lükkasim garaaži, kuna miski ei toiminud. Mõtlesin, et õhtul, kui normaalseid mängijaid enamuses, võib selle uuesti välja ajada. Samas ca tund aega tagasi BT11 lahingus oli mõlemas tiimis täpselt 2 mängijat, kelle WR üle 50%. Tavalised positsioonivõtmised jm võid ära unustada.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 08.09.2017 08:32:23 vasta tsitaadiga

Hetkel grindin Tier 10 kergetankide ning OBJ260 PM-i suunal - ei teki küll tunnet, et midagi tavapärasest erinev oleks. Põhilised tankid mida mängin on T49 (sain just Sheridani XP kokku) ning Ru 251. Ka WZ 132 grind sai just läbi. Kui mäng "tomateid" täis siis vähemalt tier 8 WZ ning tier 9 light tankide carry power on üsna suur. Viimase nädala statid:

Märkusena lightiga spottimisele keskendumine võitu ei too, ise tuleb mees olla ja torule kuuma anda icon_cool.gif Eks ma ikka üritan vastast näidata, aga kui tiim ei saa pihta, või ei lase üldse spotitud tanke - siis hakkan parem ise tegutsema. Ja tegutseda tuleb võiduks olulistes kohtades, mitte kusagil mapi ääres doublebushida.

Tier 10-s mängides tuleb meeles pidada, et reegel ise mitte laske sisse võtta on väga oluline. Parem jätta lask tegemata kui oht kehv "trade" teha. Üks silm peab kogu aeg kaarti jälgima, teisega otsi positsioone mis otsetule eest varjet pakuks, ning ära näita end rohkem kui ühele vastasele korraga. Kuna ise pead sihtima, et vastase weakspoti tabada aga vastane laseb sinust igaltpoolt läbi - on positsioon VÄGA oluline, samuti AEG millal sa seal positsioonil oled.
Lisaks on mängus välja kujunenud enamkasutatavad positsioonid ning tier 10-es on need mängijatel enamasti juba teada. Kaarti jälgides püüa tabada hetke, kus mõni täiesti lambi positsioon või manööver võib anda eelise mängu võitmiseks. Selleks peab muidugi oma meeskond ka mingisugust mõtlemisvõimet omama, mida tier 10-s juhtub pisut sagedamini kui madalates tierides icon_biggrin.gif

intact
HV vaatleja

sõnum 08.09.2017 11:27:06 vasta tsitaadiga

T8 MM on katki platoonides. Suht võimatu on sõpradega koos credo farmida, sest top tier oled 1/10-st korral ja võtab kiiresti mänguisu ära.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 08.09.2017 11:40:41 vasta tsitaadiga

intact kirjutas:
T8 MM on katki platoonides. Suht võimatu on sõpradega koos credo farmida, sest top tier oled 1/10-st korral ja võtab kiiresti mänguisu ära.

Saan ka sama asja kinnitada. Lisaks tundub, et ka üksi mängides t8 top tier harvem nähtus.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.09.2017 11:51:48 vasta tsitaadiga

Kas 9.20 ei fixinud seda T8 MM bugi ära? Tegin üks õhtu siin Lorr + Lorr + Arta platooni ja nägime Tier 6si küll.
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 08.09.2017 13:11:13 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Kas 9.20 ei fixinud seda T8 MM bugi ära? Tegin üks õhtu siin Lorr + Lorr + Arta platooni ja nägime Tier 6si küll.

Sul võib õigus olla. Peale patchi olen ainult vk 100.01 (p)'ga lasknud mõned mängud, kuniks Mäuscheni sain. Võis olla ka lihtsalt juhus ja võis olla ka see, et inimesel jääb negatiivsed/fustreerivamad asjad paremini meelde kui nö okeid lahendused. Aga varem kindlalt oli see jama olemas.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 08.09.2017 13:14:41 vasta tsitaadiga

no ma pole palju seda t8 teind platis kuna peale 3-4 mängu seal 3 -e t8 seas olla ja ylejäänud t10 ja t9 - sellest aitas ja edasi ei katsetand, ehk mingi aeg oleks ka t7 näinud aga noh, polnd sellist tuju et jätkata veel 10-20 mängu icon_rolleyes.gif thumbs_down.gif
tagasi üles
fellanor
HV kasutaja

sõnum 08.09.2017 13:56:54 vasta tsitaadiga

Täna kodus tõbine ja tegin ca 15 sõitu 110 ja vahepeal Patriotiga. Täpselt 1 lahingus nägin alla T8 tanke.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.09.2017 13:58:20 vasta tsitaadiga

kr6ll, aga see MM nii ju toimibki, et ta katsub sättida sind igasse olukoda, ehk et mingil hetkel oled ka top tier.
Loota et see iga jumala päev esimese kolme mängu jooksul juhtub on ka veidi liiast. WG eesmärk on sind ikkagi (pikemalt) mängima meelitada ja pealegi kõik ei saa korraga top tier-d ka olla, kedagi madalamat peab ju olema kelle kallal vallatleda. icon_lol.gif

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 08.09.2017 15:16:56 vasta tsitaadiga

fellanor kirjutas:
Täna kodus tõbine ja tegin ca 15 sõitu 110 ja vahepeal Patriotiga. Täpselt 1 lahingus nägin alla T8 tanke.

Suhtkoht sama tulemus enda T8 tankidega. Midagi on vist selle Grand Battle režiimi tõttu pekki läinud MMis?
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 08.09.2017 15:41:23 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
fellanor kirjutas:

Suhtkoht sama tulemus enda T8 tankidega. Midagi on vist selle Grand Battle režiimi tõttu pekki läinud MMis?

Samas võiks loogika öelda, et tänu GB on tier X tanke rohkem hõivatud ja tier 6-t8 ning tier7-t9 võiksid tihedamini kokku minna. Aga väga jama, kui ikka nii on. Täna õhtupoole katsetan ja annan teada tulemustest.

Uus premm supertestis. Äge....

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.09.2017 23:25:29 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
fellanor kirjutas:

Ei, see probleem tekkis vahetult pärast uut 3/5/7 MM'i. Grand Battles just võttis vähemaks seda võimalust, et satud oma tier 8 masinaga tier 10 lahingusse. Aga arvan, et viimastel päevadel on usinalt linnukesi sealt GB kastikesest maha võetud, kuna foorumites ja ingame chatis juba kurdavad, et terve päeva jooksul 0 GB'd... vastavalt siis on ka T8 MM hullem jälle, kusagile ju kõik need T10 masinad sattuma peavad.

EDIT: tundub, et praegu pole nagu mõtet Tier X mängidagi, õige action on kusagil mujal...

tagasi üles
MeaDz
HV kasutaja

sõnum 09.09.2017 11:35:15 vasta tsitaadiga

Eelmine nädal T8 kahekesi platoonides oli nädala peale mingi 40-50 lahingut, kus 48 olid sedasi, et mängisime T10 vastu ja kahel korral T9 vastu. Mitte ainsatki top tier lahingut ega ka T8 only lahingut. Otsustasin WoTi hingusele jälla saata, sest pole eriti meeldiv, kui top tier platoon 3x Skodad või batchatid/mausid. Ajab s*ta keema selline matchmaking broken tankide vastu.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
priitr
HV kasutaja

sõnum 09.09.2017 22:53:56 vasta tsitaadiga

Mismoodi oO?

Kas see on nüüd see juhtum, kus suvaliselt klaviatuuril kõndiv kass õpilase kodutöö ära teeb?

bladerunner
HV Guru

sõnum 09.09.2017 23:00:02 vasta tsitaadiga

Cappides, ikka cappides.
Tomat läheb cappi, uunikumid surevad vastase uunikumide vastu ja ellujäänud vastased ei jõua baasi resettida.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 985, 986, 987 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.