Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
armjan
Kreisi kasutaja
|
04.08.2017 19:01:15
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Pigem see näitab, et see kuupäev pole enam kaugel. Ütleme nii, et kellegi näpukas, et nägid seda.  |
Pigem ei saanud boks krüptovõtmeid kätte. Pole salateateid boksidele. Aminodele kuvataksegi soovitus uus boks võtta.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miraakel
HV vaatleja

|
04.08.2017 20:15:34
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Äkki panid mõne uue elektriseadme tööle, häired läksid võrgukaablis veidikene suuremaks, saigi boksi taluvuspiir ületatud? |
Ei, ei pannud ühtegi uut elektriseadet tööle.
Tegin täna uued otsad indrekp postitatud joonise järgi. Pilt ees nagu viis kopikat. Siiani müsteerium, kuidas see sai pilti näidata.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.08.2017 20:33:24
|
|
|
Kuna pidevalt ei jälgi teemat ja see on võibolla kuskilt siit läbi käinud, siis kas on paika pandud täpne kuupäev, kui vana nutiTV välja lülitatakse? See pidi millalgi sügisel olema. Siis teaks arvestada sellega.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.08.2017 20:35:16
|
|
|
Klientidele pole seda kuupäeva minuteada veel teada antud.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.08.2017 21:46:46
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Kuna pidevalt ei jälgi teemat ja see on võibolla kuskilt siit läbi käinud, siis kas on paika pandud täpne kuupäev, kui vana nutiTV välja lülitatakse? See pidi millalgi sügisel olema. Siis teaks arvestada sellega. |
Ei ole, aga juba ekraanil vihjatakse, loe viimaseid poste
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kevku
HV kasutaja
|
04.08.2017 21:53:10
|
|
|
k2 tv3 on nüüd krüpt peal siis v?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.08.2017 22:26:40
|
|
|
Jänes kirjutas: |
Goon kirjutas: |
Jänes kirjutas: |
tsitaat: |
Seega enne 1 oktoobrit ei tule ?
|
täna alles 3. august  |
Kui homme teataks, siis oleks kõige varem 4.september.
Tavaliselt sellisel suva kuupäeval midagi ei toimu. Seega jääb kõige varem mis kuupäev ?  |
Mina rohkem ei näe aminoga, kiri ees et vaheta digiboks ära. Näen ainult ETV-d. Õhtul lisan pildid, kahtlejatele. |
Uus või vana ? Just kontrollisin, mul vanaga kõik kanalid töötavad aminoga. Panin veel käima amino teises toas, mis pole u2 kuud seinas olnud. Tuli ette mingi umbmäärane tekst ilma kuupäevadetta, kuid kõik kanalid töötavad.
Kui Telia pole sulle mingit kuupäeva teatanud, siis kõne 123-le. Kui nemad teatavad, et nii peabki olema, siis järgmisena kaebus tarbijakaitsele, et Telia lõpetas oma poolt müüdud seadme töö ilma kuupäeva ette teatamatta.
Spoiler 
|
Ei taha nüüd saagi tõmmata, bensiin niikuinii vana aga seda see teavitus ekraanil just ette hoiatabki, et ükspäev tuleb see aeg. Kas just peab kuupäev kirjas olema, ei ole kindel aga küllap Telia on selleks reeglite järgi valmistunud. See juristide armee ei lase lihtsalt nii lihtsat ämbrit teha.
kevku kirjutas: |
k2 tv3 on nüüd krüpt peal siis v? |
Hetkel mitte kuid küllap aja küsimus millal lepingud vastavusse viiakse ja nõudmised täidetakse.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
05.08.2017 01:45:26
|
|
|
JazZ kirjutas: |
See kas kava on mugav või ebamugav sõltub ilmselt sellest kuidas seda kasutada tahetakse. Minu jaoks on Telia kava salvestuste vaatamiseks igati mugav kui ma tean mida ma vaadata tahan ja millal see oli (salvestuse vaatamiseks üldjuhul ju tead).
Ebamugav on ta siis kui tahad vaadata mis parasjägu käib ja lähiajal hakkab. See on Telia kavas suht ebamugav ja aeganõudev tegevus ja sellel põhjusel ma ka live televisiooni Teliast ei vaata. |
Sa oled mingi nüansi leidnud enda jaoks.
Minu jaoks ükskõik mis asendis, ükskõik mis uue puldiga, järelvaatamise lahendus uue menüüga on saast, ja mitte ainult see.
Krt, Telia, tehke see asi uuesti inimeste jaoks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
05.08.2017 08:55:17
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Spoiler 
Ei taha nüüd saagi tõmmata, bensiin niikuinii vana aga seda see teavitus ekraanil just ette hoiatabki, et ükspäev tuleb see aeg. Kas just peab kuupäev kirjas olema, ei ole kindel aga küllap Telia on selleks reeglite järgi valmistunud. See juristide armee ei lase lihtsalt nii lihtsat ämbrit teha.
|
Peab ! Hetkel lihtsalt öeldakse, et uus on saadaval ja seda aminoga ei näe. Kuna mina uut ei soovi, siis miks peaks see mind morjendama ? Millal vana kinni pannakse pole Telia täpsemalt kui "sügisel" maininud. Sügised tulevad ja lähevad. 2017 sügisel ? 2018 sügisel ? 2040 sügisel ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.08.2017 08:56:43
|
|
|
Jänes, no siis saad oma kuupäeva õigel ajal.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
05.08.2017 15:31:30
|
|
|
seeru kirjutas: |
JazZ kirjutas: |
See kas kava on mugav või ebamugav sõltub ilmselt sellest kuidas seda kasutada tahetakse. Minu jaoks on Telia kava salvestuste vaatamiseks igati mugav kui ma tean mida ma vaadata tahan ja millal see oli (salvestuse vaatamiseks üldjuhul ju tead).
Ebamugav on ta siis kui tahad vaadata mis parasjägu käib ja lähiajal hakkab. See on Telia kavas suht ebamugav ja aeganõudev tegevus ja sellel põhjusel ma ka live televisiooni Teliast ei vaata. |
Sa oled mingi nüansi leidnud enda jaoks.
Minu jaoks ükskõik mis asendis, ükskõik mis uue puldiga, järelvaatamise lahendus uue menüüga on saast, ja mitte ainult see.
Krt, Telia, tehke see asi uuesti inimeste jaoks. |
Maitse asi. Mina ainult selle uue menüü ja salvestuse pärast Telias olengi. Starman ei salvesta kahjuks HD kanaleid ja nende menüü ei meeldi mulle, muidu oleks ammu selle Arrise boksi 576 vea pärast üle läinud. Ja muide ma olen inimene!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
05.08.2017 23:50:26
|
|
|
Vist tõesti maitse asi. Ma olen mitmeid kordi neid Starmani müügimehi pikalt saatnud. Põhjusel, et mulle ei meeldi Starmani menüü ja ma Telia omaga väga rahul.
Naise venna juures olime mingi hetk, siis see Starmani pulti andis hämaras uurida, et kus mida. Tõesti liiga palju nuppe. Kui keegi rääkis, et Telia menüü aeglane, siis nad ei ole vist Starmani proovinud.
Mõned asjad häirivad. Mind häirivad, meelespead. Kui mingi hetk laps klõpsutas endal vist kõik kidzone multikad sinna, siis igakord, kui ma midagi vaatasin, pidin pulti otsima ja back nuppu vajutama. Oleks siis võimalus, et kui meelespea, et lähen automaatselt kanalile või ainult teavita. Nende eemaldamine oli ka omamoodi põnev tegevus. Saatekava tundus ka algul keeruline, aga reaalselt saab hakkama. Midagi konkreetsemat on, siis www.kava.ee aitab välja.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
06.08.2017 16:53:27
|
|
|
On uudiseid ka viimasel ajal selle kohta, millal VSB oma pildi paremaks saab? Jubedus on see ikka.
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.08.2017 16:57:56
|
|
|
weasel kirjutas: |
Jubedus on see ikka. |
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.08.2017 16:58:37
|
|
|
On uudiseid ka viimasel ajal selle kohta, millal VSB oma pildi paremaks saab? Jubedus on see ikka. |
never, baltikum ei pidavat jõudma hd pilti kinni maksta.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
06.08.2017 17:19:05
|
|
|
Isegi SD pilti peaks saama paremaks teha, aga tundub, et huvi neil pole.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
06.08.2017 17:36:44
|
|
|
Viasatil pole kvaliteet kunagi oluline olnud. Seda ei sisu ega pildi osas. Raha tuleb puhtast müügitööst - toode on teise või ehk siis lausa kolmandajärguline. Seda siis muidugi niikaua kuni nende müügimeeskond suudab raha sisse kühveldada.
Kõige ehedam näide mis (peaaegu)kõigile kättesaadav on: TV3. Seda on lausa piin vaadata. Aga noh õnneks pole sealt kanalilt nagunii midagi vaadata nii, et ei pea ennast piinama. Teinekord mõni huvitav film on kavas olnud siis on TV3 vaatamise asemel see film mõnest muust kanalist leitud - sest õnneks on asjad nagu Netflix, iTunes jmt olemas kus on asjad hea kvaliteediga saadaval.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
06.08.2017 17:45:30
|
|
|
VSB'l sisu piisavalt
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.08.2017 18:49:37
|
|
|
Jubedus on see ikka. |
 |
+2
lausa häbi oli jalgpalluriga koos VSB kanalit vaadata. palli ega nägusid ära ei tunne.
loodame, et tv3 jms kanalite müük muudab aasta jooksul olukorda, samuti konkurents ehk mõjutab.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.08.2017 21:48:02
|
|
|
Renka kirjutas: |
Viasatil pole kvaliteet kunagi oluline olnud. Seda ei sisu ega pildi osas. Raha tuleb puhtast müügitööst - toode on teise või ehk siis lausa kolmandajärguline. Seda siis muidugi niikaua kuni nende müügimeeskond suudab raha sisse kühveldada.
Kõige ehedam näide mis (peaaegu)kõigile kättesaadav on: TV3. Seda on lausa piin vaadata. Aga noh õnneks pole sealt kanalilt nagunii midagi vaadata nii, et ei pea ennast piinama. Teinekord mõni huvitav film on kavas olnud siis on TV3 vaatamise asemel see film mõnest muust kanalist leitud - sest õnneks on asjad nagu Netflix, iTunes jmt olemas kus on asjad hea kvaliteediga saadaval. |
Ma olin sarnase jutuga nende jaoks lootusetu klient - helistasid töö numbrile
Läks veel jutuga kaasa, et just ma ka teen nii...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
06.08.2017 23:34:06
|
|
|
Kas tv3'mes bondi heliriba peabki nii madal olema?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.08.2017 23:43:59
|
|
|
Sd pilt, sd heli
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.08.2017 23:52:57
|
|
|
Nii väikse raha eest paremat tahta olekski patt, oleks lisakanalite paketis siis võiks juba enam-vähem stereoheli soovida
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
07.08.2017 00:31:03
|
|
|
Ütleme nii, et muidu on heli nr 8-9 peal, ei pea ka reklaamide ajal pulti näppima, aga täna oli küll nii, et heli 16-17 pea, siis kuulis ka teksti, reklaam muidugi röökis
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azex
HV vaatleja
|
07.08.2017 13:28:26
|
|
|
Seda doktor Nöud on juba nii mitu korda näidatud, et heli on lihtsalt vaikseks kulunud ...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|