Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
03.08.2017 20:38:29
|
|
|
Miraakel kirjutas: |
A.S. kirjutas: |
A.S. kirjutas: |
...kus paarid olid segi? |
Mida tähendab "paarid segi"? Kui paarid lõhki pole ja mõlemad otsad on ühesugused, pole ju vahet.
|
Mõlemad otsad ei ole ühesugused. Ühes otsas jooksevad värvid ühes järjestuses kui teiselpool kaablit. |
Eks oleneb sellest, milline see järjestus seal siis on.
|
Ruuteri poolne ots:
PRUUN - PRUUN/VALGE - ROHELINE - SININE/VALGE - SININE - ROHELINE/VALGE - ORANŽ - ORANŽ/VALGE
Digiboksi poolne ots (mille tehnik tegi):
PRUUN - PRUUN/VALGE - SININE - SININE/VALGE - ROHELINE - ROHELINE/VALGE - ORANŽ - ORANŽ/VALGE
Minu mõistmist mööda ei oleks tohtinud selle kaabliga üldsegi pilti näidata, ja kui näitas probleemideta, siis miks ta nüüd ära kadus?  |
Lugemise mõttes on mõlemad valed. Üldiselt on Telia tehnikul sekundite küsimus õige ots valmis teha, seda praktikat saab liiga palju igapäevaselt, samas, olen vahest isegi liiga hämaras toas kas pruuni ja sinise paari või sinise ja rohelise paari sassi ajanud.
Digiboksi toimimiseks peavad olema vähemalt roheline paar ja oranz paar õigesti olema, seal need ei klapi ja ma ütleks, et 100% võimatu, et selline kaabel toimis.
Samas järjekorras paare on võimatu ka hea teadmise juures paare panna, nähtud on selliseid otsi muidugi küll, enamasti elektrikute tehtud.
Võid mulle PS. oma nime või aadressiga saata, saan tehnikule kiire testi korraldada.
Loeme värve ikka nii ja otsa selle külje pealt kus EI ole lukusti klemmi.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.08.2017 20:53:55
|
|
|
indrekp kirjutas: |
...et 100% võimatu, et selline kaabel toimis. |
Aminol igatahes paistsid otse vahel takistid olevat, seega võib ehk töötada küll? Katsetada mitte ei viitsi.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miraakel
HV vaatleja

|
03.08.2017 21:03:03
|
|
|
Tänan kireva pildi eest, nüüd jälle targem.
No vast ikka 99,9%, ju ma olen see õnnelik vähemus, kellel asi töötas paar kuud.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.08.2017 21:11:45
|
|
|
Äkki panid mõne uue elektriseadme tööle, häired läksid võrgukaablis veidikene suuremaks, saigi boksi taluvuspiir ületatud?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
03.08.2017 21:16:40
|
|
|
Aminoga kauaks seda rõõmu ilmselt pole. mingi hetk läheb see levist nagu kanal2 ja tv3
|
No juba pikemat aega ootame seda kuupäeva.
Nagu kanal2 ja tv3 peab ka telia selle kuupäeva kuu ette teatama, ja siis saab saba seinast tõmmata.
Seega enne 1 oktoobrit ei tule ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.08.2017 21:18:55
|
|
|
tsitaat: |
|
täna alles 3. august
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
03.08.2017 21:29:41
|
|
|
Oletan, et Amino maksis sulle kunagi 0€ |
Oletame, et ma ostsin kunagi Amino koos saba ja karvadega välja, mis mina saan?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.08.2017 21:36:40
|
|
|
pppd kirjutas: |
Oletame, et ma ostsin kunagi Amino koos saba ja karvadega välja, mis mina saan?  |
kus sul kiiret, oota announcement ära
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
03.08.2017 22:03:44
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
|
täna alles 3. august  |
Kui homme teataks, siis oleks kõige varem 4.september.
Tavaliselt sellisel suva kuupäeval midagi ei toimu. Seega jääb kõige varem mis kuupäev ?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
03.08.2017 22:08:29
|
|
|
Oletame, et ma ostsin kunagi Amino koos saba ja karvadega välja, mis mina saan?  |
kus sul kiiret, oota announcement ära  |
Esimene announcement minu jaoks on tehtud, ADSL tapetakse varsti ära. Kuna üle kilomeetrise liini otsa VDSL-i ei pakuta, siis ilmselt saab ainuke alternatiiv olema 4G. Amino selle taga ei tööta (ja see tapetakse ka kohe), Samsungi app on tõenäoliselt samuti kohe minevik, nii et Arris. Tulevik on helge, tuleb välja vahetada nii ruuter kui digiboks, seda siis selleks et saaks SD-kvaliteedis pilti edasi vaadata. Areng on suisa meeletu.
viimati muutis pppd 03.08.2017 22:08:56, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.08.2017 22:10:28
|
|
|
Jänes kirjutas: |
|
täna alles 3. august  |
Tavaliselt sellisel suva kuupäeval midagi ei toimu. Seega jääb kõige varem mis kuupäev ?  |
Kõige varem kuupäev on see kui pressiteade tuleb+30p.......
kus sul kiiret, oota announcement ära  |
Esimene announcement minu jaoks on tehtud, ADSL tapetakse varsti ära. Kuna üle kilomeetrise liini otsa VDSL-i ei pakuta, siis ilmselt saab ainuke alternatiiv olema 4G. Amino selle taga ei tööta (ja see tapetakse ka kohe), Samsungi app on tõenäoliselt samuti kohe minevik, nii et Arris. Tulevik on helge, tuleb välja vahetada nii ruuter kui digiboks, seda siis selleks et saaks SD-kvaliteedis pilti edasi vaadata. Areng on suisa meeletu. |
Nii musta stsenaariumit ma ei näe.... (telia peaks mind palgale võtma nende kaitsmise eest )
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
03.08.2017 22:17:18
|
|
|
pppd, praegu pakutakse vdsl 1.2km peal 20/5
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
03.08.2017 22:40:48
|
|
|
Kuidas teil kogemused Telia salvestamise teenusega on? Kas toimib? Endal Starmani Ajamasin, mis tõsiselt närvi ajab, sest need serveri side vead ja signaali puudumine on ära tüüdanud. Aga kui Telia teenus samasugune jama kui Starmanil, siis ei näe mõtet vahetada Telia peale.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
03.08.2017 22:54:18
|
|
|
üldiselt siiski toimib. Kasutajaliides on tüütu ja aegajalt panevad tiitrid saba, teinekord jääb kahest nädalast ka väheks, aga üldiselt on pruugitav (imho nii mõnestki nurgast vaadates pruugitavam kui ajamasin, samas muidugi ka kallim). Disclaimeriks, et ise pruugin veel Samsungi appi, kogemused on sellest, digiboksi elamusi las jagavad teised.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
04.08.2017 10:29:16
|
|
|
Telia imelik kasutajaliides on hetkel ainuke põhjus, miks ma Starmani peal olen. Mingid kompromissid tuleb teha alati. Eile suri Starmani ajamasin mingi 30 min enne filmi lõppu ära ja sinna see vaatamine jäi. Hommikul uurides oli ikka surnud. Äkki juba täna õhtul näeb ära, kuidas film lõppes.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
04.08.2017 11:57:16
|
|
|
See kas kava on mugav või ebamugav sõltub ilmselt sellest kuidas seda kasutada tahetakse. Minu jaoks on Telia kava salvestuste vaatamiseks igati mugav kui ma tean mida ma vaadata tahan ja millal see oli (salvestuse vaatamiseks üldjuhul ju tead).
Ebamugav on ta siis kui tahad vaadata mis parasjägu käib ja lähiajal hakkab. See on Telia kavas suht ebamugav ja aeganõudev tegevus ja sellel põhjusel ma ka live televisiooni Teliast ei vaata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
04.08.2017 13:08:53
|
|
|
|
täna alles 3. august  |
Tavaliselt sellisel suva kuupäeval midagi ei toimu. Seega jääb kõige varem mis kuupäev ?  |
Mina rohkem ei näe aminoga, kiri ees et vaheta digiboks ära. Näen ainult ETV-d. Õhtul lisan pildid, kahtlejatele.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miraakel
HV vaatleja

|
04.08.2017 14:14:43
|
|
|
acer kirjutas: |
Kuidas teil kogemused Telia salvestamise teenusega on? Kas toimib? Endal Starmani Ajamasin, mis tõsiselt närvi ajab, sest need serveri side vead ja signaali puudumine on ära tüüdanud. Aga kui Telia teenus samasugune jama kui Starmanil, siis ei näe mõtet vahetada Telia peale. |
Telial on salvestamise teenus väga bueno, valid sarja ja lisad salvestamise, korjab sulle sarjad/episoodid listi kokku ja korras. Ainus improvement, mida ma näeksin oleks see: valid saate, mida soovid salvestada ning seejärel digiboks küsib, kas soovid antud saadet salvestada a) ainult sellelt kanalilt või b) kogu kanalite loetelust. Salvestamise menüü võiks jääda samasuguseks, ainult et kohendaks struktuuri: sarja nimi -> kanal (kui on valida mitme vahel) -> episoodide loetelu;
Kõik ametlikud Elioni/Telia digiboksid (va. VIP1903) olen ära proovinud (sh. Samsungi äpp). Tuleb tõdeda, et kõige problemaatilisem (just salvestuste kohapealt) ongi see Samsungi äpp - küll katkesid sul salvestused 10-15 minuti markeri juures (sai kohe eraldi kontrollitud ja digiboksidel mängis kenasti kogu saate lõpuni), subtiitrid olid kas puudulikud või sünkist väljas ja tavatarbimise juures see ooteaeg, et paned teleka käima ja pilt ette tuleks oli ikka mega pikk. Motorola VIP1003, on küll vana, aga teenis end ustavalt. Paraku see uus kasutajaliides tegi boksi kohe päris märgatavalt aeglasemaks. Arris VIP1113 - minul mingeid etteheiteid ei ole, boks on menüüs ringi liikudes nobe, pilt tuleb käima pannes kiirelt ette ja kõik Telia poolt lubatud teenused toimivad (mitte midagi rohkem, ega ka vähem).
Kas vaatamise kogemust saaks kuidagi paremaks teha? Kindlasti võiks juba eelpool loetletud probleemi kallal töötada, et kuidas kasutajale ette manada kogu kava, et oleks ülevaade, mis parajasti käib ning on kohe peatselt algamas. Ise vaatan väga harva "otsepilti", pigem ikka mingid kindlad saated, mis huvitavad ja need on salvestama pandud -- isegi kui tean, et kohe-kohe on algamas saade, siis tihtilugu lasen üks 30-60 minutit mängida, et hiljem saan need domestose reklaamid välja jätta.
PS: kui saaks maksta veel mingit lisatasu, et süsteem korjaks välja ka välismaa toodangult reklaamid, siis oleksin käpp.
PS2: ahjaa, vat et oleksin unustanud, kui puldil hakkavad patareid tühjaks saama, siis tuleb teleri ekraanile kiri ja juba homme-ülehomme on sul patareid postkastis.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
arx009
HV vaatleja
|
04.08.2017 14:38:41
|
|
|
Goon kirjutas: |
Mina rohkem ei näe aminoga, kiri ees et vaheta digiboks ära. Näen ainult ETV-d. Õhtul lisan pildid, kahtlejatele. |
Ära hirmuta, mul ka amino box. Hetkel arvan küll, et kui tasuta uut boxi ei saa, siis jääb Telia edaspidi minu 6 eurtsist kuus ilma. Saan ka ilma teleka vahtimiseta hakkama. Digiboxi oli vaja ainult paar korda kuus TV6 pealt F1 vaatamiseks. Eks siis edaspidi leian netist mingi augu, kust seda näeb.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
04.08.2017 15:50:32
|
|
|
Goon kirjutas: |
|
täna alles 3. august  |
Mina rohkem ei näe aminoga, kiri ees et vaheta digiboks ära. Näen ainult ETV-d. Õhtul lisan pildid, kahtlejatele. |
Uus või vana ? Just kontrollisin, mul vanaga kõik kanalid töötavad aminoga. Panin veel käima amino teises toas, mis pole u2 kuud seinas olnud. Tuli ette mingi umbmäärane tekst ilma kuupäevadetta, kuid kõik kanalid töötavad.
Kui Telia pole sulle mingit kuupäeva teatanud, siis kõne 123-le. Kui nemad teatavad, et nii peabki olema, siis järgmisena kaebus tarbijakaitsele, et Telia lõpetas oma poolt müüdud seadme töö ilma kuupäeva ette teatamatta.
Spoiler 
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
04.08.2017 15:58:52
|
|
|
Töötab küll Amino, ka uue nutiga. Küll aga panin Telia e-poes Inteno DG400 ruuterit uurides tähele, et sellega ei pidavat Amino töötama. Ilmselt vahepeal ruuterit vahetatud
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miraakel
HV vaatleja

|
04.08.2017 16:25:40
|
|
|
Kui 12/1 ühendus veab välja kaks vaatajakohta, kus samaaegselt on mõlemad digiboksid sisselülitatud, siis kas on võimalik panna ruuteri taha ka kolmas/ja või neljas "valikuline" digiboks? Eeldusel, et korraga töötab mul ikkagi maksimaalselt kaks digiboksi?
Ehk saan digiboksid panna nii magamis-, elu- kui ka külalistetuppa ja siis lihtsalt hoida silma peal, et korraga ei töötaks üle kahe boksi. Nii jääb ära juhtmete sisse-välja tõstmine ning digiboksiga reisimine.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
04.08.2017 18:02:49
|
|
|
Ei tea. Nüüd töötavad kõik kanalid jälle kuigi jah see sama tekst on ees - savi. Kuid eile ei näidanud peale etv mitte midagi - klõpsisin kõik käbi. Võib olla Telial oli midagi pekkis või ma ei tea.
Sorry vale häire
Et võib mu eelneva posti ära kustutada.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.08.2017 18:37:36
|
|
|
Pigem see näitab, et see kuupäev pole enam kaugel. Ütleme nii, et kellegi näpukas, et nägid seda.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |