Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Fate
HV kasutaja

|
03.08.2017 03:55:34
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Fate kirjutas: |
Püüan siit abi leida, sest 123 on ilmselt hõivatud seoses teatud kanalite vabalevist lahkumisega.
Olen kõige mannetumal 12/1 ühendusel.
Kasutusel kaks televiisorit: Esimene on Motorola boksiga, uue menüüga. Teine on Arrise ja ZyXelitega, uue menüüga. Telekat niisama vaadates siis ca iga 3-4 minuti tagant jääb pilt ja heli seisma. Digiboks töötab probleemideta - see tähendab, et menüü tuleb ilusti ette ja kanalit saab vahetada. Kui kanalit vahetada, tuleb jälle pilt ette 3-4 minutiks kuni uuesti seisma jääb koos heliga. Probleem esineb mõlemas telekas. Kusjuures KordusTV (või salvestamine, vahet pole vist?) töötab probleemivabalt.
Proovinud olen Arrisele reseti teha, ei ole aidanud.
Proovinud olen kõik juhtmed jms ära võtnud (mõlemad boksid, ruuter), ei ole aidanud.
Probleem siis kui mitmeid tarbijaid taga, aga ka siis kui võrgus on üks telefon idle peal ja ainult üks telekas. |
Mis ruuter? TG 789vn+Zyxel PLA5206+Arris VIP 1113 ei tööta koos.
Lisaks 12/1 võrgus võiksid muuta TV pildi seadeid.
1. Vajuta digiboksi puldil OK nupule.
2. Liigu nooleklahvidega valikule Seaded ja vajuta nupule OK.
3. Seadete menüüs vali nooleklahvide Telia TV ja vajuta OK:
4. 4. Edasi vali Tehnilised seaded ning Vide seaded ja Telepildi kvaliteet. Määra ära SD kummalgi boksil.
Arvatavasti viga ikkagi ruuteriga, vähemalt kirjelduse järgi. Võid kindluse mõttes tikuga reseti teha. |
Thomson TG784 on ruuteriks. Seda ma näen ise oma silmaga, et kui mõlemad telekad töötavad ja tahaks HD-d vaadata, siis see ei õnnestu. Antud juhul esineb probleem ka siis, kui võrgus on 1 idle telefon + 1 televiisor.
Huvitaval kombel täna seda probleemi ei esinenud, online help näitab, et 02.08. on ruuteril ka mingi uus soft peale läinud. Eks monitoorib, kas oli softis mingi kala sees või täna lihtsalt joppas.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
03.08.2017 07:53:05
|
|
|
Six kirjutas: |
Tõsta otse teleri taha.
Mul sama lugu. Üks boks oli otse teleri taga ja üks oli Yamaha ressiiveri taga.
MW 6.4.0 parandas ära 576P50 jama kui boks on otse teleri taga.
Kui on ressiiveri taga, käib kepp edasi.
Testitud, proovitud.
Seniks kuni fiks välja tuleb (kui tuleb?), on mul kõik boksid otse teleri taga.
Tompa kirjutas: |
Six kirjutas: |
Kas digboks on teleri või ressiiveri küljes?
Tompa kirjutas: |
Huvitav millal see 576P jama ükskord korda tehakse? Algul esimene kuu mõtlesin et pole hullu muudan seadete alt ära, aga nüüd hakkab juba ära tüütama. Eriti kui mõne saate ajal hakkab pilt vilkuma ja muudab 576 peale. |
|
Yamaha ressiiver. |
|
Ma ei taha küll oma ressiiverit sellepärast ära visata, et Telia boks ei tööta. Hea soovitus aga ei aitäh! Apple TV-ga pole kunagi probeemi olnud, vaatan sealt Netflixi ja kõk toimib. Ja varem töötas ka see Arrise boks. Midagi keerati peese ja nüüd korda ei saata. Mis toimub? Mul õnneks majas nii Starman kui STV, nii et kaua nakatada ei viitsi!
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.08.2017 08:30:05
|
|
|
Fate, TG784, ADSL ja HD kanalid korraga kahes vaatajakohas ei käi kindlasti kokku. Hea kui 1 töötab stabiilselt siis teine pane kindlasti SD peale.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
03.08.2017 14:48:27
|
|
|
Seoses paari kanali kadumisega on olukord tekkinud, et magamistoa teler katuseantenniga võiks nüüd ka boxi sappa saada. Üle aasta on kuskil kapis mul Amino box vedelenud. Kas on mõtet see üles otsida? St. kas see võtaks veel hetkel pildi ette?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
03.08.2017 15:21:13
|
|
|
Võtad ehk julguse kokku ja... proovid?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
03.08.2017 17:59:19
|
|
|
Asi pole julguses vaid ma ei tea täpselt enam kus mul see kopsik pandud on. Aga otsin üles ja teen proovi täna
Edit. Toimib nagu kulda
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.08.2017 19:41:25
|
|
|
Aminoga kauaks seda rõõmu ilmselt pole. mingi hetk läheb see levist nagu kanal2 ja tv3
Annan teada, et tõesti, need Samsungi äpiga telerid aastatest 2012-1015 mis pole Telia võrgus käinud, enam sinna ei pääse ka. Nägin täna selle pildi ära ja katsetasin puhtast huvist, mitte, et selles teleris vaja oleks olnud seda äppi.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miraakel
HV vaatleja

|
03.08.2017 19:45:12
|
|
|
Küsimus võrguspetsidele: kuidas sai digiTV töötada 2 kuud kaabli otsas, kus paarid olid segi?
Paar kuud tagasi käis kodus Telia tehnik ja muuhulgas palusin tal teha võrgukaablile uus ots (vanal oli kõrv ära murdunud ning igakord kui keegi digiboksi kallal käis, sõitis see kaabel sealt pesast välja). Uus ots olemas, pilt on ees, kõik on rahul. Läheb 2 kuud mööda ja siis pühapäeva lõunal oli veel telekal pilt ees, õhtul tulen tagasi koju ja järsku on pilt läinud ja heli ainult katkub). Fluke MicroMapper näitas ka kenasti 3-6, 4-5 on MISWIRE. Käisin vaatasin ka kaablipaaride värvid üle, sest alguses mõtlesin et tester valetab. Kindel on see, et viga on kaablis - olen proovinud mitme erineva kaabliga, kus paarid kenasti vastavuses, ruuteril korraga järgi 2 digiboksi ja samades/erinevates pesades.
Kui ma toon homme töölt tangid ja teen uue otsa, kas siis võib veel miski üllatus mind ees oodata (nt. mingi hiireke käinud hambaga kaabli kallal)? Uskumatu lugu ikka.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.08.2017 19:46:56
|
|
|
tsitaat: |
Annan teada, et tõesti, need Samsungi äpiga telerid aastatest 2012-1015 mis pole Telia võrgus käinud, enam sinna ei pääse ka. Nägin täna selle pildi ära ja katsetasin puhtast huvist, mitte, et selles teleris vaja oleks olnud seda äppi.
|
No seda teati ka ennem, pigem on küsimus...miks?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
03.08.2017 19:52:16
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Annan teada, et tõesti, need Samsungi äpiga telerid aastatest 2012-1015 mis pole Telia võrgus käinud, enam sinna ei pääse ka. Nägin täna selle pildi ära ja katsetasin puhtast huvist, mitte, et selles teleris vaja oleks olnud seda äppi. |
Mille järgi seda tuvastatakse? Küsin lihtsalt huvi pärast, sest mul ka mõned Samsung'id ja ühes neist ei ole ilmselt paar aastat juba äppi käima pandud. Sellel ikka toimiks veel?
Igaks juhuks mainin ära et mul üks lisa ruuter veel vahel ja telia ruuter ilmselt telerit otseselt näinud ei ole kunagi. Viimati kui ma vaatasin, siis äpis ka mac aadressi vms checki ei märganud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Miraakel
HV vaatleja

|
03.08.2017 19:52:58
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
|
No seda teati ka ennem, pigem on küsimus...miks? |
Tulistan puusalt, aga arvatavasti lisaarendus (lisaks olen kuulnud, et Samsungil võtab nende äppide approval üksjagu aega).
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.08.2017 19:55:55
|
|
|
Miraakel kirjutas: |
...kus paarid olid segi? |
Mida tähendab "paarid segi"? Kui paarid lõhki pole ja mõlemad otsad on ühesugused, pole ju vahet.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
03.08.2017 20:00:44
|
|
|
Aminoga kauaks seda rõõmu ilmselt pole. mingi hetk läheb see levist nagu kanal2 ja tv3
|
Saab siis soodustingimustel uue ruuteri asemele?
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miraakel
HV vaatleja

|
03.08.2017 20:01:17
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Mida tähendab "paarid segi"? Kui paarid lõhki pole ja mõlemad otsad on ühesugused, pole ju vahet.
|
Mõlemad otsad ei ole ühesugused. Ühes otsas jooksevad värvid ühes järjestuses kui teiselpool kaablit.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.08.2017 20:03:06
|
|
|
olafsand kirjutas: |
|
Saab siis soodustingimustel uue ruuteri asemele?  |
Kas ruuter näitab pilti?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
03.08.2017 20:03:37
|
|
|
jeesus188, segamini ajasin, boxi ikka mõtlen.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.08.2017 20:03:58
|
|
|
|
Mõlemad otsad ei ole ühesugused. Ühes otsas jooksevad värvid ühes järjestuses kui teiselpool kaablit. |
Eks oleneb sellest, milline see järjestus seal siis on.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.08.2017 20:07:11
|
|
|
|
Saab siis soodustingimustel uue ruuteri asemele?  |
Kõike saab, valguskaabli, auto, maja ja naise
Jah, uue arrise saab 6 kuuks tasuta üürile, peale seda maksad üüri koos saba ja karvadega. Oletan, et Amino maksis sulle kunagi 0€
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.08.2017 20:09:09
|
|
|
jeesus188, segamini ajasin, boxi ikka mõtlen. |
Ma usun küll (boks)
Kui hetkel veel ei pakuta (pole vaadanud), siis arvatavasti peale kuupäeva avaldamist kindlasti tekib võimalus.
Ja seadus vist käseb kuu ette teatada
Oletan, et Amino maksis sulle kunagi 0€
|
See ei peaks üldse teemasse puutuma...tasuta ju ei tahetud
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miraakel
HV vaatleja

|
03.08.2017 20:13:47
|
|
|
|
Mõlemad otsad ei ole ühesugused. Ühes otsas jooksevad värvid ühes järjestuses kui teiselpool kaablit. |
Eks oleneb sellest, milline see järjestus seal siis on.
|
Ruuteri poolne ots:
PRUUN - PRUUN/VALGE - ROHELINE - SININE/VALGE - SININE - ROHELINE/VALGE - ORANŽ - ORANŽ/VALGE
Digiboksi poolne ots (mille tehnik tegi):
PRUUN - PRUUN/VALGE - SININE - SININE/VALGE - ROHELINE - ROHELINE/VALGE - ORANŽ - ORANŽ/VALGE
Minu mõistmist mööda ei oleks tohtinud selle kaabliga üldsegi pilti näidata, ja kui näitas probleemideta, siis miks ta nüüd ära kadus?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
03.08.2017 20:16:46
|
|
|
indrekp, ma olen ühe Arrise ja Inteno juba saba ja karvadega 3 aasta peale enda omaks saanud, rohkem hetkel ei soovi
Samas 6 kuud on esialgu väga hea ja piisavalt pikk aeg, et miskit muud siis välja mõelda.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.08.2017 20:19:28
|
|
|
Ruuteri poolne ots:
PRUUN - PRUUN/VALGE - ROHELINE - SININE/VALGE - SININE - ROHELINE/VALGE - ORANŽ - ORANŽ/VALGE
Digiboksi poolne ots (mille tehnik tegi):
PRUUN - PRUUN/VALGE - SININE - SININE/VALGE - ROHELINE - ROHELINE/VALGE - ORANŽ - ORANŽ/VALGE
Minu mõistmist mööda ei oleks tohtinud selle kaabliga üldsegi pilti näidata, ja kui näitas probleemideta, siis miks ta nüüd ära kadus?  |
See ei tohiks tõesti stabiilset pilti näidata. Kui just kaabel piisavalt ei leki.
Kas tehnik tegi tõesti sellise otsa?
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miraakel
HV vaatleja

|
03.08.2017 20:22:38
|
|
|
See ei tohiks tõesti stabiilset pilti näidata. Kui just kaabel piisavalt ei leki.
Kas tehnik tegi tõesti sellise otsa?
|
Ausõna, ütles et pole probleemi, lõikas vana otsa maha ja pani uue asemele. Kabla läks kohe digiboksi taha ja pilt oli ees. Rääkisime veel üks paarkümmend minutit juttu, telekas mängis taustal ja mingeid anomaaliaid ei olnud (ja seda 2 kuu vältel, kui nüüd ühest hetkest pühapäeval kadus pilt ära). Tegu 12/1 ühendusega, vanal vaskpaaril, ja toidab ära 2 vaatajakohta ning nipet-näpet jääb veel üle ka lihtsama veebi brausimiseks).
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.08.2017 20:26:03
|
|
|
Eks see tegelikult sõltub muidugi ka sellest, kuidas ruuteri/digiboksi sees ühendused on, aga ju siis töötab. Digiboksile piisab tegelikult ju vaid 10Mbps ühendusest.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miraakel
HV vaatleja

|
03.08.2017 20:31:26
|
|
|
Ma ise arvasin sama, lihtsalt väiksem bandwidth. Kas vahepeal tuli mingi update alla, et digiboks kontrollib ka ruuteri ja enda vahelist kiirust? Oeh, eks homme selgub. Panen paarid jonksu ja kui pilt ees, siis on teada, et 10 jääb väheks... ja kui pilti ikka ees ei ole, siis on kuskil kaablis viga (kuigi ei tohiks, sest testriga tulid kõik signaalid läbi, lihtsalt valed paarid olid) ja tuleb seine sisse vaadata ning oma 20 meetrit kaablit vedada.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|