Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect: Andromeda märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 27.03.2017 15:09:40 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Soovitan oma arvamus kujundada ikka oma kogemuse põhjal mitte pimesi uksuda teisi.

Neli kümpi on natuke liiga suur summa, et sellega loteriid mängida icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
amputech.
HV vaatleja

sõnum 27.03.2017 17:15:37 vasta tsitaadiga

Originis on return policy no questions asked: Within 24 hours after you first launch the game. Within 7 days from your date of purchase. Ukraina võtmetega see ei kehti jah.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.03.2017 20:27:27 vasta tsitaadiga

Õhtuseks mängufilmi elamuseks:

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 27.03.2017 20:43:13 vasta tsitaadiga

Velociraptor kirjutas:
Sellist probleemi on kellelgi olnud , et audio kaob keset MP arvutist ära, ainuke fix on mäng kinni ja restart windows audio services alt.. kopp.gif
Bug olnud mängus juba triali ajast!
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.03.2017 21:45:21 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Soovitan oma arvamus kujundada ikka oma kogemuse põhjal mitte pimesi uksuda teisi.

Neli kümpi on natuke liiga suur summa, et sellega loteriid mängida icon_rolleyes.gif

Aga 4€ on kah liiga suur summa, et loteriid mängida?

Kõigil kes tahtsid oli ja on võimalus 4€ eest proovida läbi EA accessi. Kui seda ei kasuta, siis on nagu kummaline kaevelda, et peab justkui täishinna maksma.
Võin kinnitada, et 10 tundi trialit esindab adekvaatselt mängu kvaliteeti (kuigi see pole kaugeltki parim osa mängust) aga samas pole ka cherrypicked parim osa (a'la filmitreilerid).

Lisaks kandub progress üle ja täismängus on juba kerge head start olemas. Isegi parem kui demod midagi kunagi tehti.

Kas MEA on ideaalne? Ei. Kaugeltki mitte. See, et see mäng mulle isiklikult istub ei tähenda, et ma tahaks kõiki selles veenda. Paljudele kindlasti meeldibki lineaarsem action packed SP kampaania.
Toon ka suurimad plussid ja miinused välja mida ma märganud olen:

- Autosave süsteem on jama. Lisaks see, et miskipärast teatud missioonidel või kohtades ei saa käsitsi seivida. Võibolla on see seetõttu, et ma mängin Insanity peal? Igatahes vahel surma saades peab kaugemalt alustama kui tahaks.
- See kuidas toimub powerite kasutamine kui relv on holsteris. Miskipärast siis ei saa powereid ega coverit kasutada. Võibolla see on tehtud selleks, et mitte häirida kui niisama ringi jalutad. Isiklikult siiski meeldiks powereid ja coverit kasutada sõltumata sellest kas mul on relv välja tõmmatud või mitte.
- Kaart pole just parim imho. Võiks olla selline kaart nagu doomis oli. Ehk siis täielik topograafiline 3d kaart mida saab igasse suunda keerata. 2d kaart on kohati üsna segadusseajav just selles osas, kui objective on kõrgemal mäe otsas või madalamal koopas.
- Character creatoris on palju asju puudu mis seal võiks olla.
- Menüüsüsteem on kohati kummaline: kord pead kinnitamiseks vajutama enter, teine kord space.
- Mõned üksikud animatsioonid siin ja seal. Enamus neist on siia teemasse ka postitatud. 90% ajast seda ei märka ja see on ülespuhutud teema.
Ehk siis enamus asju on tehnilised või seotud gameplay mitte stoopori endaga.

+ Kaardid on suured. Tõesti suured. Ainuüksi esimese planeedi (Eopse) mäpp on suurem kui kõik ME2 ja ME3 mäpid kokku. Suurem ka kui individuaalsed ME1 planeedi mäpid ja loomulikult on palju rohkem seal teha kui samu hooneid vahtida. Nagu ma ütlesin, siis kahte indentset questi pole veel leidnud.
+ Combat on väga sujuv ja vaieldamatult väga hästi tehtud v.a see märge eespool.
+ Stoori vähemalt minu jaoks on küll huvitav. Samas on hea mängida peategelast kes pole ultimate badass vaid kelles kaheldakse ja kes ei pea iga kord päästma terve galaktika.
+ Koloniseerimine on seni vähemalt huvitav.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 27.03.2017 22:19:06 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Archangel, Vägisi ei saa ükski mäng meeldida... selleks on võimelised ainult kõige fanaatilisemad fännid ja kui mäng ei ole hea selle pärast, et ei mängi nii nagu "peab"... siis on viga ikka mängus. ME3 näiteks, mida sa kõrvutasid Andromedaga, läks minu jaoks kohe käima ja ma mängisin mõnuga algusest lõpuni. Kordagi ei tekkinud tunnet, et on igav või midagi on valesti, Andromedaga on teine lugu, sa pead lihtsalt selle meeldimise endast välja punnima ja see pole asi mis iseloomustaks head mängu. Sinule meeldis Andromeda juba siis kui sa teda veel nuusutanudki polnud, selge, et sa ei tunnista isegi endale, et Andromeda on Mass Effecti hale vari. Minule Andromeda ei paku absoluutselt mitte midagi ja isegi sina ei saa seda muuta... icon_biggrin.gif
Asi on selles, et ma ei otsi paaniliselt põhjuseid, et mingi mäng mulle hoolimata kõigest meeldima hakkaks. Kui mäng ei kliki ja jätkamiseks pean ennast sundima, siis pole see mäng minu jaoks. Ongi kõik.
ma nüüd ei tea, mida sa varasemates mängudes teisiti nägid, kuid minujaoks oli pidev grindimine ka kitsastes koridorides korduvalt jooksmine täiesti elementaarne tegevus - kõiki MA mä'nge olen seetõttu pmst 2x alustanud - esimene mäng ja siis peale tülpimuse kadumist uus ring vanalt savelt
vähe sellest tasemed olid ka pea identsed varsemalt, seega kui kuskil tulistamine toimus, siis teadsid täpselt kuhu joosta ja kust looti otsida
ja nüüd siis nood meeldejäävad karakterid, kes ilmselt kolme osaga pähe raiuti, sest midagi muud neis ei olnud - ei olnud mingit sügavat draamat, mis oma esitluselt kuidagi südamesse oleks läinud.
Ilmselt olin vähe teises eas, kui neid mänge mängisin ja minu kiindumus nendele karakteritele ei ole samavõrd siduv, kuid endiselt ei näe, kuidas varasemad palju paremad olid

Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 28.03.2017 00:45:26 vasta tsitaadiga

Siin on üks teatud seltskond, kellele kuidagi ei mahu pähe, et arvamused võivad olla nende omadest erinevad... ja kui asjasse on segatud veel piisk fanatismi, siis hakkabki juhtuma see mis siin juhtub. Neile ei piisa lihtsast faktist, et kellelegi meeldib või ei meeldi üks või teine mäng... Kohe hakatakse nahast välja pugema, et tõestada OMA mätta otsast nähtavat pilti ja sellest polekski midagi, aga selle asemel, et kainelt leppida VÕÕRA arvamusega, hakatakse agressiivselt suruma peale OMA religiooni. Ma ütlesin välja oma arvamuse, Andromeda on MINU jaoks igav ja tühi mäng, mis jäi pooleli... erinevalt kolmest esimest Mass Effectist. Nende puhul ei tekkinud mul kordagi tunnet, et kõik, edasi pole lihtsalt mõtet. Siis tuleb herr libe ja teatab, et tema arust on kõik neli Mass Effecti üks ja sama ja tema ei TEA mida ma esimestes ME-des erilist nägin. Just nimelt, herr Libe ei tea ja ei saagi seda teada, sest mängisin ju mina mitte tema! icon_biggrin.gif Aga ehk hakkabki herr libe edaspidi minu eest mänge mängima ja otsustama? icon_biggrin.gif Archangelist ei hakka ma rääkimagi, temal on Andromedaga mingi eriline "diil"... tema ründab viivitamatult kõike mis liigub ja Andromedast vasikavaimustuses pole. Miks peaks teid häirima see, et ma Andromeda pooleli jätsin? Minul on küll ükskõik mida teie teete, võtke või kaks monitori ette ja mängige kahte Andromedat korraga, ühte enda, teist minu eest... ehk hakkab siis kergem. Ma arvasin siiani, et siin on piisavalt tark seltskond, kes oskab vahet teha enda ja võõra eelistustel, maitsetel, soovidel või mida iganes, aga siin võetakse iga oma lemmiku kohta käivat kriitikat kui otsest rünnakut nende aule ja uhkusele... Seitsmenda Resident Evili puhul oli asi aga vastupidine, seal ei mahtunud ühele pähe, kuidas mulle see mäng üldse meeldida võib ja kuidas ma julgen arvata, et mäng tabab esimese, teise ja kolmanda RE atmosfääri... nimetas mind hulluks, kellele sellised asjad ainult "tunduvad", hakkas mingeid nimekirju koostama ja minult neid nõudma... Mis kurat on osadel tegelastel viga, et nad ei suuda vahet teha enda ja teiste arvamusel, eelistustel, maitsetel? Mina ei pressi kellelegi peale, et ärge ostke Andromedat ja ärge mängige... miks siis näiteks Archangel lausa nõuab, et kui mäng ei meeldi, mängite te mängu valesti, tehke nii ja tehke naa, siis on mäng ideaalne... See on täiesti tobe käitumine, sama värk nagu need supertolmuimejate müüjad kes oma kaupa suure PR loba ja tüütu pealetükkivusega kõigile pähe üritavad määrida. icon_biggrin.gif

viimati muutis Vondur 28.03.2017 00:47:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.03.2017 08:39:59 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Nohh kui võtta nii, et 40 vs 30 kuhu võiks hind jõuada 2-3 kuu jooksul, siis see 10.- õigustab pigem protestina.
Ja ma arvan, et ka hiljem on emotsioon parem. Mõneti isegi hea, et alguses sealt kõrbest kaugemale ei saanud ja ka see suht rikkis oli.
Witcheri 1,5a muidugi ma oodata ei kavatse icon_lol.gif

Samas seni pole keegi vastanud, kas sai tervet kõrbeala kohe avastada või ei pidanudki igale poole saama...
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 28.03.2017 09:24:43 vasta tsitaadiga

Magic, Kohe ei saa igale poole. Mäng seob sind emotsionaalselt sellega koloniseerimise läbi (kuna sina asutasid koloonia, siis sind huvitab nende eluolu ja sa tahad neid aidata) ja see annab põhjuse hiljem tagasi tulla ja viability 100% peale viia mida ma praegu teengi. TB rääkis sellest samuti oma videos ja üldiselt ma nõustun enamus tema punktidega. Pigem üllatav, et ta autosave süsteemi miinusena välja ei toonud nagu mina.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.03.2017 09:57:43 vasta tsitaadiga

Ehk kõrbes ei saa sinna kõrbepuuride juurde ja shieldiga kaitstud kohta?
trialis õnnestus sinna igatahes minna ja see õhku lasta icon_lol.gif
autosave muidugi seda ei reganud icon_razz.gif
tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 28.03.2017 10:05:21 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Siin on üks teatud seltskond, kellele kuidagi ei mahu pähe, et arvamused võivad olla nende omadest erinevad...

mis on eestlase lemmiktoit? icon_lol.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 28.03.2017 11:20:13 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:

No trialis ma nii kaugele ei jõudnud. Tahtsin MP kah pelada. Igatahes täismängus oli seal level 3 radiatsioon ja isegi nomadis istudes olid poole minutiga surnud kui sinna sattusid.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.03.2017 11:22:29 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Magic kirjutas:

No trialis ma nii kaugele ei jõudnud. Tahtsin MP kah pelada. Igatahes täismängus oli seal level 3 radiatsioon ja isegi nomadis istudes olid poole minutiga surnud kui sinna sattusid.

selge ju siis mängu viga, et seal töllerdada sain.
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 28.03.2017 11:57:09 vasta tsitaadiga

Link

ot:
Mass Effect Andromeda was the most disappointing thing since my son. I mean, how much more could you possibly fuck up an entire new Mass Effect universe? And while my son eventually hanged himself in the bathroom of the gas station, the unfortunate reality of this Mass Effect Sequel is that it'll be around. Forever. It will never go away. It can never be undone.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 28.03.2017 12:27:30 vasta tsitaadiga

sooty, Kas see peaks olema mingi tõsiseltvõetav arvutus või? Ma ei tea kes selle video autor on aga ta paneb nii paljude asjadega mööda, et see on lausa koomiline. Combat on kehvem kui eelnevates? Tõsiselt või?
Rääkimata sellest, et tema ei mõista kuidas crafting jms toimib = sitt mäng. Ainus adekvaatne kriitika mis ka tõele vastab on character creation piirangud ja kehv UI. Lisaks space traveli skippimatud cinematicud mis nagu TB seletas on seal selleks, et sa kogu universumi ressurrse 5 minutiga ära ei korja ja reditisse karjuma ei lähe kui lühike planet scanning on.
Nomad on stupid? open world on stupid?

5 min raisatud aega icon_rolleyes.gif
Tahate adekvaatselt ja tõsiseltvõetavat ülevaatet, siis vaadate TB oma (täies pikkuses):
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.03.2017 13:32:34 vasta tsitaadiga

Need ülevaated spoilerdavad ka midagi?
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 28.03.2017 13:54:44 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
sooty, Kas see peaks olema mingi tõsiseltvõetav arvutus või? Ma ei tea kes selle video autor on aga ta paneb nii paljude asjadega mööda, et see on lausa koomiline. Combat on kehvem kui eelnevates? Tõsiselt või?
Rääkimata sellest, et tema ei mõista kuidas crafting jms toimib = sitt mäng. Ainus adekvaatne kriitika mis ka tõele vastab on character creation piirangud ja kehv UI. Lisaks space traveli skippimatud cinematicud mis nagu TB seletas on seal selleks, et sa kogu universumi ressurrse 5 minutiga ära ei korja ja reditisse karjuma ei lähe kui lühike planet scanning on.
Nomad on stupid? open world on stupid?

5 min raisatud aega icon_rolleyes.gif
Tahate adekvaatselt ja tõsiseltvõetavat ülevaatet, siis vaadate TB oma (täies pikkuses):
Spoiler Spoiler Spoiler

Ma ei tahtnud tervet postitust OT tagi pärast panna, seega lajatasin ühe video ka, eks ta suuresti trollimine oli. icon_smile.gif
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 28.03.2017 14:09:24 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

ME:A ei ole küll kõikide aegade parim mäng, aga 40€ selle eest on hästi kulutatud raha.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 28.03.2017 19:15:51 vasta tsitaadiga

DeTHiCa., icon_lol.gif need CrowbCat videod on leged thumbs_up.gif beer_yum.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.03.2017 08:55:48 vasta tsitaadiga

Väga autentne NPC reaktsioon sellele, kui mängija kannab N7 armorit:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
simo5555
HV kasutaja
simo5555

sõnum 29.03.2017 11:33:02 vasta tsitaadiga

Ma olen üks väheseid vist, kes pole varem mitte ühtegi Mass Effecti mänginud ja pole isegi kursis nende sisuga. Samas RPG mängud mulle meeldivad. Kaalun isegi selle mängu ostmist, aga olen veel kahevahel. Kas muidu mänguna on see ok? Siiani on jäänud mulje, et põhiline pettumus tuleb sellest, et seda ei peeta vanemate Mass Effecti vääriliseks? Või ongi mäng lihtsalt igav ja üksluine raha raiskamine?
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 29.03.2017 11:35:35 vasta tsitaadiga

simo5555 kirjutas:
Ma olen üks väheseid vist, kes pole varem mitte ühtegi Mass Effecti mänginud ja pole isegi kursis nende sisuga. Samas RPG mängud mulle meeldivad. Kaalun isegi selle mängu ostmist, aga olen veel kahevahel. Kas muidu mänguna on see ok? Siiani on jäänud mulje, et põhiline pettumus tuleb sellest, et seda ei peeta vanemate Mass Effecti vääriliseks? Või ongi mäng lihtsalt igav ja üksluine raha raiskamine?

ei ole raha raiskamine küll. Tegevust ning mänguaega on piisavalt
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 29.03.2017 12:41:58 vasta tsitaadiga

simo5555, alustuseks soovitaks esimesed 3 ette võtta. Selle aja peale jõuab ME:A odavamaks minna ja patchid saada. Voice actingut nad ilmselt vahetama ei hakka, aga animatsioonid ehk parandavad ära. Glitchid samuti.
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 29.03.2017 12:43:55 vasta tsitaadiga

firemark kirjutas:
simo5555 kirjutas:

ei ole raha raiskamine küll. Tegevust ning mänguaega on piisavalt

Omaette asi kas see tegevus huvitav on. Dragon age inqusitonis oli ka tonnides asju teha. Aga k6ik igav ja korduv. L6puks jätsin pooleli. Need jama tegevusega ülipikaks venitatud mänge on liiga palju!

firemark
HV Guru
firemark

sõnum 29.03.2017 12:44:26 vasta tsitaadiga

Keegi ei sunni neid kõiki lisategevusi tegema. Võib ainult peamised ülessandeid teha ning lugu järgida.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect: Andromeda mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.