Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect: Andromeda märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 26.03.2017 18:10:57 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Archangel, Vägisi ei saa ükski mäng meeldida... selleks on võimelised ainult kõige fanaatilisemad fännid ja kui mäng ei ole hea selle pärast, et ei mängi nii nagu "peab"... siis on viga ikka mängus. ME3 näiteks, mida sa kõrvutasid Andromedaga, läks minu jaoks kohe käima ja ma mängisin mõnuga algusest lõpuni. Kordagi ei tekkinud tunnet, et on igav või midagi on valesti, Andromedaga on teine lugu, sa pead lihtsalt selle meeldimise endast välja punnima ja see pole asi mis iseloomustaks head mängu. Sinule meeldis Andromeda juba siis kui sa teda veel nuusutanudki polnud, selge, et sa ei tunnista isegi endale, et Andromeda on Mass Effecti hale vari. Minule Andromeda ei paku absoluutselt mitte midagi ja isegi sina ei saa seda muuta... icon_biggrin.gif
Asi on selles, et ma ei otsi paaniliselt põhjuseid, et mingi mäng mulle hoolimata kõigest meeldima hakkaks. Kui mäng ei kliki ja jätkamiseks pean ennast sundima, siis pole see mäng minu jaoks. Ongi kõik.

Ahhh... sa ei saa mu poindile hästi pihta.

Okei, kujuta ette, et sa mängid Mass Effect 3'e ning kõik on nagu ikka, aga selle vahega, et galaktika kaart on 50x suurem ning queste kus "skänni planeete ja too mingile jorsile artifact" on samuti 50x rohkem.

Kas mäng muutuks sellest halvemaks või ei?
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
amputech.
HV vaatleja

sõnum 26.03.2017 18:25:19 vasta tsitaadiga

Minu arust on sidequestid üsna hästi disainitud siin (erinevalt DA:I), kõik on seotud peaeesmärgiga luua turvaline asupaik uutel planeetidel uues galaktikas. Pisikesi häirivaid asju on palju(nagu peaaegu kõik character modelid, isegi dr Lexi on default näoga wtf), oleks vaid kiirustamise asemel mõni kuu lihvinud, oleks tulnud üldsuse poolt väga hinnatud mäng. Minule endale pakub tublisti üle keskmise meelelahutust, midagi ülihämmastavat ei ole aga rahast kahju ka pole.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.03.2017 18:31:18 vasta tsitaadiga

Hmm. Olen siin uurinud paari asja ja vastuseid pole leidnud. Kas Strike tiimidel puudub levelcap nagu sinu karakteril SP-s? Ehk siis leveldavad lõputult?
Kas uue SP playrough (mitte NG+) alustamisel läbi strike teamide saadud rewardid kaovad ära või jäävad alles? Ma saan aru, et need on one time use aga kui ma neid tasuta saadud loot boxe SP-s lahti ei tee, siis ideaalis peaksin ju uue playrtrough peal saama need lahti teha kui need üle tulevad?

Veel seoses graafikaga - nimelt pärast level loadi peab andma mängule minuti aega, et jõudlus stabiliseeruks. Juu siis taustal veel laeb mällu midagi. Näiteks vahetult peale level loadi kukkus jõudlus kohati isegi 15-30fps peale icon_eek.gif aga siis stabiliseerus kenasti 70fps kanti.
Ja sain ühe crashi kah:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kas asi äkki selles, et mul pagefile ainult 200MB?. Vb talle see ei meeldi, kuigi vaba RAM ja VRAM on piisavalt, et ei pea ju pagefile kasutama üldse.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
medicopter
HV kasutaja
medicopter

sõnum 26.03.2017 18:46:30 vasta tsitaadiga

Mnjah pean postitama, ärge küsige miks aga miskipärast sobivad.
Spoiler Spoiler Spoiler

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 26.03.2017 18:56:44 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

Veel seoses graafikaga - nimelt pärast level loadi peab andma mängule minuti aega, et jõudlus stabiliseeruks. Juu siis taustal veel laeb mällu midagi. Näiteks vahetult peale level loadi kukkus jõudlus kohati isegi 15-30fps peale icon_eek.gif aga siis stabiliseerus kenasti 70fps kanti.
Ja sain ühe crashi kah:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kas asi äkki selles, et mul pagefile ainult 200MB?. Vb talle see ei meeldi, kuigi vaba RAM ja VRAM on piisavalt, et ei pea ju pagefile kasutama üldse.

Jah, peale suuremat loadi läheb mõned sekundid aega, et fps stabiliseeruks. Mul päris minutit ei võta, pigem ca. 20 sekundit kõigub veidi ning siis läheb tagasi normi.

See crash on jah imelik. Arvan, et Pagefile teema tõesti. Mul oli sama jama. Näppisin hunniku sätteid aga ei teinud midagi, siis lükkasin Page File'i oma 10gb peale ning nüüd pole probleeme olnud.

30h mängu ja 0 crashi. Pidev alt-tabimine, screenshotid, Anselt. Jookseb kui siidi.
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 26.03.2017 19:54:57 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Vondur kirjutas:
Archangel, Vägisi ei saa ükski mäng meeldida... selleks on võimelised ainult kõige fanaatilisemad fännid ja kui mäng ei ole hea selle pärast, et ei mängi nii nagu "peab"... siis on viga ikka mängus. ME3 näiteks, mida sa kõrvutasid Andromedaga, läks minu jaoks kohe käima ja ma mängisin mõnuga algusest lõpuni. Kordagi ei tekkinud tunnet, et on igav või midagi on valesti, Andromedaga on teine lugu, sa pead lihtsalt selle meeldimise endast välja punnima ja see pole asi mis iseloomustaks head mängu. Sinule meeldis Andromeda juba siis kui sa teda veel nuusutanudki polnud, selge, et sa ei tunnista isegi endale, et Andromeda on Mass Effecti hale vari. Minule Andromeda ei paku absoluutselt mitte midagi ja isegi sina ei saa seda muuta... icon_biggrin.gif
Asi on selles, et ma ei otsi paaniliselt põhjuseid, et mingi mäng mulle hoolimata kõigest meeldima hakkaks. Kui mäng ei kliki ja jätkamiseks pean ennast sundima, siis pole see mäng minu jaoks. Ongi kõik.

Ahhh... sa ei saa mu poindile hästi pihta.

Okei, kujuta ette, et sa mängid Mass Effect 3'e ning kõik on nagu ikka, aga selle vahega, et galaktika kaart on 50x suurem ning queste kus "skänni planeete ja too mingile jorsile artifact" on samuti 50x rohkem.

Kas mäng muutuks sellest halvemaks või ei?
Ka sina ei saa minu pointile pihta... Andromedal pole minu jaoks hinge, on ainult see, et teeme veel ühe Mass Effecti, 50x suurema, paneme sinna hunniku asju mida korjata ja kirjutame klišeesid täis loo juurde, et lihtsalt "oleks". Vastupidiselt kolmele esimesele ME-le ei köida mind Andromeda üldse. Saad aru, mind ei huvita 50x suurem galaktika, kui seal midagi ei toimu mis mind köidaks... Minu jaoks pole ME olnud kunagi sõdimine ja asjade korjamine, vaid mind huvitav lugu ja tegelased, kes mõjuvad usutavalt. Andromedas seda kõike pole. Ja et sina üritad mulle iga hinna eest selgeks teha, et see mäng peab mulle meeldima, kinnitab fakti, et ka sina otsid kehvas mängus plusse ja näed suurt vaeva, et ennast ja nüüd ka mind veenda, et Andromeda on tegelikult super... Ei ole, Andromeda on lihtsalt amatööride poolt loodud spinoff triloogiale, milele algsed loojad juba aastatid tagasi lõpliku punkti panid. Mis mõttega sa mind praegu töötled? Arvad, et sellest läheb Andromeda minu jaoks huvitavamaks? Kindlasti on olemas kümneid mänge, mis mulle meeldivad, aga sinu jaoks ei tähenda nad midagi... kas sulle meeldiks, kui ma hakkaksin sulle neid pähe määrima jutuga, et sa ei saa lihtsalt midagi aru? Kindlalt ei meeldiks see sulle. Nii et ära solvu, aga sinu promo ei mõjuta mind. Sulle meeldib Andromeda, naudi seda, aga ära hakka teistele ette ütlema, mis neile peab meeldima või ei tohi meeldida.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 26.03.2017 20:37:46 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Saad aru, mind ei huvita 50x suurem galaktika, kui seal midagi ei toimu mis mind köidaks... Minu jaoks pole ME olnud kunagi sõdimine ja asjade korjamine, vaid mind huvitav lugu ja tegelased, kes mõjuvad usutavalt. Andromedas seda kõike pole. .

Ma saan aru, et sind ei huvita open world, kus kvaliteetset sisu on vähem. Sa vihkad grindi ja niisama ringi jooksmist. Sa tahad kvaliteetsed põhi-storit ja tegelasi. Eks?

Aga see teebki minu jaoks asja naljakaks, sest sa punnid kõigest jõust ME:A's seda vihatud "filler contenti" teha ning siis nutad, et mäng on jama. icon_lol.gif - well no shit.

Sinu ME:A mängimist saab võrrelda sellega, et sa istud ME1 planeetidel mineraale korjates, ME2's planeete skännides ning ME3's artifacte otsides. Ühesõnaga - lähed suure kaarega kvaliteetsest main story'st ja tegelaste sisust mööda ning järeldad, et neid polegi. icon_rolleyes.gif

ME:A on 90% fluffi ning 10% sügavat sisu. See 10% on igati võrreldav eelmiste osadega, kuid kui sa valid mängustiili, kus selle 10% kogemiseks müttad läbi ka selle ülejäänud 90%'i - olgugi, et sind huvitab ainult see 10% - siis pole ka ime, et ei meeldi.

Lihtsalt märgin ära, et kui sind huvitab story ja tegelased, siis pole mõtet filler contenti raiuda. See on ju kõik valikuline sisu. Unusta ära grind. Unusta ära mineraalide taga ajamine, skännimine, random mobidega kaklemine, fetch questide tegemine - nahhui nada kui ei meeldi, eks? Lükka "priority mission" list lahti ja anna minna. thumbs_up.gif
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 26.03.2017 20:45:01 vasta tsitaadiga

Andromeda server piixus

viimati muutis Velociraptor 26.03.2017 20:57:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 26.03.2017 20:52:18 vasta tsitaadiga

Archangel, jäta juba hing rahule. No on keskpärane, no meeldib ainult fännidele ja casualidele, so what? Sinu elu eesmärk ei pea olema siin iga viimane vähegi negatiivne post kalluritäie õige arvamuse taha ära peita, /r/masseffect on selle jaoks (aga seal kajakambris hakkaks vist isegi sinul piinlik).
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Liquidet
HV vaatleja
Liquidet

sõnum 26.03.2017 21:07:36 vasta tsitaadiga

^
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 26.03.2017 21:10:25 vasta tsitaadiga

mäng ongi selline keskpärane,ei midagi suurepärast ja halba,käib kah
HV veteran
Archangel

sõnum 26.03.2017 23:46:11 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:

jah, mõni karakter on üpris pinnapealne. igatahes mitte peebee (tahaks hoopis kellad sappa panna icon_lol.gif ).

Veidi erutust ka:

http://www.dailymotion.com/video/x5gafcb_hott_videogames
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 26.03.2017 23:54:35 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
High-Q kirjutas:

jah, mõni karakter on üpris pinnapealne. igatahes mitte peebee (tahaks hoopis kellad sappa panna icon_lol.gif ).

Veidi erutust ka:

http://www.dailymotion.com/video/x5gafcb_hott_videogames

icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 27.03.2017 00:12:58 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Vondur kirjutas:
Saad aru, mind ei huvita 50x suurem galaktika, kui seal midagi ei toimu mis mind köidaks... Minu jaoks pole ME olnud kunagi sõdimine ja asjade korjamine, vaid mind huvitav lugu ja tegelased, kes mõjuvad usutavalt. Andromedas seda kõike pole. .

Ma saan aru, et sind ei huvita open world, kus kvaliteetset sisu on vähem. Sa vihkad grindi ja niisama ringi jooksmist. Sa tahad kvaliteetsed põhi-storit ja tegelasi. Eks?

Aga see teebki minu jaoks asja naljakaks, sest sa punnid kõigest jõust ME:A's seda vihatud "filler contenti" teha ning siis nutad, et mäng on jama. icon_lol.gif - well no shit.

Sinu ME:A mängimist saab võrrelda sellega, et sa istud ME1 planeetidel mineraale korjates, ME2's planeete skännides ning ME3's artifacte otsides. Ühesõnaga - lähed suure kaarega kvaliteetsest main story'st ja tegelaste sisust mööda ning järeldad, et neid polegi. icon_rolleyes.gif

ME:A on 90% fluffi ning 10% sügavat sisu. See 10% on igati võrreldav eelmiste osadega, kuid kui sa valid mängustiili, kus selle 10% kogemiseks müttad läbi ka selle ülejäänud 90%'i - olgugi, et sind huvitab ainult see 10% - siis pole ka ime, et ei meeldi.

Lihtsalt märgin ära, et kui sind huvitab story ja tegelased, siis pole mõtet filler contenti raiuda. See on ju kõik valikuline sisu. Unusta ära grind. Unusta ära mineraalide taga ajamine, skännimine, random mobidega kaklemine, fetch questide tegemine - nahhui nada kui ei meeldi, eks? Lükka "priority mission" list lahti ja anna minna. thumbs_up.gif
Kui sul on ees kuhi sitta ja seal kusagil sügaval all on üks "maitsev pirukas" kas sa hakkad seda sitahunnikut laiali lappama, et pirukat kätte saada? Sina ehk hakkad, aga minul pole selle jaoks ei aega ega ka tahtmist. Muide, ma pole midagi läbi mütanud, vaid olen üritanud minna mööda põhilugu, kuid see mida pakutakse, pole lugu, vaid saiapuru, mida keegi Bioware andetu "sulesepp" pisikeste dooside kaupa sealt hunnikust välja viskab... icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 27.03.2017 01:23:40 vasta tsitaadiga

Tegin 4 Vanguardiga goldi, täielik nali .. aga fun icon_biggrin.gif 4x Nova prime + charge/shockwave detonate koguaeg. Lihtsalt seisate kõigi keskel ja paugutate, vahet pole kui palju ja kas mechid ka on thumbs_up.gif beer_yum.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.03.2017 01:48:42 vasta tsitaadiga

Coincidence? I think not:

Spoiler Spoiler Spoiler

---

Mõned nõuanded SP mängijatele:

*Tab'i vajutamine viib automaatselt menüüst välja. Kui näiteks vajutad "M" mapi jaoks, siis vajuta tab ning viib kohe mängu tagasi. Ei pea Esc. klõbistama mitu korda.
*Kui tempest'il tiimikaaslaste tubade uksed automaatselt ei avane, siis on neil story-dialoog rääkida. Kui avanevad automaatselt, siis on ainult banter jms.
*Dialoogivalikud, isegi kui on nö. tumedad "grayed out", võivad ikka uut dialoogi anda. Näiteks saad Drack'i käest mitu korda "war stories" - "combat advice" küsida ning ta vastab mitu korda erinevalt.
*Tempest'i "pathfinder quarters'is" oma casual riideid ja nende värvi muutes vajuta "space", et see sisse lukustada.
*Forward Station'ite terminalides on uusi asju peale iga uue stationi allakutsumist. Sageli huvitavat story värki või lihtsalt huumorit.
*Remnant pusled ei ole muud, kui lihtsustatud Sudoku pusled - kes veel ei tea. Seega, kui vajad abi, siis saab googeldada lihtsamaid põhitõdesid, mis asja mõistmist kergendavad.
*Craftides läheb väga vähe resursse ja juppe kaduma. Kui tahad mingit relva või armori tükki välja vahetada parema vastu, siis "un-equip" see varustus ja "de-construct". Saad tagasi osa resursse, ning kõik augmentid ja modid.
*Kui researchid mingi relva või armori jupi Lvl V variandi, tekib saadavale ka lvl VI - X variandid.
*Level cap'i mängus pole. Soft Cap on lvl 132, mida on äärmiselt ebareaalne saavutada, isegi NG+s.

Kui tuleb veel midagi meelde siis lisan hiljem.
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 27.03.2017 02:10:43 vasta tsitaadiga

hahah, what the fff:

Link
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 27.03.2017 07:55:55 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:

*Dialoogivalikud, isegi kui on nö. tumedad "grayed out", võivad ikka uut dialoogi anda. Näiteks saad Drack'i käest mitu korda "war stories" - "combat advice" küsida ning ta vastab mitu korda erinevalt.

Nojah... suht tüütu nii lapata.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 27.03.2017 09:21:37 vasta tsitaadiga

Ma täitsa usun Vondurit ja kuigi ma pole uut ME:A mänginud, siis mis siin imestada, et tänapäeval pannakse rõhku open world ja tüütu grindfest. Sellest on väga kahju, kus mitu head loopõhist mängu on ära solgitud. Nüüd siis paistab, et ka uus ME.
Ühe mängu pidin lihtsalt poolikuks jätma, kuna viskas koblaka ette, nimelt Metal Gear.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.03.2017 11:26:07 vasta tsitaadiga

Soovitan oma arvamus kujundada ikka oma kogemuse põhjal mitte pimesi uksuda teisi. Ma pole ülevaateid üldse vaadanud. Kui teisi kõiges oskuda, siis on väga vähe asju mis universaalselt head on.
Milline open world mäng pole grind fest ja millised open world mängus pole buge? Kõrgelt hinnatud W3-s ja GTA-s on need samuti olemas.

Minu senised kogemused MEA-ga on igatahes väga positiivsed. Eile õhtu sain lõpuks mängu kätte (jälle tehnilised probleemid). Sellest ajast lisandunud 8 mängutundi aga arvan, et origin paneb võssa. Mul oli juba trialis kõik kümme tundi ja praegu tundub vähemalt 10 veel otsa. Minule sobib see ideaalselt. Ma pole veel kohanud kahte identset questi kuigi paar tükki on olnud sarnased. Eose sain 80% viability peale ja hetkel sain viimase tiimiliikme Jaali kah aga main stoori on alles alguses. Küsimusi on veel palju ja huvi on üleval.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 27.03.2017 12:51:12 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
hahah, what the fff:

Link

Kas tõesti mitte mingit kvaliteedikontrolli pole seal või ? icon_lol.gif

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 27.03.2017 12:56:32 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Soovitan oma arvamus kujundada ikka oma kogemuse põhjal mitte pimesi uksuda teisi. Ma pole ülevaateid üldse vaadanud. Kui teisi kõiges oskuda, siis on väga vähe asju mis universaalselt head on.
Milline open world mäng pole grind fest ja millised open world mängus pole buge? Kõrgelt hinnatud W3-s ja GTA-s on need samuti olemas.

Minu senised kogemused MEA-ga on igatahes väga positiivsed. Eile õhtu sain lõpuks mängu kätte (jälle tehnilised probleemid). Sellest ajast lisandunud 8 mängutundi aga arvan, et origin paneb võssa. Mul oli juba trialis kõik kümme tundi ja praegu tundub vähemalt 10 veel otsa. Minule sobib see ideaalselt. Ma pole veel kohanud kahte identset questi kuigi paar tükki on olnud sarnased. Eose sain 80% viability peale ja hetkel sain viimase tiimiliikme Jaali kah aga main stoori on alles alguses. Küsimusi on veel palju ja huvi on üleval.

Mul on enam vähem sama arvamus asjast. Seda hirmsat vingumist, mida osad teevad, kuulates ootasin palju hullemat.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 27.03.2017 13:15:21 vasta tsitaadiga

Velociraptor kirjutas:
DeTHiCa. kirjutas:
hahah, what the fff:

Link

Kas tõesti mitte mingit kvaliteedikontrolli pole seal või ? icon_lol.gif

Kas sa seda ise pole täheldanud, et yt palju vigu buggidest, mida ise mängides kordagi pole näinud. Rääkimata sellest, mis arvutiga need tüübid seal videos mängisid + mis pahna arvuti täis on.

Mind huvitab rohkem kas see openworld aspekt on sama jüralt tehtud nagu DA:I-s?

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 27.03.2017 13:20:57 vasta tsitaadiga

minimap tundus kõrbes suhteliselt kasutu... ala lõppeb enne kui kaart.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 27.03.2017 14:59:27 vasta tsitaadiga

Sellist probleemi on kellelgi olnud , et audio kaob keset MP arvutist ära, ainuke fix on mäng kinni ja restart windows audio services alt.. kopp.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect: Andromeda mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.