Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 913, 914, 915 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vlat
HV kasutaja

sõnum 15.03.2017 19:58:48 vasta tsitaadiga

Pidin arvutist maha kustutama mängu, sai kohe tagasi installitud ja enam ei lase sisse logida, milles asi võib olla?
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 15.03.2017 20:20:45 vasta tsitaadiga

vlat kirjutas:
Pidin arvutist maha kustutama mängu, sai kohe tagasi installitud ja enam ei lase sisse logida, milles asi võib olla?

Mis ta ütleb sulle?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 15.03.2017 20:21:14 vasta tsitaadiga

nn regioon 6ige ?
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 15.03.2017 20:48:33 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Lihtsad mõistused otsivad ikka lihtsaid seletusi, miks keegi neist kõvasti tugevam on, ükskõik mis alal. Aitab veits nagu seedida seda tasemeerinevust. Ma olen varsti juba kuus aastat teinud 18 mängu keskmiselt päevas ja pannud hakkama loendamatuid tunde WoT wikit lugedes, tanks.gg's armor modeleid uurides, igasugu artikleid lugedes ja tippude striime vaadates. Aga eks ikka psühholoogiliselt kergem on öelda, et "ah ta mängib ju toiduga, ega ta ilma selleta superuunikum poleks".

Sa ei saa vist ikka aru, mida ma öelda tahan. Liiga kinni oma väljamõeldud maailmas. peale seda, kui ennast leo pta ja type59 üle 2900 paddisid, kuuleb sinu suust sõna "superuunikum" ikka väga tihti. Küsisin lihtsalt, et kas ilma toiduta oleksid ikka "SUPER uunikum" ,ehk kas arvad, et su wn8 oleks 2950 või äkki siiski hoopis 2850? Ehk siis lihtsalt tavaline uunikum. Mehed liiga sügavale vajunud ikka juba, üldse enam endale aru ei anna, mis on päris ja mis mängult.
erick kirjutas:
Ma olen varsti juba kuus aastat teinud 18 mängu keskmiselt päevas ja pannud hakkama loendamatuid tunde WoT wikit lugedes, tanks.gg's armor modeleid uurides, igasugu artikleid lugedes ja tippude striime vaadates.".

No vot. Sa oled 32 aastane mees, kes on viimased 6 aastat iga päev 2,5h kulutanud WOT peale. Ja kusjuures olengi üsna kindel, et su wn8 oleks alla 2900 ilma toiduta icon_biggrin.gif

Tanel468
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.03.2017 21:06:50 vasta tsitaadiga

See toit ei anna ju selles mõttes sinu isiklikule skillile juurde vaid annab võimaluse mõningatest olukordadest rohkem välja pigistada. See, nagu eelnevalt siin juba mainiti, ei tule millegi muu kui mängukogemuse ja erinevate lugemiseoskuste koosmõjul.
Pealegi on enamus mmo mängudes need tippu jõudnud tegijad teinud seda peamiselt ühte teatud karakterit, skilli vms. spammides, ehk nad tunnevad ennast koduselt mängides seda champi või masinat mis parasjagu käes on ja kuna nad sellele peavad oma ajuressurssi vähem kasutama annab see võimaluse rõhk mujale suunata. Peale seda kui on omandatud need mängulugemisoskused on täitsa loogiline, et osatakse ka teistest, siinkohal tankidest, parem stat välja pigistada.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 15.03.2017 21:50:57 vasta tsitaadiga

chatwalker kirjutas:
peale seda, kui ennast leo pta ja type59 üle 2900 paddisid, kuuleb sinu suust sõna "superuunikum" ikka väga tihti.

Mul on service recordi all 82 tanki mille WN8 on 2900+. Vast aitab kah selleks aastaks lollidest teooriatest.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 15.03.2017 22:30:07 vasta tsitaadiga

chatwalker kirjutas:
erick kirjutas:
Lihtsad mõistused otsivad ikka lihtsaid seletusi, miks keegi neist kõvasti tugevam on, ükskõik mis alal. Aitab veits nagu seedida seda tasemeerinevust. Ma olen varsti juba kuus aastat teinud 18 mängu keskmiselt päevas ja pannud hakkama loendamatuid tunde WoT wikit lugedes, tanks.gg's armor modeleid uurides, igasugu artikleid lugedes ja tippude striime vaadates. Aga eks ikka psühholoogiliselt kergem on öelda, et "ah ta mängib ju toiduga, ega ta ilma selleta superuunikum poleks".

Sa ei saa vist ikka aru, mida ma öelda tahan. Liiga kinni oma väljamõeldud maailmas. peale seda, kui ennast leo pta ja type59 üle 2900 paddisid, kuuleb sinu suust sõna "superuunikum" ikka väga tihti. Küsisin lihtsalt, et kas ilma toiduta oleksid ikka "SUPER uunikum" ,ehk kas arvad, et su wn8 oleks 2950 või äkki siiski hoopis 2850? Ehk siis lihtsalt tavaline uunikum. Mehed liiga sügavale vajunud ikka juba, üldse enam endale aru ei anna, mis on päris ja mis mängult.
erick kirjutas:
Ma olen varsti juba kuus aastat teinud 18 mängu keskmiselt päevas ja pannud hakkama loendamatuid tunde WoT wikit lugedes, tanks.gg's armor modeleid uurides, igasugu artikleid lugedes ja tippude striime vaadates.".

No vot. Sa oled 32 aastane mees, kes on viimased 6 aastat iga päev 2,5h kulutanud WOT peale. Ja kusjuures olengi üsna kindel, et su wn8 oleks alla 2900 ilma toiduta icon_biggrin.gif

Mis seal vahet on kuidas see saadud on. Ma ei saa aru milles siin probleem on. IMO tuleb olla rahul, et meil on siin mehi kes teevad häid tulemusi. Oma meeste, eestlaste, häid tulemusi on ikka teine asi vaadata. Nagu spordiski. Kui ikka eestlased medalite eest võitlevad elavad paljud kaasa.
Samas lööb see meie rahvusspordiala, irisemine, ikka välja, olgu head või halvad ajad alal.
Kui ikka naabrimehe auto on kallim kui enda oma, siis eks ta ikka varastatud ole. Naabrimehe kena naine on, nagu ikka, lits. Kui naabrimehe palk on suurem siis on see kõik täna nihverdamistele ja sahkerdamistele.
Ainuke õige mees olen ma ise, kõik teised on lurjused ja petised thumbs_up.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vlat
HV kasutaja

sõnum 15.03.2017 23:30:36 vasta tsitaadiga

Sain oma probleemi korda, installisin vale serveriga mängu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 16.03.2017 00:03:26 vasta tsitaadiga

Puhastasin teemat.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
EESTISamur
HV vaatleja

sõnum 16.03.2017 09:23:33 vasta tsitaadiga

eks mõnele inimesele meeldib lihtsalt enda statsi esile tõsta. aga milleks on vaja uhkustada sellega? see näitab et austust teiste vastu pole.ma ei usu et varem rõhutasid seda kui olid näitakes tavaline roheline mängija?

lihtsalt hetkel ongi teema üles tulnud selle et miks sa superuunikumile nii rõhku paned?
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 16.03.2017 10:13:46 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Loe seda teemat nagu klickbait uudiseid - üks härra seadis kahtluse alla, et kas tulemused oleks sama head, kui toitu ei kasutaks. Järgmisel lehel on juba teema SUUR UUDIS! kas Eric on ikka superunicum VÕI lihtsalt LABANE toidu kasutaja? [1/15pages]. Keegi ei maininud isegi sõna unicum kusagil, selle lisasid sa ise juurde. Ja tõele otsa vaadates, keegi ju ei kasutaks seda toitu, kui see mitte midagi ei muudaks? Ilmselt mängiksid sa ikka samal tasemel edasi, aga statimine võib lihtsalt kauem aega võtta. icon_rolleyes.gif

pents
HV kasutaja
pents

sõnum 16.03.2017 10:39:12 vasta tsitaadiga

Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.03.2017 11:58:55 vasta tsitaadiga

EESTISamur kirjutas:
eks mõnele inimesele meeldib lihtsalt enda statsi esile tõsta. aga milleks on vaja uhkustada sellega? see näitab et austust teiste vastu pole.ma ei usu et varem rõhutasid seda kui olid näitakes tavaline roheline mängija?

lihtsalt hetkel ongi teema üles tulnud selle et miks sa superuunikumile nii rõhku paned?

See on mingi 4 aasta pikkuse keskendunud pingutuse ja enesearendamise tulemus. Terves Eestis läbi WoT'i ajaloo on 7 mängijat, kes on superuunikumi tiitli välja teeninud. Sa ütled, et ma ei tohiks selle üle uhke olla? icon_smile.gif

Minu austuse teenivad ära sellised mängijad,

a) kes juba on väga kõrgel tasemel
b) kes recentitega näitavad, et nad on sinna teel
c) kes on head field commanderid või sinna teel
d) kes on andnud oma osa, et meil oleks arenguvõimeline community, kasvõi läbi TSi serveri loomise või võistluste korraldamise
e) kes saavad aru, et nad (veel) ei oska, aga respektivad neid, kes oskavad

Absoluutselt kõige vähem kannatan ma mängijaid, kes on mitkümmend tuhat mängu nühkinud paremal juhul keskpäraste statside juures peaaegu ilma mingi arenguta, ilma lugemata ja selgeks tegemata wikist mängu baasmehhaanikaid, aga arvavad, et nad teavad kõige paremini, kuidas on õige mängida, istuda ja astuda. Selliselt kontingendilt tuleb kõige rohkem ka neid "tin foil hat" teooriaid mängumehhaanika ja väga heade mängijate edu saladuste kohta.

Õnneks WoT ei ole missivõistlus kus suvaliste vendade häälte alusel tekib pingerida, siin vaatad venna statsid, arusaamise mängust ja suhtumise üle, saad kohe pildi ette, kas väärib austust või mitte.
tagasi üles
kalm
HV vaatleja

sõnum 16.03.2017 12:40:40 vasta tsitaadiga

Mitte et sinu austus midagi maksaks... Su pidev eneseimetlemine ja enda upitamine on teinud korraliku hävitustöö su mainele. Ega siis midagi - IS3'lt rammer maha ja lahingusse!
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

sõnum 16.03.2017 12:40:50 vasta tsitaadiga

pents kirjutas:

Seal on kirjas, et TOP 10 damage aga mängus sees ütleb, et peab olema TOP 10 XP!

tsitaat:

Win a total of 10 battles
Be in the top 10 players on your team by base experience earned (bonuses for the first victory, Premium Account, etc., will not be counted to determine the rankings)

Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.03.2017 12:51:32 vasta tsitaadiga

kalm kirjutas:
Mitte et sinu austus midagi maksaks... Su pidev eneseimetlemine ja enda upitamine on teinud korraliku hävitustöö su mainele. Ega siis midagi - IS3'lt rammer maha ja lahingusse!

No vähemalt mul on, mida upitada, mõnel pole sedagi icon_razz1.gif Ma mäletan, et ma mängisin IS-3 ilma rammerita paremini kui sa rammeriga...

Anyway, vaatan, et praeguse tempo juures oled paari-kolmesaja mängu pärast uunikum, hea töö, ilma irooniata. thumbs_up.gif
tagasi üles
44444
HV vaatleja

sõnum 16.03.2017 12:56:45 vasta tsitaadiga

ma ei mõista miks ericku poste ära ei kustutata, ta solvab pidevalt teisi mängijaid, aga see selleks.
kui küsida suvaliselt eesti mängijate käest kes on eesti superuunikum siis ma patsin julgelt, et keegi ei oska mitte kedagi nimetagi ja ammugi pole see erick.

kui teha uus konto, kulutada 200 eurot: ostad 100 eest kulda, teise saja eest premium kontot ja mõni hetke OP premmikas, siis peaks 3000 lahinguga saama kenasti EU top 1000 mängija sekka.
Muidugi pead tulistama koguaeg ainult kulda, treenima mehi ümber kulla eest, konverdid koguaeg expi kullaga ümber ja ei lähe stock masinaga lahingusse. mängida tuleb valitud OP tankidega.
võib-olla kulub mängule isegi natuke rohkem raha, aga rahaga teeb tulemust. kummaline on siin lugeda võrdlusi spordiga. spordis on doping samuti kasutusel ja kes vahele jääb, temaga on aamen igaveseks.
veerpalust ja šmigunist täna ei taha enam keegi rääkida ja teised eesti suusatajad ei jõua isegi 20 sekka. tuleb dopingut panna, siis tulevad võidud, aga selleks on raha vaja.

mis tennisesse puutub, siis ega ikka lumelabidaga ei võida kedagi. sharapova sai kenasti 2 aastat dopingu eest võistluskeeldu, võitis tulemused dopinguga ja pärast kaotas kõik sponsorid takkapihta.
superuunikumid võiks ikka mängida ilma kullata, juba professionaalsusest. aga kui selline nutt ja hala hakkab pihta.... olen ise ka kulda lasknud, kunagi ka mod'e kasutanud, aga mina kasvasin ammu sellest välja.
mõne jaoks on see ikka eluasi kui kulda ei saa tulistada. nõuab tulihingeliselt bännimist ja kustutamist.
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 16.03.2017 13:40:34 vasta tsitaadiga

sixkiller kirjutas:
pents kirjutas:

Seal on kirjas, et TOP 10 damage aga mängus sees ütleb, et peab olema TOP 10 XP!

tsitaat:

Be in the top 10 players on your team by base experience earned (bonuses for the first victory, Premium Account, etc., will not be counted to determine the rankings)

Ok..muidu 10 võitu ja top10 expi arvestuses ülesanne juba oli ju vist?
E: 5 võitu oli ikka esimene ülesanne icon_smile.gif
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 16.03.2017 13:50:24 vasta tsitaadiga

Ikka suht ok. Aga vaikselt hakkavad timmima raskemaks. Eks vaatab, kui hakkavad aina nõudlikumaks minema siis ilmselt pole aega väga teha. Aga kui mõni üksik jääb tegemata siis võib paar rutsi välja käia küll.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 16.03.2017 13:56:26 vasta tsitaadiga

44444/vipu/p6kk, sa seenele ei taha juba oma kulla ja dopingu jutuga sõita!? Täielik eit. eusa_wall.gif

Ennast see T25 Pilot Number 1 väga ei tõmba.
Paar sinist rikkurit on nendega lahingus vastu juba ka sattunud, miski 2k dmg tavaliselt võlusid nad välja. On seda nüüd vähe või palju....

kalm
HV vaatleja

sõnum 16.03.2017 13:59:23 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
kalm kirjutas:

No vähemalt mul on, mida upitada, mõnel pole sedagi icon_razz1.gif Ma mäletan, et ma mängisin IS-3 ilma rammerita paremini kui sa rammeriga...

Anyway, vaatan, et praeguse tempo juures oled paari-kolmesaja mängu pärast uunikum, hea töö, ilma irooniata. thumbs_up.gif

Eesti keeles ei ole selliseid sõnu, mis suudaks edasi anda seda ükskõiksust mis mind peale seda postituse lugemist valdas. Su kaitsemehanism igasugusele kriitikale on kohe võrrelda statte ja sellega lahendad omastarust kõik erimeelsused.
Pigem ma leian seda, et kui sa juba EOS sellisele mõttele kunagi tulid ja seda promosid tõestab seda, et sa oled täpselt samasugune lammas nagu iga teine, vahetpole mis number sul kuskil paralleelselt jookseb või ei jookse.

erick
HV Guru
erick

sõnum 16.03.2017 14:05:42 vasta tsitaadiga

kalm, kuule see oli enne seda kui IS-3 sai dispersion valuedele buffi ja tegelikult ma hiljem nentisin ka, et see oli halb mõte. Ehk siis eksisin. Juhtub ka minuga.
tagasi üles
44444
HV vaatleja

sõnum 16.03.2017 14:37:24 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
44444/vipu/p6kk, sa seenele ei taha juba oma kulla ja dopingu jutuga sõita!? Täielik eit. eusa_wall.gif.

Milles mu eidelikus väljendub? Eit on see kes tulistab kulda, sest ta on nõrk.
Wot on rahakoti mäng, need kellel on tuhandeid eurosid kulutada mängule loomulikult võidavad neid kellel seda raha pole. See selleks, aga miks pidada siis end superuunikumiks ja seda 4 aastat iga päev HV teistele toonitada?
Ilma kullata mängimine on raske ja kui osatakse mängida, siis ei jää muud üle öelda kui tõesti väga kõva vana. Kui lased kulda, miks pidada end superuunikumiks?

Nalajaks kui mõned aastad tagasi ma seda modide asja siin tõstatasin, siis ka kõik sõimasid mind, tehti hull ringkaitse. Modid on normaalsed, ilma ei saa mängida ja täna neid modidega mängijaid lausa bännitakse ja kõik parastavad neid, kes vahele on jäänud.
Aga mõned aastad tagasi oleks siit enamus mängijaid tänase seisuga bänni saanud. Inimesed on kummalised.

viimati muutis 44444 16.03.2017 14:44:01, muudetud 1 kord
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.03.2017 14:42:16 vasta tsitaadiga

sixkiller kirjutas:
pents kirjutas:

tsitaat:

Ahah, ok
Eesti keeles: http://home.mikk36.eu:8008/World%20of%20Tanks%2003.16.2017%20-%2013.36.10.23.png
Inglise keeles: http://home.mikk36.eu:8008/World%20of%20Tanks%2003.16.2017%20-%2013.38.29.24.png
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 16.03.2017 14:46:48 vasta tsitaadiga

Huvitav kas läheb x2 edasi..st homme vaja 20 killi, ülehomme 30k damage jne? icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 913, 914, 915 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.