Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD monitorid ( lisatud küsitlus monitori suuruse kohta 10.04.2022 ) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 415, 416, 417  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mitu tolli on sinu peamine igapäevases kasutuses olev monitor?
10-15"
0%
 0%  [ 3 ]
15-20"
2%
 2%  [ 7 ]
20-25"
17%
 17%  [ 53 ]
25-30"
41%
 41%  [ 124 ]
30-35"
25%
 25%  [ 77 ]
35" või suurem
12%
 12%  [ 37 ]
hääli kokku : 301

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Süler
HV kasutaja

sõnum 13.01.2017 13:14:37 vasta tsitaadiga

See AOC tundub tõesti parem valik olema.Hinnapiirilt oleks 180euri maksimum.Ka odavam benq gw2470h oli valikus kuid mulle tehti selgeks et 1ms on tähtis.Ilmselt läheb see AOC Kaubaks kui paremat ei tule.Monitori vahetuse põhimõte oleks teise tuppa teleka saamine ja parema pildi kvaliteedi saamine mängimsel.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.01.2017 13:19:56 vasta tsitaadiga

1ms on ületähtsustatud.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.01.2017 13:23:57 vasta tsitaadiga

Jep. 1ms on paljuski marketing. Tegelik number sõltub mitmetest teistest asjaoludest. Mul jäi tähelepanuta, et eelarve nii piiratud on aga jään enda arvamuse juurde siiski. Kõike korraga nii odavalt siiski ei saa ja midagi (antud juhul FS vahemik) tuleb ohverdada. Võibolla on sellest soovitusest kasu siis kellelgi teisel.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Süler
HV kasutaja

sõnum 13.01.2017 13:57:21 vasta tsitaadiga

Ennem mängudest rääkides siis gta V, black ops2, csgo ja mingi dirt osad on igapäevaselt nolas.Paljud siis seda aoc ja benq jms soovit
avad/pooldavad?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.01.2017 14:28:02 vasta tsitaadiga

eriti piiratud eelarve puhul tuleb mõelda prioriteetide peale.
- cs:go tahab võimalikult suurt sagedust, blops2 ka.
- dirt peaks olema võrdlemisi neutraalne vajaduste osas.
- gta5 fps on üsna madal, seal võiks just freesync kasulikuks osutuda.

g2460vq6 - tavalisest veidi kõrgem 75hz, eriti koos freesynciga on tätsa tore ja mahub su eelarvesse.
gw2470h - va paneeliga. paremad vaatenurgad, värvid ja kontrast aga mängurluse poolest ei midagi erilist. tavaline 60hz kuvar.

rl2455 - algses küsimuses - imo täiesti keskpärane kuvar ja väga ülehinnatud.
u2414h - ips paneel, taas vaatenurgad ja värvid aga mängurluse osas ei midagi. üle eelarve ka.
g2460pf - 144hz ja freesync aga su eelarvest hooga väljas. see peaks olema ka kõige odavam 144hz monitor.

edit:
järelturgu arvestades võid üritada peale passida - müügiteemades paistab kari pots4t4j4 mainitud benq 2411z monitore tiire tegevat, 180€ eest on neid liikunud küll.

tagasi üles
Süler
HV kasutaja

sõnum 13.01.2017 14:51:05 vasta tsitaadiga

Selge.Siis jääb see AOC g2460vq6 kuna gta 5 nola on kõige rohkem.Väike point oli ka et poest uuena saaks.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 13.01.2017 15:20:01 vasta tsitaadiga

Süler, paremat pildi kvaliteeti sa tõenäoliselt ei saa, kui ostad tn paneeliga monitori. Kui pildi kvaliteedi all aga peadki silmas näiteks suuremat sujuvust või paremat liikuvat pilti siis jah, vaata kõrgemat hz'i ja kiiremaid reaktsiooniaegu. 1ms muidugi on puhas bullshit - reaalsed numbrid nähtuvad ikka reaalsetest reviewdest. prad.de, tft central, pcmonitors

parema pildiga ekraanid on VA paneeli põhised. päris hea pilt on näiteks 28 tollisel benksil https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutikomponendid/Monitorid/767632/

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Süler
HV kasutaja

sõnum 13.01.2017 15:32:54 vasta tsitaadiga

Teler-monitor on mul, mulle selle süsteem ei meeldi lisaks on värvid kuidagi teistmoodi kui teistel monitoridel.Seda pidasin silmas et värvid, kiire pilt ja üldse parem kvaliteet-ülesehitus oleks.Vana molu viskan vanemale inimesele kööki tv kanalitega.28tolli näeb kena suur küll aga kahtlen et sealt ilus pilt tuleb.Kardan et võib liiga piksliliseks muutuda.Rohkem "effpessi" võib saada juurde prose vahetusega seega peaks see AOC olema piisav uuendus, et süsteemi pilt oleks ka vaadeldav?
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 13.01.2017 16:01:38 vasta tsitaadiga

hmm, noh alati saab 28 tolliga paigutada tsipa kaugemale, kui see peaks tõesti probleemiks kujunema, et liiga piksline tundub icon_biggrin.gif samas ma ei tea, mina olen kasutanud aastaid 40 tollist sama resoga, ja hetkest kui seda kasutama hakkasin, ei tahtnud mingi 24 tollise lukuaegu taha küll enam mitte migni hinna eest tagasi minna. võibolla maitse asi siis ka...

sellest ma muidugi ei saa hästi aru, mismõttes sa kahtled, et VA paneeliga ekraan ilusat pilti näitab? loe mõni review läbi, saad teada, mis on mis. VA'l on laias laastus 2 puudust, üks on see, et need ei ole päris nii kiired kui tn paneelid, ja teine on see, et neil on gamma shift või black crush...aga see on viimaste gennidega suht märkamatuks muutunud ja mõnede paneelide puhul pole justkui ülds probleemiks (näiteks see VA põhine samsa telekas, mida kasutan ka ise hetkel). ülejäänud jutt on VA kasuks all the way ja kuna nii mõnegi puhul ka juba total lag jääb 16ms piiresse siis ma usun, et kui sa just mingi überpro gigagamer ei ole siis sa ei märka tegelikult vahet selle koha pealt tn ja va'l

ja fps tuleb ikka graafikakaardist, prose võib ainult olla kas piisav või mittepiisav mingi fps saavutamise jaoks. ma ei tea miudugi kui vana ja ajast maha jäänud prose sul kui uue ja võimeku gfx taga on

aa ja värve saab monitoridel ikka muuta tavaliselt, ilmselt ka sellel sinu praegusel

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Süler
HV kasutaja

sõnum 13.01.2017 16:28:44 vasta tsitaadiga

kui nüüd i3(6100) ja i5 vahet vaatled siis saaksid aru mis silmas pidasin..28tolli jääb laua suhtes ka suureks kui täpsustada icon_sad.gif
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 13.01.2017 16:30:24 vasta tsitaadiga

Siis tuleks normaalne laud osta icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 13.01.2017 16:51:00 vasta tsitaadiga

i5 on väga erinevaid, esiteks. ma ei tea, mida sa siin täpselt silmas pead. vahe tuleb sisse rohkem konkreetse prose taktist isegi, ja i36100 pidavat vist olema täiesti klokitav..teiseks, ma olen seda vahet vaadelnud ja vahe oli 0 fps'st kuni kuskil 10 fps'ni max mingites testides (ja seda siis kui graafikakaart oli maxide max). et noh...millest ma siis nüüd aru saama peaksin? arvata, et sellise prosevahetusega saavutada a'la 2 kordse fps tõusu oleks ikka vägagi naiivne.

aga einoh, nagu ma ütlesin siis maitse asi, kui meeldib vaadata väikest monitori siis eks vali selline. sellest faktist sa aga mitte ühegi argumendiga üle ega ümber ei saa, et tn paneeli pilt on sitt! kiire, aga sitt...musta ei eksisteeri, selletõttu shadow detail on rohkem nagu teoreetiline, värvid on ikka suht puusse ning range on väga limiteeritud. kui see kõik ei häiri, siis muidugi on tn õige valik - bottom line igatahes, et tni ostavad need, kellel on ainult üks prioriteet, kiirus

tagasi üles
Süler
HV kasutaja

sõnum 13.01.2017 17:40:28 vasta tsitaadiga

Aga palun, annan oma panga nri icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Siiani ei saa ma aru kus see 24tolli väike on icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif on siin ka 42tollisega päris kaua pelatud aga nüüd tagasi minna nii hull ka ei ole.Soovita siis mis 150euri eest parem on...
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 13.01.2017 17:55:12 vasta tsitaadiga

no ühe näite ma tõin. see on 28ne, ma ei ole ise alla 27 tolli monitore isegi mitte vaadanud, seega nii lambist midagi sellises suuruses koheselt soovitada ei oska. aga loomulikult neid on, mõtlen siis va paneeliga asju.

suur/väike - noh ma ei tea, minu jaoks on nii, et juba krt teab kui ammu minevikus sai kasutatud 21/22 crt monitore, kui nüüd võtta, et 24 ei ole just teab mis edasiminek sellest creen area poolest siis oligi nii, et isegi kui hiljem sai kasutatud 23/24 lcd'sid, ei tekkinud nagu mingisugust erilist "tunnet", et vohh see on juba midagi muud. ainuke asi, et pilt oli erksam kui crt peal. esimene kord kui wow efekti ette lõi oli 40 tolli taha istumine.
aga nagu ma ütlesin, et kui praegu tõesti ei tunne 24 taga istudes, et pilt võiks ikka natuke suurem olla siis tõesti ehk polegi mingit mõtet suuremat soetada.

võin julgelt soovitada veel ew2750 https://pcmonitors.info/reviews/benq-ew2750zl/ olen seda korra näinud, aga ilmselt lähiajal testin ka päris isiklikult ja igapäevamonitorina ära. ning jah, ma mängin samuti mängu - ka päris kiireid. ei karda isegi väga, et häirima hakkab miski. aga eks näha ole
"Responsiveness was better than many VA panels with an overdrive implementation that is better balanced than that of either of this model’s predecessors. Very low input lag and the ability to run at ~75Hz with ease will also appeal to some users"

tagasi üles
Süler
HV kasutaja

sõnum 13.01.2017 22:01:54 vasta tsitaadiga

Ega ise ka ei tea...Valikus on hinnapoolest need 3tk. AOC ja 2 benq..Eks peab mingisuguse homme ära tellima, välimuse ja freesynci poolest meeldib AOC thumbs_up.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 13.01.2017 23:16:55 vasta tsitaadiga

kui amd kaarti kasutad siis eks ta tore ole...samas siis peadki amd kaarti kasutama icon_rolleyes.gif ja noh see range on tõesti lahja seal, aga parem kui mitte midagi vast.

muidugi see aoc tundub päris ok tn ja oma hinna kohta, nii et ilmselt pole hullu kui kontrasti puudumine ei häiri

välimuse järgi mina monitori küll ei ostaks, aga samas eks ma olen kodus arvuti taga ka enamasti hämaras või suisa pimedas ruumis icon_lol.gif

tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 13.01.2017 23:24:38 vasta tsitaadiga

Dell ajab ikka närvi, läksin ühe oma Ultrasharpiga garantiisse, ostuarve olemas, aga monitori tagakaanel pole Service Tag-i küljes, mis on isegi Delli lehel kirjas, et mitte köigil pole seda küljes. Nüüd öeldi, et enne kui mingit arvet pole Service Tag-ga, ei saa garantiid teostada. Küll on vahva, et garantiiga on nii palju vaja jamada, et üldse alustada garantii protsessi. Masendav thumbs_down.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.01.2017 23:54:03 vasta tsitaadiga

Slazenger kirjutas:
Dell ajab ikka närvi, läksin ühe oma Ultrasharpiga garantiisse, ostuarve olemas, aga monitori tagakaanel pole Service Tag-i küljes, mis on isegi Delli lehel kirjas, et mitte köigil pole seda küljes. Nüüd öeldi, et enne kui mingit arvet pole Service Tag-ga, ei saa garantiid teostada. Küll on vahva, et garantiiga on nii palju vaja jamada, et üldse alustada garantii protsessi. Masendav thumbs_down.gif

MAX123 saatis seenele ?

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 14.01.2017 00:17:15 vasta tsitaadiga

Slazenger kirjutas:

Kaeba kuhugi väljamaa Delli, et Eesti esindus huiab sind siukse asjaga.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Süler
HV kasutaja

sõnum 14.01.2017 00:42:49 vasta tsitaadiga

Wiltz, Lepime sellega, et oleme alguses tagasi.Kui suur see kontrasti vahe on nt odavama benq gw2470h moluga?
tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 14.01.2017 00:56:28 vasta tsitaadiga

Jap, MAX123 saatis kukele, ütlesid et nad kahjuks delli korraldusel ei saa misagi teha. Soovitasid edasimüüjaga ühendust võtta, aga ATF peale ei taha panustada eriti, halvad kogemused. icon_neutral.gif
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 14.01.2017 01:16:48 vasta tsitaadiga

Mis kuradi korraldusel, ise saadavad ilma service tagita monitore välja ja ei saa midagi teha ? Haiged peast ? icon_lol.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 14.01.2017 01:19:15 vasta tsitaadiga

Ei tea jah, mis loogika on. Ütlesid jah, me oleme delliga sellest rääkinud, aga nad pole midagi ette võtnud. ATF vana küsis mult üldse, et ega mul poepakendit alles pole. icon_lol.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 14.01.2017 01:22:23 vasta tsitaadiga

Slazenger, mis suurusega moll on - kui 24" või väiksem siis üldiselt polegi nendel tage peal, aint suurematel.

Kas moll ostetud aint mollina või koos kastiga? Kui koos kastiga siis on kastil tag ja moll läheb selle alla.

Üldiselt on sedasi, et kui sul arve on olemas siis ei tohiks nad iniseda - tüütumal juhul küsivad molli PPID serialit aga peavad asjaga tegelema.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 14.01.2017 01:26:21 vasta tsitaadiga

Auron, mul U2415, ostsin poest uuena. Tean et kastil service tag, aga 2015 aasta molu, loomulikult pole alles.
Garantiiosakonna juhataja ütles mulle, et ilma service tag-ta pole midagi teha. icon_biggrin.gif arve ja kõik näitasin ette.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD monitorid ( lisatud küsitlus monitori suuruse kohta 10.04.2022 ) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 415, 416, 417  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.