Mul näitas ühe ali paki träking , et elektrooniline teave saadud ainult, koguaeg. Pakk saabus 2 kuu pärast, oli vist miski paar päeva veel aega ennem kui aeg oleks nulli jooksnud.
Jah, viskad veel trackingu ka neile kui nime järgi ei leia
Kui üldse ei leia, siis pole _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
otsin ka selliseid asju aga ise ei ole jõudnud proovida selle asutuse toodangut.
Hea teada
Sisse/välja lülitades mingi mutt vaid möliseb paar sõna
Eks see ok on subjektiivne, minu ok, ei pruugi teistele sobida.
Ma pole ses suhtes eriline audiopede _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
gearbestis sama asi 55€, bannggood lehel 35€
Saatsin neile kirja, et miks neil pea poole kallim on kui banggood lehel , sain vastuse
Spoiler
täielik umbluu jutt. Banggood senini olnud parima teenindusega üldse _________________ This message was sent from space using stargate
No eks see oleneb, kust nad neid ise ka ostavad ja kui kiiresti tarnida suudetakse. See on täiesti reaalne ja igapäevane nähtus, et mõni identne asi maksab mõnes laos pea 2x rohkem... vähemalt Eestis. _________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes.
No eks see oleneb, kust nad neid ise ka ostavad ja kui kiiresti tarnida suudetakse. See on täiesti reaalne ja igapäevane nähtus, et mõni identne asi maksab mõnes laos pea 2x rohkem... vähemalt Eestis.
Üldjuhul nende 2 poe hinnavahe on olnud 1kohaline, olenemata tootest. Kord ühel odavam, siis teisel.
Sp saatsingi kirja, et varem pole sellist pulli olnud.
Võtan jaanuari alguses need ära, eks paista kuidas tulemus on _________________ This message was sent from space using stargate
Isegi hiinakatest tehakse odavaid koopiaid. Xiaomi odavaid klappe kopeeriti veel odavamateks... muidugi ei tea, kas banggood ja gearbest jne väga müünud selliseid asju on. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
mul pole õnnestunud veel saada võltsingut.
Üldjuhul seal juures märge selle kohta
kasvõi siin authentic https://www.fasttech.com/products/1403/10027795/6551600-qcy-q29-mini-bluetooth-v4-1-headset
Muul juhul nad seda juurde ei topi, sellega probleeme neil küllaga olnud _________________ This message was sent from space using stargate
Lugesin teemat, aga sellist varianti ei leidnud: käisin eile postkontoris, et mõned paar pakki võtta, teenindaja andis ühe lehe rohkem täitmiseks. Okei, üks pakk siis trackingus ei kajastunud. Sain ühe kilekotikese, mis sama paks nagu ümbrik, mingi papitüki moodi asi sees. Kodus vaatasin, seda tracknumbrit mul listis polnud, aga tellimuse numbri järgi on tellimus, milles peaks olema pingemuundurid. Mäletan,et kohe varsti peale tellimist müüja kirjutas, et tal teistmoodi kaup kui pildil. Olin nõus, seejärel tühistas algse trackingnumbri. Kuna see midagi ei näidanud ja varsti paar kuud möödunud, pidin hakkama juba dispuuti tegema, et pole kohale jõudnud.
Aga nüüd tracking näitab, et olen paki kätte saanud. "Pakki" avanud ei ole, saan pilte ja mingisuguse video ka teha. On sel vaidlemisel mõtet?
Jutt DHGate'st.
käivitusabina need väiksed jullad ei tööta. väikese laadijana jah küll.
Auto käiviti on peavoolumootor ja see võtab ampreid korralikult. seega käivitusabiks kõlbav seade peab suutma välja anda 200+ A voolu.
käivitusabina need väiksed jullad ei tööta. väikese laadijana jah küll.
Auto käiviti on peavoolumootor ja see võtab ampreid korralikult. seega käivitusabiks kõlbav seade peab suutma välja anda 200+ A voolu.
Olen oma silmaga näinud, kuidas sellisega pannakse käima 2,3 liitrine turbobensukas. Akult ei hakanud isegi salongivalgustus tööle.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.