agen008. Kaua sa nüüd kavatsed kaagutada ja teemat solkida? Mind tõesti ei huvita sinu arvamus ja maailmanägemus. Miks sa endast mitmuses räägid, jääb ka ebaselgeks. Püsi palun VR teemal, või pane oma "solgikraan" kinni.
paistab, et neid seljakotti topitavaid masinaid tekib nüüd järjest. alles karjuti msi oma välja, nüüd siis zotac:
zotac announces its the vr go backpack pc (via techpowerup) _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Pole paha või siis noh, kokkuvõttes nüüd siis parim headset paistab. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Avot, varem sul ei olnud seda alust arvata.
Ja küsimus on ka milles nr 1? Sortimendi osas nad ikka vahepeal tahtsid erilised tõprad olla.
Ma pole PSVR contenti osas ka väga kursis, kui palju seal väärt asju on... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Aeron. Ega täit tõde PSVR-i kohta ei tea, kuigi palju on negatiivseid kogemusi/arvamusi. Arvatavasti kasutajaskond ka veidi noorem põlvkond ja ootused on olnud väga (liiga) kõrged. Üldist on, et hindasi peetakse liiga kõrgeteks, kuigi tegu on tunduvalt odavama tootega kui Oculus Rift jne.
Varem põhines minu arvamus loogikale ja kõhutundele Oculuse tuleviku suhtes. On kuidas on aga õigus oli ikkagi.
Avot, ma olen pigem kuulnud positiivset PSVR kohta.
Avot kirjutas:
AeronVarem põhines minu arvamus loogikale ja kõhutundele Oculuse tuleviku suhtes. On kuidas on aga õigus oli ikkagi.
See ei ole hea suhtumine, sest tekitab põhjuseta konflikte. Niisama vehkimine pole kellelegi kasulik. Kui mõtled maailma peale kus elada tahad ja kus on meeldivad interaktsioonid inimestega, siis sealt võiks prügi välja jätta.
Minu hinnangul nt Oculus ei olnud esimesed 9 kuud mitemes aspektis nr1 ja seega kokkuvõttes parim headset, täna tundub, et on seis parem. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Aeron. PSVR-i kohta tean vaid kohalikest foorumitest ja paigaliste poodide tagasisidest. On võimalusi ja huvi kätt pulsil hoida, ning enamus tagasidest on kahjuks negatiivne. Kuigi jah, ega rahulolu nii palju välja ei näidata, kui nurinat.
Ma nüüd täpselt ei tea mida hea suhtumise ja vehklemisega silmas pead, aga olgu. Oculus on minule ainuke õige lahendus olnud algusest peale ja tänase päevaseisuga ainult naudin seda, et olen õige valiku enda jaoks teinud. See ei tohiks kedagi liigselt riivata, ning herneid ninna tõmbama panna. Oli ju algusest peale teada, et Rifti pildikvaliteet on parim ja Touchid on tulemas. Ei ole ju väga raske otsustada, mida võtta ja mida jätta.
Olles nüüd rifti proovinud ütlen ausalt, et GearVR+s7edge pilt on ikka tunduvalt parem.
Aga jah, riftis on mänge mida antud kombinatsiooniga ei saa. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Vive eelis oli see, et tuli varem välja. See on juba omaette suur pluss ja nii kaua kui Rifi vennad ootasid olen mina juba saanud roomscale nautida. Nüüd tuleb Touch ja potentsiaalselt võtab Oculus esikoha endale. Samas on tulemas juba juhtmebada lisa Vive jaoks mis omakorda võib jälle tasakaalu teise suuna poole tagasi viia. Nii käibki edasi ja tagasi madistamine ja see ongi hea asi. See pildi vahe on mõttetult minimaalne ja mängimise ajal ei tee vahet.
agen008 ja teised. Minu mõte ei ole Vive maha tegemine. Minule lihtsalt sobis ja sobib Rift paremini, ning olen ka siiani VR mängusi nauttinud. Välja arvatud vaid roomscale.
Põhjuseid miks minule Rift paremini sobib, olen juba mitmeid kordi välja toonud ja ei hakka enam korduma. Kõigele lisaks on minu jaoks praegused VR tooted vägagi kallid ja meelsamini ootasin Rifti roomscale ära, ning sellega on see asi nüüd korras. Teiseks ei ole veelgi kindel, kas roomscale üldse on minusugusele sobiv. Hiljemalt reedel saan ligemalt tutvust teha, eks siis paistab.
On äärmiselt tore, et VR-alal on võistlusmoment tootjate vahel. Seega asi püsib teatud tasakaalus ja tehakse kõik, et teistest parem olla, ning tänu sellele asi areneb kiiremini edasi (loodame).
Lõpuks jõudis siis ikka kõigile kohale, et on vaja ühtset avatud standardit _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Täna sain siis Touchit kätte. Kogu VR sai uue elu, kuigi minusugusel võtab veidi aega uue õppimisega. Pean tunnistama, et päris uus elamus ja pikk ootus on ennast ära tasunud. Momendil on kasutusel kaks sensorit kahel pool monitori vahega umbes poolteist meetrit ja saab täiesti hakkama, muidugi kogemust on ainult mõned tuunid. Paaril korral on touchid hetkeks ühenduse kaotanud, aga siis olin nende suhtes 100% seljaga ja keha varjas täielkult touchide ühenduse sensoritega. Peab kunagi proovima teistsugust sensorite paigutust, näiteks eri toa nurkkadesse ja kui ei piisa, siis tellin kolmanda sensori.
Pidin lausa vahet pidama, kuna asi võtab täitsa võhmale. Tore, saab ka veidi füüsilist liikumist ja läheb minusugusele lausa trenni eest.
tahaks hirmsasti üles otsida mõne konkreetse kommentaari teemal "roomscale on mõttetu"... _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Noh nüüd on see ka , et kui su mängud on intensiivsemad, mida roomscale on, siis pole aega nii palju neid pixleid ka jälgida.
Mida tegelt roomscale teeb on paneb sind rohkem liikuma ja graafika seisukohast vaadatuna on see väga hea, sest sa märkad seda vähem siis. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
londiste ja eix666. Mis siin ikka minul õigustada, alahindasin roomscalet ja teil oli õigus. Olin varem proovinud roomscalet Vivega, aga on hoopis teine asi kui saad rahulikult kodus mängida/katsetada jne. Roomscale on küll hea vaheldus ja ka Aeronil on selgelt õigus pikslite märkamise kohapealt. Tähelepanu on selgelt mujal. Füüsilist liikumist on uskumatult palju, mis on minusugusele väga hea! Olen täna vähemalt oma kuus tundi ringi lasknud ja läbi nagu "lati raha". Hullem kui raske tööpäev. Veel ei ole Onwardi mängima hakanudki, sellega vist tõmblen ennast päris haigeks.
Peab kunagi proovima teistsugust sensorite paigutust, näiteks eri toa nurkkadesse ja kui ei piisa, siis tellin kolmanda sensori.
Niiet Rift on ikkagi kallim . Kui tahad samal tasemel room-scale tööle saada on sul vaja 3-4 sensorit, kus iga lisa põhi hind on $80. Lisaks, et panna neid erinevatesse toa nurkadesse suures ruumis on vaja pikka USB kaabilt. Usb max pikkus on 3-5m, niiet oleks veel lisaks vaja mingilt pikendajat.
Vive lighthouse süsteem saab ainult kahe mooduliga hakkama, sest seal on sub-milimeter täpsusega laseri tehnoloogia. Rifti sensorid on pms 1080p kaamerad. Täiesti erinev tase asjadel.
agen008. Tahad vaielda aga mina lihtsalt ei viitsi . Väga tore kui enda Vivega rahul oled! Võrdlusi Vive ja RIfti controlleritest peaksid juba ise leidma, ning mõttetuid vaidulsi pole siia vaja tekitada.
Ise sain roomscale tööle kahe sensoriga ja asi töötab väga hästi! Sensorid on nüüd kahel pool toa nurkkades ja kõrgemal. Veel ei ole ühendus kordagi katkenud (toa suurus 4 x 5m ja mänguala on 2,5 X 3 m. kuna toas on ka mööblit )
toa suurus 4 x 5m ja mänguala on 2,5 X 3 m. kuna toas on ka mööblit )
Endal 3m x 1.8m ja on ikka tunda, et jääb väheseks ruumist 2.5m on kindlasti parem juba. Kadestada võib neid kes saavad 3m või juba rohkem ruumi, elamus paraneb veelgi.
AMD töötab Multiview ja MultiRes renderingu kallal:
Equinox. Jah kurram, lisaruum annab palju juurde! Mõtlen siin juba, et kui koliks elutuppa oma "koliga". Saaksin palju ruumi juurde, aga kardan et naisel tuleb ütlemist. Igaljuhul millalgi proovin kindlasti ka selle variandi ära.
Kas siin Onwardi mängijaid leidub? Sai täna Onwardi mängitud ja on raskem kui ette kujutasin. Vajab harjutamist. Positiivne on asja juures see, et üks paremaid trennitegemise variante (minu meelest).
Njah, korraliku 4k headsetini läheb veel ilmselt aega. Niikaua peame läbi ajama senise 1080x1200p silmale _________________ Live long and prosper!
Kas keegi oskaks nõu anda/aidata Onward mängu asjus. Kui varem mängu installisin valisin paigal seismise võimaluse, siis sai enda keha mängus keerata parema touchiga. Enam see millegipärast ei tööta! Kuidas saan muutta selles mängus paigalseismise ja roomscaale vahel? Ei leija enam seda võimalust selle muutmiseks. Mäng käivitub automaatselt personal seadetega ja midagi muuta peale tavaliste seadete ei ole võimalik, ning enda keeramine mängus ei ole enam touchiga võimalik! Isegi mängu unninstal ja uus instal ei aidanud. Oleksin väga tänulik, kui keegi hea nõuga aitaks. Lühidalt, tahan tagasi seda võimalust et enda keha saaks keerata ka touchiga.
Avot, ega suurem osa ajast config probleeme reinstalliga ei lahendagi, suurem osa mänge jätab config\save failid kettale alles. Pigem ürita mängu kaustast või siis C:\Documents alt vms mängu config file üles leida...
Vael. Tean seda ja tegin C ketta puhtaks mängu failidest jne. . Seda asetust enam lihtsalt ei ole. Hiljem täna selgus, et see omadus on momendil lihtsalt mängust eemaldatud. Seega nägin vaeva ilma asjata. Tänud, et vastasid.
Edaspidi väldin VR-i puhul Steami ja VR Steami nagu kurat küünalt. Pidevalt mingid probleemid sellega minul, pugid jne. Steam VR, võrreldes Oculus Homega on väga vilets ja ka keerulisem kasutada, Steam VR tuletab tihti meelde alfa versiooni minule.
Mina ütleks, et Steam on valgusaastaid Oculus Home'st ees. Steam on 13 aastat vana ja Oculus Home on alles tita. Niiet ilmselgelt on Steam'il ikka tohutult palju rohkem võimalusi. Mis puudutab täpsemalt SteamVR platvormi mooduli, siis ei oska kommenteeria nende nn. bugide kohta.
Ma olen ainult märganud ühte - vahepeal oli mingi jama kus ei saanud asjade peale normaaselt vajutada. Kui valjutasin, siis kõik nupud lihtsalt tõmbleisd vasakule ja tagasi paremale korraks. Pidi mitu korda proovima. Nüüd enam pole seda olnud. Vb on Rifti ja SteamVR integratsiooniga probleeme, sest asi oli ikkagi algselt Vive jaoks tehtud.
agen008. Oculus home töötab väga hästi ja on äärmiselt mugav kasutada. Piisab kui paned Rifti pähe ja kõik käivitub automaatselt, ning asi töötab tõrgetetta. Ei esine igasugu jama, nagu seda on SteamVR-ga (vigade nimekiri on pikk ja ka Vive kasutajtelt, sellest on infot vabalt/piisavalt saadaval).
Kõigile Rifti meestele/naistele soovitan kasutada ja osta mängud otse Oculus Homesse, kuna vähemalt Rifti puhul on Oculus Home valgusaastaid StemVR soperdusest ees ja seega töötab asi nagu peab. Oculuselt hea näide, kuidas asju peab kohe korralikult tegema!
agen008. Oculus home töötab väga hästi ja on äärmiselt mugav kasutada. Piisab kui paned Rifti pähe ja kõik käivitub automaatselt, ning asi töötab tõrgetetta. Ei esine igasugu jama, nagu seda on SteamVR-ga (vigade nimekiri on pikk ja ka Vive kasutajtelt, sellest on infot vabalt/piisavalt saadaval).
Kõigile Rifti meestele/naistele soovitan kasutada ja osta mängud otse Oculus Homesse, kuna vähemalt Rifti puhul on Oculus Home valgusaastaid StemVR soperdusest ees ja seega töötab asi nagu peab. Oculuselt hea näide, kuidas asju peab kohe korralikult tegema!
issand küll, sa ei peagi ju ostma mänge Oculus peas. Steam VR ei ole väga sellise asja jaoks mõeldud imo. Steam VR töötab Oculusega täitsa hästi, mängud ostad ikka klaveri ja kuvari abil Steamist, aga käivitamise ja jooksutamiseganüüd küll ühtegi probleemi ei täheldanud. Pigem on asi ikka tihendis kinni.
Ei vaidle vastu, et Oculus on väga hästi viimistletud asi, aga see vaidlus kandub sinna Apple vs rest of the world teemasse - üks on väga kitsa rauaga väga hästi jooksev asi, teine aga mõeldud väga paljude tootjate asjadega piisavalt ühilduma. See, et ühe asja loogikat ei ole harjunud kasutama, ei tähenda, et see loogika vale oleks _________________ minu lugupeetus
hannes36. Mis asja sina nüüd jahud. Kes on rääkinud mängude ostmisest Oculus peas? Rääkisin, et piisab kui paned Rifti pähe, siis käivitub Oculus Home automaatselt jne. Oculus Home on hästi tehtud ja töötab ideaalselt nende mängude puhul mis on Oculus Homes. SteamVr-ga on pidevalt paljudel probleeme, seega soovitan neile, kellel on Oculus Rift kasutusel, osta mängud otse Oculus Homesse, mitte Steami! Ja ostud tehakse loomulikult klaviatuuri ja tavalist monitori kasutades.
Esimene käed külge ülevaade. Tundub üsna asjalik vidin olema selle järgi. Latentsus siis väidetavalt vaid 2ms paneb juurde. Kurdeti, et mõned korrad lühidalt esines wifi ülekandel pakkimist tulenevaid artifakte pildis.
Hands-on: TPCAST’s Wireless Vive Kit Really Works http://uploadvr.com/tpcast-wireless-vive-kit-works/ _________________ Live long and prosper!
Lugesin just et oculuse poest ostes Dirt Rally saad ainult VR toetava versiooni. Steamist saad aga mõlemad. Kui see on tõsi siis üks kindel punkt Steami kasuks (Steamist ma tean et saab mõlemad sest et see ilmub kohe Nvidia programmi kui DR installitud, oculuse poolelt ei tea, lugesin lihtsalt oculuse poes komme.) _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Esimene käed külge ülevaade. Tundub üsna asjalik vidin olema selle järgi. Latentsus siis väidetavalt vaid 2ms paneb juurde. Kurdeti, et mõned korrad lühidalt esines wifi ülekandel pakkimist tulenevaid artifakte pildis.
Hands-on: TPCAST’s Wireless Vive Kit Really Works http://uploadvr.com/tpcast-wireless-vive-kit-works/
HTC pani rahad mängu ja sai labotitoote arendusest 9a maha 60Ghz WiFi?
hannes36. Mis asja sina nüüd jahud. Kes on rääkinud mängude ostmisest Oculus peas? Rääkisin, et piisab kui paned Rifti pähe, siis käivitub Oculus Home automaatselt jne. Oculus Home on hästi tehtud ja töötab ideaalselt nende mängude puhul mis on Oculus Homes. SteamVr-ga on pidevalt paljudel probleeme, seega soovitan neile, kellel on Oculus Rift kasutusel, osta mängud otse Oculus Homesse, mitte Steami! Ja ostud tehakse loomulikult klaviatuuri ja tavalist monitori kasutades.
Su tekst jäi mulle natuke arusaamatuks jah. Mis puutub Vigadessse, siis nende mängudega mida proovinud olen, ei näinud küll ühtegi probleemi. Korras jooksis Oculusel Reset View in App erkraan kinni, aga tegelikult funktsioon toimis. Kusjuures, nagu RustyZ manis, siis kui mäng on olemas nii Steams kui ka Oculus Homes, siis kas kõik funktsionaalsus on sama? Nt. Dirt Rally Frineds listi leaderboard, see näitab siis ainult Oculuse sõpru? _________________ minu lugupeetus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.