agen008. Kaua sa nüüd kavatsed kaagutada ja teemat solkida? Mind tõesti ei huvita sinu arvamus ja maailmanägemus. Miks sa endast mitmuses räägid, jääb ka ebaselgeks. Püsi palun VR teemal, või pane oma "solgikraan" kinni.
paistab, et neid seljakotti topitavaid masinaid tekib nüüd järjest. alles karjuti msi oma välja, nüüd siis zotac:
zotac announces its the vr go backpack pc (via techpowerup) _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Pole paha või siis noh, kokkuvõttes nüüd siis parim headset paistab. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Avot, varem sul ei olnud seda alust arvata.
Ja küsimus on ka milles nr 1? Sortimendi osas nad ikka vahepeal tahtsid erilised tõprad olla.
Ma pole PSVR contenti osas ka väga kursis, kui palju seal väärt asju on... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Aeron. Ega täit tõde PSVR-i kohta ei tea, kuigi palju on negatiivseid kogemusi/arvamusi. Arvatavasti kasutajaskond ka veidi noorem põlvkond ja ootused on olnud väga (liiga) kõrged. Üldist on, et hindasi peetakse liiga kõrgeteks, kuigi tegu on tunduvalt odavama tootega kui Oculus Rift jne.
Varem põhines minu arvamus loogikale ja kõhutundele Oculuse tuleviku suhtes. On kuidas on aga õigus oli ikkagi.
Avot, ma olen pigem kuulnud positiivset PSVR kohta.
Avot kirjutas:
AeronVarem põhines minu arvamus loogikale ja kõhutundele Oculuse tuleviku suhtes. On kuidas on aga õigus oli ikkagi.
See ei ole hea suhtumine, sest tekitab põhjuseta konflikte. Niisama vehkimine pole kellelegi kasulik. Kui mõtled maailma peale kus elada tahad ja kus on meeldivad interaktsioonid inimestega, siis sealt võiks prügi välja jätta.
Minu hinnangul nt Oculus ei olnud esimesed 9 kuud mitemes aspektis nr1 ja seega kokkuvõttes parim headset, täna tundub, et on seis parem. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Aeron. PSVR-i kohta tean vaid kohalikest foorumitest ja paigaliste poodide tagasisidest. On võimalusi ja huvi kätt pulsil hoida, ning enamus tagasidest on kahjuks negatiivne. Kuigi jah, ega rahulolu nii palju välja ei näidata, kui nurinat.
Ma nüüd täpselt ei tea mida hea suhtumise ja vehklemisega silmas pead, aga olgu. Oculus on minule ainuke õige lahendus olnud algusest peale ja tänase päevaseisuga ainult naudin seda, et olen õige valiku enda jaoks teinud. See ei tohiks kedagi liigselt riivata, ning herneid ninna tõmbama panna. Oli ju algusest peale teada, et Rifti pildikvaliteet on parim ja Touchid on tulemas. Ei ole ju väga raske otsustada, mida võtta ja mida jätta.
Olles nüüd rifti proovinud ütlen ausalt, et GearVR+s7edge pilt on ikka tunduvalt parem.
Aga jah, riftis on mänge mida antud kombinatsiooniga ei saa. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Vive eelis oli see, et tuli varem välja. See on juba omaette suur pluss ja nii kaua kui Rifi vennad ootasid olen mina juba saanud roomscale nautida. Nüüd tuleb Touch ja potentsiaalselt võtab Oculus esikoha endale. Samas on tulemas juba juhtmebada lisa Vive jaoks mis omakorda võib jälle tasakaalu teise suuna poole tagasi viia. Nii käibki edasi ja tagasi madistamine ja see ongi hea asi. See pildi vahe on mõttetult minimaalne ja mängimise ajal ei tee vahet.
agen008 ja teised. Minu mõte ei ole Vive maha tegemine. Minule lihtsalt sobis ja sobib Rift paremini, ning olen ka siiani VR mängusi nauttinud. Välja arvatud vaid roomscale.
Põhjuseid miks minule Rift paremini sobib, olen juba mitmeid kordi välja toonud ja ei hakka enam korduma. Kõigele lisaks on minu jaoks praegused VR tooted vägagi kallid ja meelsamini ootasin Rifti roomscale ära, ning sellega on see asi nüüd korras. Teiseks ei ole veelgi kindel, kas roomscale üldse on minusugusele sobiv. Hiljemalt reedel saan ligemalt tutvust teha, eks siis paistab.
On äärmiselt tore, et VR-alal on võistlusmoment tootjate vahel. Seega asi püsib teatud tasakaalus ja tehakse kõik, et teistest parem olla, ning tänu sellele asi areneb kiiremini edasi (loodame).
Lõpuks jõudis siis ikka kõigile kohale, et on vaja ühtset avatud standardit _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Täna sain siis Touchit kätte. Kogu VR sai uue elu, kuigi minusugusel võtab veidi aega uue õppimisega. Pean tunnistama, et päris uus elamus ja pikk ootus on ennast ära tasunud. Momendil on kasutusel kaks sensorit kahel pool monitori vahega umbes poolteist meetrit ja saab täiesti hakkama, muidugi kogemust on ainult mõned tuunid. Paaril korral on touchid hetkeks ühenduse kaotanud, aga siis olin nende suhtes 100% seljaga ja keha varjas täielkult touchide ühenduse sensoritega. Peab kunagi proovima teistsugust sensorite paigutust, näiteks eri toa nurkkadesse ja kui ei piisa, siis tellin kolmanda sensori.
Pidin lausa vahet pidama, kuna asi võtab täitsa võhmale. Tore, saab ka veidi füüsilist liikumist ja läheb minusugusele lausa trenni eest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.