need closed loop jahutid ongi võimalikult odavalt tehtud junnid, niiet soovitaks ringiga mööda minna neist, performance on neil ka vilets, kui just 100db fannid ei meeldi.
endal H110 nelja vurriga, ning sellega jahutanud i7 4770k i7 4790k i5 4690k 5,2ghz nägin isegi ära. i7 3930k @ 4,7 stabiilselt ja hetkel on ta peal i7 4960x mis jookseb 4,6ghz peal. Kuigi h110 ei istu just kõikse paremini i7 4960x peal võrreldes i7 4930k-ga, olen üldjuhul siiski h110 rahul. Kui siis mitte sellega et ta vahepeal pumba pöörded käivitamisel alla 600 rpm-i hoiab ja saan F1 vahepeal pressida
kahju et veel pole 480mm AIO-si müüa. ja ka korralike water cooler quick disconnect-d pole väga pakkuda. EK omadega võib muidugi lutsu visata.
Kuigi koolance 4gen on juba arvestatav toode. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
arvestades, et aio on mõeldud ühe komponendi (tüüpiliselt cpu) jahutamiseks, siis 480 aio oleks ikka üsna overkill. tegelikult juba 360sed on overkill.
quick disconnectide osas - need ek omad on suht odav kraam, mingi 8-9€/tk. korralikumad on 20-30€ ja üles. nüüd mõtle selle kõrval aio hinnale... _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 26.11.2016 12:12:32, muudetud 1 kord
Mu kraken x61 280mm oli juba korralik overkill, asjalikku kasutust saigi ainult kõrge Oc juures (1,42v 4.7ghz with 6700k) _________________ Lehtplastiku painutus, casemod, vesijahutus. Küsi julgelt!
Valmistan sleevitud ja tavalisi ATX kaableid!
Tehtud tööd -->> https://www.facebook.com/SantsCustomDesigns/ ja https://www.instagram.com/santscustoms/
Nagu tuhat korda rääkind siis ega AIO puhul olegi tegu imeasjaga - kahe vendiga AIO on umbes samahea kui hea õhkjahutus ja ühe vendiga AIO on nagu keskmine õhkjahutus. Eelised ongi puhtam välimus kastis võrreldes tornradikaga, ei teki uhkete kõrgete radikatega mäludega mahtuvuse probleemi ja väljapuhuv nn. korpusevent on ühtlasi prosejahutuse vent.
Julgen küll öelda et H110 jääb isegi nelja tuulikuga jahutamisega nõrgaks 4960x @ 4,6ghz peal. Ja tuleva aasta plaanis liikuda x99 peale. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
dohc-48v12, milline osa seal nõrgaks jääb? vean kihla, et probleem on pigem pumbas või plokis.
nõrgaks mis mõttes, palju ventidel pöördeid, mis temp delta? _________________ - londiste
pump 1500rpm neli venti maksimaalse pööretel 1600 rpm. pikalt prose 40% +/-10% loadis siis temp ~60C vahel rohkem vahel vähem, olenevalt ka toa temperatuurist, ehk mängimis ajal. Radikast tulev õhu soojus on üpris kuum, ehk siis vesi käib ringi, ehk h110 teeb oma tööd. Aga jääb nõrgaks. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Lennujaam on veel väga viisakas öelda Aga mind ei sega
Ja volti on ka päris viisakalt, muidu ei saaks4,6ghz stabiilselt kätte. Muide 4,6 peaks ka olema AIO poolt maksimaalne, edasi on juba custom vee pärusmaa.
ma lasen H100i mõlemal vendil 630rpm. Kui üle 60c hakkab minema, siis hakkavad pöörded tõusma, max on pandud üldse mingi 80c peale vist.
Vahel harval läheb Corsair link lolliks ja viskab 1 vendi max pööretele, siis on juba turbiin toas....mis siis veel 4 puhul on
Vaatan, et 2 aastaga on hind poole võrra tõusnud samal isendil, lahe _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
On keegi PETG hard tubingut painutanud ? Olen varem vaid soft tubinguga loope kokku pannud, nüüd mõtlesin miskit uut proovida, teoorias pole vist muud suurt peale soojaõhu püstoli ja õiges mõõdus ruber inserti vaja ( et toru kokku ei vajuks ). Miski saetera peaks olemas olema, millega juppe õigesse mõõtu saada.
Ideepoolest võiks veel miski spetsiaalse otsaviili ka võtta ja äkki need premade bending guides 45kraadi ja 90kraadi jms, need suurt ei maksa, ehk oleks mõistlik.
Esmakordselt tehes tuleb toru küll vast varuga võtta, esimesed vasikad lähevad teadagi kuhu
pots4t4j4, ma ise mõtlesin seda 90kraadist bendi kuskilt võtta aga unustasin tellida kuskil Eestist saab sellist? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Arvutitark suudav tihtipeale ka tellida asju midavotseselt hinnakirjas pole.
Ise kui tahaks hardtubinguga võllata võtaks parem ligi spets kit'i a'la XSPC PETG easycut kus kaasas nii lõiketangid, painutaja koos kraadidega näitajaga, otsa trimmija ja lihvja kui ka see kuumakindel kummivoolik. Amatsoonases 17 taala ei tohiks maha lüüa - https://www.amazon.com/XSPC-PETG-Easy-Bend-Toolkit/dp/B016B29V4G
Eks jah ikka 980ti-d lähevad ka vesijahutuse alla. Pole mahti lihtsalt tellida olnud vajalikku kraami
pumpa otse korpusesse ei soovita kruvida, tekitab liiga palju müra, mul oli lahtiselt mingi svammipeal
reservil see ots kus see metall pulk on, seda kasutatakse ainult sel juhul kui sealt vesi sisse tuleb, selleks et ei tekiks keerist. _________________ Sven Suigussaar Photography
Aga kas toitekat parem poleks ümber keerata, et ta alt võtaks õhku? Või pole sel kastil seda võimalust või mingi muu põhjus, miks niipidi? _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
The_Boss, Seasonic ise ütleb, et niipidi panna.. ilmselt sellepärast, et kõrgema otsa toited on paljuski passiivse jahutuse peal, mis tähendab, et õhk väljub nii kergemini... lisaks on nad vastavalt ka kujundanud "karbi", mis tähendab, et niipidi näeb parem välja _________________
Tänud asjalike mõtete eest. Mõtlen miskit pumba kinnitustega välja veel. Kas see ei tekita probleeme, et reservuaar mul külili? Sai küll suur kast võetud, et peaks kogu kraam ära mahtuma-aga tutkit. Ei mahu kuidagi reservuaari püsti panema. Ei tahaks uut teise kujuga ka ostma tormata. Psu peaks üpris kvaliteetne olema ja selle jahutuse pärast ma siiani muretsenud pole. Rikuks ka välimuse ära tagurpidi kirjadega. Aga võtan arvesse ja enne kaane lõplikku peale panemist proovin seda moodust ka kindlasti. _________________ T.
Loomulikult on 2 loopi ja ma näen küll vajadust...video ei lähe üle 50(2050/1329...1080) ja prose üle 65 (4,7G 6700k)...igapäevaselt on hääletu, pumbad min pööretel ja vendid samuti.
Päris palju voolikuid
Kas sul on kaks loopi seal sees, et kaks reservuaari on? Otseselt ei näe nagu vajadust
Tundub ka overkill veidi. Pigem siis oleks vb pannud mb->CPU->1.radikas -> GPU -> 2.radikas -> reserv
Sedasi oleks sul samamoodi mõlemad 50c ilmselt. Vajadusel vahepeale teise pumba pannud veel.
Mingit overkilli ei ole kui võimalus on. Lisaks 3 kruvi lahti ja video kaart kogu süsteemiga väljas. Üle 10 aasta vee peal olnud ja need järjestikused ühendused pole kunagi ennast õigustanud...vähemalt Y jagaja vahele, et CPU ja GPU saaks eraldi ringi ja pärast jälle Y-ga kokku teema...mind paar lisavoolikut ei sega seal korpuses, pumba oleks võinud kohe 2-se osta lihtsalt....
6700K on vesijahutuse all normaalse tempiga siis kui deliddi teed muidu mõttetu üritus.
Ma tean jah, et ihs-i ja core ühendus on megasitt aga tahaks ikkagi konkreetseid numbreid.
Näiteks 4,2ghz 1,210v occt torture. Jahutus võiks koosneda 360 radikast, D5/DDC pumbast ja noh, mingi veeplokk võiks ka olla.
stock. üsna ebastabiilne on, läheb kiirelt ja istub 60c kandis (+-5).
ekwb supremacy mx, d5, 480 radikas. pumba ja ventide kiirustest asi praktiliselt ei olene.
occt polegi nii hull, lihtsam on uusim prime95 võtta, laseb kiirelt temperatuuri lakke ära.
see näitab mul stabiilse 64-65c. jätkuvalt, stock.
ma lihtsalt ei viitsi mängida sellega, stockist on kasutamiseks küllalt ja hetkel on kontroll selle lollaka prose temperatuuri pealt.
alla 60 võiks temperatuuri saada näiteks, siis viitsiks mõelda kõrgema takti ja asjade peale. _________________ - londiste
Tänud. Sel juhul saan ma õhuga vähemalt samahead tulemused.
Muidugi on sarnaseid stsenaariumeid päris palju kui korraliku veega saadakse jube pasad temperatuurid ja siis tuleb välja, et kasutaja jättis vcore-i auto peale ning emaplaat otsustas selle peale stock kellal üle 1,4v läbi prose lasta. Teine anomaalia oli seotud biosiga, mis lahenes lihtsalt biosi uuenduse tegemisega.
Aga ma pakun, et sinul neid teemasid pole.
hea küsimus. eelmise emaplaadiga mängisin settingutega rohkem, praegune võib täitsa joosta mingi auto peal.
cpu-z näitab prime95 ajal 1.216/1.232
occt näitab pingete osas pealtnäha aiateibaid, või ei oska ma õigesti lugeda.
peakski vist minema biosi seadeid uurima. _________________ - londiste
ausalt, ma ei tea, milles asi on. isenditi varieeruvus?
i3/5/7 teemas mõni aeg tagasi kirusin neid prose jamasid pikalt kui eelmise plate ja predator 240 all sama prose temperatuurid käest ära läksid. praegune setup töötab natukene paremini aga ma ausalt ei tea miks (pumba surve?).
alguses sai vente ja pumpa 12v peal proovitud, prose temp vahe oli olematu, paremal juhul kraad-paar. iseenesest oodatud tulemus aga jahutusvõimekust arvestades võiks temperatuuri numbrid palju madalamal olla.
vahepeal oli seal nh-d15 ka peal, tulemused ei erinenud väga palju
jahutuse loopis asi ei ole. ma vist kuskil eespool kommenteerisin, et fullcover plokiga gtx1080 furmarkis <40c hoidmine ei ole probleem.
ehk siis kurja juur saaks loogiliselt olla kas plokk (mis on ebatõenäoline. seda enam, et täpselt sama plokk haswelli jahutas palju paremini) või prose ise. _________________ - londiste
ausalt, ma ei tea, milles asi on. isenditi varieeruvus?
i3/5/7 teemas mõni aeg tagasi kirusin neid prose jamasid pikalt kui eelmise plate ja predator 240 all sama prose temperatuurid käest ära läksid. praegune setup töötab natukene paremini aga ma ausalt ei tea miks (pumba surve?).
alguses sai vente ja pumpa 12v peal proovitud, prose temp vahe oli olematu, paremal juhul kraad-paar. iseenesest oodatud tulemus aga jahutusvõimekust arvestades võiks temperatuuri numbrid palju madalamal olla.
vahepeal oli seal nh-d15 ka peal, tulemused ei erinenud väga palju
Mingi kala on kindlasti sees. Sa võid proovida mingi keskmise clockiga, näiteks 4.5 @ 1.325-1.35v, et kuidas temperatuurile mõjub. Võimalik, et sul on prime95 mingi uuem versioon peal mis ajab prose liialt kuumaks nende avx'dega? Stabiilsust saaksid kontrollida ka näiteks ROG'i realbenchi stresstesti või x264'ga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.