Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD monitorid ( lisatud küsitlus monitori suuruse kohta 10.04.2022 ) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 415, 416, 417  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mitu tolli on sinu peamine igapäevases kasutuses olev monitor?
10-15"
0%
 0%  [ 3 ]
15-20"
2%
 2%  [ 7 ]
20-25"
17%
 17%  [ 53 ]
25-30"
41%
 41%  [ 124 ]
30-35"
25%
 25%  [ 77 ]
35" või suurem
12%
 12%  [ 37 ]
hääli kokku : 301

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2016 10:59:39 vasta tsitaadiga

Renq, egas karm reaalsusus on selline, et kuigi nagu turul oleks igavene suur hulk g-sync molle siis samas kui hakata vaatama kui mitu varianti on teatud suurustest ja teatud paneelidega siis on valik väike. Ehk siis 27" G-sync IPS'i ongi aint:

Acer Predator XB1 XB271HU - Hind Arvutitargas 800.- ja sellest odavamat pmst polegi.
Asus PG279Q - Hind kõige odavam 806 ja Arvutitargas näiteks 849.-
AOC AG271QG AGON - Hind 701 ja Arvutitargas 713.-

Lühidalt on siis sedasi, et Asus ja Acer kasutavad mõlemad sedasama loterii AU Optronics paneeli ja kuigi ma AOC kohta pole leidnud siis suure suure tõenäosusega on ka sellel sama. Nüüd rääkides kvaliteedist siis seda öeldakse, et kvaliteet pidi viimaste aegade mudelitel parem olema - jahh backlight bleed'i jätkuvalt on aga tegelikult kui just väga väga ebaõnnestunud isend ei satu siis seda ei pane kuskilt otsast tähele. Pilte pole mõtet vaadata kuna piltide peal on meeletult võimendatud võrreldes sellega mida silm näeb.

Värvid kõigil head kui netist õiged seaded otsida ja panna. Mis on erinev ja mida nö. Aceri puhul kirutakse ja mis ideena kehtib ka AOC kohta on see kuramuse mitme nupuga menüüdes kõlkumine samas kui Asustel on see mugav üks väike joystick - samas kui asi paika seadiststud siis pole see ju niitähtis - seni on kõik ju tavaliste nuppudega hakkama saand. Aceri puhul virisetakse veel sellekalla, et kuigi muidu monitori ääred on hästi õhukesed siis alumine äär on paksem ja mis eriti paljusid häirib on see, et alumine äär on ka reljeefne mitte ekraaniga tasa. Samas see täielikult maitseasi - mõnda ei sega absoluutselt, sest kesse kaminasimsit vaatab seeaeg kui roobiga segab.
Kõik nad sõidavad piisavalt üles alla ja keeravad jalapeal seega see on suht sama.

Samas ise liikudes Asuse TN variandi pealt IPS variandi peal saan öelda küll, et olen rahul nii värvidega - must on ikka täitsa must nüüd võrreldes endise siukse halliga ja värvid on kirkamad ja rohkem varjundeid kui ka vaatenurkadega kuna satun arvuti ees olema nii ilusti istudes kui ka toolis lösutades jalad lauanurga peal ja TN'ga tuli koguaeg siis monitori üles alla sõita ja vaatenurka sättida.

Ehk siis tegelt IPS on ikka etem valik igaljuhul ja leppides näiteks AOC isendiga on ta aint 150 eurtsi kallim kui TN. Mis puutub paneeliloteriisse siis mine näituseks arvutitarka ja räägi mure ära, las tsekivad ennem surnud pikslid ja asjad üle - vähemalt ise tegin nii ja tuldi vastu.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 26.11.2016 11:33:02 vasta tsitaadiga

Ise võtaks ka heameelega IPS paneeli. Harjunud juba selle taga olema. Aga Delli peale 500€ ma veel raatsin raisata, aga Asuse 850 väga mitte. Ikka päris suur vahe juba. Ja asuse disain ei ole minu maitsele
AOC on küll odavam, aga kuskil pole teda kohapeal. Et otsida niiöelda halba mudelit. Ma ei ole kindel kas AT tellib lihtsalt vaatamiseks ta sisse. AOC kirutakse ka tema softi poolt, et need pildi parandus softid (või ma ei tea kuidas neid nimetatakse) teevad pildi hoopis hullemaks. Nendest kolmest pidavat kõige nigelam olema. Siis tekitabki sellise riski ostu.

Rääkides vaatnurkades, Dell'i TN'i puhul, siis ma ei tea, siin videos näiteks on päris suure nurga all pilt ilus:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 208
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 26.11.2016 11:55:26 vasta tsitaadiga

SilQ, küsimus polegi niiväga selles kuivõrd küljepealt või alt on pilti veel näha - pilt iseenesest ei kao kuhugi. Point on selles kuiväikse nurgaalt juba tekib üsna suur color shift ehk see tumedam ja lilla toon ja see tekib üsna väikse nurgaall juba. Vaata kasvõi antud videot ja pane pausile siis kui tüüp on ainult natuke liikund kaameraga tsentrist kõrvale ehk siis a'la istud otse ja siis toetad küünarnuki lauale ja põse vastu rusikat. Tegin samast näitlikust videost nö. pildi kus veel väga väikse nurgaall on tegelt suur kontrastivahe. See, et pilt ise on siuke udune ei ole antud juhul tähtis.

Spoiler Spoiler Spoiler

Loomulikult ei maksa mõelda asjast kui sellisest, et TN paneel on kasutamatu ja kohutavalt paha ja mida kõike veel - väikseid color shifte ei pane niiväga tähele ja harjud ära aga ikkagi.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 26.11.2016 12:02:28 vasta tsitaadiga

Auron, Ma saan täiesti aru, see mind ongi pannud kukalt sügama, nüüdseks juba 3 kuud. Muidu oleks ammu poodi jooksnud näiteks Delli järele. IPS oleks ideaalne, aga nendest kolmest tootjast hea meelega ei ostaks kedagi. Kui siis Asus ja pigistaks ulmelise disaini kohapealt silma kinni. Aga lihtsalt mõned tunnid nädalas arvutiga mängimise peale 900€ ei raatsi raisata.

Ilmselt siin 2017 aastal ei juhtu ka midagi, see tähendab valik ei suurene.

tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 26.11.2016 13:07:57 vasta tsitaadiga

Tänud vastuste eest. Disaini poolest on kõige puhtam Dell, Aceri oma on täielik palagan. Ei saa aru, miks peavad mängumonitorid kõik nii "ägeda" disainiga olema... Praegu mul on TN paneeliga 10 aastat vana Samsung 226CW, eeldusel, et uus peaks ka nii kaua vastu, poleks ka see Asuse hind nii kägistav. Korra olen AT's käinud mõned päevad tagasi, seal oli üks isend väljas ja müüa kinnitas, et sel surnud pixleid pole ja blacklight bleed pidi vanemate versioonide viga olema. Photopointis homme punane pühapäev ja lubatakse KUNI 27% alet. Ma algul seda sõna "kuni" ei märganud ja rõõmustasin juba, et sealt saaks päris hea hinnaga a vaevalt, et selline ale sellele monitorile tuleb.
FraanCh
HV kasutaja

sõnum 30.11.2016 15:48:32 vasta tsitaadiga

Hei, oskab keegi öelda, kas image persistance/ghosting on garantiikeiss või on ta mingi "aktsepteeritav" viga?

Ütleme nii, et tumedal ekraanil võin oma skype chatti järgnevad 10 minutit lugeda. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.11.2016 16:40:55 vasta tsitaadiga

Image persistance võiks garantii alla käia küll. Ghosting on pigem hetkeline ja tuleneb kas liiga agressiivsest overdrive sättest paneelis või paneeli enda pikast reageerimisajast.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
maichal16
HV vaatleja

sõnum 04.12.2016 16:48:11 vasta tsitaadiga

Olen nüüd ka suht raske valiku ees. Kindlasti hardcore mängur ei ole, võrgu-FPSid ei tõmba üldse, samas kast on ehitatud siiski mängimist silmas pidades ja muu kasutus piirdub peamiselt netibrausimise/kerge dokumenditööluse/youtube stiilis ettevõtmistega. Kindel kriteerium on 27'' 1440p. Kindlasti ei ole nõus nende €800+ GSYNC IPS paneelidega loteriid mängima, võidukoefitsent on selle hinna juures lihtsalt alla igasuguse taluvuspiiri. Ühest küljest oleks U2715H justkui pädev, kvaliteetne IPS ja isegi kui mingi loterii on, siis heade võiduvõimalustega. Teisest küljest on GSYNC ja suurem Hz ikkagi ahvatlev. S2716DG on ka mulle silma jäänud. Piiratud vaatenurgad praegust kasutust vaadates ei tundu nii suur probleem, pilte ei tee ega töötle, filmide jm vaatamiseks on telekas. Youtube-st võrdlusi vaadates ei näe selle konkreetse paneeli puhul ka värvides midagi väga häirivat, eriti kuna IPS glow tohutult just ei imponeeri ja tumedam must tundub tähtsam kui täpne valge (ei aja taga ideaalselt täpseid värve.) Samas tuleb aru saada, et ühe ja teise monitori pilti kuskilt videost kolmandal ekraanil vaadates ei saa ilmselt kõige adekvaatsemat pilti..

Jama, et oma silmaga kuskil võrrelda ei ole. Arusaadav küll, miks poed sellises hinnaklassis nišitooteid riiulitele välja ei pane, aga siiski.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 04.12.2016 16:52:23 vasta tsitaadiga

Üldiselt võrgu FPS ongi see kus tuleb kasuks 144hz. 60hz'iseid gsync molle on ka olemas, kuis IPS paneel. Kahjuks puusalt hetkel ühtegi ei nimeta.
tagasi üles
maichal16
HV vaatleja

sõnum 04.12.2016 17:00:39 vasta tsitaadiga

SilQ, no "olemas" eeldab ikkagi minu jaoks meie kaubandusvõrgus saadavust ja aktsepteeritavat tarneaega. 27'' 1440p ja GSYNC annab HinnaVaatluse päringus kaks 800 eurost vastet.

Ma saan aru, et võrgu-FPS on 144hz põhiotstarve, aga samas suurem sujuvus üksikmängudes on ju ka ihaldusväärne asi. Eriti, kui videokaardil on piisavalt jõudu.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 04.12.2016 17:18:15 vasta tsitaadiga

maichal16, Seda küll. Ise olin tegelikult täpselt sama probleemi ees. Olen pühapäeva mängija, kes mängib ka võrgu FPS'e, aga mitte alati. Pigem on sellised strateegia stiilis mängud. Hetkel IPS paneel ja selle ilusate värvidega rahul. Aga tahaks suurema tolli peale kolida ja võiks ka uuemaid tehnoloogiaid proovida (gsync ja 144hz), videokaardil samuti jõudu on. 800€ monitor minu jaoks pole nüüd nii kallis, aga 3-4h'se arvuti kasutmise peale nädalas, nagu ikka on kallis + veel sada probleemi nende Asuse monitoridega ja mulle kohe üldse ei meeldi Asuse disain (acer veel hullem). Siis väga ei jäägi valikusse midagi: kas 27" IPS 60hz monitor või proovida TN paneeli 144hz ja gsync'iga (Dell siis). Olen nüüdseks vahelduva eduga uurinud erinevaid valikuid 3-4 kuud ja ostukorvi langes siiski Dell S2716DG. Kätte saanud veel ei ole. Aga eks ole näha mis sellest saab.

viimati muutis SilQ 04.12.2016 17:31:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.12.2016 17:25:06 vasta tsitaadiga

Ise hetke seisuga vist valiks BenQ XL273X seeriast midagist. BenQ 'ga endal tööl, kodus head kogemused olnud. Dell on rohkem nagu üks brändi märk kellele LG või Samsung ekraane sisse pistab.

Ainuke viis Gsync'i saada on pms osta Asuse loterii või siis oodata kas Viewsonic XG03 Series IPS Gsync ekraan on probleemi vabam. Kuigi vaevalt kuna minuteada on paneeli tootja sama icon_neutral.gif

Kui tõsiselt head, soodsat ja korraliku tava 60Hz IPS ekraani soovida 27" 1400p siis julgen soovitada BenQ GW2765HT. Peale natuke seadistamist ja kalibreerimist on pilt väga hea. ainult see mida kasutanud oli ühes nurgas üks kinnine pixel aga seda ei pane tähele kui just ei otsi.

Sellel vanemal Dell'i TN gaming monitoril oli vigu vist rohkem kui Asuse IPS ekraanidel. OC UK vms lehelt sai loetud. Küll oli üks asi peetis, küll oli "tagumiku" märk ekraanil jne jne . Ehk siis taustavalgustus kumas sedasi nagu oleks keegi peale istunud icon_lol.gif

viimati muutis angel 04.12.2016 17:26:31, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
maichal16
HV vaatleja

sõnum 04.12.2016 17:25:08 vasta tsitaadiga

SilQ, ma kaldun arvama, et läheb minulgi sama rada. Kui kätte saad ja muljed siia postitad, olen igatahes tänulik beer_yum.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 04.12.2016 17:32:00 vasta tsitaadiga

maichal16, tsiteerin oma natuke aega tagasi tehtud postitust uuesti:

egas karm reaalsusus on selline, et kuigi nagu turul oleks igavene suur hulk g-sync molle siis samas kui hakata vaatama kui mitu varianti on teatud suurustest ja teatud paneelidega siis on valik tegelikult väga väike. Ehk siis 27" G-sync IPS'i ongi aint:

Acer Predator XB271HU ja vanem XB270HU
Asus PG279Q
AOC AG271QG AGON

ja siis nendesamade isendite TN paneeliga variandid + siis Delli TN paneeliga moll ja kogu moos.

IPS isendid on kallid - 700+ eurtsa kõik, veel suuremad ja uhkemad a'la X34 ja muud 30+ ultrawide isendid üldsegi 1000+ hinnaklassis. Odavamad G-syncid ongi aint TN paneeli variant.

Ehk siis valik on kas odavam TN paneeliga isend või siis loobuda G-syncist ja kõrgest hertzist ning minna kindla, ilusa pildiga Dell ultrasharpi teed.
tagasi üles
maichal16
HV vaatleja

sõnum 04.12.2016 17:32:32 vasta tsitaadiga

Auron, eks ta ole. Rohkem ongi küsimus selles, kas TN paneelid tänapäeval on ehk natuke midagi muud kui need, millega endal kokkupuude olnud, ehk siis kohutavad. Samas on ju ka kohutavaid IPS-e. Teiseks on IPS "glow" ja taustavalguse "bleed" asjad, mille suhtes silm on jube tundlik ja nagu mainitud eelistaks võimalikult tumedat musta täpsele valgele. Kuigi ultrasharpiga ilmselt saaks mõlemad.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.12.2016 18:49:09 vasta tsitaadiga

Minuarust ei ole nende Dell'ide ultrasharp midagi erilist ja head pildikvaliteedi osas. Enamasti vist kasutavad Samsung ja LG paneele? Dell UltraSarp kumab samamoodi taustavalgustus läbi nagu teistel IPS'idel. Ise jugelsk öelda isegi, et BenQ paneeli tootja pakub võrdvääset või isegi paremat pilti ja palju parema hinnaga. icon_rolleyes.gif

GW2765HT on vast taustavalgustuse kohapealt suht sama mis Delli sarnase klassi ekraan või isegi parem. Aga eks oleneb millise isendi otsa sattuda.

tagasi üles
maichal16
HV vaatleja

sõnum 04.12.2016 19:02:09 vasta tsitaadiga

Seda Benqi ma kunagi piilusin ka. Samas konkreetne review, mida lugesin, kurtis just "bleedi" ja kui juba ülevaateks saadetud isend selles osas üle normi on..

Praegu on mul üldse vana VA paneel, millel must on iga nurga alt konkreetselt must ja kontrasti osas ei saa ükski IPS ega TN vastu, mida näinud olen. Seega pildi osas illusioonid puuduvad. Aga teatud vigu ei tahaks kuidagi aktsepteerida.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 04.12.2016 19:05:19 vasta tsitaadiga

angel, BenQ kasutab suhteliselt samu paneele mida Dell. Üldiselt kui oleks neil olnud gsync variant oleks proovinud. Aga nad ainult freesynci peal.
Minu andmetel Dell küll Samsungi ekraane ei kasuta. Ainult LG ja Oprtonics.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.12.2016 19:30:15 vasta tsitaadiga

Ise kasutan igapäevaselt GW2765HT BenQ isendit ja korraliku valgustusega toas taustavalgustuse bleedi ei suuda kusagilt tuvastada. Korraks proovisin ka pimedamas ruumis ning siis tõesti kui otsisin oli natuke äärest näha. Ise loen enamasti http://www.tftcentral.co.uk lehe ülevaateid ja sealt küll midagist tema kohta negatiivset eriti välja ei osatud tuua. Proovinud koos Dell'i samaväärse isendiga kõrvuti ja suht koht sama ekraan nii reaksiooni kui mu osas. ainult natuke meeldis pildi lahendus rohkem ja ekraan ise on tugevam ja korralikum. Dell'il pidi toite juhtme kuramuse korralikult kinni suruma muidu kui ekraani liigutasid kukkus toite juhe lahti icon_lol.gif

SilQ - http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2717d.htm näedsa, siin väidetakse, et kasutuses on ka Samsungi paneel. Endale vist istuvad AU Optronics toodetud paneelid rohkem. LG kunagi sai proovitud ja suht kohe lendas ka minema, sama moodi tundus ühe LG teleri pilt õõvastavalt jube kuigi hind oli samas klassis kui Sony icon_confused.gif

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 04.12.2016 20:40:32 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Minuarust ei ole nende Dell'ide ultrasharp midagi erilist ja head pildikvaliteedi osas. Enamasti vist kasutavad Samsung ja LG paneele? Dell UltraSarp kumab samamoodi taustavalgustus läbi nagu teistel IPS'idel. Ise julgeks öelda isegi, et BenQ paneeli tootja pakub võrdvääset või isegi paremat pilti ja palju parema hinnaga. icon_rolleyes.gif

GW2765HT on vast taustavalgustuse kohapealt suht sama mis Delli sarnase klassi ekraan või isegi parem. Aga eks oleneb millise isendi otsa sattuda.

Dell on suhteliselt kindlapeale minek, visuaalselt kena, pilt ilus, mollil väiksed ääred ja ultrasharpidel on 0 surnud piksli policy ehk kui leiad kasvõi ühe saad ringi vahetada. Midagi ebamaist ega müstika valdkonnast tõesti pole.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.12.2016 20:46:19 vasta tsitaadiga

maichal16 kirjutas:
Auron, eks ta ole. Rohkem ongi küsimus selles, kas TN paneelid tänapäeval on ehk natuke midagi muud kui need, millega endal kokkupuude olnud, ehk siis kohutavad. Samas on ju ka kohutavaid IPS-e. Teiseks on IPS "glow" ja taustavalguse "bleed" asjad, mille suhtes silm on jube tundlik ja nagu mainitud eelistaks võimalikult tumedat musta täpsele valgele. Kuigi ultrasharpiga ilmselt saaks mõlemad.

No mind isiklikult häiriks hulga rohkem valed värvid ja kehvad vaatenurgad (mis 27" peal annab juba tunda isegi otse ees istudes). Kuna need esinevad igal hetkel. IPS taustvalguse bleed esineb väga kindlates oludes. IPS glow on aga samamoodi pole TN must ju samuti õige must. Kõik peale OLED-i on mingit tüüpi taustavalgustusega.

Õnneks võib öelda, et asjad liiguvad. Kuni gsync tulekuni munesid tavalised monitoritootjad niisama. Pärast seda on tulnud:
1. Suuremad resod. Varem oli kõik üle 1080p ulmekallis. Ainuüksi 2560x1600 maksis omal ajal 10000+ krooni. Nüüd võib isegi 4K saada 350€ eest (vanas raha siis ~5500 krooni).
2. Suuremad hertsid. Varem oli LCD selles osas väga hapu. Edsimene 120Hz LCD tuli muideks aastal 2009 ja oli 1680x1050 resoga ( http://www.tftcentral.co.uk/reviews/samsung_2233rz.htm )
3. Sync tehnoloogiad pildi kuvamise ühtlustamiseks. Tear free pildi võis varem saada, aga ainult input lag hinnaga.

Mis puutub hindasid, siis paraku jah nn "bleeding edge" on ja jääb alati kalliks. Tahad parimat ja kõiki uusimaid featuure, siis pead leppima kõrgema hinna ja potentsiaalselt lapsehaigustega (a'la VR praegu).
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 04.12.2016 21:11:30 vasta tsitaadiga

Jah, nii ta on, et 27" on piisavalt lahmakas kus TN paneel muutub tundlikuks vaatenurga suhtes. Istudes koguaeg täpselt otse ees ja nii, et ekraan just regullitud õigele kõrgusele ja õige nurgaalla ei ole probleemi kuid kui komme vahepeal istuda sirgelt, vahepeal lösutada a'la jalad lauanurgal ja tagasi nõjatudes jne. siis annab korralikult tunda ning vajab koguaeg sättimist.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.12.2016 21:26:56 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
angel kirjutas:
Minuarust ei ole nende Dell'ide ultrasharp midagi erilist ja head pildikvaliteedi osas. Enamasti vist kasutavad Samsung ja LG paneele? Dell UltraSarp kumab samamoodi taustavalgustus läbi nagu teistel IPS'idel. Ise julgeks öelda isegi, et BenQ paneeli tootja pakub võrdvääset või isegi paremat pilti ja palju parema hinnaga. icon_rolleyes.gif

Dell on suhteliselt kindlapeale minek, visuaalselt kena, pilt ilus, mollil väiksed ääred ja ultrasharpidel on 0 surnud piksli policy ehk kui leiad kasvõi ühe saad ringi vahetada. Midagi ebamaist ega müstika valdkonnast tõesti pole.

Enda kogemuse järgi väidaks vastupidist. Endale tundusid ka kõrvuti kahte ekraani võrreldes BenQ värvid ja mustad natuke paremad olevat. Aga suht vahet neil tõesti ei teinud. Dell'i pilt oli ehk natuke pleekinum või mahedam.

Garantii osas: Dell'i garantiiga suheldud ja väidetavalt võid oma vähekasutatud ekraani vastu saada garantiist ka kellegi kordatehtud vana. Ehk siis dell saadab korraliku ekraani vastu, mis on korda tehtud. Iseasi kas on aru saada, et on uus või natuke vanem kordatehtud isend.

tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 04.12.2016 21:28:05 vasta tsitaadiga

Ilmselt siis ongi BenQ värvid erksamad ehk vale tooniga.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.12.2016 21:33:17 vasta tsitaadiga

von Wu kirjutas:
Ilmselt siis ongi BenQ värvid erksamad ehk vale tooniga.

Ei tüleks, et ekrsam oli. Tava värvid olid suht koht 1:1 ja väga raske oli erinevust teha aga just musta eristus ja tumedamatel pindadel tundus BenQ natuke parem olevat. Kui hakata võrdlema näiteks U2715H ja GW2765HT mudelite tehnilisi näitajaid siis BenQ on parem värvi eristus. Aga suht grammi võrra.

Dell oli kuidagi "läbikumavama" pildiga kui tumedamad toonid kasutuses. Värvilise pildiga oli raske erinevust leida palja silmaga. Võimalik, et BenQ oli sutsu kontrastsem.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD monitorid ( lisatud küsitlus monitori suuruse kohta 10.04.2022 ) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 415, 416, 417  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.