Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Magic
HV Guru

|
05.10.2016 15:25:03
|
|
|
TauC kirjutas: |
Tihtipeale sarnased olukorrad tekivadki sellest, et jaemüüja/esindus/klienditeenindaja ei viitsi RMA'ga tegeleda kuigi see võiks olla justkui väljakujunenud/selgeks tehtud protseduur. |
Keegi ei viitsi enam va. kes ise maale toob.
Aga siis hind teine...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
TauC
HV Guru

|
05.10.2016 15:29:13
|
|
|
Magic kirjutas: |
TauC kirjutas: |
Tihtipeale sarnased olukorrad tekivadki sellest, et jaemüüja/esindus/klienditeenindaja ei viitsi RMA'ga tegeleda kuigi see võiks olla justkui väljakujunenud/selgeks tehtud protseduur. |
Keegi ei viitsi enam va. kes ise maale toob.
Aga siis hind teine... |
Nõus. Sellessuhtes on Ordi üks kõige kindlamaid ja usaldusväärsemaid kohti, kuigi hinnatase on veebipoodidest pisut kõrgem.
|
|
Kommentaarid: 328 loe/lisa |
   |
1 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
05.10.2016 15:38:22
|
|
|
Ma maksan heameelega rohkem, kui mulle riiulis varuosasid hoitakse.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
TauC
HV Guru

|
05.10.2016 15:41:20
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Ma maksan heameelega rohkem, kui mulle riiulis varuosasid hoitakse.  |
Täpselt.
|
|
Kommentaarid: 328 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
DKS696
HV vaatleja
|
05.10.2016 15:51:52
|
|
|
rmc kirjutas: |
DKS696, nojah.. eks tuleb teinekord ekraan puhtaks teha jne. + alla said ikka display mudeli eest? |
küsitud sai. aga ei
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.10.2016 22:24:44
|
|
|
Septemberi algus, 2016/Pärnu Arvutitark.
Läheb arvuteist midagi teadev naisterahvas lapsele pikalt kogutud raha eest sülearvutit ostma.
Raha natuke vähe, 350€ jagu, aga miinimumpalga eest annab sedagi koguda. Igatahes, müüja soovitab, et selliise summa eest kaks Lenovo läpakat valikust pakkuda.
Ühel jutu põhjal natuke kehvem riistvara, aga Windows tarkvarana olemas. Aga vaat see teine on jälle natuke parema riistvaraga, sellel pole aga Windowsi. Misiganes seal siis seletati, soovituste peale osteti ilma OP süsteemita arvuti.
Müüja kirjeldas, et selle Windowsi paigaldamine lihtne, plaat sisse ja ongi peal. Ostja arvas, et naaber jagab midagi arvutitest ja saab ehk ka aidata. Igatahes saavad hakkama ja poest OP- süsteemi paigaldamise teenust ei võetud.
Nädal hiljem mindi poodi arvutiga tagasi, kuna ei saadud Windowsi paigaldamisega hakkama, et tuleb siis poes paigaldada lasta.
Kuigi ostja sai poemüüja jutust aru, et talle kaasa antud CD plaadil see windows olemas, siis ega vist ikka ei olnud midagi kaasa antud.
Igatahes sai klient osta nüüd juba uue müügimehe/klienditeenindaja käe all ka Windowsi tarkvaralitsentsi arvutile, 149€ oli vist litsentsi hind + paigaldamine.
Tagasisidena kuulsin, et arvuti müünud esimene müügimees polnud niiväga jutukas olnud ja ei seletanud asju võhikule hästi lahti.
Nädal hiljem oli aga asjalikum müügimees, kelle jutust ja juhendamisest hakkas juba ka võhikule miskit koitma.
Kokkuvõttes müüdi kliendile ilma tarkvarata arvuti, kuigi klient arvas, et saab ikka Windowsi plaadil kaasa ja ise kodus paneb. Pärast sai veel üle poolteisesaja euriku juurde maksta, kulutus, mis ilmselt kliendi kõhu arvelt tuli.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Septembri lõpp,2016a., Peterburi tee Arvutitark, kust 1,5 aastat tagasi osteti komplekteeritud mänguriarvuti, üle tuhande euro oli hinnaks.
Laps kurtis, et midagi arvutil viga, pilt virvendab ja mängida ei saa.
Viidi garantiisse, kust öeldi, et videokaart katki, millele garantii ei kehti, kuna videokaardi S/N on puudu. Kuna klient ei olnud otsusega rahul, kuna Arvutitark ise komplekteeris selle arvuti ja pole see kliendi asi tõestada S/N puudumist.
Siis öeldi poest, et noojah, paneme kaardi "ahju" ehk saab siis korda, muidu peate ikka uue ostma.
Igatahes käis see arvutikast Türi tänaval "ahjus" ja nüüd on mõned päevad see arvuti töötanud. Kauaks ilmselt mitte.
Arvitutark ei ole ilmselt oma nime kuidagi välja teeninud
Ega need pole ilmselgelt ainsad lood, aga see tänane ahju ajamise lugu pani küll kulmi kergitama, et WTF?!
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 11.10.2016 22:24:57, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
11.10.2016 22:24:54
|
|
|
jägaja, esimene on absurdsus kuubis ja teine on vastuvõetamatu. Ära nõustu sellega, mine tarbijakaitsesse.. esimene võib ka sinna sobida.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.10.2016 22:26:54
|
|
|
rmc, ma selle esimese võtan ette, kui olen lähemalt tutvust teinud selle loo ja ostudokumentidega.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
11.10.2016 22:51:54
|
|
|
Häbene jägaja, sa kui MAI ESIMENE PUTER MUCH.
Miks kuradit lasid sa võhikul valida?
AHV.EE oleks produtseerinud tunduvalt võimekama ja garantiiga komplektiga!
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.10.2016 22:57:59
|
|
|
Pailaps, kes ikka enne ostmist tuleb nõu küsima. Ja ma natuke kaugel ka, ehk igalepoole ikke ei jõua.
Eeldanuks, et seal poes ikka "tark" rahvas koos, kellest pooled ka niikuinii AHV id.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
11.10.2016 23:03:28
|
|
|
NJET! Ma tuleks poodi nõu andma. Eesti on ikka suht kurwa lomp! Eeldamine on persekeeramiste ema!
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.10.2016 23:05:15
|
|
|
Nii on.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
11.10.2016 23:30:24
|
|
|
Ritsard kirjutas: |
Mul on tööjuurest Arvutitarka 100 m, 1a-sse 200 m. Ehkki eelistaks esimest, aga rõveda veebilehe tõttu lihtsalt tellin rohkem asju 1a-st (oluliselt parem filtermenüü jm). Tehkem leht normaalseks! |
Igati nõus! Ma ei ütleks, et ma sellepärast just ühte või teist eelistama hakkaks, aga selle ~3 aasta jooksul võiks ikka oma veebilehte "paremaks" muuta küll.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
12.10.2016 02:55:32
|
|
|
KoldK kirjutas: |
Ritsard kirjutas: |
Mul on tööjuurest Arvutitarka 100 m, 1a-sse 200 m. Ehkki eelistaks esimest, aga rõveda veebilehe tõttu lihtsalt tellin rohkem asju 1a-st (oluliselt parem filtermenüü jm). Tehkem leht normaalseks! |
Igati nõus! Ma ei ütleks, et ma sellepärast just ühte või teist eelistama hakkaks, aga selle ~3 aasta jooksul võiks ikka oma veebilehte "paremaks" muuta küll. |
muudetigi ju
või noh, kelle jaoks paremaks .. ennem täitsa kannatas kasutada seda lehte, nüüdseks olen loobunud, peale seda kui "disaini" täielikult muudeti .. seda lehte avada - never again
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
12.10.2016 03:06:58
|
|
|
TÄPSELT... hullemat lehte annab teha sellepärast ka ise sealt ei osta...
proovi sealt leida vajaliku asja endale... filtrid täiesti olematud.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
-myyr-
HV kasutaja

|
12.10.2016 04:34:20
|
|
|
Pärnu pärnu pärnu..
Seal poes on kaks kutti, kes on reaalselt asjalikud
Üks kerge habemik, siis teine heledapeaga...aga see prillidega vend on no.. maeitea.
Ei ole temast kasu mitte midagi.
Mäletamist mööda saab ainult mõmina asja osaliseks.. ei oska kohe täpset näided tuua, aga käinud küsimas tehnilisi aspekte asjadel ( emaplaadiga seoses,prose jne ).
Sinna on uut kutti vaja ja ikka vägevat kutti
*vabandan küll igaksjuhuks,ei soovi solvata kedagi, vaid räägin ainult omast kogemusest*
Kujundusega seoses.
Telefoniga täitsa võimatu seal ringi surfata..
Arvutiga samamoodi, ebamugav ja raske on leida asju, sest filtreid lihtsalt pole.
1a.ee'lt oleks nii mõndagi mida õppida
_________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
12.10.2016 08:20:09
|
|
|
siven kirjutas: |
TÄPSELT... hullemat lehte annab teha sellepärast ka ise sealt ei osta...
proovi sealt leida vajaliku asja endale... filtrid täiesti olematud. |
Õnneks ma vaatan sealt selliselt: vastav alateema + laos ja korras
On ka hullemaid lehti ja need peavad väga HV peale lootma, sisuliselt HV püsikliendid igaveseks. Vähegi üldisemat asja suurest kataloogist otsida on võimatu.
See search of everything mood on tegelikult üks suur FAIL.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
12.10.2016 11:23:52
|
|
|
Mina otsin üldse HVst, ei viitsi konnata mööda x lehti.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
12.10.2016 18:59:38
|
|
|
-myyr- kirjutas: |
Arvutiga samamoodi, ebamugav ja raske on leida asju, sest filtreid lihtsalt pole.
1a.ee'lt oleks nii mõndagi mida õppida  |
Seetõttu ostan/kasutan kõige rohkem 1a.ee(-st) kui AT(-st).
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
13.10.2016 13:18:51
|
|
|
AT kasuks räägib see, et asjad on enamasti kohe olemas kaupluses. Surfasin 1a lehel ja neil pole kohe võtta mitte ühtegi asja? Ma selline loll kärsitu inimene, et kui tahan näiteks täna cpu jahutuse ära vahetada, siis ma tahan seda teha täna ja kohe mitte oodata mõned päevad kauba saabumist. Vb ma eksin ka 1a suhtes ja neil on reaalne pood ja saan täna minna ning kaubaga koju kohe sõita?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
13.10.2016 13:26:51
|
|
|
olafsand kirjutas: |
AT kasuks räägib see, et asjad on enamasti kohe olemas kaupluses. Surfasin 1a lehel ja neil pole kohe võtta mitte ühtegi asja? Ma selline loll kärsitu inimene, et kui tahan näiteks täna cpu jahutuse ära vahetada, siis ma tahan seda teha täna ja kohe mitte oodata mõned päevad kauba saabumist. Vb ma eksin ka 1a suhtes ja neil on reaalne pood ja saan täna minna ning kaubaga koju kohe sõita? |
Reaalset poodi ei tea, küll on aga mingi konku kust asju kätte antakse...ühtegi füüsilist asja ennast aga seal ei paistnud...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
13.10.2016 13:33:39
|
|
|
1a.ee on järjekordne kõigemüüja. Selles suhtes tuleks AT pigem toetada. Samas 1a.ee on kindlasti jubinate ostuks ülimugav.
galador on samas näide kuidas jääda HV-st sõltuvaks. Töö kuulen ikka tihti kurtmist, et neil ju nii jabur koduleht. Siis soovitan vaadata HV andmebaasist asjad valmis ja tellida kust kogu mant soodsam tuleb.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
13.10.2016 13:39:17
|
|
|
Siit tulebki see vahe sisse. 212 EVO on praktiliselt kõikides AT kauplustes olemas hinnaga 32,50€, 1a lehel 34,59€, aga kätte saaksin alles heal juhul esmaspäeval 17.10.16. Kes kärsitu pole ja vihkab AT lehte, see saab muidugi rahumeeli natuke rohkem maksta ja kaupa oodata mõned päevad.
PS ma ei ole kuidagi AT-ga seotud, lihtsalt ma ei saa sellest 1a kiidulaulust aru.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaidtor
OC GURU

|
13.10.2016 19:06:20
|
|
|
Siit tulebki see vahe sisse. 212 EVO on praktiliselt kõikides AT kauplustes olemas hinnaga 32,50€, 1a lehel 34,59€, aga kätte saaksin alles heal juhul esmaspäeval 17.10.16. Kes kärsitu pole ja vihkab AT lehte, see saab muidugi rahumeeli natuke rohkem maksta ja kaupa oodata mõned päevad.
PS ma ei ole kuidagi AT-ga seotud, lihtsalt ma ei saa sellest 1a kiidulaulust aru. |
_________________ Teostan autode värvimis- ja keretöid! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
13.10.2016 19:10:39
|
|
|
PS ma ei ole kuidagi AT-ga seotud, lihtsalt ma ei saa sellest 1a kiidulaulust aru. |
ot: |
No viimase aasta meeldivaim kliendikogemus oli mul üldse PCsto`ga... |
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|