Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Arvutitark märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 185, 186, 187  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 05.10.2016 15:25:03 vasta tsitaadiga

TauC kirjutas:
Tihtipeale sarnased olukorrad tekivadki sellest, et jaemüüja/esindus/klienditeenindaja ei viitsi RMA'ga tegeleda kuigi see võiks olla justkui väljakujunenud/selgeks tehtud protseduur.

Keegi ei viitsi enam va. kes ise maale toob.
Aga siis hind teine...
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
TauC
HV Guru
TauC

sõnum 05.10.2016 15:29:13 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
TauC kirjutas:
Tihtipeale sarnased olukorrad tekivadki sellest, et jaemüüja/esindus/klienditeenindaja ei viitsi RMA'ga tegeleda kuigi see võiks olla justkui väljakujunenud/selgeks tehtud protseduur.

Keegi ei viitsi enam va. kes ise maale toob.
Aga siis hind teine...

Nõus. Sellessuhtes on Ordi üks kõige kindlamaid ja usaldusväärsemaid kohti, kuigi hinnatase on veebipoodidest pisut kõrgem.
Kommentaarid: 328 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 272
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 05.10.2016 15:38:22 vasta tsitaadiga

Ma maksan heameelega rohkem, kui mulle riiulis varuosasid hoitakse. icon_smile.gif
TauC
HV Guru
TauC

sõnum 05.10.2016 15:41:20 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Ma maksan heameelega rohkem, kui mulle riiulis varuosasid hoitakse. icon_smile.gif

Täpselt. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 328 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 272
tagasi üles
DKS696
HV vaatleja

sõnum 05.10.2016 15:51:52 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
DKS696, nojah.. eks tuleb teinekord ekraan puhtaks teha jne. + alla said ikka display mudeli eest?

küsitud sai. aga ei
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 11.10.2016 22:24:44 vasta tsitaadiga

Septemberi algus, 2016/Pärnu Arvutitark.

Läheb arvuteist midagi teadev naisterahvas lapsele pikalt kogutud raha eest sülearvutit ostma.
Raha natuke vähe, 350€ jagu, aga miinimumpalga eest annab sedagi koguda. Igatahes, müüja soovitab, et selliise summa eest kaks Lenovo läpakat valikust pakkuda.
Ühel jutu põhjal natuke kehvem riistvara, aga Windows tarkvarana olemas. Aga vaat see teine on jälle natuke parema riistvaraga, sellel pole aga Windowsi. Misiganes seal siis seletati, soovituste peale osteti ilma OP süsteemita arvuti.
Müüja kirjeldas, et selle Windowsi paigaldamine lihtne, plaat sisse ja ongi peal. Ostja arvas, et naaber jagab midagi arvutitest ja saab ehk ka aidata. Igatahes saavad hakkama ja poest OP- süsteemi paigaldamise teenust ei võetud.
Nädal hiljem mindi poodi arvutiga tagasi, kuna ei saadud Windowsi paigaldamisega hakkama, et tuleb siis poes paigaldada lasta.
Kuigi ostja sai poemüüja jutust aru, et talle kaasa antud CD plaadil see windows olemas, siis ega vist ikka ei olnud midagi kaasa antud.

Igatahes sai klient osta nüüd juba uue müügimehe/klienditeenindaja käe all ka Windowsi tarkvaralitsentsi arvutile, 149€ oli vist litsentsi hind + paigaldamine.
Tagasisidena kuulsin, et arvuti müünud esimene müügimees polnud niiväga jutukas olnud ja ei seletanud asju võhikule hästi lahti.
Nädal hiljem oli aga asjalikum müügimees, kelle jutust ja juhendamisest hakkas juba ka võhikule miskit koitma.

Kokkuvõttes müüdi kliendile ilma tarkvarata arvuti, kuigi klient arvas, et saab ikka Windowsi plaadil kaasa ja ise kodus paneb. Pärast sai veel üle poolteisesaja euriku juurde maksta, kulutus, mis ilmselt kliendi kõhu arvelt tuli.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Septembri lõpp,2016a., Peterburi tee Arvutitark, kust 1,5 aastat tagasi osteti komplekteeritud mänguriarvuti, üle tuhande euro oli hinnaks.
Laps kurtis, et midagi arvutil viga, pilt virvendab ja mängida ei saa.
Viidi garantiisse, kust öeldi, et videokaart katki, millele garantii ei kehti, kuna videokaardi S/N on puudu. Kuna klient ei olnud otsusega rahul, kuna Arvutitark ise komplekteeris selle arvuti ja pole see kliendi asi tõestada S/N puudumist.
Siis öeldi poest, et noojah, paneme kaardi "ahju" ehk saab siis korda, muidu peate ikka uue ostma.
Igatahes käis see arvutikast Türi tänaval "ahjus" ja nüüd on mõned päevad see arvuti töötanud. Kauaks ilmselt mitte.

Arvitutark ei ole ilmselt oma nime kuidagi välja teeninud icon_rolleyes.gif
Ega need pole ilmselgelt ainsad lood, aga see tänane ahju ajamise lugu pani küll kulmi kergitama, et WTF?!

viimati muutis jägaja 11.10.2016 22:24:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 126
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.10.2016 22:24:54 vasta tsitaadiga

jägaja, esimene on absurdsus kuubis ja teine on vastuvõetamatu. Ära nõustu sellega, mine tarbijakaitsesse.. esimene võib ka sinna sobida.
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 11.10.2016 22:26:54 vasta tsitaadiga

rmc, ma selle esimese võtan ette, kui olen lähemalt tutvust teinud selle loo ja ostudokumentidega.
Pailaps
HV Guru

sõnum 11.10.2016 22:51:54 vasta tsitaadiga

Häbene jägaja, sa kui MAI ESIMENE PUTER MUCH.

Miks kuradit lasid sa võhikul valida?

AHV.EE oleks produtseerinud tunduvalt võimekama ja garantiiga komplektiga!

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 11.10.2016 22:57:59 vasta tsitaadiga

Pailaps, kes ikka enne ostmist tuleb nõu küsima. Ja ma natuke kaugel ka, ehk igalepoole ikke ei jõua.

Eeldanuks, et seal poes ikka "tark" rahvas koos, kellest pooled ka niikuinii AHV id.

Pailaps
HV Guru

sõnum 11.10.2016 23:03:28 vasta tsitaadiga

NJET! Ma tuleks poodi nõu andma. Eesti on ikka suht kurwa lomp! Eeldamine on persekeeramiste ema!
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 11.10.2016 23:05:15 vasta tsitaadiga

Nii on.
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 11.10.2016 23:30:24 vasta tsitaadiga

Ritsard kirjutas:
Mul on tööjuurest Arvutitarka 100 m, 1a-sse 200 m. Ehkki eelistaks esimest, aga rõveda veebilehe tõttu lihtsalt tellin rohkem asju 1a-st (oluliselt parem filtermenüü jm). Tehkem leht normaalseks!

Igati nõus! Ma ei ütleks, et ma sellepärast just ühte või teist eelistama hakkaks, aga selle ~3 aasta jooksul võiks ikka oma veebilehte "paremaks" muuta küll.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 12.10.2016 02:55:32 vasta tsitaadiga

KoldK kirjutas:
Ritsard kirjutas:
Mul on tööjuurest Arvutitarka 100 m, 1a-sse 200 m. Ehkki eelistaks esimest, aga rõveda veebilehe tõttu lihtsalt tellin rohkem asju 1a-st (oluliselt parem filtermenüü jm). Tehkem leht normaalseks!

Igati nõus! Ma ei ütleks, et ma sellepärast just ühte või teist eelistama hakkaks, aga selle ~3 aasta jooksul võiks ikka oma veebilehte "paremaks" muuta küll.

muudetigi ju icon_rolleyes.gif
või noh, kelle jaoks paremaks .. ennem täitsa kannatas kasutada seda lehte, nüüdseks olen loobunud, peale seda kui "disaini" täielikult muudeti .. seda lehte avada - never again icon_lol.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 12.10.2016 03:06:58 vasta tsitaadiga

TÄPSELT... hullemat lehte annab teha sellepärast ka ise sealt ei osta...
proovi sealt leida vajaliku asja endale... filtrid täiesti olematud.
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
-myyr-
HV kasutaja
-myyr-

sõnum 12.10.2016 04:34:20 vasta tsitaadiga

Pärnu pärnu pärnu..
Seal poes on kaks kutti, kes on reaalselt asjalikud
Üks kerge habemik, siis teine heledapeaga...aga see prillidega vend on no.. maeitea.
Ei ole temast kasu mitte midagi.
Mäletamist mööda saab ainult mõmina asja osaliseks.. ei oska kohe täpset näided tuua, aga käinud küsimas tehnilisi aspekte asjadel ( emaplaadiga seoses,prose jne ).

Sinna on uut kutti vaja ja ikka vägevat kutti

*vabandan küll igaksjuhuks,ei soovi solvata kedagi, vaid räägin ainult omast kogemusest*

Kujundusega seoses.

Telefoniga täitsa võimatu seal ringi surfata..
Arvutiga samamoodi, ebamugav ja raske on leida asju, sest filtreid lihtsalt pole.

1a.ee'lt oleks nii mõndagi mida õppida icon_smile.gif

tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 12.10.2016 08:20:09 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
TÄPSELT... hullemat lehte annab teha sellepärast ka ise sealt ei osta...
proovi sealt leida vajaliku asja endale... filtrid täiesti olematud.

Õnneks ma vaatan sealt selliselt: vastav alateema + laos ja korras thumbs_up.gif
On ka hullemaid lehti ja need peavad väga HV peale lootma, sisuliselt HV püsikliendid igaveseks. Vähegi üldisemat asja suurest kataloogist otsida on võimatu.
See search of everything mood on tegelikult üks suur FAIL.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 12.10.2016 11:23:52 vasta tsitaadiga

Mina otsin üldse HVst, ei viitsi konnata mööda x lehti.
maty
Kreisi kasutaja

sõnum 12.10.2016 18:59:38 vasta tsitaadiga

-myyr- kirjutas:
Arvutiga samamoodi, ebamugav ja raske on leida asju, sest filtreid lihtsalt pole.

1a.ee'lt oleks nii mõndagi mida õppida icon_smile.gif

thumbs_up.gif

Seetõttu ostan/kasutan kõige rohkem 1a.ee(-st) kui AT(-st).
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 67
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 13.10.2016 13:18:51 vasta tsitaadiga

AT kasuks räägib see, et asjad on enamasti kohe olemas kaupluses. Surfasin 1a lehel ja neil pole kohe võtta mitte ühtegi asja? Ma selline loll kärsitu inimene, et kui tahan näiteks täna cpu jahutuse ära vahetada, siis ma tahan seda teha täna ja kohe mitte oodata mõned päevad kauba saabumist. Vb ma eksin ka 1a suhtes ja neil on reaalne pood ja saan täna minna ning kaubaga koju kohe sõita?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 13.10.2016 13:26:51 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
AT kasuks räägib see, et asjad on enamasti kohe olemas kaupluses. Surfasin 1a lehel ja neil pole kohe võtta mitte ühtegi asja? Ma selline loll kärsitu inimene, et kui tahan näiteks täna cpu jahutuse ära vahetada, siis ma tahan seda teha täna ja kohe mitte oodata mõned päevad kauba saabumist. Vb ma eksin ka 1a suhtes ja neil on reaalne pood ja saan täna minna ning kaubaga koju kohe sõita?

Reaalset poodi ei tea, küll on aga mingi konku kust asju kätte antakse...ühtegi füüsilist asja ennast aga seal ei paistnud... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 13.10.2016 13:33:39 vasta tsitaadiga

1a.ee on järjekordne kõigemüüja. Selles suhtes tuleks AT pigem toetada. Samas 1a.ee on kindlasti jubinate ostuks ülimugav.
galador on samas näide kuidas jääda HV-st sõltuvaks. Töö kuulen ikka tihti kurtmist, et neil ju nii jabur koduleht. Siis soovitan vaadata HV andmebaasist asjad valmis ja tellida kust kogu mant soodsam tuleb.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 13.10.2016 13:39:17 vasta tsitaadiga

Siit tulebki see vahe sisse. 212 EVO on praktiliselt kõikides AT kauplustes olemas hinnaga 32,50€, 1a lehel 34,59€, aga kätte saaksin alles heal juhul esmaspäeval 17.10.16. Kes kärsitu pole ja vihkab AT lehte, see saab muidugi rahumeeli natuke rohkem maksta ja kaupa oodata mõned päevad.

PS ma ei ole kuidagi AT-ga seotud, lihtsalt ma ei saa sellest 1a kiidulaulust aru.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
kaidtor
OC GURU
kaidtor

sõnum 13.10.2016 19:06:20 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Siit tulebki see vahe sisse. 212 EVO on praktiliselt kõikides AT kauplustes olemas hinnaga 32,50€, 1a lehel 34,59€, aga kätte saaksin alles heal juhul esmaspäeval 17.10.16. Kes kärsitu pole ja vihkab AT lehte, see saab muidugi rahumeeli natuke rohkem maksta ja kaupa oodata mõned päevad.

PS ma ei ole kuidagi AT-ga seotud, lihtsalt ma ei saa sellest 1a kiidulaulust aru.

icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 13.10.2016 19:10:39 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

ot:
No viimase aasta meeldivaim kliendikogemus oli mul üldse PCsto`ga... icon_lol.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Arvutitark mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 185, 186, 187  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.