Mis järelvaatamist puudutab, siis põhimõtteliselt on nii dvb-t kui dvb-s jaoks salvestavaid digibokse olemas, on isegi arvuti jaoks tv pulkasid, millega pildi arvutisse saad. Eks ta muidugi selles mõttes ebamugavam on, et pead ise huvipakkuvad saated salvestama panema, samas positiivne on jälle see, et kui lähed kaheks nädalaks puhkusele, siis ei kao need salvestatud saated kuhugi ja vaata kasvõi aasta pärast järele.
https://cardsharing.co/ ja satipann seinale. 20€ tüüner ja vaata lolliks ennast. Kuumaks 4,80€. Netti võtab minimaalselt nii palju kui võtmeid imeb servust.
kahjuks on tegemist illegaalse teenusega, mis täna võib töötada, aga homme enam mitte. Enamasti pole sellistes kohtades ka Eesti kanaleid ega järelvaatamist.
napoleon kirjutas:
Mis järelvaatamist puudutab, siis põhimõtteliselt on nii dvb-t kui dvb-s jaoks salvestavaid digibokse olemas, on isegi arvuti jaoks tv pulkasid, millega pildi arvutisse saad. Eks ta muidugi selles mõttes ebamugavam on, et pead ise huvipakkuvad saated salvestama panema, samas positiivne on jälle see, et kui lähed kaheks nädalaks puhkusele, siis ei kao need salvestatud saated kuhugi ja vaata kasvõi aasta pärast järele.
järelvaatamine ja salvestamine on kaks ise asja. Enamikul on teised hobid ja need ajad on suuresti möödas, kus näpuga saatekavas järge veeti ja saateid alla jooniti.
https://cardsharing.co/ ja satipann seinale. 20€ tüüner ja vaata lolliks ennast. Kuumaks 4,80€. Netti võtab minimaalselt nii palju kui võtmeid imeb servust.
kahjuks on tegemist illegaalse teenusega, mis täna võib töötada, aga homme enam mitte. Enamasti pole sellistes kohtades ka Eesti kanaleid ega järelvaatamist.
napoleon kirjutas:
järelvaatamine ja salvestamine on kaks ise asja. Enamikul on teised hobid ja need ajad on suuresti möödas, kus näpuga saatekavas järge veeti ja saateid alla jooniti.
Aga alati saad ju ehitada lisaantenni - kas siis kasvõi CD-DVD plaatide kaasabil.
Aastaid vana idee, muide ja seda ideed teavad kõik kes internetti ning Youtube-t ei karda.
1. isetehtud "peegel-antenn" vanadest, mittevajalikest DVD-dest:
Käib siis ruuteri või modemi või telefoni taha.
2. ja siis video, tõsi, videos on WiFi aga kui teha antenn teiste mõõtmetega siis sobib edukalt ka mobiilneti tarbeks.
Boost your Wi-Fi with household objects!
see cardshäring on jube hea asi. kui nüüd leiduks mõni, kes seda ka tavaantenniga teeks. _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
Kas keegi oskab soovitada, mis seadmete comboga saaks ipv6-only 4G võrgu tekitada, on see Telia fix-4G otsas üldse võimalik?
Parim mida ma näen Telia ipv6 suppordi kohta on mingi 2a vana link https://digitark.ee/samm-edasi-elion-kaivitas-oma-vorgus-kaasaegsema-ip-protokolli-ipv6/
Seal räägitakse mingist toredast Inteno ruuterist; kahtlustan, et see on ikka kaabli otsa mõeldud.
Kas keegi oskab soovitada, mis seadmete comboga saaks ipv6-only 4G võrgu tekitada, on see Telia fix-4G otsas üldse võimalik?
Parim mida ma näen Telia ipv6 suppordi kohta on mingi 2a vana link https://digitark.ee/samm-edasi-elion-kaivitas-oma-vorgus-kaasaegsema-ip-protokolli-ipv6/
Seal räägitakse mingist toredast Inteno ruuterist; kahtlustan, et see on ikka kaabli otsa mõeldud.
Ei ole võimalik. v6 prefiksit ei jagata F4G peal. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
ok, siis on vastus see, et põhimõtteliselt ju saaks, aga F4G kliendil ei ole seda lihtsalt vaja ja/või pole see piisavalt turvaline kuna sellist asja nagu NAT v6 maailmas ei eksisteeri ja peab seadistamisega palju hoolikam olema, et koduvõrk kogu maailmale avatud poleks
Klienditeenindaja väitis mulle nüüd, et arvestus on päevapõhine
Mis ajast?
Vaatan Elisal ja Tele2-l on alla 30 ja üles 10.
Telial aga alla 20 ja üles 5 kiirused + fikseeritud füüsiline asukoht.
Telia mõte on lihtsalt parema levi?
Kui reaalne alla kiirus on ~2 ja üles 13, siis pole lisaantenniga midagi teha (et alla kiirust parandada)?
Kõikide operaatorite 4G kiirused on kuni. Sõltub täiesti asukohast kus teenust tarbitakse, igal operaaotril on nii ühes kui teises asukohas ülekoormatud maste või sagedusi.
Telia puhul on võimalik tellida tasuta tehnik probleemi lahendama koos väliantenni paigaldusega.
Kui kiirused on kehvad siis on kindlasti võimalik midagi teha, suunata väliantenn teisele mastile või samas mastis püüda kõrgemat sagedust kus kiirused paremad.
Telia pakub lisaks MinuTV teenust koos 4G internetiga.
Samas kui Telia antud asukohas ei suuda kiirust ülekoormuse tõttu tagada, võib ju konkureerivaid variante proovida.
Pole ilus Telia teemas nii öelda, aga tegelikult on vist pigem nii, et kui need konkureerivad variandid ei suuda piisavalt kvaliteeti pakkuda, siis tasub Telia poole vaadata. Seda siis selleks, et Tele2 ja Elisa pakuvad mõnevõrra paremat kuni kiirust ja nende sim kaardi võib mujale ka kaasa võtta kui on vaja kodust eemal mobiilset internetti kasutada.
Kui teleka jaoks muud mõistliku varianti ei ole, siis see Telia minutv on muidugi ka argument. Samas just see teleka pakkumine üle mobiilse neti võib Telia kirstunaelaks saada kuna selle puhul tekitab isegi tädi maaili, kes muidu väga aktiivne netikasutaja pole, päris korraliku liikluse.
ZyXEL LTE3311 ruuteriga mure tuttaval. Nimel kui digibox töötab ja samal ajal ühendada nt läpakas wifi võrku läheb telekal pilt mustaks ja tuleb kiri ette "Andmeside on hetkel häiritud" vms. Kui wifi sulgeda läpakas on ka pilt kohe tagasi, kas on mingi seadistuse viga või mis ?
Pigem uuendagu läpaka võrgukaardi draiverid ja otsigu, et äkki pahavara ei sisaldu, mõni ajab seadme lolliks? _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Ma ei tea, kas selle kompoti seadistas Telia või sõber ise, aga sellise lolluse saab kõige lihtsamal moel nii kokku keerata, et panna läpakale ja digiboksile sama staatiline ip
Torrent toimetas tagataustal. See tõmbas ühenduse kooma. Pani torrenti kinni. Pilt mustaks enam ei lähe, aga hakib. Homme saan enda kätte, siis vaatan täpsemalt üle, et mis seal veel seda ühendust koormata võib.
Torrent tuleb õigesti seadistada, kui see ilmtingimata jooksma peab(enamasti ei pea, nagunii sikutatakse mingit <piiks>, mida tegelikult vaja pole). Piirama peab nii ühenduste arvu kui ribalaiust.
Ma üritan oma vana mälu värskendada. Liitumisekuul, kui on kasutatud loetud päevi, siis on päevapõhine arvestus, hiljem jätkub kuupõhise arvestusena. Nii on see andmebaasis seadistatud. See on segadusekoht paljudele teenindajatele. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Aga miks see nii on, et lõpetamise kuul peab terve kuu eest maksma? Piiratud andmemahuga pakettide puhul saan aru, et kui see teistmoodi oleks, siis leiduks kindlasti skeemitajaid, kes kasutaks nädalaga oma andmemahu ära, lõpetaks andmesidepaketi ja liituks kohe uuesti sama paketiga. Aga piiramatu mahu puhul ei suuda ma välja mõelda, miks peaks maksma terve kuu eest kui poole kuu pealt lõpetada.
napoleon, selliste juhtude puhul on lahenduseks kreeditarve, kus debiteeritakse kasutamata päevade jääk arvelt. viimast tuleb käsitsi teha, ei ole automatiseeritud. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Ma üritan oma vana mälu värskendada. Liitumisekuul, kui on kasutatud loetud päevi, siis on päevapõhine arvestus, hiljem jätkub kuupõhise arvestusena. Nii on see andmebaasis seadistatud. See on segadusekoht paljudele teenindajatele.
Kui liitumine tasuta, lõpetamine tasuta, päevaarvestus, siis pm võiks näiteks koduinterneti kasutada kasvõi üle nädala ja mingeid listasusid ei tule? Igakord uus SIM
~0,7€ ööpäev siis.
Võtad esinduses persetäie, nii 10tk+ toorikuid ja uhad. Sime saab internetis ka aktiivseks muuta. Vajadusel aitab 123. Mis sa arvad, mismoodi ma netis käin? _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Niih sõbral Elisa MINT 40€ Huawei CPE E5172
Panin korraks oma tava 4G Telia SIMi sisse - palju kiirem ja parem.
Nüüd sai võetud siis talle Telia koduinternet. APN sai pandud fix ja kõik aga ära ei ühenda.
error 3254
Võtad esinduses persetäie, nii 10tk+ toorikuid ja uhad. Sime saab internetis ka aktiivseks muuta. Vajadusel aitab 123. Mis sa arvad, mismoodi ma netis käin?
Ma ei tea palju sim kaart maksab ja kas asjal jumet on, aga miks need ei võiks korduvkasutatavad olla? Et võtan sahtlist mõne sim-i, mille leping on lõpetatud või prepaid kaardi puhul lõppenud, teen iseteeninduses uue liitumise, sisestan selle sim kaardi IMSI ja saabki kasutada. Sellest saan aru, et peab vist sama operaatori sim olema
Võtad esinduses persetäie, nii 10tk+ toorikuid ja uhad. Sime saab internetis ka aktiivseks muuta. Vajadusel aitab 123. Mis sa arvad, mismoodi ma netis käin?
Ma ei tea palju sim kaart maksab ja kas asjal jumet on, aga miks need ei võiks korduvkasutatavad olla? Et võtan sahtlist mõne sim-i, mille leping on lõpetatud või prepaid kaardi puhul lõppenud, teen iseteeninduses uue liitumise, sisestan selle sim kaardi IMSI ja saabki kasutada. Sellest saan aru, et peab vist sama operaatori sim olema
Baasimajandus läheb seerialitega kole keeruliseks. Tuleb tekitada check, et sa ei võta eelnevalt eksisteerinud toorikut kasutusele.
Ei tänan, kümmepakk toorikuid on odavam, kui arendus Telia süsteemidele juurde. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Sai ka omale 20/5 võetud see ADSL oligi juba saatanast. Sai Zyxel võetud. Parema pingi ja 20/5 juhul tasub ettevõtmine ära kui VDSL või optikat ei pakuta ennem tuleb optika kui see pagana VDSL. Enamus alevikust VDSL peal teatud osa ei saanud seda. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Kas keegi teab, millistel alustel tomub Telial mobiilimastide sektorite nummerdamine? Sektori number on üldjuhul kahekohaline. Tõenäoiliselt tähendab üks number saatja asukohta masti kõrguse suunas. Kas masti tipus on siis number 1? Kas numbrid on kuidagi seoatud ka ilmaartega? Nt. number 1 on põhja suunas? Või kuidas?
Kas keegi teab, millistel alustel tomub Telial mobiilimastide sektorite nummerdamine? Sektori number on üldjuhul kahekohaline. Tõenäoiliselt tähendab üks number saatja asukohta masti kõrguse suunas. Kas masti tipus on siis number 1? Kas numbrid on kuidagi seoatud ka ilmaartega? Nt. number 1 on põhja suunas? Või kuidas?
Tellisin täna maale tehniku antenni panema, eks annan update kui selgus majas _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tellisin täna maale tehniku antenni panema, eks annan update kui selgus majas
loodan, et saad pädeva spetsialisti, küsi siis lähimate mastide suundade kohta ja sageduste ja kiiruste kohta.
Lasen edasi öelda, ma kahjuks ise kohapeale vaevalt tulla saan.
Samas kui ruuter toas näitab -106 toas, siis kohe akna taga verandal näitab mobla -92 signaali tugevuseks. See pakett ja plekk siis nii tapavad?
Muideks kas tehnik ise puurib ka?
Pm üks remondimees peaks kohapeal olema kui just alles järgmine nädal tehnik ei tule....
Lihtsalt ma ei tea kuhu suunda auku puurida hetkel _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kas ise ei saa kuidagi määrata ruuteris ühenduse ühe kindla saatja külge? Kahe saatja vahel ja kui hüppab ühelt teisele siis on ebastabiilsused. Kas ise saan vaid aidata lisaantenniga?
Wifi analyzer majas sees näitas viisakat levi, mast ei ole kaugel. Kiirus ongi kas ligilähedane maksimumiga 15-20 või siis kordades vähem. Telefoni teel vaadati järele ja on täpselt kahe saatja vahel.
Kas ise ei saa kuidagi määrata ruuteris ühenduse ühe kindla saatja külge? Kahe saatja vahel ja kui hüppab ühelt teisele siis on ebastabiilsused. Kas ise saan vaid aidata lisaantenniga?
Wifi analyzer majas sees näitas viisakat levi, mast ei ole kaugel. Kiirus ongi kas ligilähedane maksimumiga 15-20 või siis kordades vähem. Telefoni teel vaadati järele ja on täpselt kahe saatja vahel.
Esiteks see antenn on ainult 1800MHz sagedusega, minumeelest meil kasutatakse ka muid sagedusi.
Teiseks oleks sul siis mõistlik valida korralik suundantenn ja see konkreetse masti poole suunata.
Kliendil on soov välisvõrgust ligipääseda oma NAS seadmele. Tal on kodus miskit sorti huawei ruuter. Eeldan, et tal on telia koduinterneti pakett.
Kui tihti see dünaamiline aadress telia mobiilses võrgus muutub? Kas oleks niivisi ilma staatilise aadressita "tarbitav", kui tahetakse ainult vahest kodusest NAS'ist miskit kätte saada?
Idee oleks NAS'i veebiliides välismaailmale nähtavaks teha - sealt kaudu saaks ta oma faile läbi GUI liigutada.
Kliendil on soov välisvõrgust ligipääseda oma NAS seadmele. Tal on kodus miskit sorti huawei ruuter. Eeldan, et tal on telia koduinterneti pakett.
Kui tihti see dünaamiline aadress telia mobiilses võrgus muutub? Kas oleks niivisi ilma staatilise aadressita "tarbitav", kui tahetakse ainult vahest kodusest NAS'ist miskit kätte saada?
Idee oleks NAS'i veebiliides välismaailmale nähtavaks teha - sealt kaudu saaks ta oma faile läbi GUI liigutada.
Lease aeg on väga lühike. Pärast ruuteri restarti muutub. Pane seega NAS´is dyndns klient jooksma või osta staatiline ip.
Staatiline IP võimaldab sul avalikus internetis andmesidevahetust kindla IP-aadressiga mobiilse seadmega (näiteks mobiilne veebikaamera jne). Kui su seadmel staatilist IP-aadressi pole, siis avalikus internetis saab algatada andmesideühendusi vaid suunal modem => avalik internet.
Staatiline IP aadress on vajalik ka selleks, et saaksid ligipääsu oma ettevõtte sisevõrgule.
Avalikus internetis olles saad IP-aadressi järgi tuvastada kasutajaid, kes soovivad sinu arvutivõrguga kontakti saada ja otsustada, kas annad neile ligipääsu oma arvutivõrgule või mitte.
NB! Teenuse jaoks seadista oma GPRS-seade (telefoni või modemi) kasutama uut APN-i: static.emt.ee (seni: internet.emt.ee).
Teenus töötab nii GSM, 3,5G kui ka 4G võrgus.
Kuutasu 5,33 €
Sõltumata sellest, mitu päeva teenust kuus kasutad, tuleb teenuse eest tasuda terve kuu hind (ka teenusega liitumise ja lõpetamise kuul).
Teenuse kuutasu ei sisalda andmemahtu. Andmemahtu maksustatakse eraldi, vastavalt sinu poolt valitud teenusele . APN-i static.emt.ee kasutust maksustatakse täpselt samuti nagu APN-i internet.emt.ee kasutust.
Ahjaa pordisuunamised tuleb ära teha ja minu teada Huawei E5172 ja Huawei E5186 seadmes puudub DDNS klient. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
See ip muutub sagedamini kui sulle meeldiks. Aga aitab dynamic DNS nagu näiteks NoIP või dyndns.
Ääremärkusena lisan, et see NASi veebiliides kogu maailmale kättesaadavaks tegemine ei pruugi hea mõte olla. Kui natuke vingem NAS on, siis mina uuriks esimese asjana ehk õnnestub seal opnVPN käima ajada ja toimetaks selle kaudu. Või kui VPNi ei saa, siis ssh portforward ajab ka asja ära kuigi on natuke ebamugavam.
loodan, et saad pädeva spetsialisti, küsi siis lähimate mastide suundade kohta ja sageduste ja kiiruste kohta.
Antenn sai esmaspäeval paika, mingi 2 tüüpi olid käinud.
Alguses tahtsid antenni tuppa panna, et äkki aitab, sest leil jooksis juhe kokku, kuidas seina 2 auku puurida (puitmaja, soojustus peal)
Lõpuks ikka said puuritud.
-106db (ilma antennita) pealt nägin mina eile antenniga -88db signaalitugevust. Esmaspäeval öeldi, et -68db vms on tugevus (mind seal polnud).
Samas eile oli õues paras torm ka, ehk asi selles. Kiirused olid eile õhtul 21/12 (kuigi pakett on vist 20/5), sel hetkel veel mängis telekas delfi tvs korvpall
Öeldi, et 1800mhz peale lukustati, ma unustasin eile vaadata kas nii ka oli. Tegelikult ei vaadanud ka antenni, nats kiireks läks.
Milleks 2 auku seina oli vaja teha? _________________ This message was sent from space using stargate
D-Link DNS320L, ehk mitte midagi erilist. Paras horror seade tegelikult.
Algul oli ka mõte läbi ssh käima panna, aga tal on mingi kiiks küljes. Peale igat restarti muudab ta millegipärast oma välja jagatavat avalikut võtit.
Ehk kliendi poolses otsas "known_hosts" failis olev võti ei klapi enam. Siis veel gramm vanemas FW's raius root'ule blank parooli.
Ega jah ei imesta, kui see veeb ka kohe ära omataks.
Antenn sai esmaspäeval paika, mingi 2 tüüpi olid käinud.
Alguses tahtsid antenni tuppa panna, et äkki aitab, sest leil jooksis juhe kokku, kuidas seina 2 auku puurida (puitmaja, soojustus peal)
Lõpuks ikka said puuritud.
-106db (ilma antennita) pealt nägin mina eile antenniga -88db signaalitugevust. Esmaspäeval öeldi, et -68db vms on tugevus (mind seal polnud).
Samas eile oli õues paras torm ka, ehk asi selles. Kiirused olid eile õhtul 21/12 (kuigi pakett on vist 20/5), sel hetkel veel mängis telekas delfi tvs korvpall
Öeldi, et 1800mhz peale lukustati, ma unustasin eile vaadata kas nii ka oli. Tegelikult ei vaadanud ka antenni, nats kiireks läks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.