Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia Pascal (P100/GP102/GP104/GP106/GP107/GP108) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 167, 168, 169  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 16.08.2016 21:32:14 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru millest te sonite, juhtmeta hiirtest pole midagi kuulnud ? icon_eek.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 16.08.2016 21:34:08 vasta tsitaadiga

juhtmeta hiir vajab ikkagi enda alla piisavalt suurt stabiilset pinda.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.08.2016 21:43:43 vasta tsitaadiga

d-submanki kirjutas:

c) lauaarvuti tassimine iga nädalavahetus koju on äärmiselt tülikas. Rääkimata sellest, et ühikas on päris ebaturvaline paik kalli tehnika hoiustamiseks. Omast kogemusest: jätsin mõneks nädalaks kunagi lauaarvuti Tartusse ühikasse, korpusest, toiteplokist ja optilisest seadmest jäin ilma. Olulisemad jupid õnneks võtsin eelnevalt kaasa, kuna teise koha peal oli vaja neid.
Ma küsiks esimese asjana toanaabrillt kuhu panite (Nii huvi pärast, kas torni ühikas?)
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 16.08.2016 22:13:19 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
Sa mõtle nüüd natuke out of the box, ja saad ehk aru, et on erinevaid inimesi mõned reisivad koguaeg ringi, kas siis tööasjus või niisama lõbupärast ja lauaarvuti ei ole option, jõuab kohale ? Vist mitte.
nood on pühapäevamängurid
ei koti suurim, parim ja ülim jõudlus, kuna kaasaskantaval mollil neid anyway märgata pole, võib vabalt lahjem olla, samas überpill vajab massi enda ümber

tulevik võib ilmselt ollagi portable, kuid oma hotellituppa võisid juba 20a tagasi playstationi vedada
nüüd on ka kaasaegsemad konsoolid, kuid PC lagi jääb igavesti ruumikasse kasti, mida on vaja korralikult jahutada

MeaDz
HV kasutaja

sõnum 16.08.2016 23:05:34 vasta tsitaadiga

Arvasin kunagi ka ise, et mänguläppar on mõttetu. Nüüd istun oma 980m peal, mis on amazing. Miks mul peaks olema vaja suurt kasti koju, kui selline 17'' profiili läppar suudab kõike teha, mida mu eelmine lauaarvuti? Uue termopastaga tempid väga madalal, GPU-l stabiilne OC, CPU undervoltitud ning takte natukene tõstetud.
Mängud(WoT, mõni MMORPG, Cities skylines), mida mängin suudab see arvuti väga vaikselt ultra peal välja vedada. Stabiilselt 75 fpsi g-synciga. Hea lihtne toast-tuppa vedada, ei ole sunnitud laua taga mängima. Enamus oma mängimisi teen voodist läppar alusega süles. Tunne nagu diivanilillel, lebos icon_wink.gif beer_yum.gif 95% ajast on arvuti kodus, kuid sellegi poolest ei näe mõtet arvuti kastil ning eraldiseisval mollil.

Uute mobile GPU-de ei näe mina enam üldse kunagi mõtet lauaarvutit soetada. See või siis järgmise põlvkonna mobile GPU-d saavad olema piisavalt võimsad, et minu koju rohkem lauaarvuti tõenäoliselt ei tule.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
r2pt0r
HV kasutaja
r2pt0r

sõnum 16.08.2016 23:46:48 vasta tsitaadiga

Kuna siin teema gaming laptopidele läks: https://www.asus.com/Notebooks/ROG-GX800VH/
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 46
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 17.08.2016 00:08:20 vasta tsitaadiga

ei no tule teaveas appi icon_lol.gif
Milleks selline monstrum mingi 3K€ eest.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 17.08.2016 00:24:22 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:

hea kaasas kanda,nagu osad härrad siin väidavad icon_cool.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 17.08.2016 00:37:04 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
sest vesijahutus on äge icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 17.08.2016 00:46:54 vasta tsitaadiga

miks ta äge on siis ? sry kui rumal küsimus aga mul pole kunagi ühtegi vesijahutusega asja olnud icon_redface.gif võib-olla sellepärast et ma ei oska prosesi v videokaartide mhz nii kõrgeks v kuumaks klokkida, et oleks vesijahutust vaja icon_razz.gif Mis see vesijahutus üldse kujutab endast ma ei ole selle tööpõhimõtest ka aru saanud ... ma saan aru et seal on destileeritud vesi vms,aga kuidas või mismoodi ta jahutab näiteks prose või videokaarti ? ega ta ju otseselt ei jookse sinna peale ju ? ja mingi aeg peab seda vesijahutuse vett vahetama ka v ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 17.08.2016 00:50:09 vasta tsitaadiga

vabandust, a miks te peate jubedalt lahmima ja oma maitset teistele peale suruma?

isiklikult ei ole kunagi omanud mänguriläpparit, a saan aru portratiivsusest küll... ise praegu olen jälginud MSI gs seeria läppareid nt jms., need päris head allrounderid + võimalus ka ükskõik kus mängida kui soovid... kui inimesed seda tahavad, siis milleks neile seda keelata?

also: teema on nvidia pascal, mitte "gaming läppar vs. mitte"

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 17.08.2016 01:08:01 vasta tsitaadiga

ot:
Mods... clean-up please.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
d-submanki
HV vaatleja

sõnum 17.08.2016 07:29:17 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
d-submanki kirjutas:

c) lauaarvuti tassimine iga nädalavahetus koju on äärmiselt tülikas. Rääkimata sellest, et ühikas on päris ebaturvaline paik kalli tehnika hoiustamiseks. Omast kogemusest: jätsin mõneks nädalaks kunagi lauaarvuti Tartusse ühikasse, korpusest, toiteplokist ja optilisest seadmest jäin ilma. Olulisemad jupid õnneks võtsin eelnevalt kaasa, kuna teise koha peal oli vaja neid.
Ma küsiks esimese asjana toanaabrillt kuhu panite (Nii huvi pärast, kas torni ühikas?)

Kopli ühikas, kutseka oma. Toanaaber oli lahtiste uste päeva korraldanud icon_biggrin.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 17.08.2016 07:52:01 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Mis see vesijahutus üldse kujutab endast ma ei ole selle tööpõhimõtest ka aru saanud ... ma saan aru et seal on destileeritud vesi vms,aga kuidas või mismoodi ta jahutab näiteks prose või videokaarti ? ega ta ju otseselt ei jookse sinna peale ju ?
Sellest ikka saad aru kuidas näiteks auto mootorit jahutatakse, et ei jookse kuskilt paagist lihtsalt vesi kolinal mootori peale? icon_biggrin.gif

Täpselt sama tööpõhimõte on ka arvuti vesijahutusel. Ehk siis soojusallika peal on veeplokk millest jookseb vesi läbi ja võtab soojust kaasa. Vesi jõuab radikasse kus kitsaste kanalite küljes on radikaribid millesse soe ilusti edasi kandub ja ventikas jahutab radikat maha ehk vesi jaheneb. Jahe vesi liigub läbi pumba uuesti ringlusse läbi veeploki. Jah, mingi pikema ajatagant tuleb vett juure panna ja selleks ongi reservuaar täpselt nagu autodelgi kust siis jahutusvedeliku taset näeb. Lihtsalt öeldes vesijahutuse eelis on see, et soojus viiakse nö. küttekehast kiiresti eemale.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Sants
HV veteran
Sants

sõnum 17.08.2016 10:16:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Jah, mingi pikema ajatagant tuleb vett juure panna ja selleks ongi reservuaar täpselt nagu autodelgi...

Kuhu see vesi sealt kaob siis, et vett juurde tuleb panna? icon_eek.gif
Kommentaarid: 221 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 192
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 17.08.2016 10:18:08 vasta tsitaadiga

Vesijahutus pidi kuumaks minema liiga pikal mängimisel, kuna propeller ei suuda seda piisavalt t6husalt enam jahutada. thumbs_down.gif

See asuse 1080 OC ver siis l6plikult mahakantud ja vahetusmudel on uus ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Advanced, kuid vähe sitemate kelladega?

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.08.2016 10:24:27 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
Sa mõtle nüüd natuke out of the box, ja saad ehk aru, et on erinevaid inimesi mõned reisivad koguaeg ringi, kas siis tööasjus või niisama lõbupärast ja lauaarvuti ei ole option, jõuab kohale ? Vist mitte.

Kui nad ringi reisivad pidevalt, siis on neil tööd vaja teha mitte nina (süle)arvutis istuda ja mängida.
Viilutaja kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Kast kodus laua all on ja jääb ühel väga lihtsal põhjusel: võimsus. Statsionaarne kast on ja jääb võimsamaks, kui kaasaskantav seade. Lisaks PC müük on languses juba pikemat aega v.a mänguritele mõeldud kraam.

Ma ütleks, et mingi 2k eurine uus väljatulev Gamer läpakas millel 1070M SLI sees on võimsam kui "tonnine" lauaarvuti, seega see väide kohe kindlasti ei pea paika, et statsionaarne lauaarvuti on võimsam!

Ning kellelgi teist pole siin kodus sellist lauarvutit kus jooksevad 2XTitanit ja mingi 2x24 tuumaga CPU'd ning lisaks 128GB rami. Siis ma võin öelda, et jah... sellise läpaka leidmine läheb keerulisemaks.

No kui 2K, siis võtame mõlemad 2K. Kui summa on sama, siis saab sama raha eest ikkagi võimsama lauaarvuti. SLI on ainult siis võimsam, kui see töötab. Kui mitte, siis kukub jõudlus kolinal.
Sama hästi võib näite tuua, et kui enamus lauaarvutit omavatel inimestel on 350€ säästukast laua all ja paarikümnel inimesel on 1,5K läpakas mis on sellest kiirem, siis järelikult see tõestab, et läpakad on võimsamad? ei tõesta.
von Wu kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Isegi kui ma tahaks kodunt väljas läpaka taga mängida oleks see jama kogemus ehk siis kuskil teises kohas - peegeldused ekraanil, piiratud aku kasutusaeg, peab olema stabiilne pind ja piisavalt ruumi, kuna ilma hiireta mängida on para pita ja kõige tipuks nii või naa piiratud vaateväli. Ehk siis parima kogemuse saamiseks pead nii või naa kuskil laua taga istuma juhe seinas mis teebki sama välja mis lauaarvuti.

Nende puuduste vastu on leiutatud matt ekraan ja trackpoint.

Niipalju kui mina näen on enamus läpakatel jätkuvalt 15" peegelekraan. Kahe lisatolli ja matt ekraani eest küsitakse juba korralikku hinnalisa mida enamus pole nõus maksma.
MeaDz kirjutas:
Arvasin kunagi ka ise, et mänguläppar on mõttetu. Nüüd istun oma 980m peal, mis on amazing. Miks mul peaks olema vaja suurt kasti koju, kui selline 17'' profiili läppar suudab kõike teha, mida mu eelmine lauaarvuti? Uue termopastaga tempid väga madalal, GPU-l stabiilne OC, CPU undervoltitud ning takte natukene tõstetud.
Mängud(WoT, mõni MMORPG, Cities skylines), mida mängin suudab see arvuti väga vaikselt ultra peal välja vedada. Stabiilselt 75 fpsi g-synciga. Hea lihtne toast-tuppa vedada, ei ole sunnitud laua taga mängima. Enamus oma mängimisi teen voodist läppar alusega süles. Tunne nagu diivanilillel, lebos icon_wink.gif beer_yum.gif 95% ajast on arvuti kodus, kuid sellegi poolest ei näe mõtet arvuti kastil ning eraldiseisval mollil.

Uute mobile GPU-de ei näe mina enam üldse kunagi mõtet lauaarvutit soetada. See või siis järgmise põlvkonna mobile GPU-d saavad olema piisavalt võimsad, et minu koju rohkem lauaarvuti tõenäoliselt ei tule.

Sõltub muiduigi mida mängida või mis sätetel. Ega graafika areng siis seisma ei jää. Alati tuleb uusi mänge peale mis vajavad veel ja veel võimsamat arvutit.

^ And sorry for OT

Rääkides Pascalist, siis kogu see ASUS Strix saaga on väga kummaline. Nad tõesti ei suutnud shippida kõigest 1900Mhz boost kellaga kaarti?
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Sants
HV veteran
Sants

sõnum 17.08.2016 10:26:35 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Vesijahutus pidi kuumaks minema liiga pikal mängimisel, kuna propeller ei suuda seda piisavalt t6husalt enam jahutada. thumbs_down.gif

See asuse 1080 OC ver siis l6plikult mahakantud ja vahetusmudel on uus ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Advanced, kuid vähe sitemate kelladega?

Pigem on süüdi liiga väike radika kogupindala?/surface area, ventikas lihtsalt liigutab sooja õhu radika juurest eemale icon_razz1.gif
Kommentaarid: 221 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 192
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 17.08.2016 10:43:38 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:

?

Vee soojusmahutavus on õhust märgatavalt kõrgem (ehk et mahuühiku kohta kui palju soojust salvestab), vesijahutuse puhul on radiaatori mõõtmed ja sellest läbikäiv õhukogus limiidiks tema soojuseraldusvõimele. FuryX'i AIO jahuti suudab stress testis ~350-400W soojust kõrvaldada nii, et GPU ei soojene üle 64C ja ei pea takti langetama.. Heliliselt ei lisandu suurt midagi võrreldes idles GPUga.

Õhkjahutus kukuks ammu enne seda p*rseli, lihtsalt ei suudaks soojust kivist eemale viia ja hajutada.

(mis sa arvad, miks automootorid vesi, mitte õhkjahutusega, on?)
Kommentaarid: 326 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.08.2016 10:49:26 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:
Kui nad ringi reisivad pidevalt, siis on neil tööd vaja teha mitte nina (süle)arvutis istuda ja mängida.
sa ei saa ju reaalselt nii kitsa silmaringiga olla? icon_eek.gif

anubis, toda konkreetset asuse läpakat peeti silmas, ma eeldan. muidu ei oma see väide mõtet.

tagasi üles
Ariel, MM
HV vaatleja

sõnum 17.08.2016 11:04:59 vasta tsitaadiga

Nuh. Mina olen ilmselgelt pühapäevamängur, sest ei suuda meenutada, millal viimati väljaspool nädalavahetust mängisin (puhkuse ajal... vist?). Ja jõudluse jahtimist on piiranud seni just portatiivsus (kui mul tekib tuju ja aeg ja koht, on parim masin see, mis sul käepärast on). Säästuka lauaarvuti ostmine tunduks mõttetu, pigem siis korralik, mis oleks mõttetu jälle seetõttu, et seisaks suure osa ajast niisama veel kallimana. Bussiga Tartu ja tagasi sõites saan praegu soovi korral tööd teha (mattekraan ja integreeritud graafika), hiljem kui saba seinas, mingil määral mängida (8790m AMD-lt liigutab midagi... natuke (Jah, ma olen ikka veel Fallout New Vegases jms, aasta 2005 helistab, jajaa))
1060 keskmise suuruse ja kaaluga läpaka sees tekitaks minus kindlasti huvi (15 tolline mattekraan ja kuni 3kg oleks OK, 666 värviga valgustus ja kaamera, mis iga sekundi järel selfie teeb, et seda siis ise facebookis laikida, aga mitte.)
Mul pole punase või rohelise suhtes mingeid sissekasvanud eelistusi, aga ehk on aeg paskaliseeruda (=
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 17.08.2016 11:20:18 vasta tsitaadiga

Minu arust parim lahendus sellises vallas on ikka (mida ma varem näinud ei olnud) nagu Viilutaja masinal. Muidu on ultrabook 13" kerge (1,2kg) mõnus kiire ja siis kohas X on mul dock kus on sisse ehitatud PC GPU.
Tassides ise ka tihti läpakat kaasas siis need 15" ja 14" on ikka kuramuse rasked. Asisem GPU lisab oluliselt vaske juurde mida tassida. Ja kui üritatakse kergemaks teha siis igas asendis undab nagu lollakas.
Lugesin selle GS30 reviewd, ja seal kirjutakse ka tegelikult isegi cpu lärmi üle. Minu jaoks läpaka suuruseks on max 13" aga seal taga mängida, no ma ei tea.
Aga inimesed ongi erinevad. Kes käib soomes tööl, võtab oma 17" gaming süleri kaasa ja toksib seal 2 nädalat kohapeal, siis viskab kotti ja veab eestisse.
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 208
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 17.08.2016 11:44:06 vasta tsitaadiga

Nvidia Pascal for Notebooks: In-depth Benchmarks for the Geforce GTX 1080 (SLI), GTX 1070, and GTX 1060
http://www.notebookcheck.net/Nvidia-Pascal-for-Notebooks-In-depth-Benchmarks-for-the-Geforce-GTX-1080-SLI-GTX-1070-and-GTX-1060.171566.0.html

Kui aus olla siis GS30 CPU tegelikult ei lärma üldse niipalju kui arvatakse. Kodus on ta mul Balance mode'is, seal on mul CPU "koormus" pandud Power optioni alt 99% peale. See tähendab, et ei küta Turbo kelladeni. Pole ka vajadust.
Ning kui läpakas on Power Saver mode's siis tihti lihtsalt on passiivis, isegi vent ei käi ringi.
Kui mängin, siis panen Gmaing mode ja minupoolest võib häält teha, sest siis nagunii klapid peas.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 17.08.2016 11:54:42 vasta tsitaadiga

Igaüks muidugi kobiseb oma vaatevinklist ega saa aru, et erinevatel inimestel on täiesti erinevad vajadused. Sedasi kõigi eest rääkida on väga kohatu. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 17.08.2016 12:01:20 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
Te ei saa ikka aru, paljudel polegi sellist permanent kohta kuhu see kast üles panna, siis ongi läpakas ainuõige valik, aga noh kui ise kogenud ei ole sellist elu siis ongi vist raske asjast aru saada.

Kui sul pole pikema aja vältel oma lauanurka, siis on su elus põhimõtteliselt midagi väga viltu ja mänguriläpakas on küll viimane asi, mis sellele pärisprobleemi lahendusele kaasa aitab. icon_smile.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia Pascal (P100/GP102/GP104/GP106/GP107/GP108) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 167, 168, 169  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.