Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pokemongo
HV vaatleja
|
09.08.2016 16:44:45
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
pokemongo kirjutas: |
mu oma 8 kuud vana - kolmandal nädalal käis garantiis (tagakaas hakkas ühest nurgast irvitama), aga peale seda kõik kena. MM ka peal ning ma pole küll tajunud aku pidamises mingit erinevust. ei tea, vbl STAMINA-mehed mingit vahet tunnevad. pole seda kunagi kasutanud, ega hakka ka... |
5.1.1 Stamina kasutamises erilist vahet ei tunne, kuid aku kestab räigelt paremini. Marshmallow on täiega tüng selle koha pealt. |
omaette tase on Z3C MM aku pidamise kirumiseks eraldi kasutaja teha  |
kus on inimesele kopaga õelust antud, peaasi, et ise rahul.
- kasutaja tegin, sest see oli salasõna taastamisest lihtsam.
- STAMINA oli (loe: OLI) SONY üks olulisi müügiargumente. vau, kus aku kestab - kestab jah, koos STAMINAga, teatud kasutusmustrite puhul.
- 291 ver võib igaüks Flashtooli abil järele proovida. kui RUS ei sobi, itaalia oma on ka hea. Aga STAMINA-t sealt ei leia, leiab LP battery saveri, millele nüüd STAMINA nimi antud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.08.2016 18:46:35
|
|
|
pokemongo, Topeltkasutajad on keelatud! Sõltumata põhjusest miks sa selle tegid.
Ma ei hakka sinu peale kaebama, aga varem või hiljem see kellelegi silma jääb seega soe soovitus ikkagi algse kasutaja salasõna taastada ja topeltkasutaja ise paluda sulgeda.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
09.08.2016 20:50:02
|
|
|
Nagu siin juba varem ka öeldud, samasuguste omadustega Stamina režiimi nagu vanasti oli nagnii tagasi tulla ei saa, kuna see läheb Google reeglitega vastuollu.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
12.08.2016 15:15:45
|
|
|
Viimane uuendus on arvutis saadaval.
23.5.A.1.291
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
12.08.2016 15:42:34
|
|
|
telefonis ka kui manuaalselt kontrollida. panin rebima, 571MB
edit: 15 min ja tehtud. huvitav, et peale installi tahtis veel üht rebooti. teatas, et optimeerib operaatorile sobivaks vmt. Telia VoLTE teema äkki?
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
12.08.2016 16:02:58
|
|
|
Mul ka rebootis korra veel.
Kas Stamina oli juba enne olemas või selle update'iga tuli? Juhuslikult läksin aku menüüsse ja Stamina režiimi valik olemas seal.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
12.08.2016 16:35:14
|
|
|
Vist selle versiooniga. Pani automaatselt pehme laadimise ka sisse.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
12.08.2016 19:02:10
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Kas Stamina oli juba enne olemas või selle update'iga tuli? Juhuslikult läksin aku menüüsse ja Stamina režiimi valik olemas seal. |
Algse 6.0.1'ga ei olnud, sellega nüüd tuli. Aga vist on siinsetel skeptikutel õigus, see pole enam see stamina mis varem. Ei saa enam rakendus-haaval määrata mida lubada jne.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
13.08.2016 01:07:01
|
|
|
Ma ei saa anomaaliale pihta. Mul on kogu aeg sisemälu täis. 15,7-15 9 gb kogu aeg kasutatud.
Ühtegi uut rakendust ei installi, kõik asjad mida olen saanud, kõik on üle viidud sd kaardile, natukeseks aitab ja jälle saab sisemälu iseeneslikult täis. Mis värk on? Midagi juurde ei installi, pilte jms sisemälus pole, programmide info ei näita ühtegi programmi, mis võiks gigabaitides ruumi võtta....müstika....
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
13.08.2016 03:33:39
|
|
|
tsitaat: |
Ühtegi uut rakendust ei installi
|
ehk probleem on mõnes vanas äpis mis hõivab vaba ruumi? a'la mõni pilverakendus vmt
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
13.08.2016 08:01:19
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Kas Stamina oli juba enne olemas või selle update'iga tuli? Juhuslikult läksin aku menüüsse ja Stamina režiimi valik olemas seal. |
Algse 6.0.1'ga ei olnud, sellega nüüd tuli. Aga vist on siinsetel skeptikutel õigus, see pole enam see stamina mis varem. Ei saa enam rakendus-haaval määrata mida lubada jne. |
saab ju
Spoiler 
ja mõnele mehele ka Ultra STAMINA - kallis nuputelefon, millel pole isegi nuppe
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
13.08.2016 09:17:58
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Algse 6.0.1'ga ei olnud, sellega nüüd tuli. Aga vist on siinsetel skeptikutel õigus, see pole enam see stamina mis varem. Ei saa enam rakendus-haaval määrata mida lubada jne. |
saab ju
Spoiler 
ja mõnele mehele ka Ultra STAMINA - kallis nuputelefon, millel pole isegi nuppe  |
Väljendasin end eba-täpselt. Saab küll individuaalselt kontrollida ent mis on selle kontrolli mõju?
Vana stamina puhul rakendus mis polnud eraldi lubatud, tõesti ei piiksatanudki kui ekraan oli väljas.
Hetkel tundub kuidagi ebamäärasem.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
///Mario
HV vaatleja
|
13.08.2016 10:49:46
|
|
|
Tere.
Kas kellelgi pole sellist muret, et peale uuendust on kõne heli vaiksemaks läinud/jäänud ?
Ennem kui oli 5.0 peal siis kuulsid teised ka kõrvalt isegi kui rääkisin kellegagi. Aga kui uuem soft peale läks siis enam isegi kuskil rahvarohkes kohas ei kuule mida teine räägib ?
Või saab kolmas kord juba garantiise viia
|
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
13.08.2016 12:45:52
|
|
|
Viimati olid sellised probleemid peale telefoni pesemist. Väga õrnalt oli ka kõige kõremal astmel kuulda.
Kõlari kumm tahtis kuivamist saada ja hommikuks töötas. Kas föön on vihma vms käes olnud?
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
///Mario
HV vaatleja
|
13.08.2016 14:42:34
|
|
|
Ei ole vihma käes olnud ega pole vette uputatud. Kukkunud korra aint diivani laualt vaibale kuskil 50 cm kõrguselt. Aga see oli ka kaks kuud tagasi. Ja juba kahtlustan, et tagant järgi trauma föönil. Samasolen kuulnud, et Z3 compactil ongi vahel sedasi lambist esiekraan raamist lahti hakanud eralduma ja siis hakkavad kõlarid jamad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
13.08.2016 16:03:33
|
|
|
[quote="arm2004"]
ehk probleem on mõnes vanas äpis mis hõivab vaba ruumi? a'la mõni pilverakendus vmt |
Ei ole nii fääncy, ei kasuta ühtegi nö muud pilverakendust. Ainsana kasutusel Google Drive.
Lapanud ükshaaval programmid läbi, ükski ei näita et kasutaks rohkem kui GB ruumi sisemälus.
Lapanud läbi kaustasid ka juhtme järel arvutis - no ei näe midagi, mis võiks ruumi ära kasutada. Proovisin ka scannimissoftiga, ala TreeSize aga sellel pole telefoni scännimiseks ligipääsu.
Ei saa aru, mis ruumi ära sööb.
Kõik failid, pildid, videod ja kõik programmid, mida saab ringi tõsta, on tõstetud SD kaardi peale.
Müstika igatahes.
Kusjuures mind vaevab ka see mure, et ma vahest ei kuule test poolt kõne ajal, missest et heli on maksimumi pandud.
Samuti pärast garantiiremonti ei tööta heli poolel ei helin ega mingi videote mängimine. Praktiliselt kogu aeg on kõik asjad maksimumis ja heli tase on ikka madal. Tahad mingit youtube videot vaadata, siis 3 nõksu maksimumist maha keerates on heli selline et õrn sosin vaid. Ütleme nii, et kui heli liugur on 0-65% peal, siis mitte mingit häält telefonist ei tule.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
pokemongo
HV vaatleja
|
13.08.2016 18:19:13
|
|
|
anduke88 kirjutas: |
Ma ei saa anomaaliale pihta. Mul on kogu aeg sisemälu täis. 15,7-15 9 gb kogu aeg kasutatud.
Ühtegi uut rakendust ei installi, kõik asjad mida olen saanud, kõik on üle viidud sd kaardile, natukeseks aitab ja jälle saab sisemälu iseeneslikult täis. Mis värk on? Midagi juurde ei installi, pilte jms sisemälus pole, programmide info ei näita ühtegi programmi, mis võiks gigabaitides ruumi võtta....müstika.... |
Esimene asi, mida vaadata, on cache: settings, storage, cached files
Teine on DCIM kataloogi all .thumbnails kataloog (hidden). See mõnikord kasvab gigades.
Ja siis, pole võimatu, et mãlu ise on katki (füüsiline seadme osa).
Ja võib olla ka, kasutad halvasti kirjutatud programmi, mis kogu aeg muudkui kirjutab.
Kui Factory Reset taastab enam vähem norm olukorra, siis pöhjustajaks on mõni su äppidest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
grt
HV vaatleja
|
15.08.2016 12:03:50
|
|
|
anduke88 kirjutas: |
Ühtegi uut rakendust ei installi, kõik asjad mida olen saanud, kõik on üle viidud sd kaardile, natukeseks aitab ja jälle saab sisemälu iseeneslikult täis. Mis värk on? Midagi juurde ei installi, pilte jms sisemälus pole, programmide info ei näita ühtegi programmi, mis võiks gigabaitides ruumi võtta....müstika.... |
Pigem vaataks ma üle automaatse varundamise osa (seadme enda, mitte guugli oma). Kui automaatne varundus tehakse sisemälusse ja lisatud on ka rakenduste varundamine, siis võib see küll ruumi täis toppida.
Eriti võib juhtuda see siis, kui millegipärast ei suuda seade rakenduste varundust lõpuni viia. Siis salvestatakse failid sisemällu (kuigi vaikimisi võib olla valitud SD-kaart või pilv).
|
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
16.08.2016 22:40:49
|
|
|
Tänan. Jap, mulle tundub, et viga vist oligi selles automaatses varundamises.
Ennem seda uurisin sisemälu üksipulgi läbi, lasin maha kõik mida sain. Siis sain installida mingi Androidi uuenduse. See andis veel rohkem võimalusi, mida sisemälust SD peale liigutada. Pärast seda oli ruumi ära kasutatud 14,49/16-st.
Siis võtsin ette automaatse varundamise. Lasin kõik failid mis see andis, maha. Veebilingi katkestasin ka ära. Kusjuures programmid polnud varundamisse üldse valitud. Ja tegin uue käsitsi varundamise ja hops, ruumi kohe rohkem. Hetkel siis 12,22/16-st kasutatud.
Eks ta ikkagi väheke palju ära sööb, aga parem ikka kui ennem. Nüüd saab vähemalt toimetada telefonis ja mingit uuendust ka installida, ilma et telefon viriseks et ruumi enam ei ole.
See androidi uuendus on hea. Mingi põhifonti muutis suuremaks. Aku seaded/näidud on paremad ja stamina ja ultra stamina reziim on uuesti tagasi. Eks see oli nende mingi 6.0.1 veaparandus uuendus vms.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
18.08.2016 01:08:54
|
|
|
Peale seda kõige viimas androidi uuendus tekkis chromega anomaalia. Google otsing läheb venekeelseks. Otsid midagi - muudab kogu keele chromes venekeelseks. Müstika.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
18.08.2016 09:30:15
|
|
|
PCman kirjutas: |
Peale seda kõige viimas androidi uuendus tekkis chromega anomaalia. Google otsing läheb venekeelseks. Otsid midagi - muudab kogu keele chromes venekeelseks. Müstika. |
Just kontrollisin, mul siiski jääb eestikeelseks.
Vaata igaks juhuks üle chrome alt "Settings" "Search engine" ja sealt edasi.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
18.08.2016 09:55:25
|
|
|
Ilmselt teen factory reseti taas ära. Kui otsima hakata siis url on ilusasti google.ee aga kogu tekst venekeelne.
kui otsida HinnaVaatlust siis url näeb välja selline link
Ja kui login arvutist google kontoga sisse on selle kah venekeelseks muutnud. Mingi jama kuskil lahti. Igalpool on kirjas eesti või inglise eelistustes.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
24.08.2016 07:04:02
|
|
|
Loodetavasti turvauuendusi ikka annavad, hetkel vist ikka märts.
|
paari nädala tagune uuendus tõi mai.
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.08.2016 08:44:04
|
|
|
Jep eks seda oli ka arvata. Õnneks tundub, et millestki erilisest ka ilma ei jää: http://wccftech.com/review/google-android-7-nougat-review/
Pealegi enamusel hakkavad garantiid niikuinii lõppema (minul nt järgmise aasta suvel) ja seega ongi paras aeg bootloader lahti lukustada ja custom 7.0 rommidega mässama hakata. Õnneks on Z3C raud ka üsna laialtlevinud SD801 seega peaks valikut olema
Hetkel pole ma isegi viitsinud 6.0.1 peale üle minna. Eks see saatus tabab iga tarkvaraarendajat - alguses on areng metsik ja iga versioon toob uusi kasulikke lisasi. Mida aeg edasi seda väiksemaks uuendused jäävad a'la muutsime ikoonid kandilisest ümmarguseks vms
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|