siven, paraku on katsetatud varemgi, et milline asi toob kõige rohkem sisse GTA's. Kui ma nüüd tõsiselt matemaatikaga pange ei pannud, siis sa tahad öelda, et sa saad oma $420,000/tunnis? See on üsnagi vähe usutav, ehk $200,000 oleks natukene reaalsem summa siin. Mis paraku ei tähenda, et see nüüd parim viis oleks raha teenimiseks.. Samal ajal kui korraliku tiimiga venitaks Pacific Standardis ehk $300,000 ilma mingisuguse probleemita ära. Siin üks mees tegi ka testi ja uuris palju saab tunnis CEO Warehouse'i missioonide pealt ja see oli peaaegu $350,000 kanti, aga ülejäänud tiimist said kõigest $50,000.
Not to mention, viimases Pacific Standardis peaks siiani veel eksisteerima glitch millega võib tuua tunnis sisse $1,500,000 ilma mingisuguse probleemita. Niiet there you go, Pacific Standard on siiani üks parimaid viise kuidas teenida omale hunnikus raha.
ma ei räägi ju warehouse missioonidest.
vaid VIP tapad mingi 4 targeti ära ja 21000 tuleb kõigile rinse and repeat.
siven, paraku on katsetatud varemgi, et milline asi toob kõige rohkem sisse GTA's. Kui ma nüüd tõsiselt matemaatikaga pange ei pannud, siis sa tahad öelda, et sa saad oma $420,000/tunnis? See on üsnagi vähe usutav, ehk $200,000 oleks natukene reaalsem summa siin. Mis paraku ei tähenda, et see nüüd parim viis oleks raha teenimiseks.. Samal ajal kui korraliku tiimiga venitaks Pacific Standardis ehk $300,000 ilma mingisuguse probleemita ära. Siin üks mees tegi ka testi ja uuris palju saab tunnis CEO Warehouse'i missioonide pealt ja see oli peaaegu $350,000 kanti, aga ülejäänud tiimist said kõigest $50,000.
Not to mention, viimases Pacific Standardis peaks siiani veel eksisteerima glitch millega võib tuua tunnis sisse $1,500,000 ilma mingisuguse probleemita. Niiet there you go, Pacific Standard on siiani üks parimaid viise kuidas teenida omale hunnikus raha.
ma ei räägi ju warehouse missioonidest.
vaid VIP tapad mingi 4 targeti ära ja 21000 tuleb kõigile rinse and repeat.
Siven tundub, et Athunik vastas sulle juba oma esimese 2-3 lausega.
Vip töid iseenesest jube kuiv teha ja samuti võib öelda kastide lattu tassimisega.
On olemas paremad tegevusi millele terve päev alla panna imo.
Sai sutz mängitud onlines täna niisama: sõidan oma baigiga ringi, mingi helikopter lock-on ja laseb mind õhku, sünnin, helikopter lendab mu suunas, võtan sniperi välja ja lasen juhi maha. "CYKAA BLYATTTTT" Siis mingi 10+ korda tulistan veel maha ja sõim jätkub.
Kas rockstar mingi vene regiooni Eestlased pannud? Viimasel ajal suht tihti ainult venelased sessioonis.
Kui keegi praegu mängus ja Lamari Missione viitsib teha, siis Liiverr on steamis nimi ja võib mängus ühendust võtta _________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh
kert06, aga näiteks Steami järgi on Eesti kolmanda maailma riikide all. Mitte ainult Eesti vaid ka Läti ja Leedu, niiet ma üldiselt ei imestaks. Tean näiteks juhtumit, kus inimene ostis omale mängu Eestis ja pärast sõitis Soome ning enam polnud võimalik ei allalaadida ega ka mängida. Muidugi need Rockstari serverid erinevad Steami omadest, aga lihtsalt üks näide kuidas Eestit liigitatakse. Eesti üldiselt igal pool CIS nimekirjas, küllap selle pärast pannaksegi sibulatega igal pool kokku.
kert06, aga näiteks Steami järgi on Eesti kolmanda maailma riikide all. Mitte ainult Eesti vaid ka Läti ja Leedu, niiet ma üldiselt ei imestaks. Tean näiteks juhtumit, kus inimene ostis omale mängu Eestis ja pärast sõitis Soome ning enam polnud võimalik ei allalaadida ega ka mängida. Muidugi need Rockstari serverid erinevad Steami omadest, aga lihtsalt üks näide kuidas Eestit liigitatakse. Eesti üldiselt igal pool CIS nimekirjas, küllap selle pärast pannaksegi sibulatega igal pool kokku.
Aga kes siin siis elavad kui mitte venelased, eestlased teevad siit minekut ja pagulased tuuakse asemele, samuti ei austa eestlased oma keelt mitte raasugi, mitu uut mängu on millel eestikeelne tõlge kas või subtiitritena.
Marie, aga kui paljud reaalselt kasutavad näiteks eesti keelset Windowsit? Olgugi, et näiteks vanematele inimestele võib see väga kasulik olla - mina ei kannataks sellist Windowsit silma otsas ka. Kui näiteks Linuxist rääkida, siis see inimene kes aitas Ubuntu tõlkida eesti keelde, sellel on isegi häbi seda kuskil mainida, sest see on üks rõveduse tipp.
Aga üldiselt.. ma ei näe reaalset põhjust miks üldse tuua näiteks eesti keelset tõlget mängudele. Eestis üldiselt õpetatakse lastele juba esimesest klassist peale inglise keelt, niiet iga noor inimene peaks oskama rääkida ja lugeda. Mis tähendab seda, et tõlkija näeks rohkem vaeva, kui asi seda väärt on. Praktiliselt ainult käputäis keeli ongi vaja ühele mängule või programmile. Peamised oleks vast inglise- ja vene keel ning sinna juurde ehk prantsuse- või saksa keel ning ongi kõik.
Mis puutub sellesse Cunning Stuntsi, siis see võib tegelt päris vinge olla. Kunagi väiksena sai palju Trackmaniat mängitud ning sellel uuel DLC'l on kangesti Trackmania hõngu.
Eks toodetakse neid lisategevusi, et mängijatel igav ei hakkaks ning jumala eest mängust eemale ei läheks ning investeeriks sinna rohkem ja rohkem aega ning seejärel järjekordselt raskem loobuda, sest investeering on suur. Nagu MMO.
LKits, See on tüütu jah, suvalistega Heiste teha. Kes ei oska, saab surma, kes ei saa aru, kes lahkub. Koguaeg mingi feilimine käib. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
LKits, karjääri võimalus oleks päris huvitav isegi. Aga kui näiteks mendina tööd teha ja oled kohustatud reaalseid mängijaid püüdma, siis see kisub päris kindlasti korralikuks deathmatchiks.
Muideks, siin vahepeal taheti teha sarnast modi nagu SA:MP, aga Take2 sulges selle. Nüüd üritatakse sama uuesti ellu äratada http://fivereborn.com/
Omalt poolt ütlen selle kohta seda, et kuna Rockstar Games on väidetavalt modide eest banninud inimesi, siis ka FiveReborn võib tuua selle riski.
Kas kuskilt on näha ka kas enda või teise kasutaja alt mitu korda kasutaja banni on saanud, kuidagi kahtlaseks kisub üks kasutaja kes korra on banni saanud saab kohe uue banni, teine sama tegevuse eest kes banni pole saanud ei saanud ka seekord banni, see banni saav kasutaja on mul külapealt ostetud, võib-olla ta seepärast selle kasutaja maha müüs, et pidevalt banni sai. Tirisin X80 garaažist välja tuunisin ära läksin riidepoodi uudistama ja bann , ei julgegi teise kasutajaga X80 sõita, lähevad kaetusest roheliseks ja annavad banni. Väga huvitav, et kui garaaž on täis ja kogemata T20 peale vajutasin olin tast kohe ilma, odavamate masinate puhul tõstetakse aga see auto teise maja garaaži. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
äkki saab ka üle saja aasta korra lauaarvuti käima lükata siis. sõidupõhised asjad on pigem rohkem mokkamööda. _________________ ükskord me võidame niikuinii
Heal juhul viitsib selle uuendusega rajad korra läbi sõita ja on asi täiesti mõttetu ja igav jälle. _________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.