Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  OnePlus 3/3T märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ents75
HV kasutaja

sõnum 29.06.2016 09:34:08 vasta tsitaadiga

Mul ka kohal nädalaga - alguses lubati 04.07. Seega kiire tulemine. Saab OPO edasi pärandada icon_smile.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Fuz
Kreisi kasutaja
Fuz

sõnum 29.06.2016 09:52:51 vasta tsitaadiga

Veab icon_smile.gif Minu oma pandi ka eile DHLi, täna hommikul kl 8:30 on Poolast Varssavist välja saadetud, niiet ehk jõuab ka selle nädala sees kohale.

On keegi juba mingi panzer kaitseklaasi ka peale pannud? Kui jah, siis millise?
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
JDF
HV vaatleja
JDF

sõnum 29.06.2016 18:23:32 vasta tsitaadiga

Mina sain täna kätte, tellisin 21.06 öösel. Kirjutasid küll, et tuleb 11.07 aga päris kiirelt tegutsesid. Teele pidid ka panema alles 28.06 thumbs_up.gif
Esmamulje on väga hea, igatahes nexus 5'est on peajagu üle... Esimeset korda kui käima panin enda sim'ga siis ei saanud helistada, vajas restarti.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Hos7age
HV vaatleja
Hos7age

sõnum 29.06.2016 19:23:02 vasta tsitaadiga

Fuz kirjutas:
Veab icon_smile.gif Minu oma pandi ka eile DHLi, täna hommikul kl 8:30 on Poolast Varssavist välja saadetud, niiet ehk jõuab ka selle nädala sees kohale.

Mul on igatahes tehasest pandud kaitseklaas peal.

2 päeva kasutanud , seni väga rahul. Sõrmejäljelugeja töötab üpris ideaalilähedaselt, väga kiiresti n shit, S5 plusi omast kõvasti üle.
Käes üpris mugav, laeb ülikiiresti. Nüüd tuleb ainult omajagu juhtmeid ümber vahetada, autos , suvilas jne, usb c peale.
Aku oli hommikul 81% , päeval omajagu kasutanud, helistanud, kõik viled on sees olnud. Praegu 36%.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 29.06.2016 21:44:48 vasta tsitaadiga

Hos7age, USB-C liidesega seadmete kasutajatel ilmselt enamusel selline adapter rahakoti vahel, et kui peaks olemavajadus kusagil laadida.
Spoiler Spoiler Spoiler

Fuz
Kreisi kasutaja
Fuz

sõnum 29.06.2016 22:26:46 vasta tsitaadiga

Hos7age kirjutas:
Fuz kirjutas:

Mul on igatahes tehasest pandud kaitseklaas peal.

2 päeva kasutanud , seni väga rahul. Sõrmejäljelugeja töötab üpris ideaalilähedaselt, väga kiiresti n shit, S5 plusi omast kõvasti üle.
Käes üpris mugav, laeb ülikiiresti. Nüüd tuleb ainult omajagu juhtmeid ümber vahetada, autos , suvilas jne, usb c peale.
Aku oli hommikul 81% , päeval omajagu kasutanud, helistanud, kõik viled on sees olnud. Praegu 36%.

Kile või "klaas" ?
No siis pole ju hullu aku osas, natuke need aku jutud hirmutanud. Kui õhtul juhtme järgi peab viskama, siis minu jaoks suht savi. Praegune sony ka tavaliselt magama minnes ~50%, aga ikkagi panen juhtme järgi.

Kuidas kellelegi kohale tuli? Mul näitab, et kell 22:13 Leedust, Vilniusest edasi teele, eeldan, et läheb Riiga? Kas on mingit lootust, et reedeks kätte saan? icon_biggrin.gif
Poolast Leetu jõudis päevaga igatahes.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 29.06.2016 22:56:56 vasta tsitaadiga

Vilniusest järgmine peatus on Tallinn.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 30.06.2016 08:42:02 vasta tsitaadiga

mikk36, võib vabalt ka Stockholm või Kopenhagen olla. Päris tõsiselt, vaadates viimase DHL paki teekonda. Kaks korda käis skandinaavia ja poola vahet. icon_rolleyes.gif
Fuz
Kreisi kasutaja
Fuz

sõnum 30.06.2016 09:27:16 vasta tsitaadiga

Mul vist vedas siis, igatahes täna hommikul oli juba Tallinnas. Äkki suudavad täna isegi kätte toimetada mulle selle.
tagasi üles
Hos7age
HV vaatleja
Hos7age

sõnum 30.06.2016 09:36:15 vasta tsitaadiga

Fuz kirjutas:
Mul vist vedas siis, igatahes täna hommikul oli juba Tallinnas. Äkki suudavad täna isegi kätte toimetada mulle selle.

Kui kogemata soome ei saadeta icon_smile.gif
tagasi üles
PAUKA
HV veteran
PAUKA

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.06.2016 10:23:21 vasta tsitaadiga

24 tellisin, võtsin priority shippingu, 28 oli kohal (lubati 4.). Super telefon, soovitan igati, siiani polegi veel midagi leidnud,mis viga oleks.

edit: Tellisin 1 telefoni veel ja Carbon tagakaane, eks kommenteerin selle kvaliteedi kohta kui kohal.

viimati muutis PAUKA 30.06.2016 14:50:38, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 207 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 191
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 30.06.2016 12:03:50 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Hos7age, USB-C liidesega seadmete kasutajatel ilmselt enamusel selline adapter rahakoti vahel, et kui peaks olemavajadus kusagil laadida.
Spoiler Spoiler Spoiler

sai endalegi Alist väike pinu neid tellitud:) Terveid juhtmeid ei viitsi küll välja vahetama hakata...
tagasi üles
Fuz
Kreisi kasutaja
Fuz

sõnum 30.06.2016 18:27:57 vasta tsitaadiga

DHList helistati, saan ikka täna õhtul juba kätte, eks siis annan omapoolset tagasisidet ka. Saab huvitav olema, sest olen ainult Sony toodangut kasutanud.

EDIT:
Pill käes, tundub väga asjalik. Kuidas ma oma kontaktid vanast kätte saan?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 30.06.2016 21:11:04 vasta tsitaadiga

Peale softiuuendust üks täpsema ekraaniga telefone. Magic!

http://www.anandtech.com/show/10445/revisiting-the-oneplus-3/2

tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 30.06.2016 22:35:40 vasta tsitaadiga

Fuz kirjutas:
DHList helistati, saan ikka täna õhtul juba kätte, eks siis annan omapoolset tagasisidet ka. Saab huvitav olema, sest olen ainult Sony toodangut kasutanud.

EDIT:
Pill käes, tundub väga asjalik. Kuidas ma oma kontaktid vanast kätte saan?

Enda elu tegin androidi kasutama asudes lihtsaks - kõik kontaktid google contacts alla salvestada, siis jooksevad igasse masinasse kaasa kus google kontoga sisse logid.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Fuz
Kreisi kasutaja
Fuz

sõnum 30.06.2016 23:12:49 vasta tsitaadiga

Ei saa mina neid kontakte sinna gmaili. Tegin oldschooli, kopeerisin simile ja edasi uude telefoni icon_biggrin.gif
Natuke libe mu jaoks ikka, jään oma silikon kesta ootama, hakkab äkki paremini käes püsima.

Ja kas uuel oneplusil pole seda süsteemi, et ekraan kellaaega pidevalt kuvab? Sõbra s7 täheldasin sellist lisa.

Aku poole pealt... kell 17:30 sain kätte, aku oli ~30% ja praegu on 3%, enamus ajast olen nokkinud ikka.
tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 03.07.2016 19:43:04 vasta tsitaadiga

Kuidas antud telefoni hinda arvustaksite. Kas 399€ selle toote eest on liiast teie meelest või õigustatud?
Huvitavad ka igapäevases kasutamises tekkivad puudujäägid, miinused - küsin seda, sest endal on varsti aeg telefoni vahetuseks ja hetkel uurin/kuulan maad.
tagasi üles
Fuz
Kreisi kasutaja
Fuz

sõnum 03.07.2016 21:16:09 vasta tsitaadiga

Ak_47 kirjutas:
Kuidas antud telefoni hinda arvustaksite. Kas 399€ selle toote eest on liiast teie meelest või õigustatud?
Huvitavad ka igapäevases kasutamises tekkivad puudujäägid, miinused - küsin seda, sest endal on varsti aeg telefoni vahetuseks ja hetkel uurin/kuulan maad.

Mina olen nüüd 3 päeva kasutanud ja julgen küll soovitada. 399€ eest on asja küll ja rohkemgi veel, kindlasti parim valik selle summa eest.
Sõbra samsung s7 saab ka aegajalt nokitud, mulle isiklikult meeldib oneplus rohkem, korralik tugev metallkorpus, mulle see klaasi teema ei istu. Foto kvaliteet on minu silma järgi sama nagu samsungil. Oneplusil puudub igasugune pudi-padi, suht puhas android, tänu sellele liigub väga nobedalt ja sujuvalt ja noo see sõrmejäljelugeja on ikka super, sellist reaktsiooni pole ühelgi teisel telefonil näinud, hetkega on telefon lahti.
Hetkel pole suutnud ühtegi miinust täheldada.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 03.07.2016 22:16:14 vasta tsitaadiga

Fuz kirjutas:
Ak_47 kirjutas:

Mina olen nüüd 3 päeva kasutanud ja julgen küll soovitada. 399€ eest on asja küll ja rohkemgi veel, kindlasti parim valik selle summa eest.
Sõbra samsung s7 saab ka aegajalt nokitud, mulle isiklikult meeldib oneplus rohkem, korralik tugev metallkorpus, mulle see klaasi teema ei istu. Foto kvaliteet on minu silma järgi sama nagu samsungil. Oneplusil puudub igasugune pudi-padi, suht puhas android, tänu sellele liigub väga nobedalt ja sujuvalt ja noo see sõrmejäljelugeja on ikka super, sellist reaktsiooni pole ühelgi teisel telefonil näinud, hetkega on telefon lahti.

Aku pidamine on vist ainuke asi mida kurdetakse veebis ja ka siin teemas on läbi käinud.
Samas - sama või vähema raha eest paremat jõudlust vast ei leia.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 03.07.2016 22:29:15 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Fuz kirjutas:
Ak_47 kirjutas:

Aku pidamine on vist ainuke asi mida kurdetakse veebis ja ka siin teemas on läbi käinud.
Samas - sama või vähema raha eest paremat jõudlust vast ei leia.

Selle jõudlusega pole midagi peale hakata, kui telefon sureb kergemaid asju tehes juba kiirelt ära icon_biggrin.gif Aku suuruse vähendamise otsusest ma ise aru ei saa, muutsid telefoni õhemaks (tõsi, see on hea) aga see-eest on nüüd nagu mingi libesti. Paksem (kuni 9-10mm) + kumer tagukaan Sandstone materjalist oleks olnud väga hää.
Kommentaarid: 231 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 203
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 04.07.2016 00:43:50 vasta tsitaadiga

Aku kestab kauem kui eelmise telefoniga, nii et ei kurda.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Fuz
Kreisi kasutaja
Fuz

sõnum 04.07.2016 06:47:12 vasta tsitaadiga

Ma ei sa sellest aku teemast aru, mul peab väga ilusti. Õhtuks 25-30% järgi ikka. Nädalavahetusel sai Waze kasutatud, pildistatud ja niisama ka nokitud.
tagasi üles
kaspir
HV kasutaja
kaspir

sõnum 04.07.2016 09:37:51 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi veel huvi kaante või kaitseklaaside vastu Amazonist?
Ise kavatsen õhtul sellise https://www.amazon.co.uk/Protector-MYRIANN-Hardness-Tempered-Lifetime/dp/B01H4S8G06/ref=sr_1_7?s=telephone&ie=UTF8&qid=1467613930&sr=1-7&keywords=oneplus+3 tellida, ja kes Tartus elab, saab kampa, et postikulu jagada icon_wink.gif Kirjutage PM'i
Originaal klaas oli telefoni tellides otsas.

Freedom
HV vaatleja

sõnum 04.07.2016 09:59:09 vasta tsitaadiga

Samuti võin öelda, et akuga probleeme ei ole. Telefon üldjoones on super ja mingit probleemi pole senini täheldanud.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
XxSSxX
HV vaatleja

sõnum 04.07.2016 12:12:39 vasta tsitaadiga

Kaasas olev seinaadapter on ikka Eestisse sobiv? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  OnePlus 3/3T mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.