Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 762, 763, 764 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel468
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2016 16:02:36 vasta tsitaadiga

tarmo2 kirjutas:
ok tänud vastuste eest ja sorry et esitasin lolli küsimuse icon_smile.gif teine kortki tüütan teid kui sobib icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

Np, palju vastuseid leiad ka lihtsalt googeldades kiiremini, kui siin oodates, aga kui sul on mõni keerukam küsimus siis tasub igal juhul siit küsida icon_smile.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sakinaga
HV Guru

sõnum 18.06.2016 18:30:46 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
chatwalker kirjutas:
Oleks minu teha, siis keelaksin ära absoluutselt kõik modid ja tooks UIsse sisse damage ja hitlogi ja minimapile last known enemy position ja võib-olla (väga väike võib-olla) tooks ka xvm statistika kuidagi sisse. Kõik muu on minu meelest lihtne cheatimine.

Mis, käisid AWs uurimas? :D
Enim kasutatud modid WoT-s.
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
chatwalker
HV kasutaja

sõnum 19.06.2016 13:50:08 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Valvejoodik kirjutas:
chatwalker kirjutas:
Oleks minu teha, siis keelaksin ära absoluutselt kõik modid ja tooks UIsse sisse damage ja hitlogi ja minimapile last known enemy position ja võib-olla (väga väike võib-olla) tooks ka xvm statistika kuidagi sisse. Kõik muu on minu meelest lihtne cheatimine.

Mis, käisid AWs uurimas? icon_biggrin.gif

You don`t say?

sakinaga
HV Guru

sõnum 19.06.2016 20:58:50 vasta tsitaadiga

chatwalker kirjutas:
maatriks kirjutas:
Valvejoodik kirjutas:
chatwalker kirjutas:

Mis, käisid AWs uurimas? :D

You don`t say?
See oli vastuseks Valvejoodikule, miks nõnda upsakas remark?
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 19.06.2016 21:32:28 vasta tsitaadiga

Küll nad selle hitlogi ka lisavad. Kui arendad mängu siis igas pätsis pead pakkuma midagi uut. Kui ühekorraga kõik asjad ära paned siis hiljem uue leiutamine on juba punnitus. Hitlog on ainult missioonide puhul oluline, muidu saab ilma väga hästi hakkama.

Üks asi mille mina mängu tooks, oleks aktiivsuse meeter. Kui sa ei mängi, oled hästi passiivne (v.a. artyd ja TD), siis saad krediiti hästi vähe või isegi miinust. Kui tahad nurgas mängu maha passerdada siis lase käia, aga teised kes aktiivselt mängivad, nemad võiks tema krediidi osa boonusena endale saada.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 19.06.2016 22:02:47 vasta tsitaadiga

mul on põhijama see, et olen liiga aktiivne. Peaks veidi rohkem passima raisk thumbs_down.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 19.06.2016 22:58:40 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Küll nad selle hitlogi ka lisavad. Kui arendad mängu siis igas pätsis pead pakkuma midagi uut. Kui ühekorraga kõik asjad ära paned siis hiljem uue leiutamine on juba punnitus. Hitlog on ainult missioonide puhul oluline, muidu saab ilma väga hästi hakkama.

Üks asi mille mina mängu tooks, oleks aktiivsuse meeter. Kui sa ei mängi, oled hästi passiivne (v.a. artyd ja TD), siis saad krediiti hästi vähe või isegi miinust. Kui tahad nurgas mängu maha passerdada siis lase käia, aga teised kes aktiivselt mängivad, nemad võiks tema krediidi osa boonusena endale saada.

Et siis sõidan taga nurgas oma lightiga ringi kohapeal, prõmmin tühja ja krediiti lendab? icon_lol.gif Peaasi, et roomik vuriseb

Aktiivne mäng annabki rohkem krediiti kui ise lased ja spotid. Selle pärast ongi kõige efektiivsem mängida medium tanke. Arty 15 mission kus pead olema exp-iga kõige tipus ongi nõnda raske just selle pärast et pead tegema sitaks dmg-it kuna kõik skaudid saavad pool sinu sissetulekust ja expist endale.

p6kk
HV kasutaja

sõnum 19.06.2016 23:33:05 vasta tsitaadiga

Mind ennast tegelikult need botid ja muidu jobud enam närvi ei aja, vahepeal tõesti väga ajasid. Nendest ma olen ülesaanud. Ainult kui ma artyga mängin, siis ma alati teen duubli alles 4 või 5 mänguga ja siis ajab veel närvi kui t10te mängijad suudavad mängus ühe lasu teha ja surevad. Hoidku ainult liini, ma tulistan ise...
Aga ruttavad tomatid ei saa ju sellest aru. Mul veel 8 missiooni teha, siis SPG-15 käes ja peale seda artyga võtan tõesti puhkuse. Artyl endal polegi midagi viga (nulli mänge ma teen üliharva), aga noh tiimid kuhu ma alati satun on väga nõrgad. Kui ma medikaga teen 10 võitu järjest ja siis mängin artyga ja kaotan 4-5 mängu tagasi, see tekitab minus teatud paigalseisu tunde. Mul kohe lendab ette mõte - krt ma selle mängu avasin kui ma jälle alguses tagasi olen. Kui ma artyga mängin, siis veel häirivad need mängijad kes on hästi passiivsed, aga noh, teisele poole ekraani ei näe. Vbl tõesti on seal väike laps ja noh, nõme on eeldada temalt head mängu oskust. Eks tuleb end rohkem välja lülitada ja pusida missioonid ära.

Panin prooviks Battle-Assistant arty modi peale, kohati on umbe võimas tööriist. M43 laseb tiba mööda ja väga usaldada seda eestvaadet ei saa. Aga tõesti avab ta väga laia võimaluste spektri lasta kuhugi kivitaha ja saab sihtida otse mootorisse või küljelt kuplisse.

Luuraja: lightil saab teha kerge valemi - sõidad vähe aga spotid ehk siis spoti väärtus vs liitlaste damage väärtus ja teenid krediiti. Või vastupid - väike spot, väike liitlaste toetus ja väike kilometraaš = passiivne ja kasutu mängimine (alustasid mängimist 5 minutil, enne seda käisid kakal või sõid suppi), aga tiim ju pmst kaotas ühe mängija. Kui mäng saab sellise mängija jaoks läbi siis võiks talle mäng teatada põhjuse miks ta nii vähe krediiti teenis.
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 20.06.2016 00:05:22 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:

...
Panin prooviks Battle-Assistant arty modi peale, kohati on umbe võimas tööriist. M43 laseb tiba mööda ja väga usaldada seda eestvaadet ei saa. Aga tõesti avab ta väga laia võimaluste spektri lasta kuhugi kivitaha ja saab sihtida otse mootorisse või küljelt kuplisse.
...

Sandbox-is on see mod juba sisse ehitatud. Kunagi võitis see isegi WG enda mod-ide tegemise võistluse kui hästi mäletan.

erick
HV Guru
erick

sõnum 20.06.2016 10:21:15 vasta tsitaadiga

Yankuonu, õigesti mäletad thumbs_up.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 20.06.2016 14:37:51 vasta tsitaadiga

Mängus max nägemiskaugus oli 600m, aga mürsk lendab palju kaugemale. WTpz4ga mängides olen ma vahest saanud pihta ka kaugemal olevatele tankidele, ükskord lasin ühe AMX ära peaaegu teisest kaardi otsast. Kuidas ma lasin? Ma olin kõrgemal positsioonil ja siis ma sihtisin toru sinna suunda kus AMX oli ja vaatasin minimapil et toru joon oleks täpselt AMX peale ja snaiprivaates vaatasin ära kõrguse ja siis umbropsu tulistasin. Mingi kolmanda lasuga lasin AMX ära. Kas ei ole olemas modi mis tankile annaks pealtvaates sihtimise nagu on artyl default? Tasapinnalistel mappidel peaks saama siis tankiga ära lasta hästi kaugeid tanke?

Spoiler Spoiler Spoiler

Pmst kui Grille 15 ronida sinna risti juures olevale künkaharjale, siis peaks saama lasta taga olevaid vastaste tanke.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 20.06.2016 18:34:10 vasta tsitaadiga

Kui nüüd täitsa ei eksi, siis maksimaalne laskekaugus on 725 või 750m. Peale seda mürsk lihtsalt "hajub õhku".
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 20.06.2016 18:35:28 vasta tsitaadiga

Vahelduseks siis muid teemasid kah.

Omale suureks üllatuseks sain sellise medali tankile, mida ei ootaks.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Lagzr
HV vaatleja

sõnum 20.06.2016 20:32:51 vasta tsitaadiga

Aktiivsetele mängijatele on meil kohti, kaua te ikka üksi paugutate.
Lahinguväljal näeme, rsk. icon_cool.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.06.2016 21:48:41 vasta tsitaadiga

ei tea need enamus klanne on nii mõttetud. Ainukesed kellega sa seal mängida saad on mingid alla 50% mehed, teised lihtsalt ei mängi. Ja sellisel juhul on yksi tõesti mõistlikum paugutada, sest mingit vahet pole kas sul on kõrval 49 % platoonikaaslane või 47 random tomat icon_rolleyes.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.06.2016 01:04:14 vasta tsitaadiga

Üldine reegel on vist, et naljalt ei mängita platoonikaaslastega, kes on endast oluliselt nõrgemad. Ehk kui sa ainult alla 50% meestega otsa peale said, siis on ehk aeg vaadata oma statside poole?
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 21.06.2016 01:16:56 vasta tsitaadiga

Kas see WR nii oluline ongi, seda saab koosmängides tõsta. Tuleb palju koos mängida ja siis tekib klapp. Eks iseloomud peavad klappima, kumbki ei hakkaks teineteisel seljas elama. See on ka tähtis kas üks on agressiivsem mängija ja teine passiivsem. Agressiivsem saab rutem surma ja siis ta peab passiivse pärast kaua kaua ootama.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.06.2016 11:39:22 vasta tsitaadiga

p6kk, see on tõsi madalamatel oskusastetel. Teatud oskustest alates on kasulikum mängida nii, et isegi ei kommunikeeru platoonikaaslastega, igaüks teeb oma asja. Lihtsalt tunned, et mujal peale sinu positsiooni ka tõsine töö käib ja carry powerit on tiimis korralikult. Rohkem polegi vaja, saad rahulikult oma mängule keskenduda. Selleks peaks nt kolmene platoon olema, kus kõik vähemalt uunikumi tasemel mängijad.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 21.06.2016 12:12:08 vasta tsitaadiga

ei tea mis sa erick sogad, asi pole oskustes ega winrates. mul on wr muide parem viimased 1k mängu(arvatavasti pikemalt) kui sul näiteks erick aga jah wn8 madalam ja keskmine tier ka 1,2 punkti madalam aga nagu ma olen öelnud siis ma ei aja isiklikku dämmi taga vaid minu jaoks on wr olulisem ja t10 -t ei mängi

Ja asi on selles, et paremad mängijad mängivad ammusest aega nendega kellega harjutud, vanade sõpradega jne. Või siis mängivad ainult t10 -t näiteks. Seda ma ei heidagi ette kellelegi kuid miks reklaamida et tulge mängige klannis, mis te yksi kõmmutate jne jura? Kui on teada, et neid uusi on vaja ainult tagavaraks ja hädajuhtudel. Sul võib olla kõik näitajad viisakad aga sellest ei piisa, et mängida kusagil klannis paremate mängijatega sest nad lihtsalt ei tee seda, eelpool mainitud põhjustel. Ja ma ei räägi siin eesti klannidest ainult vaid yldiselt
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.06.2016 12:13:43 vasta tsitaadiga

erick, selle mittekommunikeerumise koha pealt - mulle tundub, et see on rohkem sinu eripära, et sa ei suuda üheaegselt suhelda ja maksimaalselt keskendudes lahingut pidada, ehk suud ja sõrmi ajus lahku lülitada. icon_lol.gif
Sinu agressiivse "kõiki tanke saab mängida nagu Type 59" lahingustiiliga sobib tõesti solo-yolo rohkem.

Ma siiski arvan, et 3-ne uunikumide platoon kes mängivad sarnase stiiliga ja suhtlevad lahingu ajal aktiivselt on keskmiselt edukam kui lihtsalt 3 uunikumi ühes lahingus.

p6kk
HV kasutaja

sõnum 21.06.2016 13:06:46 vasta tsitaadiga

Ma olen erickuga päri. Liigne mulisemine viib tähelepanu eemale ja karjas mängida on raske kuna kiputakse üksteisele ette jääma. Tavaliselt igal võtme positsioonil on ainult üks hea laskekoht ja kahekesi sinna ei mahu.

Mina jagaks ise kõik head mängijad kaardile laiali, sest vähe kasu kui need uunikumid kusagil kaardi nurgas tropivad ja vastased massiga suruvad teisest nurgast läbi ja käpivad ära. Pigem 3 uunikumi üheskoos yolotavad ja saavad väga ruttu surma. Mängu tuleb mängida kaardilugemisega.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.06.2016 14:36:44 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
erick, selle mittekommunikeerumise koha pealt - mulle tundub, et see on rohkem sinu eripära, et sa ei suuda üheaegselt suhelda ja maksimaalselt keskendudes lahingut pidada, ehk suud ja sõrmi ajus lahku lülitada. icon_lol.gif
Sinu agressiivse "kõiki tanke saab mängida nagu Type 59" lahingustiiliga sobib tõesti solo-yolo rohkem.

Ma siiski arvan, et 3-ne uunikumide platoon kes mängivad sarnase stiiliga ja suhtlevad lahingu ajal aktiivselt on keskmiselt edukam kui lihtsalt 3 uunikumi ühes lahingus.

See aktiivne suhtlemine rohkem oluline CWs või tiimilahingutes. Randomis ehk on oluline, kui olla kahekesi. Kui aga kolm (super)uunikumi koos mängivad, pole vaja verbaalset kommunikatsiooni, awareness piisavalt hea ja inimesed mõistavad sõnadeta mida vaja teha on.

Muidu see kriitika, et ma halb multitasker olen, vastab tõele icon_biggrin.gif

Aga sellest hoolimata on thomak28-ga mängitud tuhandeid mänge platoonis, väga hea klapi ja tiheda suhtlusega - ent kui sattusin elus esimest korda "serious" superuunikumidega kolmesesse "vaiksesse" platooni, tundsin märkimisväärset kvaliteedihüpet enda mängus.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 21.06.2016 14:49:25 vasta tsitaadiga

Ma vaatasin twitchis võistlust kuidas pilukad mängisid Starcrafti. Ei mingeid emotsioone, nagu kurttummad, kivikujud. icon_lol.gif Võit/kaotus võeti samuti null emotsioonidega vastu.
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 21.06.2016 16:13:43 vasta tsitaadiga

Üldiselt nõus, et unicum "vaiksed" platoonid efektiivsemad randomis järgmistel põhjustel:

1) mula võtab game play fookust maha (eriti raske neil kes ongi halvad multitaskingus)
2) ei pea mõtlema, kuna vaja enda hp pooli jagada, et teine ellu jääks (üldiselt on heal tasemel mängijad võimelised ellu jääma ka siis kui one shotid)
3) ei pea aega raiskama, et kohale sõita (kasvõi ümber keerama enda heast positsioonist), et kedagi teist aidata (kaotad enda dpm'ist vähem)
4) ei pea samasse flanki sõitma - teadupärast ühes flangis jääb näiteks 3'sele platoonile kindlasti dämmi väheseks
5) võtad rohkem ise vastutust enda ellu jäämise eest, ei yolo mõttetult, mängid targalt jne
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 21.06.2016 20:36:14 vasta tsitaadiga

Nii ilusat ühe paugu kärakat ma polegi veel artyga teinud kui see laks oli.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 762, 763, 764 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.