No tegelikult on ikka vahe, pakun et 90% võtab sama hinna juures paremini kellatud isendi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ma ei teadnudki, et sul oli tervelt 4 neeru, või lükkasid naabrimehe omad kah turgu...
ot:
Ema omad ka
_________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Väike turg, hulgihindadega sisse osta eriti ei õnnestu, pluss igipõline kaupmeeste soov koorida ostjalt uue kauba eest kõik mis vähegi võimalik... Kuigi... ma olen alati mõelnud, et eesti arvutikaupmehed tellivad ju kogu kauba kusagilt keskladudest kus on enam-vähem võrdne hind euroopaga, kui aga tegu mingi uue ja huvitava videokaardiga, siis jääb mulje, et nad käivad igal kaardil eraldi järgi... kusjuures taksoga.
GTX 1060 (Ti) on tulemas?
http://wccftech.com/nvidia-geforce-gtx-1060-confirmed/
Igatahes mingi variant on GP104-150-A1 kiip mida pole seni veel kasutatud.
Kiirem, kui 970 ja veidi aeglasem, kui 980 makstes $229-$279 ja tarbides ~100W.
Kallim kui amd rx 480 ja aeglasem? Ja inimesed ostavad? Nojah ju siis parem draiverite tugi maksab.
inimeste lugemisoskusega on lood ikka üsna halvasti. roadmapi pilt ei ütle mitte midagi asja jõudluse kohta. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
inimeste lugemisoskusega on lood ikka üsna halvasti. roadmapi pilt ei ütle mitte midagi asja jõudluse kohta.
No ma ei tea, rx 480 pidavat gtx 980-sse suht samasse auku tulema või isegi suts kiirem. aga vb mäletan midagi valesti või see valeinfo.
roadmap ei räägi mitte jõudlusest vaid sellest, mis kaardid uues põlvkonnas sama positsiooni võtavad.
- 1080 ja 1070 võtavad praegu sisse eelmises põlvkonnas titan x-ile ja 980ti-le kuulunud positsioonid (high-end).
- see eeldatavasti 1060ti nime kandma hakkav kaart võtab sisse enne 970/980-le kuulunud koha (midrange kõrgem ots).
pealegi, seda inno3d roadmapi oleks ma nagu varem näinud. iirc 1080 reliisi kandis. _________________ - londiste
viimati muutis londiste 18.06.2016 15:15:05, muudetud 1 kord
ja nvidia driverid ei ole probleemsed?
viimane ametlik game ready driver takistas mul lambist the crew'd pelada
lihtsalt mäng enam tööle ei läinud, ainus lahendus oli vana driver peale lasta
nvidia draiverite kvaliteet on viimasel ajal alla käinud. neid imelikke hädasid on kole palju olnud. _________________ - londiste
No need Tesla lingid ei loe suurt midagi. Tegu on puhtalt serverikaartidega. Single-precision jõudlus on madalam, kui GTX 1080.
GP102 tundub, et tuleb kaart mida oodata. Arvan, et seal suurendavad ka VRAM hulka 12GB peale (lisaks spekuleerutud 3840SP vs 2560SP @ GP104-400). Paraku tundub, et nvidia mängukaartidel (isegi entusiast) ei näe ei see aasta ega järgmine aasta HBM2 mälu. HBM2 paistab, et jääb GP100/P100 ekslusiiviks ja alles Volta toob selle 2018 aastal GeForce mängukaartidele. Selles osas paistab, et AMD Vega on järgmine aasta ainus mängukaart koos HBM2-ga. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
teemast võidi kõrvale - tollest sli reviewst tulevad kole hästi mängude piirangud välja.
lisaks sli-d mitte toetavatele mängudele on rida, mis paistab olema lihtsalt cpu (või muu) poolt piiratud. _________________ - londiste
ei usu, et sli vs xdma iseenesest suurt vahet tekitab. ma olen mõned korrad üritanud guugeldada, et mis info täpsemalt sli/xf korral kaartide vahel liigub aga selget vastust polegi nagu olnud.
sli bridge on nvidia enda andmetel 1GB/s, uued hb bridged suurendasid sagedust 400mhz pealt 650mhz-le ja vähemalt pealtnäha kasutavad mõlemat otsa ehk siis *2. peaks kuskile 3GB/s kanti tulemuse andma. võrreldav pci-e 3.0 x3/x4 bandwidthiga, kuigi jah siini täielikult gpu kontrolli all olemine allab ilmselt rea eeliseid.
techpowerupi kurtmine et tri/quad-sli enam ei ole, on veidi imelik. iirc ka nad ise on quad-sli teste teinud ja kui kolmanda kaardiga veel mingid hädised paarkümmend protsenti juurde saab, siis neljas on väljaspool teste üsna kasutu.
crysis (3) paistab tänaseks olema üsna otse toore jõu benchmark. vana mäng - sli/xf skaleerimine on lahendatud probleem, mälu ei paista kuidagi piiravat ja saab üsna asiseid tulemusi. _________________ - londiste
Crysis 3 on jah ideaalne skaleerumine. Näiteks 1440p peal saab 50fps asemel 100fps teise kaardi lisamisel. AC, BF3/4 ja COD skaleeruvad samuti kenasti aga kõik ülejäänud on suht pettumus. Kokkuvõttes on parim skaleerumine 33% ainult (halvemal juhul isegi ainult 18%) ja seda ilma nende mängudeta mis kasu ei saa vs üks FE versioon:
Spoiler
Seega jah nende virisemine TriSLI ja QuadSLI puudumise üle on kummaline arvestades tulemusi. Kui just palju vaba raha käes pole (eesti hindade järgi 1600€ kahe kaardi peale kokku) ja päevad läbi Crysis 3, AC, BF3/4 või COD ei pela, siis enamus inimestele on SLI küll suht mõttetu.
Lisaks on HB SLI sild puhas marketing. Reaalselt suurim vahe 5fps ja sedagi kummalisel resol. Mõnel resol vana sillaga isegi veidi kiirem _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
et mis info täpsemalt sli/xf korral kaartide vahel liigub
ot:
DX11 ja OpenGL 4.5 ja vanemate puhul on enamasti tegu automaatse mälu ja pipeline mirroriga, DX12 ja Vulkani puhul on mootori otsustada kus mis asub ja millal kuhu jõuab ehk siis misiganes mootor dikteerib.
kohalikud äribossid ei taha laoseisu osta eriti kui on oht hindade kiirele langusele (täpselt nagu praegu on).
ja tellimise reklaamimine suhteliselt kiirelt liikuva saadavuse puhul on ohtlik. _________________ - londiste
Keegi ei võta sisse, sest see õhk võib väga järsku sealt kaardist välja tulla. Siis istutakse nende otsas vägagi kaua _________________ This message was sent from space using stargate
Tegin kiire kokkuvõtte (tellitavatest, sest kohal pole kuskil) custom 1070 ja 1080 mudelitest mis meie poodides saadaval:
Spoiler
Ülejäänud on kõik founders versioonid niipalju, kui ma nägin.
Punasega ärakukkunud mudelid, rohelisaga lisandunud mudelid. Lisasin ka hinnavõrdluse, laoseisud ja tarneajad.
Üldise pilt on siiski masendav. Kokku on partnerladudest tellitavad vist ainult 10-20 ekspemplari ja kohal pole midagi . Lisaks on hinnad veel tõusnud.
See, et kaarte reaalselt poes ei ole, on ka pisut Nvidia napaka ärimudeli süü. Laod on Founders Editionit täis aga rahvas ootab sama pleegi eest ASUS Strixi või Zotac Amp Extremi, mille näitajad oluliselt paremad. Mina isiklikult eelistaks panna 2x odavat FE SLIsse aga see uus marketingi nõks....no camooon
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.