No tegelikult on ikka vahe, pakun et 90% võtab sama hinna juures paremini kellatud isendi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ma ei teadnudki, et sul oli tervelt 4 neeru, või lükkasid naabrimehe omad kah turgu...
ot:
Ema omad ka
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Väike turg, hulgihindadega sisse osta eriti ei õnnestu, pluss igipõline kaupmeeste soov koorida ostjalt uue kauba eest kõik mis vähegi võimalik... Kuigi... ma olen alati mõelnud, et eesti arvutikaupmehed tellivad ju kogu kauba kusagilt keskladudest kus on enam-vähem võrdne hind euroopaga, kui aga tegu mingi uue ja huvitava videokaardiga, siis jääb mulje, et nad käivad igal kaardil eraldi järgi... kusjuures taksoga.
GTX 1060 (Ti) on tulemas?
http://wccftech.com/nvidia-geforce-gtx-1060-confirmed/
Igatahes mingi variant on GP104-150-A1 kiip mida pole seni veel kasutatud.
Kiirem, kui 970 ja veidi aeglasem, kui 980 makstes $229-$279 ja tarbides ~100W.
Kallim kui amd rx 480 ja aeglasem? Ja inimesed ostavad? Nojah ju siis parem draiverite tugi maksab.
inimeste lugemisoskusega on lood ikka üsna halvasti. roadmapi pilt ei ütle mitte midagi asja jõudluse kohta. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.