Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1515, 1516, 1517 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 17.06.2016 21:01:34 vasta tsitaadiga

Kus selle nipi kirjeldus oli või kuidas see käis, et uuele nutile üleminekul vana menüü säilitada? Ja kas selle vana menüüga on võimalik kõiki uue nuti asju kasutada või on mõistlikum siiski sellel uuel uimasel bling menüül peale lasta minna?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
seeru
HV veteran

sõnum 17.06.2016 21:38:25 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Kus selle nipi kirjeldus oli või kuidas see käis, et uuele nutile üleminekul vana menüü säilitada? Ja kas selle vana menüüga on võimalik kõiki uue nuti asju kasutada või on mõistlikum siiski sellel uuel uimasel bling menüül peale lasta minna?

Nipp on see nt, et lähed ekraanil vana puldiga üle.
Uue teenusega on vana menüü Motorolade vip1003 ja 1903 peal kiire. Kava ja saateinfo jäävad uue teenusega siis endiselt mugavaks.
Mulle endale meeldib ka see, et kanalite peal liikumine algab ülevalt alla mitte alt ülesse.
Puudub FoxPlay ja vist osa filme filmiriiulil, kuid siin on asi tunduvalt paranenud, võrreldes mõne aja tagusega.
Kui ei meeldi, saab ikkagi alati uue menüü peale minna lihtsalt vajutades uuel puldil back nuppu. Uue menüü pealt tagasi reeglina ei saa.
tagasi üles
vysnap007
HV kasutaja

sõnum 17.06.2016 22:05:54 vasta tsitaadiga

Samsungi äpiga hakkab pilt iga jumala päev hakkima. Pole vahet, kas HD või SD. Salvestused, filmiriiul jne.

Just praegu pilt hakkis iga 10-15 seki tagant julmalt, panin siis testiks Netflixi peale, 2-3 minutit 1080p no problemo. Tagasi nutiTV peale ja hackfest. Aitab ainult ruuteri restart, kuni jälle hommikul hakkima hakkab.

Kas asi võib olla just äpis või Inteno ruuteris? Liinid on meil korras, tehnik hiljuti 2 korda käinud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
pinTero
HV veteran
pinTero

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.06.2016 22:26:33 vasta tsitaadiga

Vana puldiga saab menüüs üle minna aga siis pead igal juhul nõustuma uue puldi soetamisega. Kui pulti ei taha, siis peab helistama.

Kas uue puldiga Uusnutis vana menüü üldse töötab? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 131
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 17.06.2016 22:28:12 vasta tsitaadiga

pinTero kirjutas:
Vana puldiga saab menüüs üle minna aga siis pead igal juhul nõustuma uue puldi soetamisega. Kui pulti ei taha, siis peab helistama.

Ma ei pidanud millegagi nõustuma sinnamaani kuni pin koodi ei pannud.
Võibolla on midagi muudetud.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 17.06.2016 22:41:11 vasta tsitaadiga

vysnap007 kirjutas:
Samsungi äpiga hakkab pilt iga jumala päev hakkima. Pole vahet, kas HD või SD. Salvestused, filmiriiul jne.

Just praegu pilt hakkis iga 10-15 seki tagant julmalt, panin siis testiks Netflixi peale, 2-3 minutit 1080p no problemo. Tagasi nutiTV peale ja hackfest. Aitab ainult ruuteri restart, kuni jälle hommikul hakkima hakkab.

Kas asi võib olla just äpis või Inteno ruuteris? Liinid on meil korras, tehnik hiljuti 2 korda käinud.

Mis kiirustel pakett? Kui saad võta 20/5 või laena kelleltki Tg 784/Tg 789vn

pinTero
HV veteran
pinTero

sõnum 17.06.2016 22:43:58 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
pinTero kirjutas:

Oota nüüd.. et Uue nuti saab hoolimata tollest uue puldi jutust ära tellida ja siis alles küsib pin koodi, et pulti tellima hakata?
On alles süsteem icon_eek.gif Ise jätsin sealmaal pooleli, kus pakkus kahte varianti - pult postkasti või ise esindusse järgi. Oli üsna üheselt mõistetav, et niisama edasi küll ei saa.
Kommentaarid: 149 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 131
tagasi üles
vysnap007
HV kasutaja

sõnum 17.06.2016 23:03:07 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
vysnap007 kirjutas:

Mis kiirustel pakett? Kui saad võta 20/5 või laena kelleltki Tg 784/Tg 789vn

40/10. Speedtesti kiirus on täiesti korras, näitab 30 Mbit/s+ samal ajal, kui telekas hakib iga kanalil, ka kõige hullemal udukogul nagu TV6. Ja nagu ennist mainisin, kui Netflixil proovida, ~ 20 sekiga läheb 1080p peale üle probleemivabalt ning jääbki ka sellele tasemele.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 17.06.2016 23:15:19 vasta tsitaadiga

pinTero kirjutas:
seeru kirjutas:
pinTero kirjutas:

Oota nüüd.. et Uue nuti saab hoolimata tollest uue puldi jutust ära tellida ja siis alles küsib pin koodi, et pulti tellima hakata?
On alles süsteem icon_eek.gif Ise jätsin sealmaal pooleli, kus pakkus kahte varianti - pult postkasti või ise esindusse järgi. Oli üsna üheselt mõistetav, et niisama edasi küll ei saa.

Ma ka alguses ei julgend hästi edasi minna, aga tegelikult mingit uut pulti võtma ei pidanud ja kui käskis back nuppu vajutada, siis polnud midagi vajutada icon_smile.gif ja oligi vana menüü ees. Kuidagi nii see igatahes läks. Tegin juba ammu aega tagasi.
Ja enne midagi ei juhtu ja saab tagasi liikuda, kuni pin koodi pole sisestatud.
(mingil hetkel oli vist ka valida, et mul on uus pult olemas)

viimati muutis seeru 17.06.2016 23:18:24, muudetud 1 kord
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 17.06.2016 23:16:37 vasta tsitaadiga

Ammu aega tagasi võis asi töötada, samas ega nad ka lollid pole.....äkki see "viga" fixitud nüüdseks .....ses sujtes see oli ju suht ämber nende poolt
Ma ei hakka kontrollima, pole vajadust veel....

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 17.06.2016 23:23:34 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Ammu aega tagasi võis asi töötada, samas ega nad ka lollid pole.....äkki see "viga" fixitud nüüdseks .....ses sujtes see oli ju suht ämber nende poolt
Ma ei hakka kontrollima, pole vajadust veel....

Seda räägingi, et vahepeal võib midagi olla muutunud. Ma arvan karta pole ikkagi midagi, kuni pin koodi ei küsita. Seda vast ikka ei ole muudetud.
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 18.06.2016 00:59:38 vasta tsitaadiga

Siin oli mingi hetk juttu Arrise (ja teiste Motorola boxide) HDMI CEC toimimisest ja käitumisest. Mingi hetk töötas asi ühtemoodi ja nüüd hiljuti miskit muutus. Nüüd lülitab box ennast teleka välja lülitamisel välja. Varem toimis ainult see et boxi sisse lülitamisel lülitas telekas sisse. Nüüd sedapidi enam ei toimi.

Teema tegelt hoopis selles et ma olen mitmel ööl tähele pannud et telekas lambist lülitab ennast sisse. Box kusjuures on ja jääb välja lülitatuks, telekas lihtsalt näitab "Signaali pole" niikaua kui tagasi välja lülitada või ise mingi aja möödudes välja lülitab.
Tegemist LG telekaga...on kellelgi sama probleemi?

Teleka seadetes pole mingit taimerit sisse lülitatud...
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 18.06.2016 11:52:42 vasta tsitaadiga

Automaatsed uuendused? LG-d armastavad hirmsasti öösel kindlal kellaajal softi rebima hakata, kui internet on olemas.
HA
HV Guru
HA

sõnum 18.06.2016 12:55:30 vasta tsitaadiga

See on täiesti "tumba" TV, sellel pole mingit Smarti ega netivõimalustki
http://www.lg.com/uk/tvs/lg-50LB561V
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 18.06.2016 14:59:12 vasta tsitaadiga

pinTero kirjutas:
seeru kirjutas:
pinTero kirjutas:

Vanalt uuele teenusele minek ei nõua uue menüü kombot. Teed ülemineku ära, puldi küsimuse kohal valid, et tood ise selle (poest, mujalt, kasutaja enda valik) ja teed Flow lõpuni, kinnitad pin koodiga. Uuele menüüle ei viida üle enne, kui siis uue puldi back nuppu vajutada.

On üsna selgelt mõistetav, et ilma uue puldita saab minna edasi! Uut menüüd ei panda automaatselt ilma, et kasutaja selle valiku uue puldi back nupu vajutamisel ise teeb.

jeesus188 kirjutas:
ivokas kirjutas:
kasutaja01, võta renti. Saad iga kell uuema vastu vahetada.

Tundub, et see strateegia hästi ei tööta....uusi peale ei tule ju. Eks neil ole see asi välja arvestatud, et kahjumisse ei jääks.
Peale nende rendi värgi tulemis peaks uusi turul olema suisa 0 isendit (k.a ruuter)
Samas kui nüüd võtta, siis võib jopata

3 aasta jooksul on uus boks ammu olemas. Areng ei jää seisma ja uut seadet vaadatakse pidevalt. Aja küsimus, mil tuleb.

Kui mul vaja uut ruuterit, boksi, võtan igal juhul selle rendiga.
3a garantiid kohe, peale 3 aastat seade minu oma. Tavaline garantii on 2 aastat (välja ostes). Kogusumma rendil ei ületa seadme täishinda. 3 aasta jooksul saan uuema seadme vastu vahetada, rent, 3 aastat, algab taas.

Mugav ja mõistlik!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
aseesimees
HV vaatleja

sõnum 18.06.2016 15:14:46 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Pole enam tasuta ega ka lepingutasuga seadmeid pakkuda. (Ainult need veel saavad ruuterit lepingule kelle olemasoleva teenuse tehnoloogiat uuendab Telia omal soovil, ala telefon voippi või adsl vdsl peale või dsl optika peale)

Telia tahab minu lauatelefoni viia voipi peale, tuli vastav e-kiri, et ühenda aga telefon nüüd ruuteri järgi. Mul ADSL ühendus, kasutusel ZyXEL P660H, mis sildab eraldi portidesse neti ja iptv, netti ruudib Linksysi WRT54G sarvik, seega pole telefoni kuhugi ühendada. Läksin siis esindusse teadmisega, et saab Inteno odavalt. Neiu laua taga aga laiutas käsi ja ütles, süsteem ei paku üldse sellist võimalust mulle. Ainult rentida või kohe välja osta. Oskad kommenteerida, kas enam ei saa ka tehnoloogia vahetusel uut ruuterit?

armjan kirjutas:

Kui mul vaja uut ruuterit, boksi, võtan igal juhul selle rendiga.
3a garantiid kohe, peale 3 aastat seade minu oma. Tavaline garantii on 2 aastat (välja ostes). Kogusumma rendil ei ületa seadme täishinda. 3 aasta jooksul saan uuema seadme vastu vahetada, rent, 3 aastat, algab taas.

Küsisin ka rendi kohta, et kui palju ja kaua ma maksaksin ning millal seade minu omaks saaks. Ruuteri rent oli vist 2.99 kuus ja konkreetselt vastati, et jäängi maksma, seade ei saagi minu omaks.

viimati muutis aseesimees 18.06.2016 15:32:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 18.06.2016 15:25:31 vasta tsitaadiga

aseesimees kirjutas:
indrekp kirjutas:

Pole enam tasuta ega ka lepingutasuga seadmeid pakkuda. (Ainult need veel saavad ruuterit lepingule kelle olemasoleva teenuse tehnoloogiat uuendab Telia omal soovil, ala telefon voippi või adsl vdsl peale või dsl optika peale)

Telia tahab minu lauatelefoni viia voipi peale, tuli vastav e-kiri, et ühenda aga telefon nüüd ruuteri järgi. Mul ADSL ühendus, kasutusel ZyXEL P660H, mis sildab eraldi portidesse neti ja iptv, netti ruudib Linksysi WRT54G sarvik, seega pole telefoni kuhugi ühendada. Läksin siis esindusse teadmisega, et saab Inteno odavalt. Neiu laua taga aga laiutas käsi ja ütles, süsteem ei paku üldse sellist võimalust mulle. Ainult üürida või kohe välja osta. Oskad kommenteerida, kas enam ei saa ka tehnoloogia vahetusel uut ruuterit?

Ilma kiirusemuudatuseta ei pääse. Ilmselt omad vana paketti 12/1 Mbps maksimumkiirustega. Ainus trikk uut ruuterit saada on hüpe ADSL-VDSL peale. Võtad 10/2 16€ eest, kui pakutakse.

Teine võimalus on, et sebid TG 784 või TG 789vn kasutatult.

aseesimees
HV vaatleja

sõnum 18.06.2016 15:52:16 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
aseesimees kirjutas:
indrekp kirjutas:

Telia tahab minu lauatelefoni viia voipi peale, tuli vastav e-kiri, et ühenda aga telefon nüüd ruuteri järgi. Mul ADSL ühendus, kasutusel ZyXEL P660H, mis sildab eraldi portidesse neti ja iptv, netti ruudib Linksysi WRT54G sarvik, seega pole telefoni kuhugi ühendada. Läksin siis esindusse teadmisega, et saab Inteno odavalt. Neiu laua taga aga laiutas käsi ja ütles, süsteem ei paku üldse sellist võimalust mulle. Ainult üürida või kohe välja osta. Oskad kommenteerida, kas enam ei saa ka tehnoloogia vahetusel uut ruuterit?

Ilma kiirusemuudatuseta ei pääse. Ilmselt omad vana paketti 12/1 Mbps maksimumkiirustega. Ainus trikk uut ruuterit saada on hüpe ADSL-VDSL peale. Võtad 10/2 16€ eest, kui pakutakse.

Teine võimalus on, et sebid TG 784 või TG 789vn kasutatult.

Oh, kui vaid VDSLi pakutaks, oleks juba ammu maksimaalse võimaliku kiirusega paketi võtnud. Liin väidetavalt 1.4 km pikk, Pärnu linnas. Käesoleva foorumiteema lugemisest on jäänud mulje, et Thomsonid on pigem ebastabiilsed. ZyXELi uptime on sisuliselt ühest äikeseperioodist teiseni ja Linksys tahab ka ainult mõned restardid aastas. Kardan, et Thomsoni kasutusele võttes kaotan tugevalt stabiilsuses.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
kevku
HV kasutaja

sõnum 18.06.2016 15:58:35 vasta tsitaadiga

tulevad huvitavad ajad kui kõik voip peale surutakse ja tuul elektri ära viib. Maapiirkondade viimastel inimestel muud üle ei jäägi kui maha surra.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 18.06.2016 16:14:23 vasta tsitaadiga

Kui Telia viis diginumbri voippi siis helista ja ütle, et voip ei tööta, tuleb sõber tehnik ja paigaldab voip raames uue seadme. Uptime pärast pole vaja muretseda, käib ka aastaringselt kui vaja, katkestused on enne vooluga või uuendusega.
Taustal sul ilmselt enne mõni thomson olnud ja telia näeb, et sul pole probleemi juhe ringi pista.

Täpsustan teistele ka rendi tingimusi, juba mõnda aega on seadmete üür igavene, vaheta uue vastu millal soovid ja garantii kehtib pidevalt.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 18.06.2016 16:19:50 vasta tsitaadiga

kevku kirjutas:
tulevad huvitavad ajad kui kõik voip peale surutakse ja tuul elektri ära viib. Maapiirkondade viimastel inimestel muud üle ei jäägi kui maha surra.

Mõtled seda, et varem ei olnud koju telefoni tarbeks reservtoidet vaja, nüüd on? Pole hullu, on ka maainimestel UPS-id olemas. Ja mobiilid.

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 19.06.2016 15:22:20 vasta tsitaadiga

On kellelgi veel thomson 784 ja arris digiboksi töölesaamisega probleeme olnud ? Lükkan digiboxi sisse 3 sekundit on telia kiri palun oota ees ja edasi on pilt must ja mitte midagi ei toimu, teise teleka taga on motorola box, arris sai alles täna võetud aga kohe mitte ei taha töötada.
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 19.06.2016 15:24:54 vasta tsitaadiga

Esimest korda käivitamisel peaks Arris vajadusel tarkvara (nii ruuteri kui enda oma) uuendama, sellega läheb küll jah vähemalt veerand tundi ära, hiljem ei tohiks enam mingit molutamist olla.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.06.2016 15:25:23 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
On kellelgi veel thomson 784 ja arris digiboksi töölesaamisega probleeme olnud ? Lükkan digiboxi sisse 3 sekundit on telia kiri palun oota ees ja edasi on pilt must ja mitte midagi ei toimu, teise teleka taga on motorola box, arris sai alles täna võetud aga kohe mitte ei taha töötada.

Digiboks ei saa ip aadressi kätte. Kaks varianti, kas kaabel või ruuteri tarkvara. Upgrade.telia.ee pealt saad uue. Kaugelt peale pannes võib vabalt telliseks minna.

pots4t4j4
HV Guru

sõnum 19.06.2016 15:32:37 vasta tsitaadiga

Proovisin 2x seda telia.ee/abi ruuteri uuendust ootasin mõlemal juhul 30 min ei saanud hakkama uuendusega, seda saav ruuteri seadetest vist käsitsi ka uuendada ?
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1515, 1516, 1517 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.