Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Dogbert
HV Guru

|
17.06.2016 21:01:34
|
|
|
Kus selle nipi kirjeldus oli või kuidas see käis, et uuele nutile üleminekul vana menüü säilitada? Ja kas selle vana menüüga on võimalik kõiki uue nuti asju kasutada või on mõistlikum siiski sellel uuel uimasel bling menüül peale lasta minna?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
17.06.2016 21:38:25
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Kus selle nipi kirjeldus oli või kuidas see käis, et uuele nutile üleminekul vana menüü säilitada? Ja kas selle vana menüüga on võimalik kõiki uue nuti asju kasutada või on mõistlikum siiski sellel uuel uimasel bling menüül peale lasta minna? |
Nipp on see nt, et lähed ekraanil vana puldiga üle.
Uue teenusega on vana menüü Motorolade vip1003 ja 1903 peal kiire. Kava ja saateinfo jäävad uue teenusega siis endiselt mugavaks.
Mulle endale meeldib ka see, et kanalite peal liikumine algab ülevalt alla mitte alt ülesse.
Puudub FoxPlay ja vist osa filme filmiriiulil, kuid siin on asi tunduvalt paranenud, võrreldes mõne aja tagusega.
Kui ei meeldi, saab ikkagi alati uue menüü peale minna lihtsalt vajutades uuel puldil back nuppu. Uue menüü pealt tagasi reeglina ei saa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
17.06.2016 22:05:54
|
|
|
Samsungi äpiga hakkab pilt iga jumala päev hakkima. Pole vahet, kas HD või SD. Salvestused, filmiriiul jne.
Just praegu pilt hakkis iga 10-15 seki tagant julmalt, panin siis testiks Netflixi peale, 2-3 minutit 1080p no problemo. Tagasi nutiTV peale ja hackfest. Aitab ainult ruuteri restart, kuni jälle hommikul hakkima hakkab.
Kas asi võib olla just äpis või Inteno ruuteris? Liinid on meil korras, tehnik hiljuti 2 korda käinud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
17.06.2016 22:26:33
|
|
|
Vana puldiga saab menüüs üle minna aga siis pead igal juhul nõustuma uue puldi soetamisega. Kui pulti ei taha, siis peab helistama.
Kas uue puldiga Uusnutis vana menüü üldse töötab?
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
17.06.2016 22:28:12
|
|
|
pinTero kirjutas: |
Vana puldiga saab menüüs üle minna aga siis pead igal juhul nõustuma uue puldi soetamisega. Kui pulti ei taha, siis peab helistama.
Kas uue puldiga Uusnutis vana menüü üldse töötab?  |
Ma ei pidanud millegagi nõustuma sinnamaani kuni pin koodi ei pannud.
Võibolla on midagi muudetud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
17.06.2016 22:41:11
|
|
|
vysnap007 kirjutas: |
Samsungi äpiga hakkab pilt iga jumala päev hakkima. Pole vahet, kas HD või SD. Salvestused, filmiriiul jne.
Just praegu pilt hakkis iga 10-15 seki tagant julmalt, panin siis testiks Netflixi peale, 2-3 minutit 1080p no problemo. Tagasi nutiTV peale ja hackfest. Aitab ainult ruuteri restart, kuni jälle hommikul hakkima hakkab.
Kas asi võib olla just äpis või Inteno ruuteris? Liinid on meil korras, tehnik hiljuti 2 korda käinud. |
Mis kiirustel pakett? Kui saad võta 20/5 või laena kelleltki Tg 784/Tg 789vn
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
17.06.2016 22:43:58
|
|
|
seeru kirjutas: |
Võibolla on midagi muudetud. |
Oota nüüd.. et Uue nuti saab hoolimata tollest uue puldi jutust ära tellida ja siis alles küsib pin koodi, et pulti tellima hakata?
On alles süsteem Ise jätsin sealmaal pooleli, kus pakkus kahte varianti - pult postkasti või ise esindusse järgi. Oli üsna üheselt mõistetav, et niisama edasi küll ei saa.
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
17.06.2016 23:03:07
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
vysnap007 kirjutas: |
Kas asi võib olla just äpis või Inteno ruuteris? Liinid on meil korras, tehnik hiljuti 2 korda käinud. |
Mis kiirustel pakett? Kui saad võta 20/5 või laena kelleltki Tg 784/Tg 789vn |
40/10. Speedtesti kiirus on täiesti korras, näitab 30 Mbit/s+ samal ajal, kui telekas hakib iga kanalil, ka kõige hullemal udukogul nagu TV6. Ja nagu ennist mainisin, kui Netflixil proovida, ~ 20 sekiga läheb 1080p peale üle probleemivabalt ning jääbki ka sellele tasemele.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
17.06.2016 23:15:19
|
|
|
Oota nüüd.. et Uue nuti saab hoolimata tollest uue puldi jutust ära tellida ja siis alles küsib pin koodi, et pulti tellima hakata?
On alles süsteem Ise jätsin sealmaal pooleli, kus pakkus kahte varianti - pult postkasti või ise esindusse järgi. Oli üsna üheselt mõistetav, et niisama edasi küll ei saa. |
Ma ka alguses ei julgend hästi edasi minna, aga tegelikult mingit uut pulti võtma ei pidanud ja kui käskis back nuppu vajutada, siis polnud midagi vajutada ja oligi vana menüü ees. Kuidagi nii see igatahes läks. Tegin juba ammu aega tagasi.
Ja enne midagi ei juhtu ja saab tagasi liikuda, kuni pin koodi pole sisestatud.
(mingil hetkel oli vist ka valida, et mul on uus pult olemas)
viimati muutis seeru 17.06.2016 23:18:24, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.06.2016 23:16:37
|
|
|
Ammu aega tagasi võis asi töötada, samas ega nad ka lollid pole.....äkki see "viga" fixitud nüüdseks .....ses sujtes see oli ju suht ämber nende poolt
Ma ei hakka kontrollima, pole vajadust veel....
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
17.06.2016 23:23:34
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Ammu aega tagasi võis asi töötada, samas ega nad ka lollid pole.....äkki see "viga" fixitud nüüdseks .....ses sujtes see oli ju suht ämber nende poolt
Ma ei hakka kontrollima, pole vajadust veel.... |
Seda räägingi, et vahepeal võib midagi olla muutunud. Ma arvan karta pole ikkagi midagi, kuni pin koodi ei küsita. Seda vast ikka ei ole muudetud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
18.06.2016 00:59:38
|
|
|
Siin oli mingi hetk juttu Arrise (ja teiste Motorola boxide) HDMI CEC toimimisest ja käitumisest. Mingi hetk töötas asi ühtemoodi ja nüüd hiljuti miskit muutus. Nüüd lülitab box ennast teleka välja lülitamisel välja. Varem toimis ainult see et boxi sisse lülitamisel lülitas telekas sisse. Nüüd sedapidi enam ei toimi.
Teema tegelt hoopis selles et ma olen mitmel ööl tähele pannud et telekas lambist lülitab ennast sisse. Box kusjuures on ja jääb välja lülitatuks, telekas lihtsalt näitab "Signaali pole" niikaua kui tagasi välja lülitada või ise mingi aja möödudes välja lülitab.
Tegemist LG telekaga...on kellelgi sama probleemi?
Teleka seadetes pole mingit taimerit sisse lülitatud...
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
18.06.2016 11:52:42
|
|
|
Automaatsed uuendused? LG-d armastavad hirmsasti öösel kindlal kellaajal softi rebima hakata, kui internet on olemas.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
1 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
18.06.2016 14:59:12
|
|
|
On alles süsteem Ise jätsin sealmaal pooleli, kus pakkus kahte varianti - pult postkasti või ise esindusse järgi. Oli üsna üheselt mõistetav, et niisama edasi küll ei saa. |
Vanalt uuele teenusele minek ei nõua uue menüü kombot. Teed ülemineku ära, puldi küsimuse kohal valid, et tood ise selle (poest, mujalt, kasutaja enda valik) ja teed Flow lõpuni, kinnitad pin koodiga. Uuele menüüle ei viida üle enne, kui siis uue puldi back nuppu vajutada.
On üsna selgelt mõistetav, et ilma uue puldita saab minna edasi! Uut menüüd ei panda automaatselt ilma, et kasutaja selle valiku uue puldi back nupu vajutamisel ise teeb.
jeesus188 kirjutas: |
ivokas kirjutas: |
kasutaja01, võta renti. Saad iga kell uuema vastu vahetada. |
Tundub, et see strateegia hästi ei tööta....uusi peale ei tule ju. Eks neil ole see asi välja arvestatud, et kahjumisse ei jääks.
Peale nende rendi värgi tulemis peaks uusi turul olema suisa 0 isendit (k.a ruuter)
Samas kui nüüd võtta, siis võib jopata |
3 aasta jooksul on uus boks ammu olemas. Areng ei jää seisma ja uut seadet vaadatakse pidevalt. Aja küsimus, mil tuleb.
Kui mul vaja uut ruuterit, boksi, võtan igal juhul selle rendiga.
3a garantiid kohe, peale 3 aastat seade minu oma. Tavaline garantii on 2 aastat (välja ostes). Kogusumma rendil ei ületa seadme täishinda. 3 aasta jooksul saan uuema seadme vastu vahetada, rent, 3 aastat, algab taas.
Mugav ja mõistlik!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
aseesimees
HV vaatleja
|
18.06.2016 15:14:46
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Pole enam tasuta ega ka lepingutasuga seadmeid pakkuda. (Ainult need veel saavad ruuterit lepingule kelle olemasoleva teenuse tehnoloogiat uuendab Telia omal soovil, ala telefon voippi või adsl vdsl peale või dsl optika peale)
|
Telia tahab minu lauatelefoni viia voipi peale, tuli vastav e-kiri, et ühenda aga telefon nüüd ruuteri järgi. Mul ADSL ühendus, kasutusel ZyXEL P660H, mis sildab eraldi portidesse neti ja iptv, netti ruudib Linksysi WRT54G sarvik, seega pole telefoni kuhugi ühendada. Läksin siis esindusse teadmisega, et saab Inteno odavalt. Neiu laua taga aga laiutas käsi ja ütles, süsteem ei paku üldse sellist võimalust mulle. Ainult rentida või kohe välja osta. Oskad kommenteerida, kas enam ei saa ka tehnoloogia vahetusel uut ruuterit?
armjan kirjutas: |
Kui mul vaja uut ruuterit, boksi, võtan igal juhul selle rendiga.
3a garantiid kohe, peale 3 aastat seade minu oma. Tavaline garantii on 2 aastat (välja ostes). Kogusumma rendil ei ületa seadme täishinda. 3 aasta jooksul saan uuema seadme vastu vahetada, rent, 3 aastat, algab taas.
|
Küsisin ka rendi kohta, et kui palju ja kaua ma maksaksin ning millal seade minu omaks saaks. Ruuteri rent oli vist 2.99 kuus ja konkreetselt vastati, et jäängi maksma, seade ei saagi minu omaks.
viimati muutis aseesimees 18.06.2016 15:32:00, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
18.06.2016 15:25:31
|
|
|
aseesimees kirjutas: |
Pole enam tasuta ega ka lepingutasuga seadmeid pakkuda. (Ainult need veel saavad ruuterit lepingule kelle olemasoleva teenuse tehnoloogiat uuendab Telia omal soovil, ala telefon voippi või adsl vdsl peale või dsl optika peale)
|
Telia tahab minu lauatelefoni viia voipi peale, tuli vastav e-kiri, et ühenda aga telefon nüüd ruuteri järgi. Mul ADSL ühendus, kasutusel ZyXEL P660H, mis sildab eraldi portidesse neti ja iptv, netti ruudib Linksysi WRT54G sarvik, seega pole telefoni kuhugi ühendada. Läksin siis esindusse teadmisega, et saab Inteno odavalt. Neiu laua taga aga laiutas käsi ja ütles, süsteem ei paku üldse sellist võimalust mulle. Ainult üürida või kohe välja osta. Oskad kommenteerida, kas enam ei saa ka tehnoloogia vahetusel uut ruuterit? |
Ilma kiirusemuudatuseta ei pääse. Ilmselt omad vana paketti 12/1 Mbps maksimumkiirustega. Ainus trikk uut ruuterit saada on hüpe ADSL-VDSL peale. Võtad 10/2 16€ eest, kui pakutakse.
Teine võimalus on, et sebid TG 784 või TG 789vn kasutatult.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
aseesimees
HV vaatleja
|
18.06.2016 15:52:16
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
aseesimees kirjutas: |
|
Telia tahab minu lauatelefoni viia voipi peale, tuli vastav e-kiri, et ühenda aga telefon nüüd ruuteri järgi. Mul ADSL ühendus, kasutusel ZyXEL P660H, mis sildab eraldi portidesse neti ja iptv, netti ruudib Linksysi WRT54G sarvik, seega pole telefoni kuhugi ühendada. Läksin siis esindusse teadmisega, et saab Inteno odavalt. Neiu laua taga aga laiutas käsi ja ütles, süsteem ei paku üldse sellist võimalust mulle. Ainult üürida või kohe välja osta. Oskad kommenteerida, kas enam ei saa ka tehnoloogia vahetusel uut ruuterit? |
Ilma kiirusemuudatuseta ei pääse. Ilmselt omad vana paketti 12/1 Mbps maksimumkiirustega. Ainus trikk uut ruuterit saada on hüpe ADSL-VDSL peale. Võtad 10/2 16€ eest, kui pakutakse.
Teine võimalus on, et sebid TG 784 või TG 789vn kasutatult. |
Oh, kui vaid VDSLi pakutaks, oleks juba ammu maksimaalse võimaliku kiirusega paketi võtnud. Liin väidetavalt 1.4 km pikk, Pärnu linnas. Käesoleva foorumiteema lugemisest on jäänud mulje, et Thomsonid on pigem ebastabiilsed. ZyXELi uptime on sisuliselt ühest äikeseperioodist teiseni ja Linksys tahab ka ainult mõned restardid aastas. Kardan, et Thomsoni kasutusele võttes kaotan tugevalt stabiilsuses.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
kevku
HV kasutaja
|
18.06.2016 15:58:35
|
|
|
tulevad huvitavad ajad kui kõik voip peale surutakse ja tuul elektri ära viib. Maapiirkondade viimastel inimestel muud üle ei jäägi kui maha surra.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
18.06.2016 16:14:23
|
|
|
Kui Telia viis diginumbri voippi siis helista ja ütle, et voip ei tööta, tuleb sõber tehnik ja paigaldab voip raames uue seadme. Uptime pärast pole vaja muretseda, käib ka aastaringselt kui vaja, katkestused on enne vooluga või uuendusega.
Taustal sul ilmselt enne mõni thomson olnud ja telia näeb, et sul pole probleemi juhe ringi pista.
Täpsustan teistele ka rendi tingimusi, juba mõnda aega on seadmete üür igavene, vaheta uue vastu millal soovid ja garantii kehtib pidevalt.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
18.06.2016 16:19:50
|
|
|
kevku kirjutas: |
tulevad huvitavad ajad kui kõik voip peale surutakse ja tuul elektri ära viib. Maapiirkondade viimastel inimestel muud üle ei jäägi kui maha surra. |
Mõtled seda, et varem ei olnud koju telefoni tarbeks reservtoidet vaja, nüüd on? Pole hullu, on ka maainimestel UPS-id olemas. Ja mobiilid.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
19.06.2016 15:22:20
|
|
|
On kellelgi veel thomson 784 ja arris digiboksi töölesaamisega probleeme olnud ? Lükkan digiboxi sisse 3 sekundit on telia kiri palun oota ees ja edasi on pilt must ja mitte midagi ei toimu, teise teleka taga on motorola box, arris sai alles täna võetud aga kohe mitte ei taha töötada.
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
19.06.2016 15:24:54
|
|
|
Esimest korda käivitamisel peaks Arris vajadusel tarkvara (nii ruuteri kui enda oma) uuendama, sellega läheb küll jah vähemalt veerand tundi ära, hiljem ei tohiks enam mingit molutamist olla.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
19.06.2016 15:25:23
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
On kellelgi veel thomson 784 ja arris digiboksi töölesaamisega probleeme olnud ? Lükkan digiboxi sisse 3 sekundit on telia kiri palun oota ees ja edasi on pilt must ja mitte midagi ei toimu, teise teleka taga on motorola box, arris sai alles täna võetud aga kohe mitte ei taha töötada. |
Digiboks ei saa ip aadressi kätte. Kaks varianti, kas kaabel või ruuteri tarkvara. Upgrade.telia.ee pealt saad uue. Kaugelt peale pannes võib vabalt telliseks minna.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
19.06.2016 15:32:37
|
|
|
Proovisin 2x seda telia.ee/abi ruuteri uuendust ootasin mõlemal juhul 30 min ei saanud hakkama uuendusega, seda saav ruuteri seadetest vist käsitsi ka uuendada ?
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|