Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
ivokas
HV veteran

|
16.06.2016 11:29:56
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Etz kirjutas: |
Väidetavalt ma olevat ainus kel selline mure on... |
Kas nad ei väida seda mitte praktiliselt iga probleemi korral?
|
Mulle üritati ka selgeks teha, et pole varem sellist (subtiitrite kordumine) muret kellelgi olnud.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.06.2016 11:37:13
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Arris: käivitades häält pole. Aitab kanalivahetus. Sellegipoolest see nii ei tohiks olla. |
Väidetavalt ma olevat ainus kel selline mure on ja soovitati muu tehnika kodus välja vahetada, alustades telerist ja lõpetades ressiiveriga.  |
Betamax kirjutas: |
Mul tuli seda heli jama ette Motorolaga, aga Arrise puhul pole täheldanud. |
Mul just Arrisega hakkas...  |
Mul on umbes paar viimast kuud Motorolaga see heli jama, et kui panen enne teleri tööle ja siis Motorola, teleris heli ei kostu. Vaja teler uuesti välja-sisse lülitada.
Vastupidise sisselülitusjärjekorraga, Motorola ja siis teler, aga on heli teleril kohe olemas.
See kooslus on mul pikalt töötanud, ei olegi aru saanud, kes- või mis sellist anomaaliat põhjustab.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azex
HV vaatleja
|
16.06.2016 13:24:54
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Mul tuli seda heli jama ette Motorolaga, aga Arrise puhul pole täheldanud. |
Mul just Arrisega hakkas...  |
Mul ka sama jama Motorolaga, aga esineb umbes nii igal 10nendal korral, nii et väga ei häiri. Kanalivahetus aitab.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
16.06.2016 23:23:05
|
|
|
Motorola digiboksiga tuleb kanalitel tihti alla keskele must keerlev ringike. Kas see laeb midagi või milles probleem?
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karlsson
Kreisi kasutaja
|
17.06.2016 06:08:27
|
|
|
Kordus TV on väike viga sees. Kui alustada mõne korduse vaatamist ja ekraanile ilmub ooteratas ning kogemata samal ajal vajutada "back" nuppu, siis see ooteratas jääbki keerlema. Aitab ainult see, kui Telia rakndusest väljuda.
Samsung H6400 äpiga ja uue nutiTV-ga selline lugu. Lollid on leidlikud.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
17.06.2016 10:58:24
|
|
|
Arrisega sama asi juhtunud mõned korrad.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
17.06.2016 16:33:34
|
|
|
On see mingi levinud "putukas" kui vahel puldilt numbriga kanal valida, siis number ilmub küll teleka üles nurka, aga selle kanali peale ei lähe? Uuesti vajutades läheb. Nii motorola kui arrise boksiga.
Sai täna esimest korda arrise boksi näppida ja minu jaoks on seal menüüs liikumine oluliselt erksam kui motorolal. Kas telial on ehk kavas mingi kampaania korraldada, et saaks soodsamalt vana uue vastu vahetada? Telefone ju vahetate nii ringi, miks siis mitte digiboksi, eriti kui ei suudeta teha sellist softi, mis ka vanemal boksil normaalselt jookseks. Või ei loe kliendi rahulolu suurt midagi?
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
17.06.2016 16:53:50
|
|
|
kasutaja01, võta renti. Saad iga kell uuema vastu vahetada.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.06.2016 16:56:28
|
|
|
kasutaja01, võta renti. Saad iga kell uuema vastu vahetada. |
Tundub, et see strateegia hästi ei tööta....uusi peale ei tule ju. Eks neil ole see asi välja arvestatud, et kahjumisse ei jääks.
Peale nende rendi värgi tulemis peaks uusi turul olema suisa 0 isendit (k.a ruuter)
Samas kui nüüd võtta, siis võib jopata
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Misfits
Kreisi kasutaja

|
17.06.2016 17:20:53
|
|
|
Ei jõudnud kõki teemasid läbi lugeda.
Probleem selles ,et ostsin Motorola VIP 1003 boxi. Vajutan Nutipuldil back-nuppu.
Kui vajutan vana puldiga rohelist-alusta siit siis jääb ette tekst palun oota.
Ootasin siis tunni aga midagi ei toimunud.
Või pean tegema midagi muud et uut nutitvd näha?
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.06.2016 17:24:21
|
|
|
Helista?
Üldiselt see ise tegemine on närvisööv, helistamisega saad alati kiiremini
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
17.06.2016 17:34:19
|
|
|
Kas see mitte ainult uutele liitujatele pole? Uus liituja saab selle ka ühekordse 29 eur tasu eest, küll 2a lepinguga, aga vana klient minu teada ei huvita enam kedagi seal.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Misfits
Kreisi kasutaja

|
17.06.2016 18:07:17
|
|
|
Misfits kirjutas: |
Ei jõudnud kõki teemasid läbi lugeda.
Probleem selles ,et ostsin Motorola VIP 1003 boxi. Vajutan Nutipuldil back-nuppu.
Kui vajutan vana puldiga rohelist-alusta siit siis jääb ette tekst palun oota.
Ootasin siis tunni aga midagi ei toimunud.
Või pean tegema midagi muud et uut nutitvd näha? |
Helistasin ,soovitasid teha hard reseti.
Tegin siis boxile hard reseti aga Telia poolt ei alga boxi tarkvara uuendust.
Eelmine aasta oli sama jama kui ostsin selle Samsungi teleka kus Elion kohe sees.
Ei alustanud uuendamist.
Ma ei mäleta enam mida tegi aga peale paljusid erinevaid variante ruuteriga ja TVga hakkas lõpuks uuendama.
Mul teine TV ka Motorolaga ja tekib mingi kala vist.
Samsungi Telia käivitub väga aeglaselt sellepärast ostsin veel ühe Motorola.
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
17.06.2016 18:07:44
|
|
|
Sai uue nutitv trial võetud, menüüd on ikka eri aeglased, mingeid nippe kuidas miskit disableda või kiirust parandada?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
17.06.2016 18:19:54
|
|
|
bitCON kirjutas: |
...mingeid nippe... |
Ainus võimalus on Arrise boks osta/rentida, kunagi keeratakse ilmselt ka see p***, aga vähemalt momendil toimib normaalselt. Või noh, vähemalt niipalju kui selle firma asjad üldse on võimelised normaalselt toimima.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.06.2016 18:53:01
|
|
|
kasutaja01 kirjutas: |
Kas see mitte ainult uutele liitujatele pole? Uus liituja saab selle ka ühekordse 29 eur tasu eest, küll 2a lepinguga, aga vana klient minu teada ei huvita enam kedagi seal. |
Nii uus liituja kui ka vana olija saavad ruuterit ja digibokse renti võtta või osta. Rendi puhul igavene garantii ja kui tuleb uuem seade, võid lihtsalt välja vahetada.
Pole enam tasuta ega ka lepingutasuga seadmeid pakkuda. (Ainult need veel saavad ruuterit lepingule kelle olemasoleva teenuse tehnoloogiat uuendab Telia omal soovil, ala telefon voippi või adsl vdsl peale või dsl optika peale)
Kauges tulevikus äkki juhtub ka nii, et Telia vahetab omal soovil vana nuti uue TeliaTV peale, hetkel on soodustavaks teguriks vaid soodne pult 5€
See menüü kiirus on pigem personaalne probleem. Kui küsin kasutaja käes, kas on aeglane, tuleb vastus, kus mul kiiret.
Pealegi, kuidas sa kujutad ette menüüd kui vajutad üles, ja juba lendaski nimekirja lõppu.
Ma saan aru, et siin ei räägita tegelikult mitte kiirusest vaid sellest, et menüüs jääb mulje nagu menüü läägiks ehk vetrub ekraanil edasi jms. See on puhtalt riistvara ja tarkvara koostöö. Ei ole veel jõutud digiboksidesse Core i5 protsessorit osta.
Menüüd ilmetuks pole mõistlik modida ja huippu jõudlust protsessori näol ei ole mõistlik digiboksi osta. Seda enam, et see ei muuda pildi, video jms kvaliteeti.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
17.06.2016 19:04:49
|
|
|
Mõistlik oleks teha UI, mida boksi riistvara jõuab jooksutada.
indrekp kirjutas: |
...
Menüüd ilmetuks pole mõistlik modida ja huippu jõudlust protsessori näol ei ole mõistlik digiboksi osta. Seda enam, et see ei muuda pildi, video jms kvaliteeti. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
17.06.2016 19:08:02
|
|
|
Menüüd ilmetuks pole mõistlik modida ja huippu jõudlust protsessori näol ei ole mõistlik digiboksi osta. Seda enam, et see ei muuda pildi, video jms kvaliteeti. |
Võiks küll modida ühe light versiooni menüü jaoks. Ja kasutaja ise valib, kumbat tahab.
Mulle nt meeldiks arvatavasti selline ilmetu ja kiire rohkem v. praegune eriti ilmekas.
viimati muutis seeru 17.06.2016 19:09:48, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.06.2016 19:08:59
|
|
|
seeru kirjutas: |
Võiks küll modida ühe light versiooni menüü jaoks. Ja kasutaja ise valib, kumbat tahab.
Mulle nt meeldiks arvatavasti selline ilmetu rohkem v. praegune eriti ilmekas.  |
+9
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
17.06.2016 19:10:38
|
|
|
Täpselt! Saaks ise valida, oleks super! Pildi jne kvaliteeti ei mõjuta muidugi, aga pildini jõudmine oleks vähemalt kiire!
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
17.06.2016 19:10:46
|
|
|
See menüü kiirus on pigem personaalne probleem. Kui küsin kasutaja käes, kas on aeglane, tuleb vastus, kus mul kiiret.
Pealegi, kuidas sa kujutad ette menüüd kui vajutad üles, ja juba lendaski nimekirja lõppu.
Ma saan aru, et siin ei räägita tegelikult mitte kiirusest vaid sellest, et menüüs jääb mulje nagu menüü läägiks ehk vetrub ekraanil edasi jms. See on puhtalt riistvara ja tarkvara koostöö. Ei ole veel jõutud digiboksidesse Core i5 protsessorit osta.
Ja mis ma selle edeva menüüga peale hakkan? See ka pilti ja heli kuidagi kvaliteetsemaks ei muuda ju. Mina isiklikult eelistaks küll paremat jõudlust kui silmailu
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.06.2016 19:43:52
|
|
|
Mitte, et ma oodanud poleks selliseid kommentaare aga te ilmselt ei kujuta ette milline näeks välja see light versioon.
Ettepanek on tehtud kuid isiklikult kardan pigem seda, et see väikene kiirusevõit menüüs ei kaalu üles seda praegust sisse tallatud menüüd. Kujutage ette, et 100000 teist klienti kiruks peale muudatust jälle Teliat, et nüüd tegid mingi plangu siia ekraanile DOS aknas. Ettepanek kõlas pigem sellisena, et ehk annab ikkagi midagi optimeerida, kuid seda on siin armjan ise vist kommenteerinud juba.
Mingit topeltmenüüd kiiretele poistele siin ilmselt tegema ei hakata, saaks sellest vanastki lahti ja ühe konkreetse peale üle minna.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
17.06.2016 19:48:29
|
|
|
Mitte, et ma oodanud poleks selliseid kommentaare aga te ilmselt ei kujuta ette milline näeks välja see light versioon. |
Käsurida ja 55€ klaviatuur kanalivahetuseks
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.06.2016 20:10:58
|
|
|
tsitaat: |
Mitte, et ma oodanud poleks selliseid kommentaare aga te ilmselt ei kujuta ette milline näeks välja see light versioon.
|
kujutan ette küll, vaatan seda hetkel motorola peal
tänapäeval ei pea kõik asjad olema bling bling
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 17.06.2016 20:11:29, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
17.06.2016 20:12:43
|
|
|
Ettepanek on tehtud kuid isiklikult kardan pigem seda, et see väikene kiirusevõit menüüs ei kaalu üles seda praegust sisse tallatud menüüd. Kujutage ette, et 100000 teist klienti kiruks peale muudatust jälle Teliat, et nüüd tegid mingi plangu siia ekraanile DOS aknas. Ettepanek kõlas pigem sellisena, et ehk annab ikkagi midagi optimeerida, kuid seda on siin armjan ise vist kommenteerinud juba.
Mingit topeltmenüüd kiiretele poistele siin ilmselt tegema ei hakata, saaks sellest vanastki lahti ja ühe konkreetse peale üle minna. |
See uus konkreetne tuleb alles välja mõelda, mille peale tahaks minna.
Preguse uue ainult optimeerimisest ei hakka piisama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|