Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 176, 177, 178  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.05.2016 14:56:43 vasta tsitaadiga

See samm on loogiline aga kurb.
1. Oculus kaotab trackionit, sest vive PR on parem ja roomscale hävitav OR'i
2. Vivei kasutajatel pole midagi kaotada vivei valides, sest kui VR content on device independent, siis saavad Vive kasutajad Oculuse contenti ka tarbida
3. Oculuse kaustajad Vive oma ei saa, sest touchi veel pole

... seega ainuke loogiline samm neile on Vive'i kasutajatele Oculuse content kinni keerata. 1 dollar, 1 honey.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.05.2016 15:25:17 vasta tsitaadiga

Avot, probleem, mida revive lahendab, pole mitte tasuta mängudes vaid eksklusiivides.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.05.2016 15:30:29 vasta tsitaadiga

Revives tuli juba uus vrsioon, millega Rifti mängud saab jälle tööle Vivega: https://github.com/LibreVR/Revive/releases/tag/0.5.2
Sellega siis ainult Unreal Engine mängud, Unity mängudele tuleb ka kindlasti varsti uus "hack"!

londiste. Millest mina siis rääkisin? Mis on kellelgi torkimist teise firma ekslusiividesse ja veel selliste mängude puhul, mis on m6eldud tasutta Rifti tellijatele. See on ju puhas hakkerointi?
V6i tahad sa nüüd öelda, et ekslusiiv mänge ei tohiks yldse olla? Miks? Kuhugi peab ju piiri t6mbama sellele "hipi" arusaamale/p6him6ttele?

viimati muutis Avot 21.05.2016 16:13:40, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.05.2016 16:02:22 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Kas mitte Vivet ei hoiatatud juba varem ette, et "hack" Oculuse suhtes ei tule töötama pikemas jooksus. Tasutta mängud nagu näiteks: EVE: Valkyrie ja Lucky’s Tale on m6eldud (tasutta) Oculus Rift CV1 ostjatele, mitte Vive kasutajatele. Mis tekitab selles asjas arusaamatust? Kas keegi on nii loll, et arvab et saab ilma rahatta mängida teise firma eksklusiiv mänge? Sellisel juhul on sõna: "sinisilmne loll" ainu6ige väljend. icon_rolleyes.gif

Tore, et sa endiselt jätkad sama joont. Võidukalt edasi, seltsimees!
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 21.05.2016 16:51:58 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Kas mitte Vivet ei hoiatatud juba varem ette, et "hack" Oculuse suhtes ei tule töötama pikemas jooksus. Tasutta mängud nagu näiteks: EVE: Valkyrie ja Lucky’s Tale on m6eldud (tasutta) Oculus Rift CV1 ostjatele, mitte Vive kasutajatele. Mis tekitab selles asjas arusaamatust? Kas keegi on nii loll, et arvab et saab ilma rahatta mängida teise firma eksklusiiv mänge? Sellisel juhul on sõna: "sinisilmne loll" ainu6ige väljend. icon_rolleyes.gif

EVE valkyre pole kellelegi tasuta, see on pre-order bonus cv1 tellijatele. Lukcy's tale jm demo kama on tasuta kõigile oculus home kasutajatele. Vivet pole kuskile keegi "hoiatanud", oculus respondis revive teemale, et nad ei poolda seda, nagu nad loomulikult vastama peavadki. See ei kohusta neid potentsiaalseid kliente välja lükkamast ega mingeid takistavaid muutuseid ette võtmast. Nende co-founder oli ammu tuututanud, et tahab open VR marketit kus HMD ei pane paika kes contenti tarvitab - kuni selle eest makstud on. Kui sa kujutasid ette, et keegi kuskil midagi piraadib siis pead end paremini kurssi viima.
The Lab on steamis ka kõigile HMD'dele tasuta, silmad ei pea sinised olema ega midagi, oma headsetti ja kontrollereid ja lase käia.
Oculus piiras oma turu nüüd kindlatele seadmetele ja sõi ära sõnad mida co-founder kunagi välja - sellest pidid aru saama.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 18
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.05.2016 18:56:04 vasta tsitaadiga

xmaster. Jälle pikk tekst sinult ja s6num olematu, v6i kergelt öeldes yhekylgne.
Näide sina kirjutasid: "EVE valkyre pole kellelegi tasuta, see on pre-order bonus cv1 tellijatele". Kas see ei ole sinu meelest "tasutta" Pre-order CV1 tellijatele (nagu näiteks mina)? V6i Oculuse poolt välja toodud seisukoht, et nad ei poolda seda! Kas see ei ole sinu meelest hoiatus? Milleks tekitada vaidlust kohas, kus sellel pole mingit m6tet?
Oculus kaitseb oma turgu, ning minule on see asi täiesti arusaadava ja loogiline. Kardan et sinu nägemus potensiaalsetest klientidest on "natuksene" erinev kui Oculuse nägemus.
Proovi kirjutada lyhemalt ja sisiumakamalt. Minule vastama ei pea, kuna siis ei ole kaugel hetk, kui oleme olukorras kus tegemist on foorumi solkkimisega.
Kui tahad kasutada Oculus Home ja mängida Oculuse mänge, osta Rift CV1. icon_wink.gif
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 21.05.2016 19:06:09 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
xmaster. Jälle pikk tekst sinult ja s6num olematu, v6i kergelt öeldes yhekylgne.
Näide sina kirjutasid: "EVE valkyre pole kellelegi tasuta, see on pre-order bonus cv1 tellijatele". Kas see ei ole sinu meelest "tasutta" Pre-order CV1 tellijatele (nagu näiteks mina)? V6i Oculuse poolt välja toodud seisukoht, et nad ei poolda seda! Kas see ei ole sinu meelest hoiatus? Milleks tekitada vaidlust kohas, kus sellel pole mingit m6tet?
Oculus kaitseb oma turgu, ning minule on see asi täiesti arusaadava ja loogiline. Kardan et sinu nägemus potensiaalsetest klientidest on "natuksene" erinev kui Oculuse nägemus.
Proovi kirjutada lyhemalt ja sisiumakamalt. Minule vastama ei pea, kuna siis ei ole kaugel hetk, kui oleme olukorras kus tegemist on foorumi solkkimisega.
Kui tahad kasutada Oculus Home ja mängida Oculuse mänge, osta Rift CV1. icon_wink.gif

See ei ole tasuta, sa maksid 600+ raha ettevõttele kasutamiseks pikaks ajaks, ilma ise midagi peale lubaduse saamata. See on selle investeeringu ja usalduse eest. Kui sa kellelegi raha laenad intressiga siis sa ei saanud intressi tasuta vaid investeeritud summa andmise eest.
Vive omanikud kes soovivad peavad ~60 vms maksma.
Turg mille "ladu" on piiramatu, ei vaja kaitsmist tooteid ostvate klientide eest, nende rahast loobumine on lihtsalt rumal ning vihastab inimesi kes selle tulemusena lükkavad energiat sinna kuhu varem ei viitsitud - piraatlusse, kuna kompanii ei olnud nõus raha vastu võtma.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 18
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.05.2016 19:16:45 vasta tsitaadiga

xmaster. Igale ühele oma. Aamen. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 21.05.2016 19:36:00 vasta tsitaadiga

https://youtu.be/v9R9NYBcAJ0 vaata seda Avot ja tee oma järeldus. See on põhjus miks väga paljud pettunud Oculuse käitumusest.

Võtame näiteks et 5 aasta pärast soovid sa uut headset-i osta mis ei ole Oculus. (turg ja tootjad muutuvad ja parim tulevane vr headseti looja ei pruugi isegi veel eksisteerida). Oleksid nn. lõksus kuna kõik mängud asuvad Oculuse poes ja millegi muu peal need tööle ei hakka. Yhesõnaga nagu apple icon_smile.gif kus platvormi tarkvara peale on nii palju raha investeeritud et ei jää muud yle kui jätkata sama tootja vr kasutada

Praegune lahendus oleks Oculue poest eemal hoida ja kõik Oculuse mängud steamist osta mis suurem osa automaatselt openvr toetavad. Loomulikut on siin teine risk mida kõik kardavad kuna Oculuse käitumine enam ei üllata. Yhel päeval võivad nad selle linnukese ära kaotada mis jooksutaks äppe mis ei ole pärit oculus storest. Nad on lubanud seda mitte teha aga keegi ei usalda neid enam. Paari aasta pärast võivad nad oma meelt muuta.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.05.2016 23:55:49 vasta tsitaadiga

Gotmilk. Saan aru sinu "murest". Minul seda muret ei ole! Juhul kui viie aasta pärast tahan osta teise valmistaja headseti, siis lihtsalt ostan selle ja kui siis t6esti mingi viis aastat vana mäng veel huvi pakub, siis ostan selle suurest austusest kasv6i uuesti, kuna see peab ikka kuramuse hea mäng olema!
Kaldun aga arvama, et tegelikkuses on viis aastat praeguse arengutempo juures niiv6rd pikk aeg, et spekulatsioonid: mis, kes, kus ja kuidas on mängud siis, on natuke m6ttetu spekulatsioon, vähemalt minu jaoks.
Momendil on ainuke VR headset, mis minule huvi pakub: Oculus Rift CV1 ja piirdun sellega, vaatame mida homne toob. Kui keegi teeb parema, ostan selle, ega vaeva oma pead meelelahutuse teemal pikemalt. icon_wink.gif thumbs_up.gif

PS. Minu teada apple kasutajad on väga rahul oma appledega? Miks selline imelik v6rdlus?
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 22.05.2016 07:58:55 vasta tsitaadiga

See ei ole minu mure. Ma olen oma otsuse teinud.

See, et apple kasutajad oma äppidega rahul on ei puutu asjasse. Võrdlus pigem ärilises pooles. Oculus hakkab olema samasugune suletud süsteem nagu apple. Vahe on ainylt selles et yhe-kahe dollari tilulilu äppide asemel hakkab sul lukus olema 30-60 dollarised mängud.

Ja 5 aastat oli minu välja öeldud number kuna mul pole õrna aimugi mil gen2 vr headset välja tuleb. See võib ka 2 aasta pärast juhtuda ja maitsed ning eelistused võivad muutuda. Isegi sinul. Üks kord oled sa juba Oculuses pettunud. Ei ole võimatu, et see uuesti juhtub.

Ja sinu "aga mind see ei sega sest mina võin seda seda ja seda teha", ei ole mul energiat ja aega et selle üle arutada. Suures pildis see kellelegi korda ei lähe ja Oculuse käitumist ei õigusta. Eriti peale seda kui nad on aastaid lubanud avatud süsteem olla. Eks Facebook surub peale kuna pikas perspektiivis tahavad ,et kõik kasutajad nende platvormil kinni oleks et nad saaks oma sotsiaal meedia innovaatsiooniga "maailma paremaks muuta"
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.05.2016 09:27:01 vasta tsitaadiga

Gotmilk. Täpselt nii, nagu juba ükskord pettusin DK2 suhtes ja kui ka CV1 ei rahulda minu nõudlusi, viskan sellega "lutsu". Ei rohkem ega vähem, küsimus on ju tegelikult ainult meelelahutus mänguasjaga, millest liigset stressi võtta ei ole mõtet. icon_wink.gif
Oculuse turu seis on kyl uskumatu, vähemalt minule ei tule kohe meelde sellist olukorda, kus ilma suurema reklaamita on tellijaid/tahtjaid rohkem kui valmistada suudetakse ja tootte edasimüügi hind on kõrgem kui ostuhind! Vaatame kui kaua selline olukord jätkub.
Huvitav oleks teada, kui palju on tellitud/müüdud Rifte ja Vivesi. Kui keegi leiab kuskilt infot palun jagage seda ka siin.

viimati muutis Avot 23.05.2016 10:10:49, muudetud 2 korda
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.05.2016 10:19:24 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:

Oculuse turu seis on kyl uskumatu, vähemalt minule ei tule kohe meelde sellist olukorda, kus ilma suurema reklaamita müüakse rohkem kui valmistada suudetakse ja toote edasimüügi hind on kõrgem kui ostuhind!

See on su esimene rodeo või? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.05.2016 12:12:44 vasta tsitaadiga

Yeah, raha eest ma oculust täna enam vist ei ostaks.
Hea et backerina saan tasuta pmt ja ilmselt ostan touchid ka kui tulevad.
Aga see millist suhtumist nad kultiveerivad ei meeldi mulle.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 23.05.2016 16:05:10 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Gotmilk. kui ka CV1 ei rahulda minu nõudlusi, viskan sellega "lutsu". Ei rohkem ega vähem, küsimus on ju tegelikult ainult meelelahutus mänguasjaga, millest liigset stressi võtta ei ole mõtet. icon_wink.gif

Targad sõnad. Siiralt loodan, et ka ise jälgid seda. Arvestades kui palju sa oma vaba aega ja energiat siia (ja soome) foorumisse investeerid ja kui häälekas olid sa oma pettumuses DK2 vastu siis kahtlen, et sa sellega lutsu viskama hakkad. icon_wink.gif
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 23.05.2016 20:16:29 vasta tsitaadiga

Gotmilk. Näide "lutsu viskamisest" oli piltlik. icon_wink.gif
tagasi üles
oggy
Kreisi kasutaja
oggy

sõnum 24.05.2016 07:01:14 vasta tsitaadiga

Alan Yates Says Rift is a “Direct Copy” of Valve’s VR Research

huvitavat lugemist thumbs_up.gif
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 77
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.05.2016 20:29:04 vasta tsitaadiga

http://imgur.com/a/6I4Wp

Kommentaarid on üleliigsed.
tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 24.05.2016 20:30:13 vasta tsitaadiga

Why Oculus's bitter DRM arms race exacerbates the Rift's disappointing launch -> pcworld.com
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 25.05.2016 09:29:30 vasta tsitaadiga

Ei kommentaari icon_smile.gif

Countdown to the rift coming
http://www.tickcounter.com/countdown/1464210000000/europe-helsinki/hms/FFFFFF3B5998000000FF0000/Rift

Ja siis tuleb ilmselt kõige täpsem info siia foorumisse cv1 kohta!!!!!!!
Ma ei hakka mitte midagi ilustama, ega kehvemaks tegema kirjutan täpselt nii nagu kõik asjad on rifti koha pealt.

viimati muutis Aivo998 25.05.2016 11:18:18, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.05.2016 09:31:06 vasta tsitaadiga

Aivo998 kirjutas:

Ja siis tuleb ilmselt kõige täpsem info siia foorumisse cv1 kohta!!!!!!!
Ma ei hakka mitte midagi ilustama, ega kehvemaks tegema kirjutan täpselt nii nagu kõik asjad on rifti koha pealt.

Bwhahahahahaha. Hommikul kohe sai päeva naljaga ühepoole ära.
tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 25.05.2016 10:20:58 vasta tsitaadiga

Scart. ma kirjutan täpselt rifti kohta kas pilt kõlbab kuhugi või mitte ja kõik ülejäänud asjad samuti ja proovin anda suht täpse ülevaate.
Kindlasti tahan välja selgitada kas ainult originaal asjadega on elamus hea või kannatab vorpx ka kasuta jne (tegelt on mul ka praegu vastus teada aga tahan ka ise kontrollida)
Kui ausalt öelda siis umbes tean kõike kuna sõber sai soomes reedel rifti kätte ja me oleme juba terve nädala vahetuse Skypes ühenduses olnud ja katsetanud igasuguseid asju ja ma olen kõike juba uurinud.Et umbes on pilt silmade ees,aga tahan isiklikult näha ja katsetama hakata ennem kui hakkan siia midagi kirjutama.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.05.2016 10:52:52 vasta tsitaadiga

Aivo998 kirjutas:
Scart. ma kirjutan täpselt rifti kohta kas pilt kõlbab kuhugi või mitte ja kõik ülejäänud asjad samuti ja proovin anda suht täpse ülevaate.
Kindlasti tahan välja selgitada kas ainult originaal asjadega on elamus hea või kannatab vorpx ka kasuta jne (tegelt on mul ka praegu vastus teada aga tahan ka ise kontrollida)
Kui ausalt öelda siis umbes tean kõike kuna sõber sai soomes reedel rifti kätte ja me oleme juba terve nädala vahetuse Skypes ühenduses olnud ja katsetanud igasuguseid asju ja ma olen kõike juba uurinud.Et umbes on pilt silmade ees,aga tahan isiklikult näha ja katsetama hakata ennem kui hakkan siia midagi kirjutama.

Meest sõnast, härga sarvist. Ära siis meid ja ennast alt vea icon_wink.gif
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 25.05.2016 12:19:39 vasta tsitaadiga

Aivo998 kirjutas:

Countdown to the rift coming
http://www.tickcounter.com/countdown/1464210000000/europe-helsinki/hms/FFFFFF3B5998000000FF0000/Rift

See countdown käib mille kohta täpsemalt? Et kas tuleb Helsingis vabamüüki või sina saad selle kätte?

tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 25.05.2016 14:23:35 vasta tsitaadiga

Mina saan täna rifti kätte ja hakkan katsetama.
Lõppude lõpuks jõuab kohale.
See vist üks esimesi rifte(või esimeste seas) mis Eesti jõuab(Gotmilk või keegi vist kunagi kirjutas, et tal pool aastat või rohkemgi tagasi juba cv1 käes aga ... )
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 176, 177, 178  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.