Rift meenutab mulle Xbox One ja Vive meenutab PS4 järjest enam. Oculus parem peab lootma, et pärast esimesi aastaid HTC samuti 3:1 suhtega oma HMD-sid müünud pole (kuigi hetkel sinna suunda kipub minema). Asjale lisab irooniat see, et Oculus on MS-ga ühes paadis (isegi xone kontroller kaasas) ja samamoodi nagu MS teinud tobedaid otsuseid seoses oma tootega. Müüs ju MS samuti alguses xone rangelt koos lisadega. Ainus mis erinev on on see, et Rift on hetkel odavam, kui Vive aga hind võib vabalt võrdsustuda pärast seda kui nad oma kontrollerid valmis saavad.
Your Kickstarter Edition Oculus Rift is on its way. We'll update your order status with detailed shipping information after your Rift clears Customs and arrives at the warehouse over the next week. Our current estimate is that you'll receive a shipping notification the week of May 16. We apologize for the delay in getting Rift to your door and appreciate your patience.
Thank you so much for your support. We wouldn’t be where we are without you!
Ilmselt mingi WHDI raud, ei usu, et alternatiivid mis 60ghz peal töötavad seal ellu jääks, keha plokiks kohe ära kui saatja ja vastuvõtja vahele jääb.
Mul on endal ammu plaan laptop seljakotti visata ja siis wirelessly kasutada. Battery time on ainuke limitation. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
xmaster. Kordan siis sinule uuesti, kuna eilmisest postist ei osanud sa seda jälle välja lugeda! Pikem jooks, tähendab minule seda aega, kui Oculuse touchid on valjas ja neile leidub ka korralikke Oculuse mänge. Kordan, momendil k6ik Occuluse mängud on tehtud Xbox puldile ja seega toucidega pole veel midagi pealegi hakata. Oculuse mängud on "natukene" eri kategoorias kui need "käkerdused", nagu praegused Vive room scale demod. Tean, et ka need "käkerdised" (pildi kvaliteeti ja kunstilist taset silmas pidades) pakuvad VR room scale elamuse paljudele VR huvilistele. Tore!
Hea, et oled endale selgeks teinud sõna kvaliteet ja loodan, et märkad kuidas seda r6hutatakse Rifti kasuks, Rift vs Vive hinnangutes.
PS: Lyhidalt ainus edu praegu Vive vs Rift on Vive room scale, k6igis teistes paromeetrites on Vive teisel kohal Riftiga v6rreldes! L6petan selle m6ttetu vaiduse sellega. Vastust sinult xmaster ei oota, kuna tavaliselt on tegemist vaid sinu arusaamatusega, nii et äki aitab arusaamatustest. Kui täpsem info sind huvitab, leiad seda netist, ära kysi seda enam minu käest!
viimati muutis Avot 14.05.2016 16:44:58, muudetud 1 kord
xmaster. Pikem jooks, tähendab minule seda aega, kui Oculuse touchid on valjas ja neile leidub ka korralikke Oculuse mänge. Kordan, momendil k6ik Occuluse mängud on tehtud Xbox puldile ja seega toucidega pole veel midagi pealegi hakata. Oculuse mängud on "natukene" eri kategoorias kui need "käkerdused", nagu praegused Vive room scale demod. Tean, et ka need "käkerdised" (pildi kvaliteeti ja kunstilist taset silmas pidades) pakuvad VR room scale elamuse paljudele VR huvilistele. Tore!
Hea, et oled endale selgeks teinud sõna kvaliteet ja loodan, et märkad kuidas seda r6hutatakse Rifti kasuks, Rift vs Vive hinnangutes.
PS: Lyhidalt ainus edu praegu Vive vs Rift on Vive room scale, k6igis teistes paromeetrites on Vive teisel kohal Riftiga v6rreldes! L6petan selle m6ttetu vaiduse sellega. Vastust sinult xmaster ei oota, kuna tavaliselt on tegemist vaid sinu arusaamatusega, nii et äki aitab arusaamatustest. Kui täpsem info sind huvitab, leiad seda netist, ära kysi seda enam minu käest!
Sa oled ikka tõesti üks eriline sell. Indeed, lõpeta see vaidlus ja kao siit foorumist ning jäta palun teistele alles nende mõistus.
Your Kickstarter Edition Oculus Rift is on its way. We'll update your order status with detailed shipping information after your Rift clears Customs and arrives at the warehouse over the next week. Our current estimate is that you'll receive a shipping notification the week of May 16. We apologize for the delay in getting Rift to your door and appreciate your patience.
Ilmselt mingi WHDI raud, ei usu, et alternatiivid mis 60ghz peal töötavad seal ellu jääks, keha plokiks kohe ära kui saatja ja vastuvõtja vahele jääb.
Mul on endal ammu plaan laptop seljakotti visata ja siis wirelessly kasutada. Battery time on ainuke limitation.
Mind selle lahenduse juures pidurdab see, et HMD'd jooksutada suutev laptop hakkab 2000€ hinnaklassist vms praegu äkki uus nvidia seeria läpakatesse jõudes muudab seda. (kui ei teadnud, siis 95%+ nvidia mobiilse gpu'ga läpakates omavad ka optimus switching tehnoloogiat mis välistab nende kasutamise rifti ja vivega)
Mul on endal ammu plaan laptop seljakotti visata ja siis wirelessly kasutada. Battery time on ainuke limitation.
Kas puhtalt laptopi enda akust üldse piisab VR jaoks!? Jõudluse osas just, kui ma vaatan enda laptopi, siis aku pealt mängude jõudlus ~30-40% väiksem kui seinas. Mingi korralik lisa akupank peaks puhtalt juba sellepärast olema!
Just testisin ise oma Vive peal ka, mul on dk2'st saati oculuse asjad installitud aga siiani ei viitsinud selle revive asjaga ehitada kuna seal pidi mingeid faile kuskile ise toppima õigesse kohta ja command line parameetreid võibolla sättima jne.
Nüüd panin selle peale, et ok vaatame ja huoh, mitte midagi ei pidanud tegema peale selle installeri peale laskmist. Steamvr dashboardis on lihtsalt "revive" menüü ja seal paistsid kõik oculuse asjad mis peale olin pannud.. ja töötasid
Mängisin natuke luckey's tale'i ja vaatasin mõned demod vive peal ka üle. Stuff just works..
Tiba kallid veel... 3k ringis. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Samsa gearVR on praegu erinevates kohtades 49 euri kui telefoni ka ostad _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Ainuke loogiline asi selle mänguga nüüd teha on kombneerida see Volo Airspordiga.
Ehk siis wingsuite'iga hüppad sealt alla ka veel. Kena koht on juba olemas. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Näe, Palmer jälle valetas. Aga kes ootaski midagi muud.
Sama teema on ka oculuse redditis üleval. Üle 1700 kommentaari ja suurem osa koosneb Oculuse fännidest kes on väga vihased ja tahavad Vive peale üle minna.
Lihtsalt kuskil tuleb piir ja sellist bs-i ei taheta supportida.
Näe, Palmer jälle valetas. Aga kes ootaski midagi muud.
Sama teema on ka oculuse redditis üleval. Üle 1700 kommentaari ja suurem osa koosneb Oculuse fännidest kes on väga vihased ja tahavad Vive peale üle minna.
Lihtsalt kuskil tuleb piir ja sellist bs-i ei taheta supportida.
Jaa kurb värk, esmaspäeval teen ühele seltskonnale demot ja oleks olnud just hea neile näidata oculuse asju ka kui huvi oleks tekkinud, jäävad nüüd coverimata..
Palmerit sõimata vist on samas siuke veits meh, ta on lihtsalt co-founder ja tuututaja, mitte kuningas kes kõiki otsuseid teeb
Kahjuks kes iganes board seal tüürib - lükkavad tema püüdlikke ja heatahtlikke lubadusi järjest ümber.. bisnissmen, bisniss!
supersampling. ehk siis sisuliselt väga ressursimahukas antialiasing.
Jah, kui sul on vähegi kvaliteetsem mäng ja mitteNASAarvuti siis see lähenemine tekitab framedroppe. Ma olen Elite's asjad confinud praegu talutavaks 1.5x supersamplega. Pole miski rifti specific feature. 2.0x SS'iga läks framedrop hulluks ära - midagi mille pihta 1080 jõudu saab visata.
In other news, StarVR saab palju tähelepanu lately, oma 210 degree headsetiga mida nad aasta eest juba näitasid. Aceriga sõlmisid tootmisleppe viimati ja nüüd IMAX hüppas neile ka ligi, et tahavad mingeid VR kinosid teha..
Setting that up must be a nightmare.. kui igale istekohale peab mingi tonn+ maksva headseti panema ja iga tegelase jaoks sättima ja pärast neid kõiki puhastama ja et keegi maha ei viska, katki ei tõmba, peale ei istu ..
Lisaks veel raud mis iga vaatajat jooksutada suudab.. 360 filmiga nõuab veidi vähem aga ikkagi, kui see ka highres on..
xmaster, 360 kraadi kino ei nõua iga vaataja jaoks pildi joonistamiseks mingit olulist rauda. reso võib suur olla aga see vajab väga vähe tehnilist tööd. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kas mitte Vivet ei hoiatatud juba varem ette, et "hack" Oculuse suhtes ei tule töötama pikemas jooksus. Tasutta mängud nagu näiteks: EVE: Valkyrie ja Lucky’s Tale on m6eldud (tasutta) Oculus Rift CV1 ostjatele, mitte Vive kasutajatele. Mis tekitab selles asjas arusaamatust? Kas keegi on nii loll, et arvab et saab ilma rahatta mängida teise firma eksklusiiv mänge? Sellisel juhul on sõna: "sinisilmne loll" ainu6ige väljend.
viimati muutis Avot 21.05.2016 15:10:48, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.