Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Equinox
HV veteran

|
02.05.2016 22:50:43
|
|
|
Avot kirjutas: |
Equinox. Tänud vastuse eest. M6tlesin Gear Vri kasutamist kodust väljapool ja seal filmide vaatamist. Reisides jne. |
Ok, selle peale ma ei mõelnud. Jah reisul olles tõesti, a la kuskil telgis istudes metsas võib asjast tolku olla Siiski ma tunnen, et ma vaataks siis vaid 3D filme pigem elamuse pärast. 2D filmi, filmi pärast HMD-ga ma ennast väga vaatamas ei näe. Sellejaoks on mul reisul iPad tavaliselt kaasas, samas mine tea võibolla ei oska veel heast võimalusest lugu pidada
Ahjaa, üks asi mis meelde tuli veel, et järjekordselt peab internetis kirjutatu paika, et ajataju kaob täielikult VR-is olles. Ise arvasin, et istusin kuskil 20-25minutit, pärast kella vaadates tuli välja, et natuke üle tunni aja
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
03.05.2016 01:05:15
|
|
|
xmaster. Sina kirjutasid: "Well, that was a mistake." Mina sain aru, et see käis pildikvaliteeti silmas pidades eri demodes, milledele ennem tähelepanu ei osanud pöörata ja hiljem said aru pildikvliteedi tähtsusest? Kuid kahjuks sina tahad lihtsalt "maadelda" ja see tuleneb arvatavasti sinu vanusest. Maadle aga edasi, kuid siit edasi yksi.
PS: Soovitan lugeda v6rdlusi "silmad lahti", ehk märkad et suuremas osas v6rdlustes tuuakse pildikvaliteet esile ja seda Rifti kasuks. |
See lause käis eelmise rea kohta, mis rääkis sellest, et ma ei olnud robot repair demo vaadanud ise. Tavaliselt käivad mõtted ikka üksitese järel, mitte ei räägi järgmises lauses täiesti uuest asjast lampi. Ning point oli, et üsna AAA tasemel example on ka võtta.
Ma ei tea kui vanaks sa mind pead aga tõenäoline on, et sa eksid. Ma pole ainuke, keda sa turri kipud ajama ja mingi hetk võiks omale tunnistada, et ei ole kõik teised selles süüdi vaid tõenäoliselt ikka midagi mida sina tegema kipud.
PS. Soovitan ka silmad lahti võrdlusi lugeda ja märgata, et kõik ütlevad jah, et natukene on parem rifti pilt, aga fov on ka märgatavalt kitsam selle tõttu. Oh, kas me juba ei rääkinud sellest? Rääkisime küll, ok räägime jälle.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
03.05.2016 09:30:03
|
|
|
xmaster. Paljud väidavad, et Rifti FOV on väiksem ainult vertikaalses suunas, mitte horisontaalses. Aga kuna ei minul, ega ka sinul ei ole Riftist isiklikku kogemust, siis äki jätaks selle FOVi teema Oculus teami otsustada, nemad kindlasti teavad paremini milline FOVi ja pildikvaliteedi suhe on k6ige sobivam Riftile ja l6petaks "maadlemise"?
PS: Muutsin seda postitust palju. Nimelt vaatasin täna sinu Yutube videoid ja imestan suuresti meie vahele syndinud arusaamatusi, kuna meie huvid VR lisaks on väga sarnased (quadcopterid/droonid, elektri rattad ja palju muud)!
Kaldun arvama, et räägime tihti yksteisest lihtsalt mööda ja sellega tekib "segadus". P6hjuseks v6ib olla vanusevahe, kuna mina olen 50 aastane ja sina videode järgi otsustades tunduvalt noorem. Kindlasti väljendan ennast ka tihti valesti, v6i valesti arusaadavalt. Vabandan.
viimati muutis Avot 03.05.2016 12:03:29, muudetud 4 korda |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.05.2016 09:30:44
|
|
|
Lapselik "maadlemine" räägib ka midagi, mille taga mina ei usu olevat täiskasvanud inimene. |
Perfektne kirjeldus su enda kohta. Tee kõigile teene ja pea järgmised paar kuud pausi kuni sa oma shippingut ootad.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
03.05.2016 15:26:23
|
|
|
Võtsin täna GearVR töö juurde kaasa ja lasin 6 töökaaslasel proovida (Oculus Rift ja Jurrasic World programmid). Ühel oli kogemus Google Cardboardiga ja ühel Oculus Rift DK1-ga. Lõpptulemus - kõik ütlesid "wow". 1 ütles, et SDE segab teda, 5 ütles, ei pane SDE-d tähele ja ei sega üldse. 1 mainis lisaks, et FOV (96 kraadi GearVR-il) on tema jaoks kitsas, teised seda esile tuua ei osanud või see ei häirinud neid. Et päris huvitavad kommentaarid.
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.05.2016 15:47:06
|
|
|
palju sõltub sellest, kas sa tead, misasi on sde või fov. samuti kas sa oskad neid vaadata, enamasti eelneva kogemuse või netist eelnevalt info lugemise peale.
teisest otsast mõjub content - kas mäng/demo/asi on piisavalt immersive ja kas tehniliselt on lähenetud headsettide võimetele vastavalt (näiteks ei ole kasutatud liiga väikest teksti, mis loetavust raskendab).
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
03.05.2016 16:52:14
|
|
|
Equinox. Tore et viitsisid sellist väikest testi teha.
Kas keegi on uurinud v6i kysinud inimestelt, kellel varasem kogemus VR-ga puudub aga huvi on, et palju nad sellise tehnika eest oleksid valmis maksma? Huvitav oleks tulemusi v6rrelda. Ise arvan, et väga paljud jääksid kyllaltki tagasihoidlikute numbrite juurde, aga mine tea?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
03.05.2016 22:40:00
|
|
|
Yeah mine has arrived.. I've set it up and had a good play with about 10 games.
First impressions :
I noticed the screen glare straight away.
Elite dangerous somehow looks better on the DK2. That damn glare just wrecks it. It's like having a big greasy finger print smeared across the lens. Anyone who says they don't see it is full of shit.
Radial-G looks the same as it does on the DK2.
The Valve lab demo's are magical and a good indicator what future AAA VR will be like (my god, the wizards shop is amazing)
A lot of the popular paid steam stuff I've tried has been just average. Worth 10-15 minutes play time but really only a curiosity or useful to show others. Many of the DK1+2 free demos were better.
Watching fully functioning adults on youtube shake, cry and scream while playing Brookhaven Experiment (the Vives scariest game!!!) and then after playing it yourself and realising they're just either fucking morons or acting for the camera is a bit of a let down.
Setup was easy and took 5 minutes. Everything so far runs smooth (i7 6700k + GTX980Ti) , cables dangling across the floor are annoying, and painful if you're in bare feet.
I wish it had built in headphones.
So overall, not bad, but not really that impressive if you've owned a DK2
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.05.2016 22:50:07
|
|
|
Kuidas täpselt see peaks olema rohkem relevantne kui ükskõik mis teine ülevaade Redditis?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
03.05.2016 23:03:21
|
|
|
I own both a Vive and Rift and use both regularly. Rift is super dope and just feels better to wear.
Rift feels like clothing with technology inside of it. Whereas Vive feels like a big heavy plastic tech device that wobbles around.
Rift feels like it is mine. I do not ever want to let anyone else wear it.
Vive feels like just another tech device. I'll probably let other people wear it.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
03.05.2016 23:30:07
|
|
|
Hey Aivo998 kui sa teiste inimeste jutte kopeerid siis maini ka, et sa seda teed`?
Kuna rifti ei ole aga juttude järgi otsustades peab sellega mugava asendi jaoks vähem käkerdama. Vive mugava asendi ja sätete kätte saamiseks tuleb ikka proovida ja lahti tirida kõik 3 krõpsu ning eri asendeid proovida, et leida see kus ta ei hakka ära libisema ja ei toeta põsesarnadele vaid ilusti võrdselt näole ja kuklale. Kui see käes on siis on lihtne pähe ja maha panna edasi.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
04.05.2016 00:06:40
|
|
|
Xmaster. Kui sa aru ei saanud et ma teiste inimneste kommentaare copin siis ma ei tea. ...
Jah lampi hakkasin inglise keeles kirjutama ja mul on tõesti cv1 ja vive juba mõlemad käes
Tasub otsast lõpuni läbi vaadata väga palju juttu mõlema kohta !!!!!
Seal kõige kohta : Soft,Tracking, pilt, mugavus, kõrvaklapid,videode vaatamine jne...
Ausalt öeldes väga hea video
https://www.youtube.com/watch?v=agrc2OmAEYg
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
04.05.2016 00:18:59
|
|
|
Aivo998 kirjutas: |
Xmaster. Kui sa aru ei saanud et ma teiste inimneste kommentaare copin siis ma ei tea. ...
Jah lampi hakkasin inglise keeles kirjutama ja mul on tõesti cv1 ja vive juba mõlemad käes
Tasub otsast lõpuni läbi vaadata väga palju juttu mõlema kohta !!!!!
Seal kõige kohta : Soft,Tracking, pilt, mugavus, kõrvaklapid,videode vaatamine jne...
Ausalt öeldes väga hea video
https://www.youtube.com/watch?v=agrc2OmAEYg |
See osa kus ta mängu välimuse kvaliteeti võrdleb tasub ignoreerida - ta teeb seda puruks Elite dangerousi versiooni peal, seda frontier patchib praegu.
Tänu VIVE suuremale FOV'le on renderdus ja AA metsas mängu poolt ja veits veninud ning koledam kui olema peaks.
Ma ise mõtlen, et teen katusel mingit VR õhtut kui puhkus hakkab. Mul seal hullult ruumi toaga võrreldes ja prooviks ka mingi 5x5m ala vms
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.05.2016 00:24:25
|
|
|
Aivo998 kirjutas: |
Jah lampi hakkasin inglise keeles kirjutama ja mul on tõesti cv1 ja vive juba mõlemad käes |
Viisakas on source panna, kui midagi kusagilt kopeeritakse. Ja sa ei vastanud mu küsimusele.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
04.05.2016 00:44:41
|
|
|
Scart.Järgmine kord siis tean.
Äkki see video siis aus võrdlus.Siin videos räägib mõlemast väga palju.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivo998
HV vaatleja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
04.05.2016 13:18:56
|
|
|
Aivo998. Olen selle juba varem ära vaadanud ja saanud sealt endale vajalikku infot Rifti kohta.
Mind isiklikult huvitaks palju rohkem v6rdlus: Rift CV1 vs DK2 ja Gear VR, mitte Vive, mida kahjuks topitkse peaaegu igale poole kuhu vaid v6imalik! Mis omakorda p6hjustab m6ttetuid vaidlusi Rift vs Vive.
https://www.youtube.com/watch?v=5RA0Ri1UW1A
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
donaldTBD
HV vaatleja
|
04.05.2016 21:40:45
|
|
|
Tere seltsimehed, segaks korra tõsiste vr seadete arutelule vahele.
Kuna on plaanis vahetada telefoni, siis oleks sooviks soetada midagi mis annaks võimalikult korraliku tulemuse kui see google cardboardi sisse toppida ning sellega mõnda videot või äppi kasutada.
Muidugi telefonide maailmast kõige toredam oleks mõni uuem samsung ning gear vr, aga ei sooviks sellesse mänguasja nii palju investeerida.
Kuna varasem vr kogemus ükskõik mis seadmega puudub, siis enne ostmist küsiksin korra teie arvamust. Saan muidugi aru, et tõsiste vr seadmetega see google cardboard + odav telefon võrreldav pole, aga miskise elamuse saab ikka?
Hetkel parim mis endale silma on jäänud on kunagine lipulaev LG G3. Praegu saab sellise 250 euroga täitsa kätte. Sellise hinna eest parema resoga ja paremat telefoni ei leidnud. Oskate ehk teie umbes samas hinnaklassis mingeid paremaid alternatiive soovitada kui just vahelduv vri nautimine üks eesmärkidest on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
04.05.2016 21:52:18
|
|
|
donaldTBD. LG G3 peaks reso poolest täiesti ok olema. Google cardboardi ei soovita, kui siis julgen seda soovitada. http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_230083.html
PS. Transport tasuttta ja väike pult ka kaasas. 15 Euri pole paha, kuna seal saad reguleerida linside kaugust ja vahet.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
04.05.2016 23:02:46
|
|
|
LG g3 ekraan midagi erilist pole, reso kohta ikkagi pilt pole võrreldav teiste sama resoga ekraanidega. Paljud full hd paneelid paremad isegi. Lisaks see google cardbox ja muud hiina plastik prillid on jamad.
Gear VRi pluss on oculuse tugi ja kõvasti etem appide ning muu kraami valik. Pilt ka kindlasti parem.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
05.05.2016 08:23:04
|
|
|
Sai 5m pikendust testitud vive küljes siis.
http://yeint.ee/it-multimeedia/audio-video/kaablid-2/displayport/displayport-mini-displayport-kaabel-50m-valge-2160p
See juhe arvutist breakout'i, töötab küll. USB'd pikendas suht suvaline 5m aktiiv otsikuga juhe mis kodus vedeles.
Testiks sai lastud nii space pirate trainerit kui ka Hover junkersit. Viimases sai esimest korda ka mängu pääsetud, eelmine kord kui proovisin ei toiminud mängus midagi eriti, ei tea kas sattusin halvale momendile vms.
See oli esimene kord kui toas orientatsioon ununes ega teadnud enam mispidi ruumis viibin. Paar korda sai ikka üle chaperone ääre kontrollereid millegi vastu nühitud ka. Teiste inimeste vastu võisteldes tuleb hasart märksa rutem peale ikka.
Sinna mängu saab ikka tagasi minna ka, ei ole lihtsalt tore demo paar korda tsekkamiseks ja vaid teistele näitamiseks.
Ainus mure pikendusega oli kaamera toimimine ning eri otsi vahetades jne sai selgeks, et tegu oli USB pikenduse puudujäägiga. Viga ei ütle, sisse ei lülitu. Sain kaamera tööle 5m displayport juhe + usb otse. Nii et parem usb repeater vaja vähemalt minu setupi juures, et ka kaamera toimiks. Neid usb asju jõuab veel testida, põhifunktsioon on olemas.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
donaldTBD
HV vaatleja
|
05.05.2016 08:37:33
|
|
|
hkurujo88r kirjutas: |
LG g3 ekraan midagi erilist pole, reso kohta ikkagi pilt pole võrreldav teiste sama resoga ekraanidega. Paljud full hd paneelid paremad isegi. Lisaks see google cardbox ja muud hiina plastik prillid on jamad.
Gear VRi pluss on oculuse tugi ja kõvasti etem appide ning muu kraami valik. Pilt ka kindlasti parem. |
Njah, gear vr ja korralik samsung on kahjuks ikkagi kordades kallim. Ma pidasin just silmas, et mis on parim mida g3 hinnaklassis saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
05.05.2016 08:57:10
|
|
|
donaldTBD. LG G3 peaks reso poolest täiesti ok olema. Google cardboardi ei soovita, kui siis julgen seda soovitada. http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_230083.html
PS. Transport tasuttta ja väike pult ka kaasas. 15 Euri pole paha, kuna seal saad reguleerida linside kaugust ja vahet. |
Seda VR Box-i olen proovinud ja no see on ikka täiesti jama. Peamine probleem on ilmselt liiga väikese suurendusega läätsed, mis jätavad igasse serva mustad alad ja sellega on 0 immersionit - nagu lihtsalt suurt ekraani vaataks enda ees. Sellist tunnet küll ei teki, et ise kuskil maailmas sees oleks.
VRBoxi proovimine ajas igasuguse VR isu ära ja isegi cardboardi pole viitsinud proovida enam peale seda kogemust.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|