Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 495, 496, 497 ... 506, 507, 508  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
NPedro
HV kasutaja

liitunud: 17.02.2015




sõnum 01.04.2016 15:32:36 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:


Näiteks balance skilli järgi, paneb mängijad suuruse järgi ritta ja hakkab kõrgemast madalamaks paaridena võtma, jaotades paarist ühele ja teisele poole. Juhul kui platooni tag mängijatel paaris sama, siis ühele poole ja tasakaaluks järgmine paar teisele poole. Iga roundi algues enne spawni ja garanteerin, mäng on viimaste sekunditeni huvitav.

Ole hea ja tee mulle Proconi vastava pluginast screenshot, oleks huvi vaadata, millised need kõige õigemad settingud oleks ja ka ise kasutada.

Aitähh
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

liitunud: 06.03.2010




sõnum 01.04.2016 16:54:37 vasta tsitaadiga

Ma teen vahel ühe kibeda BF4-pela,kui lastest ja naisest..eriti naisest rahu saan icon_smile.gif
Siin aga jorsid jõuavad teineteisel veel lisaks komplimente teha icon_smile.gif
....ma olen vana....

_________________
Ma olen telekas.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Muhekas
HV Guru
Muhekas

liitunud: 29.10.2011




sõnum 01.04.2016 17:46:46 vasta tsitaadiga

mcjaaxon kirjutas:
Ma teen vahel ühe kibeda BF4-pela,kui lastest ja naisest..eriti naisest rahu saan icon_smile.gif
Siin aga jorsid jõuavad teineteisel veel lisaks komplimente teha icon_smile.gif
....ma olen vana....


Vanus ei hüüa ju tulle ega ka uksele koputa beer_yum.gif

_________________
#Olen küberkiusamise vastu!
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aim17
HV kasutaja

liitunud: 09.07.2005




sõnum 02.04.2016 09:47:58 vasta tsitaadiga

Piixusuks kirjutas:
Vihmausss kirjutas:
Use it for your own risk. beer_yum.gif

Tegemist on korralikuma cfg'ga .

Spoiler Spoiler Spoiler


Fail sisaldab BF4 CFG'i mis käib My Documents ja user.cfg käib mängu enda kausta .
Use at you own risk 2, minu ustav ratsu olnud 2 aastat icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler





Mille vastu need head on? icon_eek.gif

_________________
Battlelog: eesti38
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
niijana
HV kasutaja
niijana

liitunud: 20.11.2012




sõnum 02.04.2016 11:44:40 vasta tsitaadiga

Tere, EBV operaator kõrpsul on teile edastada järjekordseid uudiseid BF4 maastikult. Te kõik olete väga hästi kursis, kes või mis on DEFR meeskond. Korduvate El-Fuergo reklaamidele olete külastanud kindlasti mõnda DEFR serverit ja mänginud seal. Järgmisel nädalal neljapäeval astub EBV vastu järgmisele vastasele. Kellaajad ja kp on veel täpsustamisel. Kuid arvatavasti neljpäeval see toimub. Eks annan teile kõigile teada. Nii siis otsustas meie EBV suur juht ja jumal - kummardus tema ees, teha väljakutse DEFR'i meeskonnale. Algselt sai kokkulepitud, et rammu katsumine toimub BCL reeglite järgi. Mida varem alustame treeningutega seda parem tulemus. Kahjuks, aga DEFR ilmus kohale ja hakkas ise oma reegleid meile pähe suruma. Et kui soovime rammu katsuda siis ainult nende reeglite alusel. Ütlen otse olin sellisest käitumisest üllatunud ja kogu meeskond sai pettumuse osaliseks. Sai ju räägitud, et BCL reeglid ja meil on vaja trenni teha. Ei oska öelda, miks DEFR meeskonna liider õige aegselt oma meeskonnale infot ei jaganud. Otsustasime siis lõpuks, et tuleme DEFR'le vastu reeglite osas. Meie poolsed nõuded olid, et kaartideks on ainult ZAVOD , Dawnbreaker ja kord mängime BCL reeglite järgi ja kord DERi reeglite järgi. Selliste tingimustega oli meie vastane nõus. Lahing või alata. Ei olegi siin midagi täpsemalt rääkida, kohe esimesel zavod roundis taipasime, et oleme vastasest taktikaliselt ja oskuste poolest üle. Miks siis nii? Lihtne kui tank saadetakse ilma kaitseta (pyksata) lahingu väljale, siis 3-5 pauku ja ongi maas. Arusaamatu oli, miks vastane ei keskendu raske relvastuse kaitmisele ja pidevalt jooksevad ühes suures 4 grupis. Selline tegevus on selgelt läbi nähtav ja saime vabalt ennast ümber positsioneerida ja oligi kiire lõpptulemus käes. Ühte asja võin öelda, et DEFR on mõnus meeskond, kuid vägagi järjekindlad. Kuidas selgitate olukorda mida kogesin Zavod D lipu kaitstes. Alguses võtsin ühe vastase kogemata maha ja sai lippu enda valdusesse. Järsku märkasin, et jälle üks jookseb D lipu juures ringi võtsin jälle maha, üllatus oli suur, et see ju sama mees kelle ennem maha lasin. Kohe taipasin , et näe neil on kusagil peidukas ja nüüd tuleks see ülesse otsida ja oodata millal hiir urust välja tuleb. Panin hiirelõksu valmis ja volla 9x jooksis sama mängija samasse lõksu. Ausõna see tegi mulle nii palju nalja, et küll alles on juustu armastaja ja oma vigadest ei õpi. Tulemused olid siis järgmised. Zavod 178-7, 194-0, Dawnbreaker 100-0,173-0. Aitähh kõikidele, kes ürituses osalesid. Oli lõbus reede õhtu, seekord pinget niipalju ei olnud sain kohviga hakkama, ei läinudki nipernaadi juurde abi paluma. Tänud teile kõigile, eks järgmine kord lahinguväljal näeme.

viimati muutis niijana 02.04.2016 13:34:53, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kirjumega
HV veteran
kirjumega

liitunud: 25.10.2014



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.04.2016 12:01:17 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Tere, EBV operaator kõrpsul on teile edastada järjekordseid uudiseid BF4 maastikult. Te kõik olete väga hästi kursis, kes või mis on DEFR meeskond. Korduvate El-Fuergo reklaamidele olete külastanud kindlasti mõnda DEFR serverit ja mänginud seal. Järgmisel nädalal neljapäeval astub EBV vastu järgmisele vastasele. Kellaajad ja kp on veel täpsustamisel. Kuid arvatavasti neljpäeval see toimub. Eks annan teile kõigile teada. Nii siis otsustas meie EBV suur juht ja jumal - kummardus tema ees, teha väljakutse DEFR'i meeskonnale. Algselt sai kokkulepitud, et rammu katsumine toimub BCL reeglite järgi. Mida varem alustame treeningutega seda parem tulemus. Kahjuks, aga DEFR ilmus kohale ja hakkas ise oma reegleid meile pähe suruma. Et kui soovime rammu katsuda siis ainult nende nende reeglite alusel. Ütlen otse olin sellisest käitumisest üllatunud ja kogu meeskond sai pettumuse osalisel. Sai ju räägitud, et BCL reeglid ja meil on vaja trenni teha. Ei oska öelda, miks DEFR meeskonna liider õige aegselt oma meeskonnale infot ei jaganud. Otsustasime siis lõpuks, et tuleme DEFR'le vastu reeglite osas. Meie poolsed nõuded olid, et kaartideks on ainult ZAVOD , Dawnbreaker ja kord mängime BCL reeglite järgi ja kord DERi reeglite järgi. Selliste tingimustega oli meie vastane nõus. Lahing või alata. Ei olegi siin midagi täpsemalt rääkida, kohe esimesel zavod roundis taipasime, et oleme vastasest taktikaliselt ja oskuste poolest üle. Miks siis nii? Lihtne kui tank saadetakse ilma kaitseta (pyksata) lahingu väljale, siis 3-5 pauku ja ongi maas. Arusaamatu oli, miks vastane ei keskendu raske relvastuse kaitmisele ja pidevalt jooksevad ühes suures 4 grupis. Selline tegevus on selgelt läbi nähtav ja saime vabalt ennast ümber positsioneerida ja oligi kiire lõpptulemus käes. Ühte asja võin öelda, et DEFR on mõnus meeskond, kuid vägagi järjekindlad. Kuidas selgitate olukorda mida kogesin Zavod D lippu kaitstes. Alguses võtsin ühe vastase kogemata maha ja sai lippu enda valdusesse. Järsku märkasin, et jälle üks jookseb D lipu juures ringi võtsin jälle maha, üllatus oli suur, et see ju sama mees kelle ennem maha lasin. Kohe taipasin , et näe neil on kusagil peidukas ja nüüd tuleks see ülesse otsida ja oodata millal hiir urust välja tuleb. Panin hiirelõksu valmis ja volla 9x jooksis sama mängija samasse lõksu. Ausõna see tegi mulle nii palju nalja, et küll alles on juustu armastaja ja oma vigadest ei õpi. Tulemused olid siis järgmised. Zavod 178-7, 194-0, Dawnbreaker 100-0,173-0. Aitähh kõikidele, kes ürituses osalesid. Oli lõbus reede õhtu, seekord pinget niipalju ei olnud sain kohviga hakkama, ei läinudki nipernaadi juurde abi paluma. Tänud teile kõigile, eks järgmine kord raiks lahinguväljal näeme.



Võita oli tore küll, aga trenni tegemiseks oleks meil tugevamaid vastaseid vaja icon_cool.gif
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 115
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

liitunud: 06.03.2010




sõnum 02.04.2016 13:09:35 vasta tsitaadiga

kirjumega kirjutas:
niijana kirjutas:
Tere, EBV operaator kõrpsul on teile edastada järjekordseid uudiseid BF4 maastikult. Te kõik olete väga hästi kursis, kes või mis on DEFR meeskond. Korduvate El-Fuergo reklaamidele olete külastanud kindlasti mõnda DEFR serverit ja mänginud seal. Järgmisel nädalal neljapäeval astub EBV vastu järgmisele vastasele. Kellaajad ja kp on veel täpsustamisel. Kuid arvatavasti neljpäeval see toimub. Eks annan teile kõigile teada. Nii siis otsustas meie EBV suur juht ja jumal - kummardus tema ees, teha väljakutse DEFR'i meeskonnale. Algselt sai kokkulepitud, et rammu katsumine toimub BCL reeglite järgi. Mida varem alustame treeningutega seda parem tulemus. Kahjuks, aga DEFR ilmus kohale ja hakkas ise oma reegleid meile pähe suruma. Et kui soovime rammu katsuda siis ainult nende nende reeglite alusel. Ütlen otse olin sellisest käitumisest üllatunud ja kogu meeskond sai pettumuse osalisel. Sai ju räägitud, et BCL reeglid ja meil on vaja trenni teha. Ei oska öelda, miks DEFR meeskonna liider õige aegselt oma meeskonnale infot ei jaganud. Otsustasime siis lõpuks, et tuleme DEFR'le vastu reeglite osas. Meie poolsed nõuded olid, et kaartideks on ainult ZAVOD , Dawnbreaker ja kord mängime BCL reeglite järgi ja kord DERi reeglite järgi. Selliste tingimustega oli meie vastane nõus. Lahing või alata. Ei olegi siin midagi täpsemalt rääkida, kohe esimesel zavod roundis taipasime, et oleme vastasest taktikaliselt ja oskuste poolest üle. Miks siis nii? Lihtne kui tank saadetakse ilma kaitseta (pyksata) lahingu väljale, siis 3-5 pauku ja ongi maas. Arusaamatu oli, miks vastane ei keskendu raske relvastuse kaitmisele ja pidevalt jooksevad ühes suures 4 grupis. Selline tegevus on selgelt läbi nähtav ja saime vabalt ennast ümber positsioneerida ja oligi kiire lõpptulemus käes. Ühte asja võin öelda, et DEFR on mõnus meeskond, kuid vägagi järjekindlad. Kuidas selgitate olukorda mida kogesin Zavod D lippu kaitstes. Alguses võtsin ühe vastase kogemata maha ja sai lippu enda valdusesse. Järsku märkasin, et jälle üks jookseb D lipu juures ringi võtsin jälle maha, üllatus oli suur, et see ju sama mees kelle ennem maha lasin. Kohe taipasin , et näe neil on kusagil peidukas ja nüüd tuleks see ülesse otsida ja oodata millal hiir urust välja tuleb. Panin hiirelõksu valmis ja volla 9x jooksis sama mängija samasse lõksu. Ausõna see tegi mulle nii palju nalja, et küll alles on juustu armastaja ja oma vigadest ei õpi. Tulemused olid siis järgmised. Zavod 178-7, 194-0, Dawnbreaker 100-0,173-0. Aitähh kõikidele, kes ürituses osalesid. Oli lõbus reede õhtu, seekord pinget niipalju ei olnud sain kohviga hakkama, ei läinudki nipernaadi juurde abi paluma. Tänud teile kõigile, eks järgmine kord raiks lahinguväljal näeme.



Võita oli tore küll, aga trenni tegemiseks oleks meil tugevamaid vastaseid vaja icon_cool.gif


Igati tore on näha ja teada,et meil siin tegelased,kes hingega asja kallal..
Mul seinal silt " homme lähen panka ja võtan noorepere laenu " , et soetada korralik vga..muus osas vist väga muna pole..
Senix aga olen ilaceja vaid , et mitte teha häbi omadele , kellele pöialt hoian..
Kas kellelgi klipid ka on lahingutest..võimalusel ka spectator vaates ?

_________________
Ma olen telekas.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
niijana
HV kasutaja
niijana

liitunud: 20.11.2012




sõnum 08.04.2016 09:33:00 vasta tsitaadiga

Tere jälle. Kindlasti tundsite muret ja hoidsite EBV'le pöialt. Tänud teile kõigile. Järjekordselt peame tunnistama ja tõdema, et kui tähtis on BF4 mängudes meeskonna töö ja üksteise tundmine. Küsite, et miks see siis nii on? Meil kõigil on olnud elus raskeid hetki ja on ju siis alati 2 valikut "Kuul" või toetav "sõbrakäsi". Nii ka juhtus EBV'ga eelmisel turniiri mängul. Paljud mängijad olid keskendunud vägagi tõsiselt mängule ja esimene round võidetigi vägagi lihtsalt. 165 - 0. Rõõm oli suur, ja teiseks roundiks vastane BKS otsustas taktikat muuta ja meie poolt tehti teise roundi alguses saatuslike vigu, mille tõttu osade lipude positsioone ei õnnestunudki lõpuni enda kontrolli alla saada. Meile saatuslikuks sai BKS väga hea tankisti ja parandajate koostöö. Muidugi ei tasu mainimata jätta, et RAISK nende HELI Piloodid olid kuradima head, koos suutsid taevast meile tekitada väga palju probleeme ja hoidsid meie tanki, heli mängust väljas. Teise roundi kaotasime suurelt. 0 - 182. Ei ole kindel, kuid tundus, et meie poolsed mängijad muutusid hooletuks peale esimest kerget võitu. Egas me olime teadlikud, et Dawnbraker pole meile kõige sobilikum kaart. Vähemalt saime ühe roundigi võidetud ja seegi oli positiivne. Järgmised 2 roundi mängisime Zavodi. Noh, eks kõik teavad, et EBV meeskonnale on ZAVOD kui koduaed, kus teatakse iga kivi, puu asukohta pimesi. Meie liider teab isegi, kus metsas kuldnokad laulavad. Esimeses roundi algus läks meil vägagi hästi. Kõik planeeritud soovid läksid täide. Meie tankist suutis õhust helikale korra pihta saada ja saime õhust C ja B katuse positsioonid enda kontroll alla. Aga mis kõige parem, meie väikene karjuv ussikene suutis alguses kohe C4'ga maha võtta Dawnbrakeris mehe tegusi teinud tankisti icon_razz.gif. Alguses suutsime vastase korralikult rivist välja lüüa ja hoidsime oma positsioone kindlalt. Eks on ju teada tuntud fakt, et kõik soovivad endast anda parimat ja võimalikult palju vastaseid maha kõmmutada. Kõik on ilus ja hea, kuid tegelt unustatakse vaenlase jälitamise käigus, et BF4 punkte saadakse kontroll punkte hoides. Mängu viimases faasis, suutsime oma positsioonid kaotada ja lõpp muutus vägagi pingeliseks. Lõpuks suutsime ennast korralikult kätte võtta ja keskendusime kontroll punktide hoidmisele. See tasus ennast ära ja esimese Zavod roundi võitsime 93-0. Zavodi esimene round näitas selgelt, et vastane pole midagi nii nõrk ja kui ise tegeleme lollustega, siis saame kergesti karistatud. Videosi analüüsides saime aru, et edu tagas ka meile vaenlase kodu kontrollpunkti hõivamine ja mitmel korral suutsime tekitada vastases peata olekut, mis võimaldas Zavodi tähtsamad kontroll punktid B,C enda alla võtta kergemini. Teises roundi algus ei läinud meil kuigi hästi, paljud plaanitud plaanid läksid vett vedama kuid meie ussikene suutis järjekordselt vaenlase tanki C4'ga varakult illimineerida. Teine round oli küllalt pingeline, kuid tundus, et vastane lõpus siiski kas väsis või taktikaliselt jooksid umbe ja saimegi kiire võidu 119-0. Tänase seisuga oma alagrupips oleme 2 kohal. Tabeli seisu võite vaadata siit: https://auzom.gg/battlefield-4/conquest-league/overview/group-stage/division-7 . Kui kellelgi on huvi mängu videosi vaadata, siis võtke minuga ühendust. Jooksev nädal oli meile vägagi raske. Emotsionaalselt ja vaimselt BF4 mängimine väsitas meid nii ära, et paljud meeskonna liikmed palusid mängimisest puhkust. icon_cool.gif . Järgmine treening mäng peaks toimuma järgmisel teisipäeval ja senikaua puhkame icon_razz.gif. EBV on tegelt plaanis pühapäeval poolakate vastu teha sõprus kohtumine 15 vs 15 mängijat. Kõik mängijad olete oodatud. Tegemist on sõprus kohtumisega ja kui kaotame siis pole midagi hullu, kuid vist peame ühe "vanaka" poola poole teele saatma. BCL liigas oleme poolakatega päris heaks semuks saanud ja proovime häid suhteid hoida. Isegi õpisin poola keele selgeks icon_razz.gif. Kui ütled Kurwa iga asja peale, oled koheselt poolakate semu:P . Tänud teile kõigile.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aim17
HV kasutaja

liitunud: 09.07.2005




sõnum 08.04.2016 13:08:23 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Isegi õpisin poola keele selgeks icon_razz.gif. Kui ütled Kurwa iga asja peale, oled koheselt poolakate semu:P .


Noh selle sõnaga võid ka kuue varbaga leedukad sõbraks saada:)

_________________
Battlelog: eesti38
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kaido163
HV kasutaja
kaido163

liitunud: 31.07.2008




sõnum 08.04.2016 15:33:11 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Tere jälle. Kindlasti tundsite muret ja hoidsite EBV'le pöialt. Tänud teile kõigile. Järjekordselt peame tunnistama ja tõdema, et kui tähtis on BF4 mängudes meeskonna töö ja üksteise tundmine. Küsite, et miks see siis nii on? Meil kõigil on olnud elus raskeid hetki ja on ju siis alati 2 valikut "Kuul" või toetav "sõbrakäsi". Nii ka juhtus EBV'ga eelmisel turniiri mängul. Paljud mängijad olid keskendunud vägagi tõsiselt mängule ja esimene round võidetigi vägagi lihtsalt. 165 - 0. Rõõm oli suur, ja teiseks roundiks vastane BKS otsustas taktikat muuta ja meie poolt tehti teise roundi alguses saatuslike vigu, mille tõttu osade lipude positsioone ei õnnestunudki lõpuni enda kontrolli alla saada. Meile saatuslikuks sai BKS väga hea tankisti ja parandajate koostöö. Muidugi ei tasu mainimata jätta, et RAISK nende HELI Piloodid olid kuradima head, koos suutsid taevast meile tekitada väga palju probleeme ja hoidsid meie tanki, heli mängust väljas. Teise roundi kaotasime suurelt. 0 - 182. Ei ole kindel, kuid tundus, et meie poolsed mängijad muutusid hooletuks peale esimest kerget võitu. Egas me olime teadlikud, et Dawnbraker pole meile kõige sobilikum kaart. Vähemalt saime ühe roundigi võidetud ja seegi oli positiivne. Järgmised 2 roundi mängisime Zavodi. Noh, eks kõik teavad, et EBV meeskonnale on ZAVOD kui koduaed, kus teatakse iga kivi, puu asukohta pimesi. Meie liider teab isegi, kus metsas kuldnokad laulavad. Esimeses roundi algus läks meil vägagi hästi. Kõik planeeritud soovid läksid täide. Meie tankist suutis õhust helikale korra pihta saada ja saime õhust C ja B katuse positsioonid enda kontroll alla. Aga mis kõige parem, meie väikene karjuv ussikene suutis alguses kohe C4'ga maha võtta Dawnbrakeris mehe tegusi teinud tankisti icon_razz.gif. Alguses suutsime vastase korralikult rivist välja lüüa ja hoidsime oma positsioone kindlalt. Eks on ju teada tuntud fakt, et kõik soovivad endast anda parimat ja võimalikult palju vastaseid maha kõmmutada. Kõik on ilus ja hea, kuid tegelt unustatakse vaenlase jälitamise käigus, et BF4 punkte saadakse kontroll punkte hoides. Mängu viimases faasis, suutsime oma positsioonid kaotada ja lõpp muutus vägagi pingeliseks. Lõpuks suutsime ennast korralikult kätte võtta ja keskendusime kontroll punktide hoidmisele. See tasus ennast ära ja esimese Zavod roundi võitsime 93-0. Zavodi esimene round näitas selgelt, et vastane pole midagi nii nõrk ja kui ise tegeleme lollustega, siis saame kergesti karistatud. Videosi analüüsides saime aru, et edu tagas ka meile vaenlase kodu kontrollpunkti hõivamine ja mitmel korral suutsime tekitada vastases peata olekut, mis võimaldas Zavodi tähtsamad kontroll punktid B,C enda alla võtta kergemini. Teises roundi algus ei läinud meil kuigi hästi, paljud plaanitud plaanid läksid vett vedama kuid meie ussikene suutis järjekordselt vaenlase tanki C4'ga varakult illimineerida. Teine round oli küllalt pingeline, kuid tundus, et vastane lõpus siiski kas väsis või taktikaliselt jooksid umbe ja saimegi kiire võidu 119-0. Tänase seisuga oma alagrupips oleme 2 kohal. Tabeli seisu võite vaadata siit: https://auzom.gg/battlefield-4/conquest-league/overview/group-stage/division-7 . Kui kellelgi on huvi mängu videosi vaadata, siis võtke minuga ühendust. Jooksev nädal oli meile vägagi raske. Emotsionaalselt ja vaimselt BF4 mängimine väsitas meid nii ära, et paljud meeskonna liikmed palusid mängimisest puhkust. icon_cool.gif . Järgmine treening mäng peaks toimuma järgmisel teisipäeval ja senikaua puhkame icon_razz.gif. EBV on tegelt plaanis pühapäeval poolakate vastu teha sõprus kohtumine 15 vs 15 mängijat. Kõik mängijad olete oodatud. Tegemist on sõprus kohtumisega ja kui kaotame siis pole midagi hullu, kuid vist peame ühe "vanaka" poola poole teele saatma. BCL liigas oleme poolakatega päris heaks semuks saanud ja proovime häid suhteid hoida. Isegi õpisin poola keele selgeks icon_razz.gif. Kui ütled Kurwa iga asja peale, oled koheselt poolakate semu:P . Tänud teile kõigile.


Just sain poolakatelt kirja, et mängime 16vs16 mängijat. JUBA SELLEL PÜHAPÄEVAL, õhtul kell 21.00. Seega oleks juurde vaja mängijaid. Andke teada, kes oleks tahaks tulla poolakate vastu lahingusse. (Tuleb meelde varasemast ajast lahing EESTI VS ROOTSI) Seega huvilised on oodatud, aga andke võimalikult varakult teada, kes tahaks tulla. Muidu juhtub jälle see, mis eelmine kord. Algul polnud kedagi ja siis mängupäeval oli rahvast 2x rohkem kui serverisse mahtus.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aim17
HV kasutaja

liitunud: 09.07.2005




sõnum 11.04.2016 15:17:23 vasta tsitaadiga

kaido163 kirjutas:
niijana kirjutas:
Tere jälle. Kindlasti tundsite muret ja hoidsite EBV'le pöialt. Tänud teile kõigile. Järjekordselt peame tunnistama ja tõdema, et kui tähtis on BF4 mängudes meeskonna töö ja üksteise tundmine. Küsite, et miks see siis nii on? Meil kõigil on olnud elus raskeid hetki ja on ju siis alati 2 valikut "Kuul" või toetav "sõbrakäsi". Nii ka juhtus EBV'ga eelmisel turniiri mängul. Paljud mängijad olid keskendunud vägagi tõsiselt mängule ja esimene round võidetigi vägagi lihtsalt. 165 - 0. Rõõm oli suur, ja teiseks roundiks vastane BKS otsustas taktikat muuta ja meie poolt tehti teise roundi alguses saatuslike vigu, mille tõttu osade lipude positsioone ei õnnestunudki lõpuni enda kontrolli alla saada. Meile saatuslikuks sai BKS väga hea tankisti ja parandajate koostöö. Muidugi ei tasu mainimata jätta, et RAISK nende HELI Piloodid olid kuradima head, koos suutsid taevast meile tekitada väga palju probleeme ja hoidsid meie tanki, heli mängust väljas. Teise roundi kaotasime suurelt. 0 - 182. Ei ole kindel, kuid tundus, et meie poolsed mängijad muutusid hooletuks peale esimest kerget võitu. Egas me olime teadlikud, et Dawnbraker pole meile kõige sobilikum kaart. Vähemalt saime ühe roundigi võidetud ja seegi oli positiivne. Järgmised 2 roundi mängisime Zavodi. Noh, eks kõik teavad, et EBV meeskonnale on ZAVOD kui koduaed, kus teatakse iga kivi, puu asukohta pimesi. Meie liider teab isegi, kus metsas kuldnokad laulavad. Esimeses roundi algus läks meil vägagi hästi. Kõik planeeritud soovid läksid täide. Meie tankist suutis õhust helikale korra pihta saada ja saime õhust C ja B katuse positsioonid enda kontroll alla. Aga mis kõige parem, meie väikene karjuv ussikene suutis alguses kohe C4'ga maha võtta Dawnbrakeris mehe tegusi teinud tankisti icon_razz.gif. Alguses suutsime vastase korralikult rivist välja lüüa ja hoidsime oma positsioone kindlalt. Eks on ju teada tuntud fakt, et kõik soovivad endast anda parimat ja võimalikult palju vastaseid maha kõmmutada. Kõik on ilus ja hea, kuid tegelt unustatakse vaenlase jälitamise käigus, et BF4 punkte saadakse kontroll punkte hoides. Mängu viimases faasis, suutsime oma positsioonid kaotada ja lõpp muutus vägagi pingeliseks. Lõpuks suutsime ennast korralikult kätte võtta ja keskendusime kontroll punktide hoidmisele. See tasus ennast ära ja esimese Zavod roundi võitsime 93-0. Zavodi esimene round näitas selgelt, et vastane pole midagi nii nõrk ja kui ise tegeleme lollustega, siis saame kergesti karistatud. Videosi analüüsides saime aru, et edu tagas ka meile vaenlase kodu kontrollpunkti hõivamine ja mitmel korral suutsime tekitada vastases peata olekut, mis võimaldas Zavodi tähtsamad kontroll punktid B,C enda alla võtta kergemini. Teises roundi algus ei läinud meil kuigi hästi, paljud plaanitud plaanid läksid vett vedama kuid meie ussikene suutis järjekordselt vaenlase tanki C4'ga varakult illimineerida. Teine round oli küllalt pingeline, kuid tundus, et vastane lõpus siiski kas väsis või taktikaliselt jooksid umbe ja saimegi kiire võidu 119-0. Tänase seisuga oma alagrupips oleme 2 kohal. Tabeli seisu võite vaadata siit: https://auzom.gg/battlefield-4/conquest-league/overview/group-stage/division-7 . Kui kellelgi on huvi mängu videosi vaadata, siis võtke minuga ühendust. Jooksev nädal oli meile vägagi raske. Emotsionaalselt ja vaimselt BF4 mängimine väsitas meid nii ära, et paljud meeskonna liikmed palusid mängimisest puhkust. icon_cool.gif . Järgmine treening mäng peaks toimuma järgmisel teisipäeval ja senikaua puhkame icon_razz.gif. EBV on tegelt plaanis pühapäeval poolakate vastu teha sõprus kohtumine 15 vs 15 mängijat. Kõik mängijad olete oodatud. Tegemist on sõprus kohtumisega ja kui kaotame siis pole midagi hullu, kuid vist peame ühe "vanaka" poola poole teele saatma. BCL liigas oleme poolakatega päris heaks semuks saanud ja proovime häid suhteid hoida. Isegi õpisin poola keele selgeks icon_razz.gif. Kui ütled Kurwa iga asja peale, oled koheselt poolakate semu:P . Tänud teile kõigile.


Just sain poolakatelt kirja, et mängime 16vs16 mängijat. JUBA SELLEL PÜHAPÄEVAL, õhtul kell 21.00. Seega oleks juurde vaja mängijaid. Andke teada, kes oleks tahaks tulla poolakate vastu lahingusse. (Tuleb meelde varasemast ajast lahing EESTI VS ROOTSI) Seega huvilised on oodatud, aga andke võimalikult varakult teada, kes tahaks tulla. Muidu juhtub jälle see, mis eelmine kord. Algul polnud kedagi ja siis mängupäeval oli rahvast 2x rohkem kui serverisse mahtus.




Kuidas läks? Oli pöidla hoidmisest kasu?

_________________
Battlelog: eesti38
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kirjumega
HV veteran
kirjumega

liitunud: 25.10.2014



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.04.2016 15:25:39 vasta tsitaadiga

aim17 kirjutas:
kaido163 kirjutas:
niijana kirjutas:
Tere jälle. Kindlasti tundsite muret ja hoidsite EBV'le pöialt. Tänud teile kõigile. Järjekordselt peame tunnistama ja tõdema, et kui tähtis on BF4 mängudes meeskonna töö ja üksteise tundmine. Küsite, et miks see siis nii on? Meil kõigil on olnud elus raskeid hetki ja on ju siis alati 2 valikut "Kuul" või toetav "sõbrakäsi". Nii ka juhtus EBV'ga eelmisel turniiri mängul. Paljud mängijad olid keskendunud vägagi tõsiselt mängule ja esimene round võidetigi vägagi lihtsalt. 165 - 0. Rõõm oli suur, ja teiseks roundiks vastane BKS otsustas taktikat muuta ja meie poolt tehti teise roundi alguses saatuslike vigu, mille tõttu osade lipude positsioone ei õnnestunudki lõpuni enda kontrolli alla saada. Meile saatuslikuks sai BKS väga hea tankisti ja parandajate koostöö. Muidugi ei tasu mainimata jätta, et RAISK nende HELI Piloodid olid kuradima head, koos suutsid taevast meile tekitada väga palju probleeme ja hoidsid meie tanki, heli mängust väljas. Teise roundi kaotasime suurelt. 0 - 182. Ei ole kindel, kuid tundus, et meie poolsed mängijad muutusid hooletuks peale esimest kerget võitu. Egas me olime teadlikud, et Dawnbraker pole meile kõige sobilikum kaart. Vähemalt saime ühe roundigi võidetud ja seegi oli positiivne. Järgmised 2 roundi mängisime Zavodi. Noh, eks kõik teavad, et EBV meeskonnale on ZAVOD kui koduaed, kus teatakse iga kivi, puu asukohta pimesi. Meie liider teab isegi, kus metsas kuldnokad laulavad. Esimeses roundi algus läks meil vägagi hästi. Kõik planeeritud soovid läksid täide. Meie tankist suutis õhust helikale korra pihta saada ja saime õhust C ja B katuse positsioonid enda kontroll alla. Aga mis kõige parem, meie väikene karjuv ussikene suutis alguses kohe C4'ga maha võtta Dawnbrakeris mehe tegusi teinud tankisti icon_razz.gif. Alguses suutsime vastase korralikult rivist välja lüüa ja hoidsime oma positsioone kindlalt. Eks on ju teada tuntud fakt, et kõik soovivad endast anda parimat ja võimalikult palju vastaseid maha kõmmutada. Kõik on ilus ja hea, kuid tegelt unustatakse vaenlase jälitamise käigus, et BF4 punkte saadakse kontroll punkte hoides. Mängu viimases faasis, suutsime oma positsioonid kaotada ja lõpp muutus vägagi pingeliseks. Lõpuks suutsime ennast korralikult kätte võtta ja keskendusime kontroll punktide hoidmisele. See tasus ennast ära ja esimese Zavod roundi võitsime 93-0. Zavodi esimene round näitas selgelt, et vastane pole midagi nii nõrk ja kui ise tegeleme lollustega, siis saame kergesti karistatud. Videosi analüüsides saime aru, et edu tagas ka meile vaenlase kodu kontrollpunkti hõivamine ja mitmel korral suutsime tekitada vastases peata olekut, mis võimaldas Zavodi tähtsamad kontroll punktid B,C enda alla võtta kergemini. Teises roundi algus ei läinud meil kuigi hästi, paljud plaanitud plaanid läksid vett vedama kuid meie ussikene suutis järjekordselt vaenlase tanki C4'ga varakult illimineerida. Teine round oli küllalt pingeline, kuid tundus, et vastane lõpus siiski kas väsis või taktikaliselt jooksid umbe ja saimegi kiire võidu 119-0. Tänase seisuga oma alagrupips oleme 2 kohal. Tabeli seisu võite vaadata siit: https://auzom.gg/battlefield-4/conquest-league/overview/group-stage/division-7 . Kui kellelgi on huvi mängu videosi vaadata, siis võtke minuga ühendust. Jooksev nädal oli meile vägagi raske. Emotsionaalselt ja vaimselt BF4 mängimine väsitas meid nii ära, et paljud meeskonna liikmed palusid mängimisest puhkust. icon_cool.gif . Järgmine treening mäng peaks toimuma järgmisel teisipäeval ja senikaua puhkame icon_razz.gif. EBV on tegelt plaanis pühapäeval poolakate vastu teha sõprus kohtumine 15 vs 15 mängijat. Kõik mängijad olete oodatud. Tegemist on sõprus kohtumisega ja kui kaotame siis pole midagi hullu, kuid vist peame ühe "vanaka" poola poole teele saatma. BCL liigas oleme poolakatega päris heaks semuks saanud ja proovime häid suhteid hoida. Isegi õpisin poola keele selgeks icon_razz.gif. Kui ütled Kurwa iga asja peale, oled koheselt poolakate semu:P . Tänud teile kõigile.


Just sain poolakatelt kirja, et mängime 16vs16 mängijat. JUBA SELLEL PÜHAPÄEVAL, õhtul kell 21.00. Seega oleks juurde vaja mängijaid. Andke teada, kes oleks tahaks tulla poolakate vastu lahingusse. (Tuleb meelde varasemast ajast lahing EESTI VS ROOTSI) Seega huvilised on oodatud, aga andke võimalikult varakult teada, kes tahaks tulla. Muidu juhtub jälle see, mis eelmine kord. Algul polnud kedagi ja siis mängupäeval oli rahvast 2x rohkem kui serverisse mahtus.




Kuidas läks? Oli pöidla hoidmisest kasu?


Ei tahaks sellest väga rääkida icon_biggrin.gif thumbs_down.gif
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 115
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kaido163
HV kasutaja
kaido163

liitunud: 31.07.2008




sõnum 11.04.2016 21:32:57 vasta tsitaadiga

aim17 kirjutas:
kaido163 kirjutas:
niijana kirjutas:
Tere jälle. Kindlasti tundsite muret ja hoidsite EBV'le pöialt. Tänud teile kõigile. Järjekordselt peame tunnistama ja tõdema, et kui tähtis on BF4 mängudes meeskonna töö ja üksteise tundmine. Küsite, et miks see siis nii on? Meil kõigil on olnud elus raskeid hetki ja on ju siis alati 2 valikut "Kuul" või toetav "sõbrakäsi". Nii ka juhtus EBV'ga eelmisel turniiri mängul. Paljud mängijad olid keskendunud vägagi tõsiselt mängule ja esimene round võidetigi vägagi lihtsalt. 165 - 0. Rõõm oli suur, ja teiseks roundiks vastane BKS otsustas taktikat muuta ja meie poolt tehti teise roundi alguses saatuslike vigu, mille tõttu osade lipude positsioone ei õnnestunudki lõpuni enda kontrolli alla saada. Meile saatuslikuks sai BKS väga hea tankisti ja parandajate koostöö. Muidugi ei tasu mainimata jätta, et RAISK nende HELI Piloodid olid kuradima head, koos suutsid taevast meile tekitada väga palju probleeme ja hoidsid meie tanki, heli mängust väljas. Teise roundi kaotasime suurelt. 0 - 182. Ei ole kindel, kuid tundus, et meie poolsed mängijad muutusid hooletuks peale esimest kerget võitu. Egas me olime teadlikud, et Dawnbraker pole meile kõige sobilikum kaart. Vähemalt saime ühe roundigi võidetud ja seegi oli positiivne. Järgmised 2 roundi mängisime Zavodi. Noh, eks kõik teavad, et EBV meeskonnale on ZAVOD kui koduaed, kus teatakse iga kivi, puu asukohta pimesi. Meie liider teab isegi, kus metsas kuldnokad laulavad. Esimeses roundi algus läks meil vägagi hästi. Kõik planeeritud soovid läksid täide. Meie tankist suutis õhust helikale korra pihta saada ja saime õhust C ja B katuse positsioonid enda kontroll alla. Aga mis kõige parem, meie väikene karjuv ussikene suutis alguses kohe C4'ga maha võtta Dawnbrakeris mehe tegusi teinud tankisti icon_razz.gif. Alguses suutsime vastase korralikult rivist välja lüüa ja hoidsime oma positsioone kindlalt. Eks on ju teada tuntud fakt, et kõik soovivad endast anda parimat ja võimalikult palju vastaseid maha kõmmutada. Kõik on ilus ja hea, kuid tegelt unustatakse vaenlase jälitamise käigus, et BF4 punkte saadakse kontroll punkte hoides. Mängu viimases faasis, suutsime oma positsioonid kaotada ja lõpp muutus vägagi pingeliseks. Lõpuks suutsime ennast korralikult kätte võtta ja keskendusime kontroll punktide hoidmisele. See tasus ennast ära ja esimese Zavod roundi võitsime 93-0. Zavodi esimene round näitas selgelt, et vastane pole midagi nii nõrk ja kui ise tegeleme lollustega, siis saame kergesti karistatud. Videosi analüüsides saime aru, et edu tagas ka meile vaenlase kodu kontrollpunkti hõivamine ja mitmel korral suutsime tekitada vastases peata olekut, mis võimaldas Zavodi tähtsamad kontroll punktid B,C enda alla võtta kergemini. Teises roundi algus ei läinud meil kuigi hästi, paljud plaanitud plaanid läksid vett vedama kuid meie ussikene suutis järjekordselt vaenlase tanki C4'ga varakult illimineerida. Teine round oli küllalt pingeline, kuid tundus, et vastane lõpus siiski kas väsis või taktikaliselt jooksid umbe ja saimegi kiire võidu 119-0. Tänase seisuga oma alagrupips oleme 2 kohal. Tabeli seisu võite vaadata siit: https://auzom.gg/battlefield-4/conquest-league/overview/group-stage/division-7 . Kui kellelgi on huvi mängu videosi vaadata, siis võtke minuga ühendust. Jooksev nädal oli meile vägagi raske. Emotsionaalselt ja vaimselt BF4 mängimine väsitas meid nii ära, et paljud meeskonna liikmed palusid mängimisest puhkust. icon_cool.gif . Järgmine treening mäng peaks toimuma järgmisel teisipäeval ja senikaua puhkame icon_razz.gif. EBV on tegelt plaanis pühapäeval poolakate vastu teha sõprus kohtumine 15 vs 15 mängijat. Kõik mängijad olete oodatud. Tegemist on sõprus kohtumisega ja kui kaotame siis pole midagi hullu, kuid vist peame ühe "vanaka" poola poole teele saatma. BCL liigas oleme poolakatega päris heaks semuks saanud ja proovime häid suhteid hoida. Isegi õpisin poola keele selgeks icon_razz.gif. Kui ütled Kurwa iga asja peale, oled koheselt poolakate semu:P . Tänud teile kõigile.


Just sain poolakatelt kirja, et mängime 16vs16 mängijat. JUBA SELLEL PÜHAPÄEVAL, õhtul kell 21.00. Seega oleks juurde vaja mängijaid. Andke teada, kes oleks tahaks tulla poolakate vastu lahingusse. (Tuleb meelde varasemast ajast lahing EESTI VS ROOTSI) Seega huvilised on oodatud, aga andke võimalikult varakult teada, kes tahaks tulla. Muidu juhtub jälle see, mis eelmine kord. Algul polnud kedagi ja siis mängupäeval oli rahvast 2x rohkem kui serverisse mahtus.




Kuidas läks? Oli pöidla hoidmisest kasu?


Ütleme nii, et Poolakatele (kellest kõik on erinevate liiga kogemustega) vastu saamine käib meile veel selgelt üle jõu.
Poolakad näiteks kogunesid 2 tundi enne lahingu algust. Arutasid strateegia läbi, kuidas, mida, kes ja siis lahingus oli kõigil oma ülesanded hästi teada.

Meil kahjuks oli tükk tegu, et terve Eesti peale saada kokku 16 mängijat. Ja kui need mängijad lõpuks kokku saadi, siis ei olnud aega enam strateegia arutamisele. Kuigi jah, ega strateegiagi ei oleks päästnud.

Antud hetkel on poolakad meist pea igas elemendis üle ja seega said nad 2:0 ülekaaluka võidu.

Millalgi üritame lahingu uuesti korraldada infantry only Lockeri või Metro. Eks siis näis, kas meil läheb paremini.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gap
HV Guru
Gap

liitunud: 20.03.2006




sõnum 11.04.2016 21:35:06 vasta tsitaadiga

Keegi võiks veel seda niijana, posti tsiteerida ???? thumbs_up.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kaido163
HV kasutaja
kaido163

liitunud: 31.07.2008




sõnum 11.04.2016 22:15:38 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Keegi võiks veel seda niijana, posti tsiteerida ???? thumbs_up.gif


Millist posti?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Diesel
Kreisi kasutaja
Diesel

liitunud: 29.01.2009




sõnum 11.04.2016 22:16:49 vasta tsitaadiga

kaido163 kirjutas:
Gap kirjutas:
Keegi võiks veel seda niijana, posti tsiteerida ???? thumbs_up.gif


Millist posti?

Gapi monitor on 10" ja ta läheb närvi ,kui keegi nii pikka postitust tsiteerida otsustab.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
niijana
HV kasutaja
niijana

liitunud: 20.11.2012




sõnum 11.04.2016 22:17:13 vasta tsitaadiga

Aim vabandust, ma hetkel tunnen ennast kui peksa saanud kass. Ei mäletagi millal viimati nii korralikult BF4 peksa sain. Tõesti oli lootusetu tunne. Mõtle ise mis juhtus, esimene round minu isiklik panus oli 1 - 24. Teises roundis sain vist üle 12 killi kätte. Aim väikene küsimus, et mida sa teeksid ise kui pead vastu seisma ja rammu katsuma A lipu hoides 1 tanki, 1 BTR'ga ja Helikaga icon_razz.gif. Ütleme, et sain ikka korralikult igalt poolt kuid õnnestus tankile 3 slämmi peale panna ja sain ainult mobility hit punkte icon_razz.gif. Olukord oli tõesti vägagi vägagi ühele poole kaldu. Aga tänud kõikidele,kes võtsid vaevaks üritusel osaleda icon_razz.gif.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aim17
HV kasutaja

liitunud: 09.07.2005




sõnum 11.04.2016 23:08:56 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Aim vabandust, ma hetkel tunnen ennast kui peksa saanud kass. Ei mäletagi millal viimati nii korralikult BF4 peksa sain. Tõesti oli lootusetu tunne. Mõtle ise mis juhtus, esimene round minu isiklik panus oli 1 - 24. Teises roundis sain vist üle 12 killi kätte. Aim väikene küsimus, et mida sa teeksid ise kui pead vastu seisma ja rammu katsuma A lipu hoides 1 tanki, 1 BTR'ga ja Helikaga icon_razz.gif. Ütleme, et sain ikka korralikult igalt poolt kuid õnnestus tankile 3 slämmi peale panna ja sain ainult mobility hit punkte icon_razz.gif. Olukord oli tõesti vägagi vägagi ühele poole kaldu. Aga tänud kõikidele,kes võtsid vaevaks üritusel osaleda icon_razz.gif.



Kurb kuulda. Aga samas võib nüüd naljaga pooleks öelda, et hea et mina ei saanud oselda oleksin ka kaotaja olnud muidu. Või jälle teistpidi, et kui mina oleksin osalenud oleksin panidele teise Katõni teinud. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

_________________
Battlelog: eesti38


viimati muutis aim17 12.04.2016 19:26:57, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kert06
Kreisi kasutaja
kert06

liitunud: 10.04.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.04.2016 23:23:28 vasta tsitaadiga

Diesel kirjutas:
kaido163 kirjutas:
Gap kirjutas:
Keegi võiks veel seda niijana, posti tsiteerida ???? thumbs_up.gif


Millist posti?

Gapi monitor on 10" ja ta läheb närvi ,kui keegi nii pikka postitust tsiteerida otsustab.

Kusjuures kui mõtlema hakata, siis nutitelefoniga võib päris närvi ajada icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 139
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
niijana
HV kasutaja
niijana

liitunud: 20.11.2012




sõnum 12.04.2016 10:01:34 vasta tsitaadiga

Kas siis nutitelefonis ei saagi lehti alla ja ülesse kerida? Alati võite ka paluda, et lõpetan BF4 liigade mängude kirjeldamise icon_razz.gif. Aim Katõn mainimine oleks Poolakaid veelgi rohkem vihaseks ajanud. Eile õnnestus vaadata poolakate lindistust ja võib öelda üht. Poolakatel oli plaan vägagi täpselt paika pandud. Esmalt keskenduti neile lipudele, kust saadi kas uus tank, BTR'i jne. Lennukid saadeti alguses kohe välja hoidmaks vastaseid tegevuses ja hoida võimalikult kaua eemal nende kontroll punktidest. Vaikselt ja hiilivalt helikas käis mööda katuseid ja paigutas stingeri, javelini'ga varustatud sõdureid kaitse positsioonidele. Pole paha idee. Kui isegi oleksime saanud õhu enda kontrolli alla oleks meie tankid olnud alati märgistatud ja lukustatud. Kuna me ei saanud õhku enda kontrolli alla oligi juba alguses otsustatud, kes lahkub lahingust võitjana icon_smile.gif. Ilusti mängitud Poolakate poolt aga see eeldab väga väga kõva koostööd ja harjutamist. Kahjuks Poolakatel on aktiivselt rohkem mängijaid kui pisikesel Eestil vastu panna icon_razz.gif. Aga see siiski ei ole vabandus, peame lihtsalt väikesele rahvusele omaselt kokkuhoidma ja vastama kavalusega. Nemad tulevad meie vastu massiga, meie relvaks on ainult tarkus, kavalus ja peame suutma neid üllatada icon_razz.gif. Kui meil on raske kokku saada 16 mängijat, siis kuidas saaksime korralikult trenni veel teha icon_razz.gif. Meeldib väga Hr Meri ütlus: "Hetke olukord on sitt, kuid sitt see on meie tuleviku väetis" icon_razz.gif.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

liitunud: 06.09.2007




sõnum 12.04.2016 10:47:36 vasta tsitaadiga

ot:
niijana, väike soovitus teksti kujundamise osas.

Uued read ei ole vaenlased ehk palun rohkem uusi ridu, sest järjest teksti on foorumis jube lugeda icon_wink.gif

Kaks erinevat teksti, ühel uute ridadega lõigud, teisel järjest kõik "ühel" real.

"Ühel real":
Spoiler Spoiler Spoiler



Lõikudega:
Spoiler Spoiler Spoiler

_________________
itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
heretic666
HV Guru
heretic666

liitunud: 13.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.04.2016 14:00:38 vasta tsitaadiga

tegeltvõikskribadaüldsetühikutetasestarusaadakseniikuinii
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
niijana
HV kasutaja
niijana

liitunud: 20.11.2012




sõnum 12.04.2016 15:26:24 vasta tsitaadiga

Poisid ja tüdrukud palun püsime teemas. Informeerin, et täna toimub EBV järjekordne treening lahing kella 22:00 paiku. Valmistume neljapäeval toimuvaks BCL liiga mänguks. Seekordseks vastaseks on meeskond nimega "Headless". Tegemist on ikka paraja pähkliga, aga EBVle pähkleid purustada meeldib icon_smile.gif. Võime ka tungival soovil teha video ülekande. Hoiatan juba varakult ette, meie sõnavara võib kedagi riivata ja nõrga närvilistele ei soovita vaadata. Või kui ikka soovid vaadata, siis palun kasuta mute nuppu. Lõpliku otsuse video ülekande kohta teeb meie liider. icon_biggrin.gif Kui soovite vaadata, siis palun andke soovist kas EBV platooni lehel teada või siis pm'ge minule.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

liitunud: 15.02.2010




sõnum 12.04.2016 22:38:18 vasta tsitaadiga

keegi casualina täna kusagil tulistab?
Ei ole viitsimust ega aega kusagil võistelda..

_________________
Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
Kommentaarid: 118 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 105
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eero78
HV vaatleja

liitunud: 06.01.2013




sõnum 13.04.2016 04:11:56 vasta tsitaadiga

Kuidas läks? Oli pöidla hoidmisest kasu?[/quote]

Ütleme nii, et Poolakatele (kellest kõik on erinevate liiga kogemustega) vastu saamine käib meile veel selgelt üle jõu.
Poolakad näiteks kogunesid 2 tundi enne lahingu algust. Arutasid strateegia läbi, kuidas, mida, kes ja siis lahingus oli kõigil oma ülesanded hästi teada.

Meil kahjuks oli tükk tegu, et terve Eesti peale saada kokku 16 mängijat. Ja kui need mängijad lõpuks kokku saadi, siis ei olnud aega enam strateegia arutamisele. Kuigi jah, ega strateegiagi ei oleks päästnud.

Antud hetkel on poolakad meist pea igas elemendis üle ja seega said nad 2:0 ülekaaluka võidu


Pole küll minu asi, aga strateegia on vägagi tähtis. Kui te räägite, et Poolakatel oli ülekaal, siis on ilmselgelt viga just strateegia- ja rühma koostöös.
Igal sõduril on oma ülesanne: Assault, Support, Engineer, Recon. Kui järgida neid, siis saaks ka asja.
Tänan tähelepanu eest!
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 495, 496, 497 ... 506, 507, 508  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.