praegune kellaaeg 04.08.2025 17:18:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
RustyZ
HV Guru

|
30.03.2016 18:42:34
|
|
|
Kõik ei keerle ainult teie ümber et kellgi lahkumise pressiteade teie halvustamiseks ja uue reklaamiks on.
Lisaks - palju te ise taksojuhtide pealt tööjõumakse maksnud olete? Piraattaksonduse propageeriana ei tohiks siin küll sõna võtta.
Kolmandaks - mõistliku juttu ei tule siit selleks, et te olete end oma hämamisega juba korralikult täis teinud.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukas
Kreisi kasutaja

|
30.03.2016 18:46:24
|
|
|
mtakso kirjutas: |
Ma olen alati öelnud, kes soovib teemast rääkida, läheme lõunale nagu Taneli ja Elukaga korra käisime. Kui huvi, kirjutage martin@taxify.eu ja leiame aja/koha. |
See illusioon, et kohtumisest tolku oli, kestis vaid lühikest aega. Juba varsti pidin tõestama hakkama, mida ütlesin, mida mitte. Praeguseks on küsimused taxify jaoks nii raskeks muutunud, et pidasite paremaks mind ära blokeerida fb's ja twitteris.
Aga ma pikka juttu ei teegi, mainin vaid viimastest siin taxify poolt kirjutatud asjadest, et elektritakso rentis oma sõidukeid fie'dele, minuteada oli diil selline et sõidu lõpus oli pool vahetuse kassast sõitja oma, kuid sealt vaja õiendada veel maksud.
Ja töö hind ei ole stabiilselt 50sendi peal. See tõusis 1euro peale, tõsi, taxify teeb sellest allahindlusi, lõplik töö hind kõigub 50sendi ja 1 euro vahel. või siis 20% lõppsummast.
Ja et elektritakso järsku ei sobigi taxifyle, peale elektritaksopoolset teatamist puuduvate kaardiamksete tõttu kõlab kibestunud järgihüüdena. Sest samas kutsute neid puuduva kardimaksega juhte ikagi jätkama taxifys, rääkimata sellest et nii mõneski piraadis ei saa samuti kaardiga maksta.
See kulunud jutt et taxifyga liitub iga nädal uusi taksojuhte - see ei vasta juba ammu enam tõele
Ja et teistel puudub tagasiside ja äpimaksete süsteem - see üheülbaline hindamise süsteem ei peegelda reaalset olukorda ja sellisena kasutuskõlbmatu, äpimaksete spsteem tuleb taxigole peagi.
Ja häid ideid on siit foorumist vahel tulnud. Teie vahite ikka unistavalt uberi poole üles. Head ideed mitte teha taxifyst uberit on siin korduvalt kõlanud...
Ja viimaseks - uue "Directori" esikaanel lasta end taksonduse isadeks kutsuda on hea nali Naersin südamest, aitäh
_________________ Hoiatan kasutaja "Harmoonia" eest. Tont müüs graafikakaardi, "unustades" kuulutuses mainida et oli seal ise asju ümber tinutanud.
Kui see läks katki siis ajas lolli juttu, oma kehva töö eest vastutamata. Pädevas remondikohas tuvastati et tema tinutatud graafikaprotsessor on lahti. |
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
arcar
HV vaatleja
|
30.03.2016 18:47:02
|
|
|
Kahjuks pidime Elektritaksoga koostöö lõpetama, sest firma ükski takso ei aktsepteerinud klientidelt kaardimakseid. Võimalus tasuda lisaks sularahale ka kaardimaksega on üks tingimustest, mida Taxify süsteemis olevatelt taksodelt eeldame lisaks auto tehnilisele korrasaolule ja juhi heale reitingule. Täname Elektriautot senise koostöö eest ja oleme igati valmis võimalikku koostööd Elektritakso omanikega arutama, kui firma on nõus aktsepteerima elektroonilisi makseid.
Meie ei soovi kindlasti oma koostööpartnereid laimata, nagu see pressiteade teeb. Ja oleme valmis koostööd uuesti arutama, kui firma on nõus aktsepteerima kaardimakseid, mis on 2016 aastal mõistlik nõue ja eeldus klientide poolt.
Paar fakti Elektritakso kohta:
- Elektritakso autod võtavad vastu ainult sularahamakseid
- Uudise alusel töötab Elektritaksos 140 taksojuhti
- Elektritakso (Takso OÜ) maksis 2015 aastal kokku 6722 Eurot tööjõumakse = 48 Eurot juhi kohta aastas, 4 Eurot kuus. (Andmed pärinevad EMTA koduleheküljelt) |
Kui te korralikult tasuksite kaardimaksed igal nädalal nagu lubatud siis ilmselt kasutaks paljud kaardimakseid,paraku see teie puhul ei kehti ja püüate kottida kõiki ! Ootan 4.nädalat raha mis terminali kaudu maksti aga seda mida pole on raha mis ma välja sõitsin ! Sellepärast pistsin ka mina selle aparaadi pagassi ja vabandan klientide ees,et kaardimakse ei toimi kuna ettevõte ei suuda terminale hooldada ! Tasuge summad mis olete saanud enda arvele õigeaegselt ja poleks kirjeldatuid probleeme ! Kui te ei suuda omavahel seal kuidagi asju ära jagada siis jätke sõitjad mängust välja ja ärge neid nu....ge !
_________________ www.arcar.eu 56291000 Allar. Odavad rendiautod al.5 euri päev. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
30.03.2016 19:15:17
|
|
|
arcar kirjutas: |
Kahjuks pidime Elektritaksoga koostöö lõpetama, sest firma ükski takso ei aktsepteerinud klientidelt kaardimakseid. Võimalus tasuda lisaks sularahale ka kaardimaksega on üks tingimustest, mida Taxify süsteemis olevatelt taksodelt eeldame lisaks auto tehnilisele korrasaolule ja juhi heale reitingule. Täname Elektriautot senise koostöö eest ja oleme igati valmis võimalikku koostööd Elektritakso omanikega arutama, kui firma on nõus aktsepteerima elektroonilisi makseid.
Meie ei soovi kindlasti oma koostööpartnereid laimata, nagu see pressiteade teeb. Ja oleme valmis koostööd uuesti arutama, kui firma on nõus aktsepteerima kaardimakseid, mis on 2016 aastal mõistlik nõue ja eeldus klientide poolt.
Paar fakti Elektritakso kohta:
- Elektritakso autod võtavad vastu ainult sularahamakseid
- Uudise alusel töötab Elektritaksos 140 taksojuhti
- Elektritakso (Takso OÜ) maksis 2015 aastal kokku 6722 Eurot tööjõumakse = 48 Eurot juhi kohta aastas, 4 Eurot kuus. (Andmed pärinevad EMTA koduleheküljelt) |
Kui te korralikult tasuksite kaardimaksed igal nädalal nagu lubatud siis ilmselt kasutaks paljud kaardimakseid,paraku see teie puhul ei kehti ja püüate kottida kõiki ! Ootan 4.nädalat raha mis terminali kaudu maksti aga seda mida pole on raha mis ma välja sõitsin ! Sellepärast pistsin ka mina selle aparaadi pagassi ja vabandan klientide ees,et kaardimakse ei toimi kuna ettevõte ei suuda terminale hooldada ! Tasuge summad mis olete saanud enda arvele õigeaegselt ja poleks kirjeldatuid probleeme ! Kui te ei suuda omavahel seal kuidagi asju ära jagada siis jätke sõitjad mängust välja ja ärge neid nu....ge ! |
Kuidas sul lepingus kirjas on? Mis tähtajaks peab tasuma?
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
31.03.2016 11:52:39
|
|
|
Miks te seni loobite igasugused Uberi, Wisemile jne uudised siia ja keeldute eraldi sõidujagamise-arutelu teema tegemisest? See pole ammu siin juba vaid Taxify teema.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
crackpot
HV kasutaja

|
31.03.2016 12:03:25
|
|
|
A mulle meeldib foorumis rääkida, sest endiselt leian, et asi pole kellegi personaalküsimuses ega motivatsioonis.
mtakso kommentaar teiste maksude kohta...võtke mõni juht palgale, siis kommenteerige uuesti.
No peale seda kui olete lahti seletanud, kuidas saab tööjõumakse maksta, arvutused on teie andmete alusel mõni leht tagasi e te ju teate, et keegi midagi ei teeni.
mtakso, palju teil keskmine kontoritöötaja Tallinnas saab? 15.- h v enam? Kui ei saa, miks nad roolis ei ole või on, peale tööpäeva ja nv öösel?
mtakso, kas private juhtidel on kaardimakse?
Kas kavatsete kõik kaardimakseta masinad kõrvaldada, millal? Pikem siht on teil ilmselt nagunii mobmakse only, kuigi ÜTS vist jääb sulavõimalust nõudma ka kokkuleppeveo puhul.
Edit: ahjah, et üle laua võiks ka muidugi rääkida, aga minu eelistus ei ole kohvik, mingi otse-eetri jutusaade pigem.
_________________ I´m so uber this... |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
31.03.2016 13:07:31
|
|
|
crackpot kirjutas: |
Pikem siht on teil ilmselt nagunii mobmakse only, kuigi ÜTS vist jääb sulavõimalust nõudma ka kokkuleppeveo puhul.
|
Sellest saab mööda hiilida. Esiteks mobiilimakse võimaldamise saab juhile kohustuslikuks teha, äpifirma võib ise valida kellega ja mis tingimustel lepingu sõlmib. Teiseks saab survestada nii klienti kui juhti pakkudes kliendile mobiilimakse puhul soodustust ja surudes äpi kaudu mobiilimakset peale nii, et teadmatu kasutaja võibolla ei leiagi nurga tagant nuppu maksan sulas üles ning juhile sula puhul karistust näiteks stiilis kui N% maksetest pole mobiilimaksed, siis läheb tellimuse tasu 2x suuremaks või midagi muud ebasoodsamaks. Ehk küll nad leiutavad mingi JOKK skeemi, kus teoorias saaks nagu sulas maksta, aga praktikas muudetakse see võimalikult ebasoodsaks.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
crackpot
HV kasutaja

|
31.03.2016 13:34:08
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Pikem siht on teil ilmselt nagunii mobmakse only, kuigi ÜTS vist jääb sulavõimalust nõudma ka kokkuleppeveo puhul.
|
Sellest saab mööda hiilida. Esiteks mobiilimakse võimaldamise saab juhile kohustuslikuks teha, äpifirma võib ise valida kellega ja mis tingimustel lepingu sõlmib. Teiseks saab survestada nii klienti kui juhti pakkudes kliendile mobiilimakse puhul soodustust ja surudes äpi kaudu mobiilimakset peale nii, et teadmatu kasutaja võibolla ei leiagi nurga tagant nuppu maksan sulas üles ning juhile sula puhul karistust näiteks stiilis kui N% maksetest pole mobiilimaksed, siis läheb tellimuse tasu 2x suuremaks või midagi muud ebasoodsamaks. Ehk küll nad leiutavad mingi JOKK skeemi, kus teoorias saaks nagu sulas maksta, aga praktikas muudetakse see võimalikult ebasoodsaks. |
ma ei tea kas Eestis on kohustuslik mõne eraettevõtte klient olemine, alates pangast ja lõpetades telefonioperaatorist. Kas seda saab nõuda või eeldada ning vastasel juhul keelduda kliendist?
See selleks, ma 2 viimast korda olengi juhtidega kokku leppinud, et äpp võib seenele minna ja kohe ust avades sula sisse visanud, öeldes, et ärgu käivitagu midagi. Teen seda ka edaspidi, kuigi ma olen harv taksokasutaja.
Edit: Uber on selle viimase osas end kaitsnud, kui kliendina tühistada 5 min peale tellimust, on cancel fee ja võtavad maha. Aga see on enamasti odavam kui sõit, nii et...ei muuda mu käitumist. 10 $ v € peale nad oma cancel feed vast ei tõsta, sest troppe, kes tühistavad on rohkem kui vaja oleks, juhi seisukohast... Need tropid enam 10 trahvi korral Uberit ei näpi, vaataksid muid võimalusi.
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
31.03.2016 13:57:32
|
|
|
ma ei tea kas Eestis on kohustuslik mõne eraettevõtte klient olemine, alates pangast ja lõpetades telefonioperaatorist. Kas seda saab nõuda või eeldada ning vastasel juhul keelduda kliendist?
|
Väga OT, aga selliseid asju on küll. Eesti Loto kodulehelt ei saa sa lotopiletit osta, kui pangakontot pole, näiteks Taxify klient ei saa sa olla kui sul töötavat sim kaarti pole jne. Isegi maksuametist ei saa vist tulumaksu tagastust sulas nõuda
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
crackpot
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
31.03.2016 17:44:39
|
|
|
dra ma sain ka sõnumi. värdjakari.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
31.03.2016 17:57:33
|
|
|
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
31.03.2016 20:11:34
|
|
|
Ah sealt said need kaabakad mu kontaktid. Tegin ka lärmi kohe kui see spämm tuli aga sealt tuli vastuseks vaid ilusat mula.
"Teie number sattus meie infosüsteemi, kuna olete kasutanud ajavahemikul 01.12.2015-15.01.2016 vähemalt ühel korral meie teenust. Kuna info SMS oli seotud meie teenuse kolimisega uude rakendusse, siis pidasime vajalikuks sellest teavitada ka oma kliente."
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
31.03.2016 20:12:12
|
|
|
Imestasingi selle sõnumi üle, kartsin muidugi hullemat, et kaardiinfo on vehkat teinud...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
31.03.2016 20:32:11
|
|
|
See ei ole ju ometi esimene kord.
Revali lahkumisega oli täpselt sama värk. Sain neil vastava sõnumi, kuigi ei ole Revalile kunagi oma andmeid andnud. taxify vahendusel sai nendega sõidetud küll.
Ilmselt oleks siin AKI-l põhjust väike menetlus ette võtta.
Sõnum ise oli selline:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
31.03.2016 20:47:01
|
|
|
Tore teada et igasugu ekskriminaal valodjad kes taksifai piraati sõidavad klientide andmed enda valdusse saavad
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
31.03.2016 21:12:17
|
|
|
vortex kirjutas: |
Revali lahkumisega oli täpselt sama värk. Sain neil vastava sõnumi, kuigi ei ole Revalile kunagi oma andmeid andnud. taxify vahendusel sai nendega sõidetud küll.
Ilmselt oleks siin AKI-l põhjust väike menetlus ette võtta. |
Ma pole samamoodi mitte kunagi Taxify-st Saksat võtnud (teadlikult väldin seda firmat juba aastaid - eranditult kohutavad kogemused olnud), seega kas mõni juht liikunud minu andmetega mõne teise firma alt saksasse või konkreetselt Taxifyst lekkinud (või mõlemat).
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
31.03.2016 21:58:42
|
|
|
ref kirjutas: |
vortex kirjutas: |
Ilmselt oleks siin AKI-l põhjust väike menetlus ette võtta. |
Ma pole samamoodi mitte kunagi Taxify-st Saksat võtnud (teadlikult väldin seda firmat juba aastaid - eranditult kohutavad kogemused olnud), seega kas mõni juht liikunud minu andmetega mõne teise firma alt saksasse või konkreetselt Taxifyst lekkinud (või mõlemat). |
täpselt sama. pole kunagi saksa taksoga sõitnud ja sain selle kirja. Kas Taxify sellega kuidagi oma privaatsuspoliitikat ei ole eiranud?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
31.03.2016 22:15:23
|
|
|
Hmm... ja mina olen ühe korra Taxify kaudu Saksa takso juhiga rendiauto saanud ja mulle sõnumit ei saadetud.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.03.2016 23:27:17
|
|
|
Taxify API kaudu on andmed jalutama läinud.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
crackpot
HV kasutaja

|
01.04.2016 05:54:00
|
|
|
Pmst võivad juhid soovi korral omale kena andmebaasi koguda, poliitikud, kohalikud staarid jne.
Või lihtsalt kliente pärast tülitada, saata nõmedaid SMS e, seda on juhtunud.
Eks ka sel oli põhjus, miks vanasti juht dispetšerile ütles, et klienti pole ja dispetšer kliendiga suhtles.
Tallinki haldas oli ammu nr näha, aga juhtidel oli keeld ise seda kasutada, va dispetšeri loal kui tuli vastus "helista palun ise".
Taxigo firmast tulnud tellimustel kasutasin ka nuppu "vaikus" ja jätsin dispetšerile tema traditsioonilise rolli.
|
tagasi üles |
|
 |
Priidik199
HV kasutaja

|
01.04.2016 08:38:14
|
|
|
Spoiler 
Sain ka selle sõnumi. Kell 22:18 saadeti ka.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
mtakso
HV vaatleja

|
03.04.2016 13:21:17
|
|
|
elukas kirjutas: |
See kulunud jutt et taxifyga liitub iga nädal uusi taksojuhte - see ei vasta juba ammu enam tõele |
Sinu lause näitab väga hästi käesoleva foorumi kvaliteeti. Elukas, millel sinu "faktid" põhinevad, kas sa ootad meie kontori uksetaga ja näed, et nädalas ei käi ühtegi taksojuhti kontoris? Meil liitub iga päev uusi taksojuhte ja sooviavaldusi on järjekorras isegi rohkem, kui me jõuame vastu võtta. Me lisame juhte süsteemi proportsioonis tellimuste arvuga, selleks et olemasolevatel taksojuhtidel oleks piisavalt tööd.
Elukas, sinu peamine argument "Tallinna taksojuhid maksavad kõik makse" on kahjuks tore "unistus", mille tõestuseks meie pole kahjuks usutavaid andmeid näinud. Palun too mõni fakt, uuring, statistika vms - mis sinu väidet kasvõi osaliselt toetaks. Pigem näitavad sündmused (näiteks Elektritakso aktsepteerib vaid sularaha), et jätkuvalt on väga suur hulk taksoärist sularahas, mis toimub peamiselt ikkagi maksude optimeerimiseks ja kontrolli vältimiseks.
Ja et teistel puudub tagasiside ja äpimaksete süsteem - see üheülbaline hindamise süsteem ei peegelda reaalset olukorda ja sellisena kasutuskõlbmatu |
Tänud konstruktiivse, neutraalse ja argumenteeritud kriitika eest. Kahjuks kõlab see lihtsalt lahmimisena ja halvustamisena.
Kas sul on välja pakkuda mõni parem tagasiside süsteem, siis palun kirjelda kuidas see töötaks?
Ja häid ideid on siit foorumist vahel tulnud. Teie vahite ikka unistavalt uberi poole üles. Head ideed mitte teha taxifyst uberit on siin korduvalt kõlanud... |
Mida sa sellega täpsemalt mõtled? Nii üldise kommentaari peale on väga keeruline midagi konkreetset vastata.
Me oleme varasemalt selgitanud, miks me otsustasime Uberiga konkureerima hakata, sest vastasel korral oleks Uber täna kordades suurem kui ta Eestis on. Kahjuks me pole näinud Euroopas riiki, kes oleks efektiivselt suutnud Uberile vastu seista, seda nii seaduslike kui sisuliste sammude kaudu. Mitmed foorumi osalejad on soovitanud teha valitsusega suuremat koostööd Uberi võitmiseks, aga kes vähegi on riigiga koostööd teinud, see teab et see on väga riskantne ja aeganõuded protsess, mis võib lõppeda nii või naa. Väga keeruline on ettevõtjana sellisele ennustamatule olukorrale oma tegevust üles ehitada. Kui sa tahad konkurentsis püsida, siis on vahest vaja teha ka raskeid otsuseid, Taxify otsustas teha koostööd nii taksojuhtide kui ka kokkleppeveo juhtidega. Eks aeg näitab, kas valik oli õige või vale.
Kindlasti on taksojuhte ja inimesi, kellele selline otsus ei meeldi. Samas on väga palju (kümneid tuhandeid) kliente, kellele privaatjuhtide pakutav teenus meeldib, sest autod on heas korras, juhid on rõõmsameelsed ja hind on mõistlik. Ma ei soovi siin üldistusi teha ja häid taksojuhte solvata, aga kahjuks on Tallinnas ja ka teistes linnades väga palju keskmisest halvema kvaliteediga taksosid, kes jäävad oma kvaliteedilt privaatjuhtidele alla.
Ja viimaseks - uue "Directori" esikaanel lasta end taksonduse isadeks kutsuda on hea nali Naersin südamest, aitäh |
Sa ilmselt tead ise, et meedia valib oma pealkirjad ise, selleks et see kõlaks piisavalt konfliktse, huvitava ja müüdavana. Meie ei ole sellist nimetust endale võtnud ega soovinud.
Kommentaar "andmete jalutamaminemise" kohta. Taksofirmad, kes Taxify dispetertarkvara kasutasid (Sõbra Takso, Reval Takso, Saksa Takso, Elektritakso jt) omasid ligipääsu oma firma autode tehtud tellimustele, sh kliendi andmed. See on ju loogiline, sest kui klient helistab kõnekeskusse jäävad firmale andmed. Samuti oli Taxify süsteemis, et oma firma tellimuste andmed olid taksofirmale näha - teiste firmade klientide andmeid ei näinud. Ennem Taxifyst lahkumist võtsid taksofirmad oma andmed kaasa ja neid kasutades saadeti ka SMS sõnumeid.
_________________ Telli takso 2-klikiga nutitelefonist või veebilehelt http://taxify.ee
Linnade vahel leiad sõite Hoppiga http://gethopp.com
viimati muutis mtakso 03.04.2016 13:32:56, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
03.04.2016 13:27:11
|
|
|
tsitaat: |
Mida sa sellega täpsemalt mõtled?
|
kas tõesti peab hakkama meenutama, mida lõunalauas sai räägitud ja mõnedest asjadest siin foorumis hiljem ka kirjutatud??
Olgu öeldud, et ettepanekud olid konstruktiivsed ja positiivse iseloomuga - oleks vaid kõigile osapooltele (klient, Taxify, legaalne takso) kasuks tulnud.
Ilmselt lasti need ettepanekud kõrvust mööda või siis on neid ignoreeritud... Kokkuvõttes ju teie juhtkonna tasemel loomulikult otsustate, aga klient hääletab äpi (un)installiga...
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
mtakso
HV vaatleja

|
03.04.2016 13:42:55
|
|
|
Tanel kirjutas: |
tsitaat: |
Mida sa sellega täpsemalt mõtled?
|
kas tõesti peab hakkama meenutama, mida lõunalauas sai räägitud ja mõnedest asjadest siin foorumis hiljem ka kirjutatud??
Olgu öeldud, et ettepanekud olid konstruktiivsed ja positiivse iseloomuga - oleks vaid kõigile osapooltele (klient, Taxify, legaalne takso) kasuks tulnud.
Ilmselt lasti need ettepanekud kõrvust mööda või siis on neid ignoreeritud... Kokkuvõttes ju teie juhtkonna tasemel loomulikult otsustate, aga klient hääletab äpi (un)installiga... |
Tanel, kas sinu meelest Tallinnas täna "taksolitsents" tagab kvaliteetse teenuse ja kõik töötab perfektselt?
Sa pole kohanud mitte ühtegi kehva teenust pakkuvat litsentsiga taksot? Kõik litsentsiga taksod on puhtad, ausa hinnakirjaga, maksavad ära kõik maksud jms?
Taxify klient saab ju ise valida, kas ta soovib sõita litenseeritud taksoga või privaatjuhi/rendiautoga. Alustasime aprillist kategooriate süsteemi katsetamist, kus klient saab valida mugavalt teenuse tüübi/hinnataseme:
- privaatjuht
- odavam takso
- tavaline takso
- taksobuss
- lux autod
Seega kokkuvõttes on kliendil palju laiemad valikud. Ja kliendina palun arvestada väga erinevaid inimesi - näiteks inimesed kellel on kiire, kes ei tunne ega soovi valida konkreetseid auto mudeleid jms.
Teenust saab arendada mitmest aspektist - kas kliendi või autojuhi vaatest. Ideaalis on mõlema osapoole huvid kaetud, aga praktikas on ikkagi klient see, kellest on vaja lähtuda. Sest kui pole kliente, siis pole ka autojuhtidel kedagi vedada. Seega Taxify püüab oma toodet arendada kliendi mugavusest ja soovidest lähtuvalt (lihtsam ja kiirem tellimine, mugavad maksevõimalused, tagasiside teenuse kvaliteedi kohta jms). Samal ajal pakkudes autojuhtidele rohkem tööd, filtreerides autosid kvaliteedi alusel - parimad juhid saavad rohkem tööd ja kehvemad juhid peavad ennast parandama või lahkuma.
_________________ Telli takso 2-klikiga nutitelefonist või veebilehelt http://taxify.ee
Linnade vahel leiad sõite Hoppiga http://gethopp.com |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|