praegune kellaaeg 05.08.2025 22:09:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 379 ] |
Pigem ei |
|
27% |
[ 157 ] |
Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 577 |
|
autor |
|
ollev
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
16.03.2016 16:46:47
|
|
|
gwx control panel.
Parim ever
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
16.03.2016 17:19:36
|
|
|
Seal on draiverite allalaadimise blokeerimiseks täpselt sama juhend kui sellel lingil mida juba teinud olen. Ei toimi see meetod
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
16.03.2016 18:18:31
|
|
|
LKits kirjutas: |
Ütleme nii, et vahel puutun kokku Win7 ja Win8 ning ei ole väga mugav. Kuidagi robustselt ajale jalgu jäänud OS-id, mis vajavad nii visuaalset, sisulist, kui ka tehnilist uuendust.
|
Pole veel märganud, et keegi oleks nimekirja kasulikest\jõudlust suurendavatest uuendustest välja toonud. Sisuline\visuaalne uuendus on juba eelistuste küsimus. Win81 sõitis Metro veiw ekraani ulatuses "paremalt-vasakule", Win10- Start nupu alla lükatud sama vaade. Muu paistis enam-vähem sama.
Lihtsalt huvitab, et kas tõesti jäi katsetamisel midagi uuenduslikku ja kasulikku kahe silmavahele? Mõned üksikud videotöötluse prograamid vms pidi jah kiiremini toimetama, üles tuleb masin SSD pealt ikka sama kiiresti, sama lugu FF laadimisega...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.03.2016 18:51:33
|
|
|
Loomulikult ma ei poolda jõulist OS-vahetust, kuid samuti virisemine teemal, et tuleviku uuendusi ei tule, ID-kaardi tugi kaob, on veidi naeruväärne. Selle nimi ongi areng. |
ID kaardi tugi lõpetati XP-le. Ma ei näinud suurt virisemist kuskil. Lisaks vana versiooni saab edasi kasutada ju.
Ütleme nii, et vahel puutun kokku Win7 ja Win8 ning ei ole väga mugav. |
Win8 loomulikult pole mugav. See versioon oli läbikukkumine. 8.1 oli parem aga Win10 muutis ka selle mõttetuks. Win7 on samas väga erineva kasutamissuunitlusega. Puhtalt hiirega kasutamiseks mõeldud. Win10 sööb ka näpuga kasutamist rohkematel kui laua ja sülearvutitel.
Kuidagi robustselt ajale jalgu jäänud OS-id, mis vajavad nii visuaalset, sisulist, kui ka tehnilist uuendust. |
XP on küll jah ajale jalgu jäänud ja oli seda juba aastaid tagasi. Ei tunne küll, et Win7 ajale jalgu oleks jäänud. Visuaalselt seda vähem, et saab ju ise valida mis teemat kasutada. Sisulistest uuendustest polegi eriti desktop kasutajale Win10 pealt eriti midagi üle tuua - uues task manager ja andmete liigutamise dialoog, WDDM 2.0 ja DX12 ja ongi kõik.
Ning jah, GWX töötab, kuid tasub ka mõelda, kas konkreetne lahendus on ikka 100% legaalne ja kooskõlas Windows kasutajatingimustega? |
Kui litsentsitingimustes järge ajada, siis ei tohi enamus softi kasutada. Lisaks peab olema jurist, et litsentsitingimustest tänapäeval aru saada korrektselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.03.2016 19:38:41
|
|
|
tagurlaste vastu tuleb võidelda, kui muu ei aita, siis tulega
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
16.03.2016 20:50:21
|
|
|
libe kirjutas: |
tagurlaste vastu tuleb võidelda, kui muu ei aita, siis tulega  |
Täna sõidad Mersuga, homme uuendatakse see tutika Opeli vastu, võrdub ju sama, täna W7, hommikul arvutit tööle pannes avastad W10
Endal pole veel ükski masin ise W10 peale üle läinud, kõiki on tulnud seda tegema sundida ja seal kus W7 on, töötavad nad ka sama versioonina rahulikult edasi.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.03.2016 22:37:56
|
|
|
Marie kirjutas: |
tagurlaste vastu tuleb võidelda, kui muu ei aita, siis tulega  |
Täna sõidad Mersuga, homme uuendatakse see tutika Opeli vastu, võrdub ju sama, täna W7, hommikul arvutit tööle pannes avastad W10
Endal pole veel ükski masin ise W10 peale üle läinud, kõiki on tulnud seda tegema sundida ja seal kus W7 on, töötavad nad ka sama versioonina rahulikult edasi. |
väga vale võrdlus - täna sõidad pea 10a vana mersuga ja homme sõidad viimase mudeli mersuga
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
16.03.2016 23:59:01
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Sisulistest uuendustest polegi eriti desktop kasutajale Win10 pealt eriti midagi üle tuua - uues task manager ja andmete liigutamise dialoog, WDDM 2.0 ja DX12 ja ongi kõik. |
Mulle isiklikult väga meeldib ka Notification Center; ISO mountimine out-of-the-box; Hyper-V; Uus File Explorer; Cortana; parem multi-monitor tugi; virtual desktops;
Rääkimata sellest, et uus settings on tegelikult parem (kuid mitte täiuslik); store on päris hea; UWP on mõistlik lahendus jne...
Ma saan Windowsiga out-of-the-box rohkem ära teha ja ei pea peale OS-i installi pool päeva veel asju installima...
Üldjuhul jäävad paar pseudoprobleemi ainult segama, kui aga võrrelda vana OS-i uuega segavad mind isiklikult rohkem puuduvad asjad...
|
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
17.03.2016 01:48:38
|
|
|
W7-t ja W10-t ei saa omavahel päris 1:1 võrrelda. W7 on lihtsalt n.ö klassikaline win. Kuigi juba W7-ga paranes päris palju asju võrreldes XP-ga. W10 on lihtsalt laiendatud versioon. Opsüsteem on üles ehitatud ikka teisest n.ö puust, kui vanemad versioonid.
Mulle meeldib W10 juures see, et uus n.ö Win sisene otsimootor oma failide indekseerimissüsteemiga on väga paindlik. Ükskõik, mis seaded tahad süsteemis sees muuta on 3 tähemärgi kaugusel. Jääb ära Start-ControlPanel jne menüüdes navigeerimine, failid leiab uus W10 palju kiiremini üles, kui W7. Kaughalduse vms suhtes pole kasutamiskogemust, seda hinnata ei oska. On muidugi asju, mis natuke häirivad, aga W10 on piisavalt paindlik, et sobin ka tahvelarvutile või puuteekraaniga netbookile. Näpumeestele, kes on harjunud puuteliidese kaudu toimetama, on kindlasti W10 parem. Metro menüü W8 oli väga häiriv. Puutusin kokku tuttavate läpakate n.ö seadistamisega ja absoluutselt ei meeldi.
Litsentsitingimuste ja levitamistingimuste suhtes saab alati viriseda, selles suhtes jääb vaidlus igavesti kestma. W7 oli ikka üsna jäikadel tingimustel, eriti OEM.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
17.03.2016 09:02:40
|
|
|
... väga vale võrdlus - täna sõidad pea 10a vana mersuga ja homme sõidad viimase mudeli mersuga |
Kui sa lähed autot ostma kas siis 22 October 2009 on sinu jaoks pea kümme aastat vana või, oi milline hinnavahe on ikka samal masinal kui 3 aastat on väljalaske vahe.
Kui võtta näiteks mersu siis loeb ka välimus, W7 töölaud ehk siis välimus oli väga kena W10 on selle kõrval täielik peletis, see mis kapoti all ehk mootor on loomulikult täiustatud omadustega kuid seda otseselt kasutaja ei näe ega saa ka aru.
Kasutaja jaoks on muidugi see oluline, et ta asjad oleks seal kus on, kõik säiliks ja masin töötaks veatult, kahjuks peab tunnistama, et W10 on kõikide nende omaduste poolest W7 halvemaks muutunud, küll kaovad failid, paigaldatud programmid ja ka Windows ise läheb kergemini katki ega pole tavaliselt muudmoodi parandatav kui uus puhas install, häirib ka see, et pead pidevalt ühte ja sama kaasa pandud äppi korduvald maha installima ja siis avastad üllatuseks jälle, et mingi skype videod või miski muu äpp on jälle tagasi tekkinud.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
17.03.2016 09:38:43
|
|
|
ab79 kirjutas: |
W7-t ja W10-t ei saa omavahel päris 1:1 võrrelda. W7 on lihtsalt n.ö klassikaline win. Kuigi juba W7-ga paranes päris palju asju võrreldes XP-ga. W10 on lihtsalt laiendatud versioon. Opsüsteem on üles ehitatud ikka teisest n.ö puust, kui vanemad versioonid.
Mulle meeldib W10 juures see, et uus n.ö Win sisene otsimootor oma failide indekseerimissüsteemiga on väga paindlik. Ükskõik, mis seaded tahad süsteemis sees muuta on 3 tähemärgi kaugusel. Jääb ära Start-ControlPanel jne menüüdes navigeerimine, failid leiab uus W10 palju kiiremini üles, kui W7. Kaughalduse vms suhtes pole kasutamiskogemust, seda hinnata ei oska. On muidugi asju, mis natuke häirivad, aga W10 on piisavalt paindlik, et sobin ka tahvelarvutile või puuteekraaniga netbookile. Näpumeestele, kes on harjunud puuteliidese kaudu toimetama, on kindlasti W10 parem. Metro menüü W8 oli väga häiriv. Puutusin kokku tuttavate läpakate n.ö seadistamisega ja absoluutselt ei meeldi.
Litsentsitingimuste ja levitamistingimuste suhtes saab alati viriseda, selles suhtes jääb vaidlus igavesti kestma. W7 oli ikka üsna jäikadel tingimustel, eriti OEM. |
Vot see otsimine on tõesti Win10 palju mugavam. Ei pea enam menüüdes lappama, et midagi üles leida. Sest just Win7 puhul jubedalt tüütu, kuidas peab lappama Control Panel-is, et mingeid seadistusi muuta - minut siit, minut sealt, kokku tund.
Samuti kasutan väga palju Win+X.
Metrot ei kasuta, sest pole puutetundlikku ekraani.
Nii, et minu jaoks on Win10 igal juhul edasiminek ja vägagi oodatud.
PS: Ise keerasin igasugu "jälitamiskraanid" kinni, ei mäleta, mis vahendit kasutasin, aga mingi toolbox oli.
|
 |
Mnator
HV Guru
|
17.03.2016 10:04:21
|
|
|
Tahtsid vist öelda, et heal juhul pooled kraanid kinni.
(google / crome pealt on nii kõvasti aastatega nuhkimiskogemusi kogutud, et m$ ei saanud enam kõrvaltvaatajaks jääda ja kasutab kõik need kogemused ära, sina pead lootusetut võitlust)
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
17.03.2016 10:20:26
|
|
|
Tõenäoliselt, jah, heal juhul pooled kraanid kinni.
Aga ega see mind ei huvita ka väga, sest olenemata enda püüdlustest, jagavad teised minu kohta infot edasi. See, kui mina gmaili ei kasuta, ei tähenda, et teine osapool seda ei tee. Samuti Androidis näiteks SMS. Minul ei pruugi olla paigaldatud mingit ohtlikku rakendust, aga kui teisel osapoolel on, siis tema telefonis olev rakendus ikkagi loeb minu saadetud SMS-i.
Teadlikkus on tore, aga kusagil on mõistlikuse piir. Kui tõesti fooliumimütsi aeg käes, siis tehnoloogia nahhui ja metsa elama. Aga selle nimi ei ole areng, vaid hoopis taandareng.
PS: Mulle meeldib näiteks isikustatud reklaam. Alles hiljuti otsisin logode disainimise kohta infot ning tuli väga hea hinnaga pakkumine (reklaami näol), võtsin vastu ja klient rahul, mina rahul, teenusepakkuja rahul - win-win-win.
Ehk otsimise vaev tehti nii öelda pooleldi minu eest ära.
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.03.2016 15:50:07
|
|
|
R A T kirjutas: |
Uus File Explorer; |
Mida seal nii väga uut ikka on?. Win 8.1 väike edasiarendus. Jah ribbonist tunnen küll puudust Win7-s. Eriti invert selection valikust.
See nüüd töötab eestis? Selleks vist kindlasti vaja MS kontoga sisse logida, et kasutada?
parem multi-monitor tugi; |
Seda kindlasti.
virtual desktops; |
Mina seda proovisin, siis jättis küll väga mageda mulje - või õigemini ei jätnud mingit muljet. Seal on vist ikka suured piirangud. Lootsin, et iga desktop on eraldi ökosüsteem omade asjadega.
store on päris hea; |
Kui sealt miskit osta on või kui otsinguga üles leiad asja
UWP on mõistlik lahendus jne... |
Mängude jaoks küll mitte. Mängude jaoks on seal väga suured piirangud hetkel mis loodetavasti kõrvaldatakse.
Ma saan Windowsiga out-of-the-box rohkem ära teha ja ei pea peale OS-i installi pool päeva veel asju installima... |
Progede installimine pole see mis kõige kauem aega võtab (mina paigaldan Ketarini abil batchina - võib ka Ninite kasutada mis on lihtsam). Hoopis nende progede data asetamine õigele kohale (kasutan SFX arhiive selle jaoks) ja OS seadistamine on need mis lõviosa ajast röövivad.
Kui ma pean töötama stock os-ga siis ma tunnen, et ma pole produktiivne. Mul on vaja, et minu proged oleks paigaldatud, os ei jääks mulle ette või ei üritaks liiga palju ise mõelda, lisaks otseteed erinevates kohtades ja alahinnata ei saa ka OS välimust produktiivsusele. Ainus mis mulle Win10 välimuse juures meeldib on dark theme mida on öösel mõnusam kasutada.
Paraku Win10 tervikuna on siiski veel work in progress. Minu lootused on suvise Redstone lõppversiooni peal mis loodetavasti tõstab stabiilsust ja kaotab ära kohatised kummalised anomaaliad kus OS ei käitu sama asja tehes iga kord samamoodi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
17.03.2016 17:04:56
|
|
|
Tomorrow, pmst on lisaks Windows 10`nel olemas veel Chocolatey, ehk siis Ketarin on juba suht obsolete (v.a. soft mida pakihalduris pole).
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.03.2016 22:21:14
|
|
|
Etz kirjutas: |
Tomorrow, pmst on lisaks Windows 10`nel olemas veel Chocolatey, ehk siis Ketarin on juba suht obsolete (v.a. soft mida pakihalduris pole). |
See on Powershell only ja Win10 only (PS eripärade tõttu) nagu ma aru saan?
Kasutajaliidest pole?
Skriptide jms jaoks muidugi parem selles osas kui Ketarin. Ei pea siin vastama - PS saab edasi arutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
18.03.2016 00:18:43
|
|
|
Kasutajaliidest pole? |
Kasutajaliides on ju olemas: https://chocolatey.org/packages/ChocolateyGUI
Dependency on powershell 5.0, OS`i dependencyt ei tohiks vist väga olla, aga w10 puhul on see kõik vaikimisi olemas, v.a. GUI...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
18.03.2016 00:45:44
|
|
|
Ma saan Windowsiga out-of-the-box rohkem ära teha ja ei pea peale OS-i installi pool päeva veel asju installima... |
Progede installimine pole see mis kõige kauem aega võtab (mina paigaldan Ketarini abil batchina - võib ka Ninite kasutada mis on lihtsam). Hoopis nende progede data asetamine õigele kohale (kasutan SFX arhiive selle jaoks) ja OS seadistamine on need mis lõviosa ajast röövivad.
|
OS-i seadistamine läheb oluliselt rutem, kui Live kontoga sisselogija oled. Võib-olla pead omale mingi pseudokonto tegema mis ongi ainult seadistuste hoidmiseks? Päris 100% seadistus ei rända aga väga mõnus on teise arvutisse logida ja "oma desktop" saada.
Äppide puhul on lood nii, et mul on vajalikud setupid kas välisel kettal või siis tean täpselt kust ma need netist leian - kuid siiski on mu list installitavast lühemaks muutunud!
Ninite kõlab küll hästi, aga kahjuks on seal valik minu jaoks kesine, saan paari minutiga need 3-4 äppi omale installida, mida sealt võiks linnukestega võtta
Ma olen installiscripte (powershell; kix; batch; vbs) ja repacke teinud mass deploymiseks, kodus võtan asja rahulikult ja pigem naudin oma klikkimist - tavaliselt mu OS püsib installituna aastaid
Kui ma pean töötama stock os-ga siis ma tunnen, et ma pole produktiivne. Mul on vaja, et minu proged oleks paigaldatud, os ei jääks mulle ette või ei üritaks liiga palju ise mõelda, lisaks otseteed erinevates kohtades ja alahinnata ei saa ka OS välimust produktiivsusele. Ainus mis mulle Win10 välimuse juures meeldib on dark theme mida on öösel mõnusam kasutada.
|
Ma olen päris kindlasti 10ga produktiivsem, kasvõi näiteks see virtual desktopi asi - ideaalne 2 või enama erineva töö akende "jaotamiseks".
Kuigi see featuur oli mul arvutis sisuliselt XP ajast (ATI driver tekitas), ei leidnud ma seda varasemalt nii mugav olevat...
Mis sul top5 productivityt tõstvad äpid/tipid on? Äkki saaks teised shnitti võtta.
Endal põhiline productivity tool oleks Total Commander (varasemalt oli see põhiline aken, mis Winis aktiivne oli. Nüüd ma kasutan seda üpriski harva)
Paraku Win10 tervikuna on siiski veel work in progress. Minu lootused on suvise Redstone lõppversiooni peal mis loodetavasti tõstab stabiilsust ja kaotab ära kohatised kummalised anomaaliad kus OS ei käitu sama asja tehes iga kord samamoodi. |
Minu arust on Windows pidevalt olnud Work In Progress (ja progress ei ole halb).
Kusjuures näiteks Windows 7 peal oli valus tegeleda VHD-dega, virtualiseerimiseks boxid jmt mulle ka ei sobinud.
Lõpuks olin olukorras, kus panin oma läpakale Serveri OSi, et saaks tööd normaalselt teha (Kaotasin sellega küll hibernate ja sleepi).
Nüüd aga 10 otsas ma ei näe mingit põhjust sellise manöövri jaoks...
Tegelikult oli neid puudusi 7-t kõvasti, aga ma enam ei mäletagi neid, sest liikusin kiirelt 8 peale üle ja olen pidevalt uute featuuridega vastu nägu saanud (olin nõus oma kasutusharjumustes veidike järelandmisi tegema)
|
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
18.03.2016 08:10:59
|
|
|
Kas Skype for Buysiness ja Skype for Business recording kuidagi välja uninstallitavad ka on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
18.03.2016 08:50:09
|
|
|
liiv kirjutas: |
Kas Skype for Buysiness ja Skype for Business recording kuidagi välja uninstallitavad ka on? |
Tegemist on Office perekonda kuuluva tootega, mis varasemalt kandis Lync nime.
Tee Office installile "change" ja eemalda Lync - nii peaks Skype for Business ära kaduma koos oma kõikide lisadega.
Tõenäoliselt oled selle ise omale peale installinud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.03.2016 13:50:30
|
|
|
Etz kirjutas: |
Kasutajaliidest pole? |
Kasutajaliides on ju olemas: https://chocolatey.org/packages/ChocolateyGUI
Dependency on powershell 5.0, OS`i dependencyt ei tohiks vist väga olla, aga w10 puhul on see kõik vaikimisi olemas, v.a. GUI...  |
Ok tundub, et W7 puhul toimib, kuna PS versioon on ajakohane:
Major Minor Build Revision
----- ----- ----- --------
5 0 10586 51 |
Isdeasi, kas W7 PS-l on feature parity W10 omaga. Tean, et mitmed käsud pole toetatud juba varasemast kogemusest. Eks tuleb millalgi testida.
Mis sul top5 productivityt tõstvad äpid/tipid on? Äkki saaks teised shnitti võtta. |
Clover - ehk tabbed explorer. W10-l võiks vaikimisi see featuur juba olla sisse ehitatud. Selle asemel peab ikka 3rd party file manageriga jamama või windowsi oma täiustama nagu Clover teeb.
Bittorrent Sync - kiirem kui dropbox jms alternatiivid. Peamiselt selleks, et kaablita sünkida kohtvõrgu seadmeid ja nutitelefoni sisu arvutiga üle Wi-Fi.
Classic Shell - Ega ma enamus featuure ei kasutagi. Kõige mõnusam on minu jaoks see mis auto expandib exploreri faililiigutamnise dialoogi (ei pea iga kord ise klikki tegema).
HashCheck - Jälle üks asi mida windows võiks vaikimisi osata tänasel päeval ehk siis kalkuleerida faili hashi.
Ketarin - Peamiselt selleks, et hoida kettal offline installereid varuks ja ajakohasena. Vähemalt määral ka batch installi jaoks.
Logitech Gaming Software - see võib siin nimekirjas tunduda kummalise sissekandena aga tegelikult on sellel päris mõnus LUA põhine skriptimootor ja võimalus sisestada hotkeyde abil suvalisse äppi asju. Ehk lühidalt automatiseerida tüütuid andmesisestusi.
Notepad++ - ei pea vist ütlema kui palju aega hoiab kokku korralik tekstiredaktor. Eriti võrreldes tavalisele Notepadiga .
Open with Arguments - ei pea käsurida käivitama kui miskit asja vaja mingi lipuga käima lasta.
Send to Toys - saab muuta winni send to nimekirja endale meelepärasemaks. Vahel tahaks ju mingi asja otse kuhugi saata mitte cut & paste teha iga kord.
TeamViewer - kaughaldus. Ei pea ise kohale kobima kui tuttaval jälle miski jama. Muidugi kui arvuti pilti ettegi ei võta siis iseasi...
Unchecky - võib rahus next-next panna progesid paigaldades kartmata, et mingit sodi kaasa installitakse.
WinCDEmu - W10-s on ISO mount vaikimisi. Mujal on see parim alternatiiv.
Virtualbox - pole vajadust tundnud Hyper-V järele.
VLC SRPOS plugin - salvestab videofailide puhul viimase playback positsiooni. Mõnus kui saab pikkade videote puhul samast kohast jätkata.
^ Need on need mis praegu meelde tulid.
Paraku Win10 tervikuna on siiski veel work in progress. Minu lootused on suvise Redstone lõppversiooni peal mis loodetavasti tõstab stabiilsust ja kaotab ära kohatised kummalised anomaaliad kus OS ei käitu sama asja tehes iga kord samamoodi. |
Minu arust on Windows pidevalt olnud Work In Progress (ja progress ei ole halb). |
Minevikus on selleks olnud ikka aktiivne ehk uusim versioon. Praegu on asi teistmoodi, kuna Win10 saab ju ka uusi featuure juurde pidevalt lisaks ainult turvaparandustele ehk windows as a service. Win7 saab peamiselt turvaparandusi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
18.03.2016 14:33:16
|
|
|
ot: |
Sa kirjutaks nagu jõuluvanale. Tutikat autot ostes võiks ka kõik jubinad juba peal olla.... (kummimatid jne)  |
|
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
19.03.2016 13:16:35
|
|
|
--
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
viimati muutis NightStriker 15.06.2024 05:20:08, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|