praegune kellaaeg 18.06.2025 15:42:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
sakinaga
HV Guru
|
29.02.2016 10:39:25
|
|
|
yerba kirjutas: |
Olen tähele pannud, et peamine värk, miks kõrge win chance ja wn8-ga tiim kaotab, on see, et jäetakse üks flank täiesti tühjaks. Mingil arusaamatul ja müstilisel põhjusel.
Kipun juba järeldama selle põhjal, et mängus kehtib üsna tugev karjaefekt olenemata wn8 või muust mängija headusest. Joostakse sinna, kuhu juba osa ees minema paneb. |
See võib juhtuda sellepärast, et enamikel kaartidel on nö "kindlad kohad", kus saab tavaliselt parema mängu ja keskmised-head mängijad kipuvad sinna minema.
Ja kui enamik juba ühele poole läheb, siis üksi-kahekesi on teisele flankile mõttetu minna, saad lihtsalt surma.
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
29.02.2016 10:53:21
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Olen tähele pannud, et peamine värk, miks kõrge win chance ja wn8-ga tiim kaotab, on see, et jäetakse üks flank täiesti tühjaks. Mingil arusaamatul ja müstilisel põhjusel.
Kipun juba järeldama selle põhjal, et mängus kehtib üsna tugev karjaefekt olenemata wn8 või muust mängija headusest. Joostakse sinna, kuhu juba osa ees minema paneb. |
See võib juhtuda sellepärast, et enamikel kaartidel on nö "kindlad kohad", kus saab tavaliselt parema mängu ja keskmised-head mängijad kipuvad sinna minema.
Ja kui enamik juba ühele poole läheb, siis üksi-kahekesi on teisele flankile mõttetu minna, saad lihtsalt surma. |
Teisele flankile üksi ronida pole tõesti tolku. Pigem siis juba baasi jääda ( kui raskema tankida mängida ) ja loota, et keegi medikatest taipab tagasi appi tulla kui baasi juurde vastane läbi tulnud on.
|
|
Kommentaarid: 1191 loe/lisa |
   |
883 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
29.02.2016 10:57:14
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Ja kui enamik juba ühele poole läheb, siis üksi-kahekesi on teisele flankile mõttetu minna, saad lihtsalt surma. |
Teisele flankile üksi ronida pole tõesti tolku. Pigem siis juba baasi jääda ( kui raskema tankida mängida ) ja loota, et keegi medikatest taipab tagasi appi tulla kui baasi juurde vastane läbi tulnud on. |
See ju keelatud, siis oled noob camper.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
29.02.2016 12:08:55
|
|
|
mirko28 kirjutas: |
Ma olen sirvinud win8 juba varem ja jään edasi oma arvamuse juurde, kuna põhjendasin oma arvamuse ära.
Kuna sa pole põhjendanud milles loogikaviga seisneb, siis soovitaks uuesti lugeda või pehjendada oma seisukohta. |
Kuule, ole hea ja nimeta asju õigete nimedega- on olemas vaid WN8. Mingid win8 ja windows8 on täielik jamps ja riivab silma...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.02.2016 13:21:20
|
|
|
andrez3d kirjutas: |
erick kirjutas: |
See on üks viis, kuidas asjale vaadata.
Teine viis, kuidas asjale vaadata, on see, et me valisime vastaste lineuppi ja taset arvesse võttes õige taktika ja seejärel teostasime selle peaaegu veatult endast mõõtmatult tugevama tiimi vastu, kes alahindas meid.  |
Aga Erick võiks nüüd seletada, et milleks seda WN8 üldse vaja on, kui tomatid suutsid bluunikumid ja unicumid porri tampida? Statistiliselt te ei oleks tohtinud võita ja statistika pidi ilmeksimatu olema. |
Minu arust ma olen sulle juba ammuilma rääkinud, et CWs on teised reeglid kui randomis, et hea lahingujuht ja hea taktika on väärt mõõtmatult rohkem kui mängijate individuaalsed oskused. Mul on endal isegi selline põhimõte tekkinud, et kui Stronki lahingu võit või kaotus hakkab sõltuma mängijate individuaalsetest skillidest, siis ma olen lahingujuhina juba feilinud. Hea taktika on selline, kus iga laskmisvõimeline ja juhendeid kuulav tomat saavutab taktikalise eelise vastase ees, mis nullib suures osas ära vastase individuaalsed oskused.
Kahjuks on väga hea lahingujuht WoT'is suhteline haruldus. Kindlasti on siin teemaski inimesi, kes on kogenud juhuseid, kus kõrgema WN8-ga CW tiimid on kaotanud oluliselt nõrgemate vastaste vastu, ja siis pärast lahingujuhid on sõimanud inimesi nende indviduaalsete lahingus tehtud vigade alusel, mõnikord lausa ühe konkreetse lasu tasemeni välja (micromanagement). Selline lahingujuht on laisk juht, kes loodab võidu kättesaamiseks oma tiimiliikmete individuaalsetele oskustele, ja kui võit käest lipsab, siis süüdistab oma mängijaid oodatust nõrgemas esituses, mitte ei anna endale aru, et sellele pidi eelnema taktikaline feil tema poolt, kui mängu saatust hakkas otsustama ühe-kahe mängija tase.
Loomulikult, kui väga heal lahingujuhil on võtta kõrgete oskustega mängijaid, siis on võita veidi lihtsam, kuna nõrgemate tiimide vastu saab võita ka paljud need mängud, kus taktika feilib. Seega ei saa öelda, et oleks päris ükskõik, mis tasemega mängijad sul tiimis on. Samuti, mida kõrgemas tieris mängitakse, seda rohkem hakkavad lugema individuaalsed oskused.
Aga reegel on ikkagi selline, et võidavad need, kellel on parem taktika ja parem juht, mitte need, kes on individuaalselt tugevamad. Olen seda kogenud nii EFE-X's, BEST'is kui ka KAZNAs. Taktikalist prohmakat ei kompenseeri ka superuunikumidest tiim, nad surevad hästi üles seatud risttules täpselt samamoodi nagu tomatid.
Aga et seda ka reaalsete numbritega illustreerida, siis mul on ESTPA poistega (arvan, et oleme kõik nõus, et nende keskmine individuaalne tase on pigem veidi allpool keskmist) tier 6 strongholdis hetkel sellised tulemused:
Overall: 73 lahingut, 63% võite.
Past 7 days: 34 lahingut, 76,5% võite.
Samas nt viimati lahinguskäidud tiimi kombineeritud keskmine WN8 oli vaid 1088 (mind ennast ka sinna hulka lugedes).
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
29.02.2016 13:38:14
|
|
|
see konkreetne lahing oli hästi tehtud kuid ma siiski arvan, et vastased rääkisid samal ajal mingist peost või midagi sellist ja nad ikka suht suvaliselt veeresid ükshaaval mingitest lambkohtadest kohale.
Mis muidugi ei vähenda võidu väärtust mitte grammigi. Kuigi kas nüüd tasub ennast pidada väga heaks lahingujuhiks ... seda ma ei tea. Kui selliseid võite juhtub korrapäraselt, siis ehk.
Samas ind. skill on ikka oluline küll. Just see osa mis puudutab üks-vastane-korraga teemat. Kui selle joonde saab, taktikat juurde - siis tõesti ei määra see wn8 ja muu teema suht midagi. Eriti seal strongholdis kus on suhteliselt sarnased tankid ja kus ka kehvema statsiga meestel on suhteliselt korralikud meeskonnad masinatel Kui randomis on parematel meestel tankidel peal 3+ skillidega meeskonnad ja siis keskmisel mängijal pooleldi stock tank ja 75% meeskond(+see et wn8 mehed sõidavad t10=ehk pole seda +2t teemat) ja tank uus ja harjumatu - selge on see, et sealt tuleb parematel meestel boosti kõvasti juurde wn8 -le
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
29.02.2016 14:56:14
|
|
|
T6 mine otsi lihtsalt vastane koos üles ja lase maha. Seal on lihtlabane focus fire. Üks vend targeteid markima, teised followivad. Bobikud pane lihtsalt seda tegema ja võidavad kohe 15-20% mänge rohkem T6. Seda aga enamusel seal pole. Sellepärast sa näedki bot tiime pidevalt campimas.
Paljud mainivad ka pikemat aega WGle, et T6 tehtaks kasvõi 10v10, siis saab kasvõi mingisuguseidki taktikaid seal teha ning asi ei piirdu vaid cromwelli / T37 ralliga. Praegu on see vaid 2 mill credits / hour üksluine farm fiesta.
Enamus klannid ei kasuta mingit taktikat T6. Võetakse lihtsalt kiireim suund ja sõidetakse üle, et boonustest max võtta. Tavaliselt ei hakata isegi OI campe lahti harutama. Sõidetakse sisse surnuks, kuna see 10 min kui sa seda võitu seal nikerdad, jõuad sa vahepeal 5 lahingut võita.
T8 võid taktikast rääkima juba tulla.
Skill loeb isegi et rohkem kui taktika, siis ei pea mängijat microma, kuna ta teab ise kuidas positsioneerida, millal tradeda; keda, mis ajal focusida jne. Taktika hakkab rohkem lugema siis, kui skilli lagi on pmst saavutatud (top klannid). Sellepärast sa ei näegi üleval mingeid 1k wn8 klanne. Asi pole selles, et seal pole häid FCsi. Asi on selles, et mängijatel pole õrna aimugi kuidas mängida.
See, kui sa top klannist FC paned avg klanni, ei tähenda, et viimane kohe kõvasti rohkem võitma hakkaks. Seal tuleb tal hunnikus lisatööd ja ta ei pruugi üldse hakkamagi saada, kuna mängijad pole nii skilled.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.02.2016 15:12:25
|
|
|
brokenarm, minu arust sa eksid päris suurelt siin. Väga hea taktika ületab tiimilahingutes alati individuaalselt palju tugevama, aga taktikaliselt nõrga tiimi. Vana hea näide EU serverist on selline eepiline lahingujuht nagu Hami.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
29.02.2016 15:27:18
|
|
|
See Bigi83 teema siin on asja huvitavaks teinud, ehk peaks isegi mõned lahingud jälle tegema. Aga see selleks. Vaatasin et bigi on siin arengus väikese hüppe teinud. Viimased 70 ja kopikad on teinud vaata et wn8 1k tulemuse. Muidugi wr on hapu, mis oleks siiski palju olulisem kõrgemaks saada. Sest su dämmist pole suurt kasu meeskonnale kui sa seda vales kohas ja vale vastase vastu teed. Oluline on teha siiski tulemust seal kus seda vaja on teha, et meeskond võidaks. See wn8 peaks hea winratega koos käima, siis on asjal pointi
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
29.02.2016 16:07:15
|
|
|
Minu arust ma olen sulle juba ammuilma rääkinud, et CWs on teised reeglid kui randomis, et hea lahingujuht ja hea taktika on väärt mõõtmatult rohkem kui mängijate individuaalsed oskused. Mul on endal isegi selline põhimõte tekkinud, et kui Stronki lahingu võit või kaotus hakkab sõltuma mängijate individuaalsetest skillidest, siis ma olen lahingujuhina juba feilinud. Hea taktika on selline, kus iga laskmisvõimeline ja juhendeid kuulav tomat saavutab taktikalise eelise vastase ees, mis nullib suures osas ära vastase individuaalsed oskused.
Kahjuks on väga hea lahingujuht WoT'is suhteline haruldus. Kindlasti on siin teemaski inimesi, kes on kogenud juhuseid, kus kõrgema WN8-ga CW tiimid on kaotanud oluliselt nõrgemate vastaste vastu, ja siis pärast lahingujuhid on sõimanud inimesi nende indviduaalsete lahingus tehtud vigade alusel, mõnikord lausa ühe konkreetse lasu tasemeni välja (micromanagement). Selline lahingujuht on laisk juht, kes loodab võidu kättesaamiseks oma tiimiliikmete individuaalsetele oskustele, ja kui võit käest lipsab, siis süüdistab oma mängijaid oodatust nõrgemas esituses, mitte ei anna endale aru, et sellele pidi eelnema taktikaline feil tema poolt, kui mängu saatust hakkas otsustama ühe-kahe mängija tase.
|
Täiesti õige- mäletan detsembrist EATRi kindluselahinguid, kus õhtul hilja enam tier 6 kindlust täiesti kokku ei saanud ja tegime ilma ühe mängijata. Ja kus tulid võidud, isegi päris mitu 5% lahingut võitsime suure ülekaaluga. Niiet jah, oleneb palju lahingujuhist kuid ka mängijate indiv. oskustest. Igatahes too kord sai ikka parajalt naerda kui jälle ühega vähemuses uunikumidele tuule alla tegime
(meil oli vast ehk üks uunikum, enamus kõik rohelise WN8ga)
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
29.02.2016 16:35:18
|
|
|
Võta kasvõi 3XR. Sõidavad lihtsalt tavaliste liikmetega, mitmete tiimidega korraga ja ikka võidavad 80% WR+. Täpselt nagu enamus ülemised klannid, kes on aktiivsed SHs. Boonus peale, otse vastasesse, focus fire, 80%+ WR. T6 on clown fiesta, puhas 2m/h krediidi farm. Seal pole mingit FCd vaja taktikaid tegema. Kohe näha, et sa pole eriti SHsid sõitnud. Mine kuskile aktiivsesse SH klanni ja näed kuidas farmimine käib.
Ja enamjaolt 1-2 kaotust 10st tulevad sellepärast, et joostakse ulme campi sisse. Tavaliselt seda harutama ei hakata, kuna krediidi mõttes kaotad sa jubedalt. T6 sõidab ülemine pool ainult krediidi pärast.
Isegi kui sa FC tahad hakata, siis antakse sulle ohjad kätte kohe tX. Kui ise pabistad, siis ehk T8. Ja sa tuled siin mingist T6 taktikatest rääkima. Sellist asja ei eksisteeri.
T6 on solo skill ja FF 80%+ WR. Nõrgemad klannid vb jah üritavad midagi leiutada, kuna tahavad harjutada jne, aga paremad klannid tulevad ja võidavad 100% focus firega T6s.
viimati muutis brokenarm 29.02.2016 16:36:08, muudetud 1 kord |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.02.2016 16:36:33
|
|
|
Olen viimasel ajal teinud mõned mängud ka KAZNAga T6 stronkis. Kui pidevalt on võidutõenäosus 95%, siis tapab motivatsiooni ära küll, ja minnaksegi rohkem yolo peale. Ma ei saa otseselt ette ka midagi heita sellisele lähenemisele - peale selle, et õppimismoment puudub, tegu on lihtsalt sealclubimisega kiireks raha/ekspi/kastikeste farmiks.
Tegelikult on T6 just väga hea koht nii algajatele mängijatele kui ka lahingujuhtidele õppimiseks. Kui piisavalt pühenduda ja areneda juhina, suudaksin ilmselt ka ESTPA vendadest selle 80% overall winrate välja pigistada T6 stronkis, mida 3XRi superuunikumid näitavad T6 stronkis. Sellise asja saavutamine võib mind isegi omajagu motiveerida...
PS - focus fire on üsna labane nipp, ainuüksi selle valdamisest ei piisa, et risttulest võidukalt välja ujuda.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
29.02.2016 17:41:32
|
|
|
T6 ongi ülemistele SH klannidele lihtsalt krediidifarm. Kuna Cromwell B + 50% krediit boonus on 2m krediiti tunnis. Millegi muu pärast seda ei mängita. Sellepärast ei hakatagi campe harutama, kuna odavam on mäng kaotada kui sellele 10 minutit raisata. Selle aja sees saad sa 5 mängu võita.
1000wn8 mängijatele on hea T6s basic asju õpetada, et nad aimu saaks, mismoodi tiimiga mängimine käib.
Target valik koos FFiga peaks esimese asjana selgeks saama T6s. Võite hakkab sadama kohe. See on okei, siis sealt võid t8 peale liikuda ja taktikalist poolt tutvustama hakata. T6s taktikast rääkimine on huumor. Seda ei eksisteeri seal. Lihtsalt seikle koos ringi ja FF.
Nokkida tahad, siis võid öelda jah, et X suunast peale sõitmine või kuskil augus campimine on ka taktiga, aga seda ei anna ikkagi võrrelda t8 ja eriti veel tXga.
Võta kasvõi FAME. Kindel #1 klann Euroopas. Kui nende tX cw replaysid/cw streame vaatad, siis tänu eepilisele FFle, tulevad nad päris tihti välja brawl olukordadest, kus nad taktikaliselt kaotusseisu mängiti.
Sa võid taktikaliselt vastase üle mängida, aga kui sul on olematu FF ja vastasel on see hea, siis sa ikkagi kaotad. Muidugi on ka olukordi, kus see ei päästa, aga enamjaolt jääb ikkagi FF peale.
Top tiimidel loeb see sellepärast rohkem, kuna seal on skill suht laes ja sarnane. Pole kuskile enam minna. Nii et tuleb leida mingi muu asi, millega eelis tekitada.
Sa võid ju top klanni FC panna keskmisesse klanni, aga see ei pane neid esimest võitma.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.02.2016 18:35:23
|
|
|
Kellel on parem FC, võidab peaaegu alati, sõltumata mängijate tasemest. Väga hea FC suudab tavaliste mängijatega ka uunikume võita, ja seda on ajalooliselt korduvalt tõestatud (ei pea siin silmas ennast). Alles siis kui FC'd on võrdse tasemega, võidab tiim, kus on paremate oskustega mängijad.
Aga no seda on raske veenvalt ja statistikaga tõestada, eks. Seega selline on lihtsalt minu arusaam asjast, mida Hami teenistuskäik veidi toetab.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
mosq
HV vaatleja
|
29.02.2016 18:47:01
|
|
|
Pole nagu brokenarm-i jutule midagi juurde lisada. Kõik ongi nii nagu ta ütles
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.02.2016 18:52:35
|
|
|
Mõlemad räägivad oma kogemusest mängijatena. Ma tean seda hästi, sest ise olin hiljutise ajani samal arvamusel. Juhtige midagi ja rääkige siis
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
29.02.2016 19:01:29
|
|
|
Ma pakun, et juhtinud kõvasti rohkem kui sina.
Aa no, eks sa olegi alati selline humorist olnud. Sellepärast sind keegi tõsiselt ei võtagi.
Su jutt ei pane mind ega paljusid teisi Eesti WOTi maastikul enam ammu imestama.
viimati muutis brokenarm 29.02.2016 19:17:35, muudetud 10 korda |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
29.02.2016 19:02:02
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
See Bigi83 teema siin on asja huvitavaks teinud,
|
Tore kuulda.
ehk peaks isegi mõned lahingud jälle tegema.
|
Muidugi peaksid.
Aga see selleks. Vaatasin et bigi on siin arengus väikese hüppe teinud. Viimased 70 ja kopikad on teinud vaata et wn8 1k tulemuse. Muidugi wr on hapu, mis oleks siiski palju olulisem kõrgemaks saada. Sest su dämmist pole suurt kasu meeskonnale kui sa seda vales kohas ja vale vastase vastu teed. Oluline on teha siiski tulemust seal kus seda vaja on teha, et meeskond võidaks. See wn8 peaks hea winratega koos käima, siis on asjal pointi |
Panin ka ise tähele, et win8 natuke jah on paranenud.
Ise annaks tagasisidena selle, et nö käsi on läinud stabiilsemaks. St, et kui sihin, siis kursor läheb juba juba stabiilsemalt ja kiiremalt paika. Sama nähtus oli siis kui alustasin Tondi lasketiirus kunagi täpsuslaskmist. algul ikka oli väga ebastabiilne värisev käsi mitmel korral, seejärel stabiliseerus käsi tuntavalt ja hakkasin täpsemaid tulemusi saama.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
29.02.2016 19:09:31
|
|
|
Valvejoodik kirjutas: |
mirko28 kirjutas: |
Ma olen sirvinud win8 juba varem ja jään edasi oma arvamuse juurde, kuna põhjendasin oma arvamuse ära.
Kuna sa pole põhjendanud milles loogikaviga seisneb, siis soovitaks uuesti lugeda või pehjendada oma seisukohta. |
Kuule, ole hea ja nimeta asju õigete nimedega- on olemas vaid WN8. Mingid win8 ja windows8 on täielik jamps ja riivab silma... |
Pidin ikka mitu head lehekülge ootama kuniks keegi teema üles võtab selle koha pealt
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
29.02.2016 19:32:21
|
|
|
Kellel on parem FC, võidab peaaegu alati, sõltumata mängijate tasemest. Väga hea FC suudab tavaliste mängijatega ka uunikume võita, ja seda on ajalooliselt korduvalt tõestatud (ei pea siin silmas ennast). Alles siis kui FC'd on võrdse tasemega, võidab tiim, kus on paremate oskustega mängijad.
Aga no seda on raske veenvalt ja statistikaga tõestada, eks. Seega selline on lihtsalt minu arusaam asjast, mida Hami teenistuskäik veidi toetab. |
Arvad, et näiteks 100 mängu peale on reaalne võimalus kollastel uunikume võita üle 50 korra?
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.02.2016 19:42:39
|
|
|
brokenarm kirjutas: |
Aa no, eks sa olegi alati selline humorist olnud. Sellepärast sind keegi tõsiselt ei võtagi.
Su jutt ei pane mind ega paljusid teisi Eesti WOTi maastikul enam ammu imestama. |
Hehe, sattus vist valusasse kohta, et peab kohe isiklikuks minema
Mul pole midagi selle vastu, kui inimesed huumorit saavad. Ma mäletan, kuidas naerdi EES ülemises otsas kunagi, kui ma ütlesin siinsamas foorumis, et ühel päeval ma olen teist parem mängija Siis sai ka kõvasti nalja, esimene kord kui ma seda ütlesin, ja teine kord siis, kui olingi.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
29.02.2016 19:53:08
|
|
|
brokenarm kirjutas: |
Su jutt ei pane mind ega paljusid teisi Eesti WOTi maastikul enam ammu imestama. |
Hehe, sattus vist valusasse kohta, et peab kohe isiklikuks minema
Mul pole midagi selle vastu, kui inimesed huumorit saavad. Ma mäletan, kuidas naerdi EES ülemises otsas kunagi, kui ma ütlesin siinsamas foorumis, et ühel päeval ma olen teist parem mängija Siis sai ka kõvasti nalja, esimene kord kui ma seda ütlesin, ja teine kord siis, kui olingi. |
Kas sa ei ole elus piisavalt tähelepanu saanud või mis su seda rasket ego boostimist tekitab? Iga paari päeva tagant vaja end esile tõsta.
Muideks, kui FC nii massiivselt loeb, siis miks ei näe average klanne topis, kel on ulmelised FCd. Miks top klannid häid mängijaid klanni tahavad? Võiks ju lihtsalt parima FC recruitida ja siis suvalised mängijad võtta.
Aga no, eks sinuga suhtlemine olegi nagu vastu tuult kusemine. Over and out.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
29.02.2016 20:01:12
|
|
|
brokenarm, mis sa ugised niisama siin, näita oma lahinguoskuse videoid või tee paar 3h striimi algatuseks. Enne targutamist tuleks tulemusi näidata. Hetkel puhud lihtsalt sooja õhku välja.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
29.02.2016 20:03:05
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
brokenarm, mis sa ugised niisama siin, näita oma lahinguoskuse videoid või tee paar 3h striimi algatuseks. Enne targutamist tuleks tulemusi näidata. Hetkel puhud lihtsalt sooja õhku välja. |
https://wot-life.com/eu/player/escapeartist/
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.02.2016 20:10:05
|
|
|
[HAMI] oli kunagi EU top 10s klanniga, mille keskmine WN7 oli kusagil 1400-1500 kandis.
Aga head FC'd leitakse kiiresti üles, mingi hetk nad ka väsivad võibolla ise ja tahavad lihtsamat elu, et ei peaks mängijatele põhiasju üle korrutama jne. Igal juhul on kaks varianti - kas hea FC ümber tekib ajapikku väga tugev klann, või meelitatakse ta ise väga tugevasse klanni.
See on juba küll sidetracking.
Minu kogu point oli see, et väga hea FC suudab võita keskpärase tiimiga oluliselt tugevamaid tiime, millel on halb või keskpärane FC. Sa võid vastu vaielda kuni sa näost siniseks lähed, aga jäta see meelde kui järgmine kord NOSiga kaotate mõne nõrgema tiimi vastu.
Lõpetuseks, ma olin enda arust suht viisakas isegi su suhteliselt ebaviisaka jutu peale. Ära nüüd solvu kohe
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|