eile sai lõpuks lvl120 kätte, aga mäng arvas ikka et ei anna mulle Miniguni täna õhtul proovin kas uuesti sisse logides on parem seis ehk.
topelt rp nädal on kasulik isegi ( http://www.rockstargames.com/newswire ) _________________ ükskord me võidame niikuinii
topelt RP puhul viskab levelit suht ruttu, paar kolm adekvaatset sõpra ka veel aitab, siis missioonid lähevad nagu "lummekusta" _________________ ükskord me võidame niikuinii
topelt RP puhul viskab levelit suht ruttu, paar kolm adekvaatset sõpra ka veel aitab, siis missioonid lähevad nagu "lummekusta"
Jah kui sõpradega teha on hea,ma tegin viimane kord banga viimast päeva nii et oli üks sõber ja kaks suvakat...ja me tegime seda peaaegu 1 tund,alati sai mingi suvakas kuskil surma.
Kas täna oleks kellelgil huvi teha kõik heistid läbi järjest? Elite challenge vms? Ise olen level 105 ja enamus relvi olemas. "WorldUK" Ja võib kasvõi teha first person vaates, oleks rohkem fun
Simeon pole mulle juba väga väga ammu üthegei SMSi saatnud autode nimekirjaga, mida ta tahab.
Teab keegi, kuidas neid nüüd teha
Ma eile kogemata istusin ühte autosse, mida ta tahtis ja kui käisin Mod Shopist läbi, tekkis ka S kaardile.
Mul vaja The Exporter Awardi jaoks veel 10 autot ära teisaldada.
Simeon pole mulle juba väga väga ammu üthegei SMSi saatnud autode nimekirjaga, mida ta tahab.
Teab keegi, kuidas neid nüüd teha
Ma eile kogemata istusin ühte autosse, mida ta tahtis ja kui käisin Mod Shopist läbi, tekkis ka S kaardile.
Mul vaja The Exporter Awardi jaoks veel 10 autot ära teisaldada.
Me siin sõbraga kahekesi pelame, heameelega otsiks tiimi kellega teha kõik järjest läbi.
Pelame õhtuti nii pealt 7t, või siis hiljem, oleneb millal töölt jõuab.
Mu kasutaja HdDoiz, kui ei leia, siis viskan meili psi _________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu
Me siin sõbraga kahekesi pelame, heameelega otsiks tiimi kellega teha kõik järjest läbi.
Pelame õhtuti nii pealt 7t, või siis hiljem, oleneb millal töölt jõuab.
Mu kasutaja HdDoiz, kui ei leia, siis viskan meili psi
Lisasin sõbraks. Kunagi jäi online poolikuks, kuna ei viitsinud üks jaurata.
krt nädalavahetustel on see online keskkond ikka väga kusine.. kogu see elu seal lagib nii rämedalt, et võimatu asja nautida, meil läks mastermindki seepärast pekki, et hakkad tina saama, jooksed kuhugi nurka peitu, kus armorit panna ja saad ikka tina, mäng ei registreeri ära, kus asud
krt nädalavahetustel on see online keskkond ikka väga kusine.. kogu see elu seal lagib nii rämedalt, et võimatu asja nautida, meil läks mastermindki seepärast pekki, et hakkad tina saama, jooksed kuhugi nurka peitu, kus armorit panna ja saad ikka tina, mäng ei registreeri ära, kus asud
mastermindi jaoks tasub "private session" teha, ja kui kõik eesti poisid ka veel pundis siis on loading time ka võrdlemisi lühem. _________________ ükskord me võidame niikuinii
sirius4k, kas tõesti moderid on taas tagasi? ehk on juba see versioon häkkitud.
Kõik ei ole ilmselt teadlikud Rockstari 30aastastest bännidest
modderid tagasi jah:S eile tegin heisti ja keegi pani meid kõiki suurteks kollasteks BIG pallideks... ükski NPC ei olnud huvitatud meie tapmisest ja jooksime lihtsalt läbi:D mastermindi oleks elu easy nii teha.
vahe on see et üks on steami võti ja teine on rockstar social club-i võti,viimane tähendab et pead ühe lisaprogrammi endale jälle arvutisse tõmbama ja sinna konto tegema. Steami populaarsuse puhul eeldades, et seal on juba konto olemas.
vahe on see et üks on steami võti ja teine on rockstar social club-i võti,viimane tähendab et pead ühe lisaprogrammi endale jälle arvutisse tõmbama ja sinna konto tegema. Steami populaarsuse puhul eeldades, et seal on juba konto olemas.
Steam'i versioon vajab RGSC ja Social Club kasutajat samamoodi nagu RS versioon.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.