Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Muhekas
HV Guru

|
25.02.2016 17:06:07
|
|
|
Diesel kirjutas: |
Selline trollilmine käib ja kõik vahivad tuima näoga ja imestavad sõnavõtu üle  |
Ei. Pigem kardetakse tule alla sattuda. See on ainult arvamusliidrite eelis siin sona votta, teiste oma ei maksa midagi.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
25.02.2016 17:09:45
|
|
|
Las alla KDR 1 mehed lammutavad, nemad nagunii mängu kulgu kunagi ei muuda
Kes tahab teada mitmes ta Eestis on, võta Battlelog-Leaderboards--General-Skill-Estonia.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel
Kreisi kasutaja

|
25.02.2016 17:27:22
|
|
|
parm kirjutas: |
Kes tahab teada mitmes ta Eestis on, võta Battlelog-Leaderboards--General-Skill-Estonia. |
Siinkohal vaidleksin natuke vastu. Mängu kulgu vastavalt playmodele mõjutavad just pigem need, kes julgevad üksi eesliinile joosta ning sellega oma kdr ära rikkuda. Seda enam, kui sihik pisut paigast on..
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
25.02.2016 17:29:52
|
|
|
Kes tahab teada mitmes ta Eestis on, võta Battlelog-Leaderboards--General-Skill-Estonia. |
Ennemgi sellised kõvasi mehi nähtud BF4 turniiridel ja sõprus mängudes. Hästi meenub olukord, kus grupp eestlasi astusid vastu poola riigi esindajatele. Nitrado cup. Peale 5 minuti mängimist nn kõvad mehed hakkasid poolakaid solvama ja süüdistama macro kasutamises, häkkimises jne. Alguses olid kõvad mehed, et tavai anname neile poolakatele nuga jne, kuid kui astuti vastu veel kõvematele mängijatele oli kohe saba jalge vahel ja otsustati keset mängu lahkuda. Kas tõesti tõelised kõvad mehed käituvad nii? Endal õnnestus küll vastaste tankisti mitmeid kordi üllatada C4'ga, mis siis et tegemist oli euroopa parima tanki pilootidega. Tõelised eestlased otsustasid siiski mängida mäng lõpuni olenemata sellest olime vähemuses. Aitähh teile kõvad mehed selle eest. Hiljem vestlesime Poola meeskonna pealikuga ja uurisid põhjuseid, et miks enamus mängijaid käitus ebaviisakalt, kuigi alust selleks ei antud. Ei osanud midagi vastata, ütlesin et eks see on vähese subrofka viga ja külmad ilmad . Said hästi aru ja lahkusime sõpradena, kuigi sita maitse on siiani suus. Võin öelda, et sellist käitumist oleme kohanud ka hiljem, kus tullakse kohale ja pärast keeratakse omadele selg ja siis minnakse erinevatesse foorumitesse kõvatama. K/D tõesti ei näita midagi, kuid kui inimestel puudub austus ja elementaarne viisakus teiste mängijate vastu, siis see räägib juba kõik ja rohkem pole midagi lisada.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
25.02.2016 17:42:32
|
|
|
niijana kirjutas: |
Ennemgi sellised kõvasi mehi nähtud BF4 turniiridel ja sõprus mängudes. Hästi meenub olukord, kus grupp eestlasi astusid vastu poola riigi esindajatele. Nitrado cup. Peale 5 minuti mängimist nn kõvad mehed hakkasid poolakaid solvama ja süüdistama macro kasutamises, häkkimises jne. Alguses olid kõvad mehed, et tavai anname neile poolakatele nuga jne, kuid kui astuti vastu veel kõvematele mängijatele oli kohe saba jalge vahel ja otsustati keset mängu lahkuda. Kas tõesti tõelised kõvad mehed käituvad nii? Endal õnnestus küll vastaste tankisti mitmeid kordi üllatada C4'ga, mis siis et tegemist oli euroopa parima tanki pilootidega. Tõelised eestlased otsustasid siiski mängida mäng lõpuni olenemata sellest olime vähemuses. Aitähh teile kõvad mehed selle eest. Hiljem vestlesime Poola meeskonna pealikuga ja uurisid põhjuseid, et miks enamus mängijaid käitus ebaviisakalt, kuigi alust selleks ei antud. Ei osanud midagi vastata, ütlesin et eks see on vähese subrofka viga ja külmad ilmad . Said hästi aru ja lahkusime sõpradena, kuigi sita maitse on siiani suus. Võin öelda, et sellist käitumist oleme kohanud ka hiljem, kus tullakse kohale ja pärast keeratakse omadele selg ja siis minnakse erinevatesse foorumitesse kõvatama. K/D tõesti ei näita midagi, kuid kui inimestel puudub austus ja elementaarne viisakus teiste mängijate vastu, siis see räägib juba kõik ja rohkem pole midagi lisada. |
Ei suudeta omavahelgi viisakad ja lugupidavad olla. Mida sa vooraste vastu olemisest veel ootad? Räägin üldiselt. Ei peA ennast eeskujuks.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
aim17
HV kasutaja
|
25.02.2016 18:21:23
|
|
|
Minema ma ei jookse kohe kindlasti. Ja pigem kõrge enesehinnang, kui madal. Ja ikkagi olen mina liivima parim ratsutaja:))
_________________ Battlelog: eesti38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
25.02.2016 18:38:30
|
|
|
Minema jooksmise põhjuseks voin julgelt väita selle, et igasugune koostöö ja organiseerimatus on alla igasugust arvestust.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfar
Kreisi kasutaja

|
25.02.2016 22:54:42
|
|
|
mängu keegi?
Mul mikker puudub hetkel, seega endapoolset sidet ei saa anda, aga lööks kellegagi kampa
_________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
1 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
NPedro
HV kasutaja
|
25.02.2016 23:06:43
|
|
|
Üks ilus video siia, algus küll venekeelne, aga see vaid sissejuhatus 15 sekki:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
26.02.2016 00:12:43
|
|
|
See on eestlane muideks kes eitea aka faith .
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
26.02.2016 01:54:25
|
|
|
Tere.
Vabandan, kui läheb teemast mööda, aga oleks soov soetada endale BF4 ja nagu siin teemas jälginud olen, siis alla Premiumi ei ole mõtet osta. Probleem on aga selles, et ma ei ole vähimalgi määral netist ostmisega kokku puutunud, kuid just seal on väidetavalt parimad pakkumised. Kas sellist ostu oleks võimalik ka läbi nö. vahendaja teha näiteks mõne foorumlase abiga? Või millised variandid oleks mängu soetamiseks?
Tänan.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
26.02.2016 02:39:19
|
|
|
Kopz kirjutas: |
Tere.
Vabandan, kui läheb teemast mööda, aga oleks soov soetada endale BF4 ja nagu siin teemas jälginud olen, siis alla Premiumi ei ole mõtet osta. Probleem on aga selles, et ma ei ole vähimalgi määral netist ostmisega kokku puutunud, kuid just seal on väidetavalt parimad pakkumised. Kas sellist ostu oleks võimalik ka läbi nö. vahendaja teha näiteks mõne foorumlase abiga? Või millised variandid oleks mängu soetamiseks?
Tänan. |
Mis sa tyhja ikka vabandad. Premium Editionit ei leidnud kuid põhimäng on 8 euri + eraldi premium juurde 23 euri. Kui tahad voin aidata ära osta. Midagi leidsin. Siit saab Premiumi koos pohimänguga http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-4-premium-service-pc-cd-key-origin
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
26.02.2016 03:18:45
|
|
|
El-Fuego, privaatsõnum saadetud.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
26.02.2016 13:14:46
|
|
|
Kindlasti soovitan ja Premiumi sest BF4 eiole mang premmita, seega must have .
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
26.02.2016 13:23:23
|
|
|
LKits kirjutas: |
Vihmausss kirjutas: |
Kindlasti soovitan ja Premiumi sest BF4 eiole mang premmita, seega must have . |
Mängin premmita ja täitsa mängitav...
Kuigi ise olen pigem close-quarter COD stiilis mängija, kui pigem open-world kaardil tanki/lennukiga ringi tiirutamine.
Kurb on see, et rahvas ei mängi enda klassile vastavalt ehk meedik ei viska elusid, support ei loobi ammot... Aga see on vist igas mängus nii - deathmatch peata-kana stiilis ringi jooksmine. |
Kindlasti, ei vaida vastupidist. Lihtsalt sellise vaikse lisaraha eest 20+ lisamappi vahelduseks tava mappidele ei tuuta BF4 nii kiiresti ara.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
26.02.2016 13:28:01
|
|
|
LKits kirjutas: |
Vihmausss kirjutas: |
Kindlasti soovitan ja Premiumi sest BF4 eiole mang premmita, seega must have . |
Mängin premmita ja täitsa mängitav...
Kuigi ise olen pigem close-quarter COD stiilis mängija, kui pigem open-world kaardil tanki/lennukiga ringi tiirutamine.
Kurb on see, et rahvas ei mängi enda klassile vastavalt ehk meedik ei viska elusid, support ei loobi ammot... Aga see on vist igas mängus nii - deathmatch peata-kana stiilis ringi jooksmine. |
+1
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
26.02.2016 15:34:43
|
|
|
Ma olen siiani ca. kolm aastat üldse tavalist BF3'e ajaviiteks toksinud :/ Aga selle praemiumi ei ole vist enam mõtet osta ka, kuigi üks päev sattusin serverissse, mis oli eestlasi täis.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
26.02.2016 15:53:45
|
|
|
Kopz kirjutas: |
Ma olen siiani ca. kolm aastat üldse tavalist BF3'e ajaviiteks toksinud :/ Aga selle praemiumi ei ole vist enam mõtet osta ka, kuigi üks päev sattusin serverissse, mis oli eestlasi täis. |
Eks see ole tunnetamise küsimus.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qmmaline
Lõuapoolik

|
26.02.2016 17:32:17
|
|
|
Vaatasin , et on ikka visa eesti BF4 mängija ; eesti38 ( http://bf4stats.com/pc/eesti38 )1000 mängu tunni jooksul tõusis K/D 0,634 - 0,795 . Ka võitude kaotuste suhe on kaotusepoolel.
Ise ennast võib ju kiita ja ilmselt peab olema kõrge enesehinnang , et mängida mängu 1100h jõudmata isegi keskmise tulemuseni. Mind kui nõrka mängijat on huvitanud :
Milleks üldse nõrgad mängijad mängivad ja kui kaua ? Isiklikult tahtmist sihtmärki mängida jätkus 51h võrra ( http://bf4stats.com/ps4/EriQmmaline ) Põhjustasin siis ,
isiklikult 21 lahingu kaotust , seegi tulemus ! Mängu ostsin ,et pidada tanki lahinguid , kui nagu näha tankiga tulemused olid veelgi viletsamad kui LMG.
Vabandust; PS4 mängija siin Arvutimängude foorum , kuid mind erutavad kaotused (ehk siis kas üldse mängida või mitte )
Võiksite avaldada selles küsimuses arvamust , te kõvasti rohkem MP mänginud kui mina .
|
|
tagasi üles |
|
 |
deFt
HV kasutaja

|
26.02.2016 18:28:30
|
|
|
Proovi rohkem tiimitööd teha, püsi koos squadiga. K/D ratio ei anna selles mängus eriti palju.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maiku007
HV kasutaja
|
27.02.2016 13:12:38
|
|
|
Irw, siin ikka käib täiega inimsuhete seebiooper. Hakkan nüüd lennukiga mängu endale selgeks tegema. Soovitusi mängu seadete või muu osas?
Battlelog: Maiku007
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
27.02.2016 15:43:22
|
|
|
Ma vahepeal lendan littebirdiga, kui tolle ikka ara masterdada siis vaenlastel pole midagi teha peal stingercampi .
http://www.twitch.tv/widgitybear
BL: dUUUmzz
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
27.02.2016 15:54:40
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Maiku007 kirjutas: |
Irw, siin ikka käib täiega inimsuhete seebiooper. Hakkan nüüd lennukiga mängu endale selgeks tegema. Soovitusi mängu seadete või muu osas?
Battlelog: Maiku007 |
https://www.youtube.com/watch?v=Q3AXUUBrbW0
pitch up pane spacebar-i alla |
Minu jaoks see ei muuda midagi.... Ise püüan siin kõigest väest selle Phantom assigmenti 20 lennuki killi kätte saada... Praeguseks on juba 6 killi läbi ussim**ni õnnestunud saada 14 veel.... Sellepärast see lennukiga lendamine on ikka väga raske minu jaoks... helikopteriga saan suht normaalselt hakkama,aga lennukiga on raske...
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|