Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 486, 487, 488 ... 506, 507, 508  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 25.02.2016 17:06:07 vasta tsitaadiga

Diesel kirjutas:
Selline trollilmine käib ja kõik vahivad tuima näoga ja imestavad sõnavõtu üle thumbs_up.gif

Ei. Pigem kardetakse tule alla sattuda. See on ainult arvamusliidrite eelis siin sona votta, teiste oma ei maksa midagi.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
parm
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.02.2016 17:09:45 vasta tsitaadiga

Las alla KDR 1 mehed lammutavad, nemad nagunii mängu kulgu kunagi ei muuda icon_biggrin.gif

Kes tahab teada mitmes ta Eestis on, võta Battlelog-Leaderboards--General-Skill-Estonia.

Diesel
Kreisi kasutaja
Diesel

sõnum 25.02.2016 17:27:22 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:
Las alla KDR 1 mehed lammutavad, nemad nagunii mängu kulgu kunagi ei muuda icon_biggrin.gif

Kes tahab teada mitmes ta Eestis on, võta Battlelog-Leaderboards--General-Skill-Estonia.

Siinkohal vaidleksin natuke vastu. Mängu kulgu vastavalt playmodele mõjutavad just pigem need, kes julgevad üksi eesliinile joosta ning sellega oma kdr ära rikkuda. Seda enam, kui sihik pisut paigast on..
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 25.02.2016 17:29:52 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:

Ennemgi sellised kõvasi mehi nähtud BF4 turniiridel ja sõprus mängudes. Hästi meenub olukord, kus grupp eestlasi astusid vastu poola riigi esindajatele. Nitrado cup. Peale 5 minuti mängimist nn kõvad mehed hakkasid poolakaid solvama ja süüdistama macro kasutamises, häkkimises jne. Alguses olid kõvad mehed, et tavai anname neile poolakatele nuga jne, kuid kui astuti vastu veel kõvematele mängijatele oli kohe saba jalge vahel ja otsustati keset mängu lahkuda. Kas tõesti tõelised kõvad mehed käituvad nii? Endal õnnestus küll vastaste tankisti mitmeid kordi üllatada C4'ga, mis siis et tegemist oli euroopa parima tanki pilootidega. Tõelised eestlased otsustasid siiski mängida mäng lõpuni olenemata sellest olime vähemuses. Aitähh teile kõvad mehed selle eest. Hiljem vestlesime Poola meeskonna pealikuga ja uurisid põhjuseid, et miks enamus mängijaid käitus ebaviisakalt, kuigi alust selleks ei antud. Ei osanud midagi vastata, ütlesin et eks see on vähese subrofka viga ja külmad ilmad icon_smile.gif. Said hästi aru ja lahkusime sõpradena, kuigi sita maitse on siiani suus. Võin öelda, et sellist käitumist oleme kohanud ka hiljem, kus tullakse kohale ja pärast keeratakse omadele selg ja siis minnakse erinevatesse foorumitesse kõvatama. K/D tõesti ei näita midagi, kuid kui inimestel puudub austus ja elementaarne viisakus teiste mängijate vastu, siis see räägib juba kõik ja rohkem pole midagi lisada.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 25.02.2016 17:42:32 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
parm kirjutas:

Ennemgi sellised kõvasi mehi nähtud BF4 turniiridel ja sõprus mängudes. Hästi meenub olukord, kus grupp eestlasi astusid vastu poola riigi esindajatele. Nitrado cup. Peale 5 minuti mängimist nn kõvad mehed hakkasid poolakaid solvama ja süüdistama macro kasutamises, häkkimises jne. Alguses olid kõvad mehed, et tavai anname neile poolakatele nuga jne, kuid kui astuti vastu veel kõvematele mängijatele oli kohe saba jalge vahel ja otsustati keset mängu lahkuda. Kas tõesti tõelised kõvad mehed käituvad nii? Endal õnnestus küll vastaste tankisti mitmeid kordi üllatada C4'ga, mis siis et tegemist oli euroopa parima tanki pilootidega. Tõelised eestlased otsustasid siiski mängida mäng lõpuni olenemata sellest olime vähemuses. Aitähh teile kõvad mehed selle eest. Hiljem vestlesime Poola meeskonna pealikuga ja uurisid põhjuseid, et miks enamus mängijaid käitus ebaviisakalt, kuigi alust selleks ei antud. Ei osanud midagi vastata, ütlesin et eks see on vähese subrofka viga ja külmad ilmad icon_smile.gif. Said hästi aru ja lahkusime sõpradena, kuigi sita maitse on siiani suus. Võin öelda, et sellist käitumist oleme kohanud ka hiljem, kus tullakse kohale ja pärast keeratakse omadele selg ja siis minnakse erinevatesse foorumitesse kõvatama. K/D tõesti ei näita midagi, kuid kui inimestel puudub austus ja elementaarne viisakus teiste mängijate vastu, siis see räägib juba kõik ja rohkem pole midagi lisada.

Ei suudeta omavahelgi viisakad ja lugupidavad olla. Mida sa vooraste vastu olemisest veel ootad? Räägin üldiselt. Ei peA ennast eeskujuks.

aim17
HV kasutaja

sõnum 25.02.2016 18:21:23 vasta tsitaadiga

Minema ma ei jookse kohe kindlasti. Ja pigem kõrge enesehinnang, kui madal. Ja ikkagi olen mina liivima parim ratsutaja:))
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 25.02.2016 18:38:30 vasta tsitaadiga

Minema jooksmise põhjuseks voin julgelt väita selle, et igasugune koostöö ja organiseerimatus on alla igasugust arvestust.
smurfar
Kreisi kasutaja
smurfar

sõnum 25.02.2016 22:54:42 vasta tsitaadiga

mängu keegi?
Mul mikker puudub hetkel, seega endapoolset sidet ei saa anda, aga lööks kellegagi kampa icon_smile.gif

NPedro
HV kasutaja

sõnum 25.02.2016 23:06:43 vasta tsitaadiga

Üks ilus video siia, algus küll venekeelne, aga see vaid sissejuhatus 15 sekki:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 26.02.2016 00:12:43 vasta tsitaadiga

See on eestlane muideks kes eitea aka faith .
Kopz
HV kasutaja

sõnum 26.02.2016 01:54:25 vasta tsitaadiga

Tere.

Vabandan, kui läheb teemast mööda, aga oleks soov soetada endale BF4 ja nagu siin teemas jälginud olen, siis alla Premiumi ei ole mõtet osta. Probleem on aga selles, et ma ei ole vähimalgi määral netist ostmisega kokku puutunud, kuid just seal on väidetavalt parimad pakkumised. Kas sellist ostu oleks võimalik ka läbi nö. vahendaja teha näiteks mõne foorumlase abiga? Või millised variandid oleks mängu soetamiseks?

Tänan.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 26.02.2016 02:39:19 vasta tsitaadiga

Kopz kirjutas:
Tere.

Vabandan, kui läheb teemast mööda, aga oleks soov soetada endale BF4 ja nagu siin teemas jälginud olen, siis alla Premiumi ei ole mõtet osta. Probleem on aga selles, et ma ei ole vähimalgi määral netist ostmisega kokku puutunud, kuid just seal on väidetavalt parimad pakkumised. Kas sellist ostu oleks võimalik ka läbi nö. vahendaja teha näiteks mõne foorumlase abiga? Või millised variandid oleks mängu soetamiseks?

Tänan.

Mis sa tyhja ikka vabandad. Premium Editionit ei leidnud kuid põhimäng on 8 euri + eraldi premium juurde 23 euri. Kui tahad voin aidata ära osta. Midagi leidsin. Siit saab Premiumi koos pohimänguga http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-4-premium-service-pc-cd-key-origin

Kopz
HV kasutaja

sõnum 26.02.2016 03:18:45 vasta tsitaadiga

El-Fuego, privaatsõnum saadetud.
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 26.02.2016 13:14:46 vasta tsitaadiga

Kindlasti soovitan ja Premiumi sest BF4 eiole mang premmita, seega must have .
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 26.02.2016 13:19:47 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Mängin premmita ja täitsa mängitav...
Kuigi ise olen pigem close-quarter COD stiilis mängija, kui pigem open-world kaardil tanki/lennukiga ringi tiirutamine.
Kurb on see, et rahvas ei mängi enda klassile vastavalt ehk meedik ei viska elusid, support ei loobi ammot... Aga see on vist igas mängus nii - deathmatch peata-kana stiilis ringi jooksmine.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 26.02.2016 13:23:23 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Vihmausss kirjutas:
Kuigi ise olen pigem close-quarter COD stiilis mängija, kui pigem open-world kaardil tanki/lennukiga ringi tiirutamine.
Kurb on see, et rahvas ei mängi enda klassile vastavalt ehk meedik ei viska elusid, support ei loobi ammot... Aga see on vist igas mängus nii - deathmatch peata-kana stiilis ringi jooksmine.

Kindlasti, ei vaida vastupidist. Lihtsalt sellise vaikse lisaraha eest 20+ lisamappi vahelduseks tava mappidele ei tuuta BF4 nii kiiresti ara. icon_wink.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 26.02.2016 13:28:01 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Vihmausss kirjutas:

+1

Kopz
HV kasutaja

sõnum 26.02.2016 15:34:43 vasta tsitaadiga

Ma olen siiani ca. kolm aastat üldse tavalist BF3'e ajaviiteks toksinud :/ Aga selle praemiumi ei ole vist enam mõtet osta ka, kuigi üks päev sattusin serverissse, mis oli eestlasi täis.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 26.02.2016 15:53:45 vasta tsitaadiga

Kopz kirjutas:
Ma olen siiani ca. kolm aastat üldse tavalist BF3'e ajaviiteks toksinud :/ Aga selle praemiumi ei ole vist enam mõtet osta ka, kuigi üks päev sattusin serverissse, mis oli eestlasi täis.

Eks see ole tunnetamise küsimus.

Qmmaline
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.02.2016 17:32:17 vasta tsitaadiga

Vaatasin , et on ikka visa eesti BF4 mängija ; eesti38 ( http://bf4stats.com/pc/eesti38 )1000 mängu tunni jooksul tõusis K/D 0,634 - 0,795 . Ka võitude kaotuste suhe on kaotusepoolel.
Ise ennast võib ju kiita ja ilmselt peab olema kõrge enesehinnang , et mängida mängu 1100h jõudmata isegi keskmise tulemuseni. Mind kui nõrka mängijat on huvitanud :
Milleks üldse nõrgad mängijad mängivad ja kui kaua ? Isiklikult tahtmist sihtmärki mängida jätkus 51h võrra ( http://bf4stats.com/ps4/EriQmmaline ) Põhjustasin siis ,
isiklikult 21 lahingu kaotust , seegi tulemus ! Mängu ostsin ,et pidada tanki lahinguid , kui nagu näha tankiga tulemused olid veelgi viletsamad kui LMG.

Vabandust; PS4 mängija siin Arvutimängude foorum , kuid mind erutavad kaotused (ehk siis kas üldse mängida või mitte )
Võiksite avaldada selles küsimuses arvamust , te kõvasti rohkem MP mänginud kui mina .
tagasi üles
deFt
HV kasutaja
deFt

sõnum 26.02.2016 18:28:30 vasta tsitaadiga

Proovi rohkem tiimitööd teha, püsi koos squadiga. K/D ratio ei anna selles mängus eriti palju.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Maiku007
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.02.2016 13:12:38 vasta tsitaadiga

Irw, siin ikka käib täiega inimsuhete seebiooper. Hakkan nüüd lennukiga mängu endale selgeks tegema. Soovitusi mängu seadete või muu osas?

Battlelog: Maiku007
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 27.02.2016 13:27:52 vasta tsitaadiga

Maiku007 kirjutas:
Irw, siin ikka käib täiega inimsuhete seebiooper. Hakkan nüüd lennukiga mängu endale selgeks tegema. Soovitusi mängu seadete või muu osas?

https://www.youtube.com/watch?v=Q3AXUUBrbW0

pitch up pane spacebar-i alla

Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 27.02.2016 15:43:22 vasta tsitaadiga

Ma vahepeal lendan littebirdiga, kui tolle ikka ara masterdada siis vaenlastel pole midagi teha peal stingercampi .

http://www.twitch.tv/widgitybear

BL: dUUUmzz
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 27.02.2016 15:54:40 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Maiku007 kirjutas:

https://www.youtube.com/watch?v=Q3AXUUBrbW0

pitch up pane spacebar-i alla

Minu jaoks see ei muuda midagi.... Ise püüan siin kõigest väest selle Phantom assigmenti 20 lennuki killi kätte saada... Praeguseks on juba 6 killi läbi ussim**ni õnnestunud saada icon_lol.gif 14 veel.... Sellepärast see lennukiga lendamine on ikka väga raske minu jaoks... helikopteriga saan suht normaalselt hakkama,aga lennukiga on raske...
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 486, 487, 488 ... 506, 507, 508  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.