Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 693, 694, 695 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2016 16:12:40 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga, lühidalt ja konkreetselt Sinu lause ja idee tuumani: lõid kohalikud ullikesed ja vaesed tankiässad oma rahapakiga laiaks ja oled sellega rahul. icon_smile.gif
Oleks võinud kohe alguses nii ära öelda, siis poleks seda muud jahumist selle konto ostmise ümber olnudki. Vaestel pole siin enam midagi kobiseda.

mirko28 kirjutas:
Mauno Lurbe kirjutas:
Mirko tundub pigem troll olevat, aga kui ei ole siis edu talle

Tänud heade soovide eest.
Trollimise mõiste on enamiku jaoks "see, mis mind ärritab".
Võib-olla ärritavana ehk trollivana mõjub see, et teised näevad aastaid vaeva, et arendada välja mõni kõrgtaseme tank, aga siis tuleb kohale siberi boss ja ütleb, et näete ullikesed, ma küll vaeva ei hakka nägema, kõik on juba välja arendatud.
Selline võimalik trolliv kõrvalefekt on konto-ostu kogemuse jagamisel foorumis niikuinii. Aga nagu ütlesin, siis ärge võtke asja negatiivsena või trollimisena, vaid reaalsusena, kontode taaskasutus on tavaline nähtus.

Eile sain 33 võitu ja 22 kaotust. Proovin tekitada päeva, kus oleks suurem võidu protsent.

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
p6kk
HV kasutaja

sõnum 07.02.2016 16:23:35 vasta tsitaadiga

Kõige suurem probleem on kaartide vähesus. See käib kõige rohkem närvidele. Nagu laborirott labürindis. Lasku kõik vanad kaardid mängu ja kõik on rahul, vähegi vaheldust.
Ma teeks MM üldse ringi.

Teeks IX ja X (sama VIII ja IX) tankide lahingud linnamappides ja kõik oleks rasketankid (ei oleks seal lighte ja mediumeid ega artysid, TD võivad isegi olla). Avatud mapid oleks light, medium, td ja artyde mänguruum, kaoks see campimine ära.
Kõik mängud ei peaks olema sellised, aga 50% vabalt. Praegune süsteem kus ülemine ots on t10 ja alumine vabalt t5 on nii napakas.

viimati muutis p6kk 07.02.2016 16:43:05, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 07.02.2016 16:26:09 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Ühesõnaga, lühidalt ja konkreetselt Sinu lause ja idee tuumani: lõid kohalikud ullikesed ja vaesed tankiässad oma rahapakiga laiaks ja oled sellega rahul. icon_smile.gif

Nagu mõista andsin, siis selline võimalik trolliv kõrvalefekt on konto-ostu kogemuse jagamisel foorumis möödapääsmatu.
Ma muud seletust ei näe trollimisele ehk negatiivsele interpretatsioonile.

yerba kirjutas:

Oleks võinud kohe alguses nii ära öelda, siis poleks seda muud jahumist selle konto ostmise ümber olnudki. Vaestel pole siin enam midagi kobiseda.

Ei ma ei soovi küll kellelegi midagi halba öelda ega muud sellist, seetõttu ma ei ole ega ka ei kavatse midagi negatiivset kellelegi öelda, sh ka siinsetele tankiässadele mitte. Rahapakiga ma samuti ei uhkusta.

Arvan, et siinne foorum sai arutlus ja mõtlemis ainet omale, küpses. Varem ajasite kontode äri privaatselt ja ei tunnistanud, et selline valdkondon maailmas laialt levinud. Mulle tundub nii. Nüüd saime küpsemaks ja saame siit üheskoos elukogenumana edasi minna. Loodetavasti sai ka selgemaks trollimise mõiste ja see, et mina midagi negatiivset küll siin ei taotlenud.

Ise otsustasin pooleaastase premium konto kasuks. Lühiajaline plaan premium kontoga pisut kiirendada Experience'i kasvu, et saaksin viimased 4 Tier X tanki ka ilusti välja osta poole aasta pärast.

Arvatavasti tekib lähiaastatel mõne uue rahvuse tanki liin (näiteks Hiina, Rootsi vms), siis saab mul seal uues liinis olema kõvasti tööd, et taas Tier X tankid välja arendada.

viimati muutis mirko28 07.02.2016 16:28:44, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 07.02.2016 16:29:44 vasta tsitaadiga

Nagu näha, siis see ostu-müügi teema suuremat osa siinseid väga hulluks ei ajanud. Mind ka mitte. Osta-müü, see on ok.
Aga nagu kunagi kirjutsin, siis läbi selle teise-venna-konto mängimise - no mis mängurõõm see on, kui kõik on juba ette valmistatud ja kandikul kätte toodud? icon_smile.gif
Kuigi mul on konto üsna vana juba, siis ikka oli viimased 3 kuud põnev bat chatti lahti arendada. Ja kui see sai tehtud, siis kobisin väikesele puhkusele mängust. Kuna kopastas väheke ära juba.

mirko28 kirjutas:
yerba kirjutas:

Nagu mõista andsin, siis selline võimalik trolliv kõrvalefekt on konto-ostu kogemuse jagamisel foorumis möödapääsmatu.
Ma muud seletust ei näe trollimisele ehk negatiivsele interpretatsioonile.

yerba kirjutas:

Ei ma ei soovi küll kellelegi midagi halba öelda ega muud sellist, seetõttu ma ei ole ega ka ei kavatse midagi negatiivset kellelegi öelda, sh ka siinsetele tankiässadele mitte. Rahapakiga ma samuti ei uhkusta.

Arvan, et siinne foorum sai arutlus ja mõtlemis ainet omale, küpses. Varem ajasite kontode äri privaatselt ja ei tunnistanud, et selline valdkondon maailmas laialt levinud. Mulle tundub nii. Nüüd saime küpsemaks ja saame siit üheskoos elukogenumana edasi minna. Loodetavasti sai ka selgemaks trollimise mõiste ja see, et mina midagi negatiivset küll siin ei taotlenud.

Ise otsustasin pooleaastase premium konto kasuks. Lühiajaline plaan premium kontoga pisut kiirendada Experience'i kasvu, et saaksin viimased 4 Tier X tanki ka ilusti välja osta poole aasta pärast.

tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 07.02.2016 17:58:46 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Nagu näha, siis see ostu-müügi teema suuremat osa siinseid väga hulluks ei ajanud. Mind ka mitte. Osta-müü, see on ok.
Aga nagu kunagi kirjutsin, siis läbi selle teise-venna-konto mängimise - no mis mängurõõm see on, kui kõik on juba ette valmistatud ja kandikul kätte toodud? icon_smile.gif

Nagu näed, siis minu jaoks on lusti küllalt, olen screenshottidega kostitanud siin ja uute avastustega.
Praegu igatahes on rõõmu küllalt. Proovin oma enda seatud miilikive täita (näiteks 10 järjestikust lahinguvõitu või 24h statistikas 99% võite), roovin välja arendada arendamata tankid, harjutada põhioskusi, õppida kaarte tundma, õppida enamlevinud tankide nõrgad piirkonnad selgeks, jpm.

Täna esmakordselt tapsin rammimisega vaenlase tanki. Mul oli raskem tank kui vaenlasel ja sõitsin talle sisse ja vaenlane hävitatud.
Huvitav kui oleksin kergtank ja sõidaks rasketankile sisse- mis siis juhtuks?

Kopeerisin oma WoT tarkvara kataloogi komponendi "Multilined TankCarousel v2.3", nüüd siis näeb mugavamalt mitmel real tanke.
Mängin jätkuvalt kuni Teir 6 tankidega, kõrgematega mitte. Katsetasin ühte Tier X mängu saksa Maus tankiga ja eks ta ootuspäraselt keerukas oli. Olin oma tiimis ainus rasketank, vastastel aga oli 7 rasketanki vastu. No ja need Tier X taseme mängijad on küngaste tagant kiirelt välja piilumise mängustrateegijaga, muud erilist nende puhul ei näinud.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
QLIMAX
HV kasutaja
QLIMAX

sõnum 07.02.2016 18:34:05 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:

Mis juhtub, kui VW Golf rammib Hummerit?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 07.02.2016 18:58:51 vasta tsitaadiga

Hummer keerab kokkupõrke vältimiseks teelt välja ja upub kõrvalolevasse järve? icon_lol.gif
Reaalselt endaga ka juhtunud mõned korrat WoT's.

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 07.02.2016 19:16:27 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
yerba kirjutas:

Nagu näed, siis minu jaoks on lusti küllalt, olen screenshottidega kostitanud siin ja uute avastustega.
Praegu igatahes on rõõmu küllalt. Proovin oma enda seatud miilikive täita (näiteks 10 järjestikust lahinguvõitu või 24h statistikas 99% võite), roovin välja arendada arendamata tankid, harjutada põhioskusi, õppida kaarte tundma, õppida enamlevinud tankide nõrgad piirkonnad selgeks, jpm.

Täna esmakordselt tapsin rammimisega vaenlase tanki. Mul oli raskem tank kui vaenlasel ja sõitsin talle sisse ja vaenlane hävitatud.

Kopeerisin oma WoT tarkvara kataloogi komponendi "Multilined TankCarousel v2.3", nüüd siis näeb mugavamalt mitmel real tanke.
Mängin jätkuvalt kuni Teir 6 tankidega, kõrgematega mitte. Katsetasin ühte Tier X mängu saksa Maus tankiga ja eks ta ootuspäraselt keerukas oli. Olin oma tiimis ainus rasketank, vastastel aga oli 7 rasketanki vastu. No ja need Tier X taseme mängijad on küngaste tagant kiirelt välja piilumise mängustrateegijaga, muud erilist nende puhul ei näinud.

Spoiler Spoiler Spoiler

Vali ikka meeskonnale lisaoskused ka ära thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 07.02.2016 19:59:23 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:

Vali ikka meeskonnale lisaoskused ka ära thumbs_up.gif

Nüüd tehtud. thumbs_up.gif
tagasi üles
MeaDz
HV kasutaja

sõnum 07.02.2016 20:20:25 vasta tsitaadiga

Selle asemel, et kellegi ostu maha teha võiks targemad nõu anda talle ja rääkida kõrge tieri lahingutest. Reaalsus on see, et peale t7 on lahingud igavad ning üksluised. Kuskil t4 ja t6 on kõige põnevamad ajad.
Kasutajate ost/müük on toimunud juba dekaade ning toimub ka edaspidi nii Wotis kui ka mujal.
Ostaks isegi woti konto paari evro eest, kus briti t8 liin lahti. Oma kontol vist parim britikas t2. Pole viitsimist icon_lol.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 07.02.2016 20:21:04 vasta tsitaadiga

MeaDz kirjutas:
Selle asemel, et kellegi ostu maha teha võiks targemad nõu anda talle ja rääkida kõrge tieri lahingutest. Reaalsus on see, et peale t7 on lahingud igavad ning üksluised. Kuskil t4 ja t6 on kõige põnevamad ajad.
Kasutajate ost/müük on toimunud juba dekaade ning toimub ka edaspidi nii Wotis kui ka mujal.

Muidu ma olen siiani juba niigi rohkelt konsultatsiooni ja abivihjeid siit saanud.
Peagi proovin võtta Fraps-iga mõne mängu videosse ja panen siia analüüsimiseks.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 07.02.2016 20:44:44 vasta tsitaadiga

Milleks fraps, selleks on olemas wotreplays.com ja laadi oma viimane mäng üles, mängu saad replay kaustast mis on su arvutis.
Ega sulle mingit nõu saagi anda. Pead õppima vastaseid ära laskma. See kõik tuleb kogemustega.
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 07.02.2016 21:10:00 vasta tsitaadiga

Hääküll, luban endale veel ühe vingumise!
Pidevalt kurdetakse, et lahingud on igavad ja grindimine võtab kaua aega jne. Inimesed, kas teil pole siis üldse püsivist? Too aga kõik kandikul kätte, et oleks ülessoojendatud ja vahukoorega kaetud!
Vaadake, kogu elu (välja arvatud üksikute eranditega) ongi üks kuradi tüütu ja pikaldane protsess! Iga asi siin ilmas peaks teoorias õpetama midagi. Õppimiseks ja asjade sügavuti mõistmiseks kulub teatud aeg. Kellel rohkem, mõnel vähem aga kulub.
See ongi üks tänapäeva probleemidest, et kõike tahetakse kohe ja praegu.
Tundub, et siin on hulk kõrgemalt haritud inimesi, küsin siis sellise küsimuse: Kui lõpetate kõrgkooli ja ostate lõputunnistuse hea papi eest, siis kas see teeb teist oma ala spetsialisti? Või teeb selleks hoopis kõva harjutamine, kordamine ja tuupimine? Nende tüütute kordamiste ja lõputute harjutustega me ju kinnistame teadmised omale ajusse ja tunnikontrollid näitavad meile meie vead kätte.
Ma ei näita kellelegi siin näpuga aga see on meie ühiskonna üldine probleem. Ka mu enda poeg kisub vägisi sinnapoole ja ma ei oska teda panna hindama oma tehtud vaeva.
Tänan tähelepanu eest!

mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 07.02.2016 21:16:18 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Milleks fraps, selleks on olemas wotreplays.com ja laadi oma viimane mäng üles, mängu saad replay kaustast mis on su arvutis.
Ega sulle mingit nõu saagi anda. Pead õppima vastaseid ära laskma. See kõik tuleb kogemustega.

Thx, uurin seda WoTreplays.com-i.

Avastasin ühe Bug'i/vea rakendusest, nimelt on seal liigne checkbox:
Spoiler Spoiler Spoiler

Muidu see screenshot näitab kui hästi ikka teenib preemium 4 tier tankiga. Standard tankidega küll nii suuri numbreid võiduks ei antud.
tagasi üles
Tanel468
HV kasutaja

sõnum 07.02.2016 22:46:58 vasta tsitaadiga

Pole see kellegi bug, esimene kast on accelerate crew training ja teine on automatically return crew prem tankidel vist ainult, ei mäleta täpselt. Siiani ei saa aru milleks need eesti, rootsi, läti jms keeltes clienteid üldse kasutatakse.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 07.02.2016 22:55:39 vasta tsitaadiga

Eesti kuna oled eestlane. Kui pole siis arusaadav.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 07.02.2016 23:16:58 vasta tsitaadiga

Tanel468 kirjutas:
Pole see kellegi bug, esimene kast on accelerate crew training ja teine on automatically return crew prem tankidel vist ainult, ei mäleta täpselt. Siiani ei saa aru milleks need eesti, rootsi, läti jms keeltes clienteid üldse kasutatakse.

Et mängima tuleks ka need 60 aastased vanamehed, kelle keeleoskus piirdub eesti, soome ja vene keelega. Samuti ka lastele. Raha peab ju sisse tulema.
tagasi üles
Tanel468
HV kasutaja

sõnum 07.02.2016 23:34:55 vasta tsitaadiga

Ma saan aru milleks need olemas on, kuid mitte ei mõika miks neid kasutavad inimesed kelle inglise keele oskus tõenäoliselt ületab selle mängu poolt pakutava keelelise väljakutse lulli lüües.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.02.2016 12:44:52 vasta tsitaadiga

Kõvasti fleimi siia tekkinud, ja vahelduseks täitsa ilma minupoolse panuseta icon_razz.gif

Anyway, loodan et keegi päriselt ei kavatse mirko28 peale kaevata. Kindlasti mõni tunneb siin kibedust, et sai rahapakiga lüües heade statsidega konto, kus enamik grindi juba tehtud. Neile ma tuletaks meelde, et selliste mängude point on mängija teekond ja areng, mitte lõppresultaat (T10 tank). mirko28 maksis praegu kõvasti peale, et mängu tegelikust pointist ilma jääda. Efekt on pikas plaanis ilmselt sama, kui lihttööline võidab lotoga miljoni. Alul on õnne tipus, aga mõni aeg hiljem hakkab mõtlema, et enne seda võitu oli elu ikka lihtsam ja parem, nüüd on inimestel mingid ootused, millele kuidagi vastata ei suuda jne.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 08.02.2016 13:12:26 vasta tsitaadiga

Ma nühkisin ka niiet nina verine T10 tanki omale saada eelmine kevad, lõpuks oli ikkagi kam reaalsus see, et ega ma mängida sellega väga küll ei osanud tol hetkel.
Sügisel kolisin allapoole tagasi, T7-8 on tunduvalt lõbusamad.
Ja nüüd olen avastanud, et T5-T6 tankid millest T10 poole nühkides läbi tormasin, on tegelikult ka täiesti mängitavad ja toredad, ennekõike seetõttu, et oskusi on vahepeal veidi juurde tulnud.

Teine asi milleni olen jõudnud, et kui tunned end väsinuna või miski/keski segab keskendumist, siis WoT-i avada pole mõtet, tulemused kannatavad koheselt.

yerba
HV Guru
yerba

sõnum 08.02.2016 13:20:09 vasta tsitaadiga

Ja tundub ka nii, et kui T10 masin käes, siis seda väga enam ei viitsi mängida. Isegi x5 mängude ajal on T10 masinaid, mis seisavad rõõmsalt garaažis.
Mul peaks T10id olema ca 10 ringis. Aga mida aeg-ajalt sõidan, on Obj140 ja IS7. Mõlemad oma kategoorias fun factoriga aparaadid. Maus ka, kui nüüd järele mõelda.

tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 08.02.2016 15:10:28 vasta tsitaadiga

Lisan lõpetuseks veelkord, et mingit kibedat kadedust vms pole vaja minu konto ostu suhtes tunda. Teadke, et olete kindlasti paremad mängijad kui mina hetkel ja ükski konto ei tee mind ega kedagi paremaks.

Ise proovisin Tier X mängu ja seal peab käsi juba olema värinavaba ja hiir kvaliteetne koos hiirematiga, sest vastased näitavad endast ühte pikselit liivakünka tagant üheks sekundiks ja proovi siis pihta saada, väga raske. Mul jäi selline mulje.

Tier 1-6 on hetkel minu huviks, kõrgemaid Tier-eid ei puutu.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 08.02.2016 16:48:27 vasta tsitaadiga

Siis oleksid võinud ju osta konto millel vaid tier 6ed peal icon_biggrin.gif Ülejäänud raha eest oleksid võinud kulda ja premmi osta thumbs_up.gif
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 08.02.2016 17:56:28 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
Siis oleksid võinud ju osta konto millel vaid tier 6ed peal icon_biggrin.gif Ülejäänud raha eest oleksid võinud kulda ja premmi osta thumbs_up.gif

Samas on tore ju garaažis erinevaid tanke vaadata icon_wink.gif Nagu siin juba eelnevalt mainiti, siis ka omal enamus T10 masinaid seisab jõude. Leopard 1 on pea ainuke mida aeg-ajalt sõidutan. Muidu on tavaline taks kõik kergetankid (WZ-132, T-54ltwt. Ru, T-49, Type 62 ja Type 64) läbi mängida ja ega rohkem ei viitsigi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 09.02.2016 14:41:23 vasta tsitaadiga

Special Instructions missioon tuli Strongholdist, siis pidin lighti sõitma. Summa pole iseenesest midagi erilist, lihtsalt huvitaval mapil sattus tulema.
http://wotreplays.com/site/2469535#fisherman_s_bay-escapeartist-t-54_ltwt
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 693, 694, 695 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.