Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 692, 693, 694 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 06.02.2016 20:15:53 vasta tsitaadiga

Kulla tankistid, jäägu igale ühele oma arvamus.

Kui teile või Wargamingule ei meeldi kontode müügiga tegelevad veebisaidid, või ei meeldi piraatlus, vms, siis minge tegelege selle teemaga ja pange oma arvamus maksma.
Aga las teised omavad teist arvamust, ja neid teisi võib olla miljardeid seejuures.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 06.02.2016 20:24:15 vasta tsitaadiga

Ah, jõuad sa lapsega vaielda!
Aga minu küsimustele ja väidetele pole piisavalt kerasid vastata...ega ma arvanudki!

p6kk
HV kasutaja

sõnum 06.02.2016 20:26:40 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:

Kas jätkub sul selgroogu oma kasutaja avaldada?

Sõge eestlane jookse pealekaebama, kindlasti teata politseisse ja kaposse. Rahvavaenlane ostis mängukonto.
Terve Ebay on neid müüdavaid kontosid täis. Osta endale 50 dollariga konto kus on type 59 peal jne.

Mis see sinu mure on mis teine oma rahaga teeb. Paljusid asju ei tohi müüa ega vahetada. No ja siis?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 06.02.2016 20:34:55 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:
Ah, jõuad sa lapsega vaielda!

Selles küsimuses ei ole selged ühes seisukohta, vaid on mitmeid arvamusi, nagu ka kanepi legaliseerimises jpt asjades, kus on miljardid inimesed kasutamas/teostamas midagi, mis osade arvates pole päris õige. Mängukontosi ja kanepit jpm ostetakse/müüakse miljonite/miljardite kaupa ja mina olen 1 neist miljarditest, kelle vastu nüüd kindlasti pole mõtet võitlema hakata. Pigem hakka sulgema veebisaite, kus mängukontosid vahendatakse, mitte aga pole mõtet tegeleda üksikjuhtumitega.
Meie arvamused on erinevad ja las ollavad, samas on meil ühiseid vaateid, sh siis see, et meeldib tanke mängida.
Ma mängisin aastaid brauseripõhist Tankionline.com-i ja oli ka fun, nüüd meeldib WoT rohkem.

pyroman11 kirjutas:

Aga minu küsimustele ja väidetele pole piisavalt kerasid vastata...ega ma arvanudki!

Vastan hiljem.
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 06.02.2016 20:41:30 vasta tsitaadiga

Põkk, mine eelmisele lehele ja loe minu viimast posti sealt! Pole minu stiil kellegi peale kitse panna! Ära lahmi nagu tüüpiline eestlane!

Mirko, vaata ma toon näite.
Kui keegi ei ostaks narkootikume, mis Sa arvad, kas müüjad müüksid seda solki?
Asi on põhimõttes! Kui asi on keelatud, siis see on keelatud!
Kui jääd politseile näiteks joobes autojuhtimisega vahele, kas siis õigustad ennast sellega, et aga alkot ju müüakse igas poes! No on ikka vabandused mõnel mehel!

mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 06.02.2016 20:51:38 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:

Asi on põhimõttes! Kui asi on keelatud, siis see on keelatud!

Minu arvamus selles küsimuses on teistsugune.
Minu arvamus on, et seadused pole religioon, mida pimedalt sajaprotsendiliselt jälgida.
Vaid seadused on juhendav orientiir, et ei tekiks anarhiat ja et oleks mingi üldine sund paigas.

Näiteks kui on hädajuhtum, ja lahenduseks on autoga kiirust ohtlikult kõrgele tõsta, siis seda ka tehakse, olgugi, et tegu on liiklusseaduse rikkumisega.

Lisaks teised aspektid. Seadused on sageli vastuolulised üksteisega, jaburad kuni lõpuks muutmiseni, leidub rohkelt seaduse väänamist otsesemal või kaudsemal viisil.

Ühiskonnas on nn vaikivaid reegleid. Näiteks juriidiliselt on mõnes spordialal dopingu kasutamine keelatud, aga praktiliselt vaikitakse ja kontrolli reaalselt ei tehtagi, kõik teavad, et reeglites on kirjas, et doping on keelatud, aga kõik teavad et kõik kasutavad ja mitte keegi ka ei kontrolli, kuna teavad, et see pole ärile hea kui tshemionid dopingukontrollist põruks ja reklaamiareenilt kaoks. Küll aga on spordiärile hea reklaamida naiivset ilusat tõde, et meie spordiliit on dopingust puhas. See on siis näide, et ühiskonnas on lausa kõrgemal tasemel teadlikult seaduse eiramist.
On muid aspekte veel. Kokkuvõte on selline, et 100% reeglijärgimist ühiskonnas ei ole näha.

Mängukonto taaskasutuse keeluseadus teenib ainult rikka mänguettevõtte kasumi huve ja on taaskasutuse idee vastane ehk jabur, seetõttu seda ka ignoreeritakse.

Internet on täis kontode müügikuulutusi ja naiivne on silmad kinni pigistada ja öelda, et mina neid saite ei näe ja seetõttu ei osta sealt.

See on minu arvamus ja ühtib paljude omadega. Aga teistpidine arvamus on nagu sa kirjeldasid, et igasugune reeglirikkumine on halb. Jah, selliseid seadusekuulekaid inimesi leidub ja olgu neil oma arvamus ja maailmavaade.

Kanepi legaliseerimise plusspunkte on küllalt, samuti on vastuargumente- ühest seisukohta pole, on arvamused.

viimati muutis mirko28 06.02.2016 21:01:24, muudetud 2 korda
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 06.02.2016 20:52:41 vasta tsitaadiga

Nagunii tahad kitse panna, miks sa muidu närvi läksid. WG ei pruugi su pealekaebamist üldse tõsiselt võtta. Neil on väga raske tõestada, kes on tegelikult konto taga. Kui sul on fikseeritud tõend konto liikumisest näiteks müügikuulutuse näol, siis veel. Terve su pere ja sada venda õde võib su kontoga mängida. Mõttetu tõmblemine sinupoolt üldse.

Aga hea ärimees see eelmise konto omanik, müüa sellise rahaga oma konto ära ehk siis leida kes on nõus ostma thumbs_up.gif Nutikas vend
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 06.02.2016 21:12:07 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:

Aga hea ärimees see eelmise konto omanik, müüa sellise rahaga oma konto ära ehk siis leida kes on nõus ostma thumbs_up.gif Nutikas vend

Jah, praktilise mõtlemisega inimene. Selleasemel, et oma konto ajaloo hämarusse unustada, andis selle taaskasutusse ja sai isegi väikse tasu.
Ka siinse foorumi rahvas pakkus mulle oma kontosid osta privaatsõnumitena- see on ühiskonnas levinud asi.

Juhilubade teooria eksami tegin kunagi keskkoolis nii, et ostsin poest vahtralehe pildiga vihiku, kus õppisin kõik küsimused ja õige vastusevariandi pähe, ilma et aru saaks, miks just selline vastuse variant õige oli. Eksami sooritasin maksimum tulemusele, kuna eksamil esinesid täpselt samad küsimused kui poes müüdavad õppematerjalis.
Praeguseni teen IT-teemalisi eksameid IT-Koolituses, kus on smauti nagu juhilubade puhul eksmiküsimused internetis müüa ja torrentist leida. Käisin viimati sellisel eksamil septembris ja sooritasin 97% tulemusele, kuna kõik küsimused ja vastused olid ette teada. Äriühingud ise müüvad neid eksami küsimusi, eksamikorraldaja ei võitle nende firmade vastu, ongi selline "vaikiv teadmine", kuidas asjad tegelikult käivad.

Ma ei taotle, et minu seisukoht oleks ainuõige, kuid kontode taaskasutuse vastaste seisukohta ma ainuõigeks kindlasti ei pea.
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 06.02.2016 21:20:59 vasta tsitaadiga

Andeks p6kk, aga Sa oled ikka tore mees, kes oskab mõtteid lugeda! Omaarust.
Nagunii tahad...närvi läksid...mida veel? Miks ma peaksin iga idiootse sähvatuse peale närvi minema või kohe kaebama tormama? Internet on igasugust jama täis ja kui ma peaksin iga sellise jama peale närvi minema, siis ei saaks üldse elada.
Ma vaatan, et pigem on Sinul närvidega midagi korrast ära. Loe ise oma postitusi ja ehk saad ka iseseisvalt oma probleemist aru. Kõigega on Sul pistmist! Pidevalt torkad teiste jutule vahele, ilma et Sul midagi tarka öelda oleks! Kui argumentidest puudu tuleb, siis lubad vastase kohe ratastooli kliendiks vormistada. Sellisel kujul on igasugune konstruktiivne mõttevahetus võimatu.
Tegelikult on tõsiselt kahju (ausalt, siiralt on) inimestest, kellel on tunnete kontrolli all hoidmisega probleeme. Sa võid ju muidu füüsilises mõttes tugev olla ja ongi tore! Järgmiseks püüa nüüd astuda samm selles suunas, et ennast ka vaimselt tugevaks muuta. Soovin siiralt edu ka selles vallas!

p6kk
HV kasutaja

sõnum 06.02.2016 21:29:01 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:
Andeks p6kk, aga Sa oled ikka tore mees, kes oskab mõtteid lugeda! Omaarust.
Nagunii tahad...närvi läksid...mida veel? Miks ma peaksin iga idiootse sähvatuse peale närvi minema või kohe kaebama tormama? Internet on igasugust jama täis ja kui ma peaksin iga sellise jama peale närvi minema, siis ei saaks üldse elada.
Ma vaatan, et pigem on Sinul närvidega midagi korrast ära. Loe ise oma postitusi ja ehk saad ka iseseisvalt oma probleemist aru. Kõigega on Sul pistmist! Pidevalt torkad teiste jutule vahele, ilma et Sul midagi tarka öelda oleks! Kui argumentidest puudu tuleb, siis lubad vastase kohe ratastooli kliendiks vormistada. Sellisel kujul on igasugune konstruktiivne mõttevahetus võimatu.
Tegelikult on tõsiselt kahju (ausalt, siiralt on) inimestest, kellel on tunnete kontrolli all hoidmisega probleeme. Sa võid ju muidu füüsilises mõttes tugev olla ja ongi tore! Järgmiseks püüa nüüd astuda samm selles suunas, et ennast ka vaimselt tugevaks muuta. Soovin siiralt edu ka selles vallas!

Sest ma olen põkk icon_wink.gif Päriselt ka
Tead, HV foorum on selline mõnus koolikiusamise kants. Ja ma ei salli sellist kollektiivset kiusamist. Üks näitab näpuga ja teised siis karjuvad kaasa. Kooliajal sai seda omajagu talutud, päris elus tahaks vahele astuda.
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 06.02.2016 22:02:48 vasta tsitaadiga

Ja jah, no last a nüüd olla! Saime kõik oma arvamuse välja öelda ja ongi tore! Milleks siis veel internetifoorumid on? icon_smile.gif
Mis aga koolikiusamisse puutub, siis alguses olin mina see keda kräunutati (tead, lihtne maapoiss suures linna koolis), hiljem olin mina see kelle käes kräunusid teised. Natuke arenesin edasi ja olen leidnud omale kesktee ja põhimõtted.
Nii see elu käib!
Rahuneme nüüd kõik maha ja kes tahab osta omale kontosi kokku, las olla. Kes tahab kõik selle mängu valud omal nahal ära kannatada, on ka tore!
Kes pakub järgmise teema? icon_biggrin.gif

mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 06.02.2016 22:07:56 vasta tsitaadiga

Igatahes kontode ostu teema on tekitanud tankistidele uusi mõtteid ja seetõttu on minust kasu olnud.
Loodan, et keegi ei võta minu kontoostu liiga negatiivsena vms- ostsin ja kasutan heatahtlikult ja kellelegi liiga ega kahju ei ole plaaninud teha ja ei usu et teen.
Üleantud kontoga mängijatega olete kindlasti mänginud varem seda teadmata- pole midagi halba juhtunud- ei juhtu ka siis kui minuga samasse tiimi satute.

Ma ise olen muidu 11a tänaseni jõusaalis käinud, eelmisel nädalal tegin 2 pikka jõutrenni jõusaalis ja kodus kergeid trenne. Seega ma olen ka tugev põkk tankist.
tagasi üles
Tanel468
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.02.2016 22:08:15 vasta tsitaadiga

Jube kus te jaksate jaurata. Mirkol soovitan mõned mängud T10's järgi proovida ja siis otsustada kas mäng erineb madalama tieri mängudest või ei. Nüüd kui sul tankid olemas on pole tegelikult erilist vahet ja saad vähemalt kogemuse võrra rikkamaks. Ka mind huvitab miks sulle briti liin nii väga meeldib?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 06.02.2016 22:14:30 vasta tsitaadiga

Tanel468 kirjutas:
Jube kus te jaksate jaurata. Mirkol soovitan mõned mängud T10's järgi proovida ja siis otsustada kas mäng erineb madalama tieri mängudest või ei.

Pole siiani proovinud kõrgeid Tiereid, proovin lähiajal. Tean, et juba Tier 6-s on osad väga osavad rasked vastased, seega tier 10 on ilmselt eriti raske minu hetke oskuste juures.

Tanel468 kirjutas:

Nüüd kui sul tankid olemas on pole tegelikult erilist vahet ja saad vähemalt kogemuse võrra rikkamaks. Ka mind huvitab miks sulle briti liin nii väga meeldib?

Eks ma üritan vaikselt kajastada oma progessi ja avstusi, ehk on abiks teistele või huvitav lugeda. Hoian oma kontonime siis peidus. Viimase 24h Win8 näitaja on hetkel tõesti tugevalt kukkunud nagu keegi ennustas. Aga üldine Victories% näitaja on 63% lausa, st et oma Tier 2 tankiga ikka võidan suurema osa lahinguid praegu.

Ma ei mäleta, miks briti tankid sümpatiseerisid. Hetkel igatahes on kinnisidee ainult UK tankide piires mängida ja teistega veel mitte.
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.02.2016 22:17:13 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
p6kk kirjutas:

Jah, praktilise mõtlemisega inimene. Selleasemel, et oma konto ajaloo hämarusse unustada, andis selle taaskasutusse ja sai isegi väikse tasu.
Ka siinse foorumi rahvas pakkus mulle oma kontosid osta privaatsõnumitena- see on ühiskonnas levinud asi.

Juhilubade teooria eksami tegin kunagi keskkoolis nii, et ostsin poest vahtralehe pildiga vihiku, kus õppisin kõik küsimused ja õige vastusevariandi pähe, ilma et aru saaks, miks just selline vastuse variant õige oli. Eksami sooritasin maksimum tulemusele, kuna eksamil esinesid täpselt samad küsimused kui poes müüdavad õppematerjalis.
Praeguseni teen IT-teemalisi eksameid IT-Koolituses, kus on smauti nagu juhilubade puhul eksmiküsimused internetis müüa ja torrentist leida. Käisin viimati sellisel eksamil septembris ja sooritasin 97% tulemusele, kuna kõik küsimused ja vastused olid ette teada. Äriühingud ise müüvad neid eksami küsimusi, eksamikorraldaja ei võitle nende firmade vastu, ongi selline "vaikiv teadmine", kuidas asjad tegelikult käivad.

Ma ei taotle, et minu seisukoht oleks ainuõige, kuid kontode taaskasutuse vastaste seisukohta ma ainuõigeks kindlasti ei pea.

Mind see konto ostmine absoluutselt ei häiri, kui leiaks mõne lolli, müüks ka enda konto ja lõpetaks selle aja raiskamise katkist mängu mängides... Pigem häirib, et tomatid liikluses ringi liiguvad ja ise veel uhked selle üle, et isegi liiklusseadust endale selgeks tegema ei pidanud. Tanki mängides võiks iga hetk kuskil virtuaalsuses kohtuda, kuid liikluses hoiaks võimalikult kaugele. Paralleeli tuues, et kui tankis piirdud tier 2'ga, siis liikluses võiksid 2kw võrriga piirduda....
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 06.02.2016 22:31:32 vasta tsitaadiga

andrez3d kirjutas:

Mind see konto ostmine absoluutselt ei häiri, kui lmõne lolli, müüks ka enda konto ja lõpetaks selle aja raiskamise katkist mängu mängides...

Kõigile on selge, et arvutimängud otseselt mingit reaalset kasumit ei teeni mängijale, aja raiskamine. Kuid inimese aju on keerukas ja vajab meelelahutust, samuti stressimaandamise meetodeid, adrenaliini doosi, jne- Tankiopnline's mulle pakkus ikka väga pinget tulistada ja WoT-is nüüd ka. Kui ma tulistan tanke, siis harin ennast rootsi keele osas, kuna õpin seda ja sügisel plaanis B2 taseme eksam teha, seega kõik on rootsi keelne alustades telefonist kuni WoT-ini. Teiseks, woT-iga saab aju head pingelangust, nagu ka jõusaalis, tänu sellele ma suudan stressirikkaid tööpäevi kontoris hästi rahulikult võtta.
Ja arvutid ja virtuaalsus ongi hakanud pakkuma inimestele seda, mida vanasti ei saanud. Vanasti pidi pikalt tankiväes teenima enne ku isaad tanki tunnetada.

Tänapäeval arvutimängude abil saab tankijuhtimise tunnetuse kergelt kätte.
Lisaks tankidele meeldib mulle lendamine. Tegelen väikestviisi robootikaga ja kogun eelarvet, et osta drooni ehituse juppe (pult, mootorid, raam, mikrokiibiga arendusplaat, maskprillid pähe panemiseks, kaamera drooni külge panemiseks, kaamera värina stabilisaator jne), ja siis saaks maskprillid pähe panna, akna lahti teha, ja sõita drooniga mitukümmend kilomeetrit, seejuures kõike nö lendurivaates jälgides- saab reaalse lenduri/lendamise kogemuse. Lennukitega arvutimängud pakuvad muidugi ka sellist lendamise simuleerimise kogemist. Aga jah, tanki juhtimine on ka omamoodi huvitav kogeda, paraku tanki ise ehitama ei hakka, drooni aga küll.

Jne- plusse on sellel mängimisel ja ei ole midagi nii ajaraiskamine. Kui selle asemel jooksin õlut teleka ees- see poleks sugugi parem aja kasutus.

andrez3d kirjutas:

Pigem häirib, et tomatid liikluses ringi liiguvad ja ise veel uhked selle üle, et isegi liiklusseadust endale selgeks tegema ei pidanud. Tanki mängides võiks iga hetk kuskil virtuaalsuses kohtuda, kuid liikluses hoiaks võimalikult kaugele. Paralleeli tuues, et kui tankis piirdud tier 2'ga, siis liikluses võiksid 2kw võrriga piirduda....

No ma tomat kindlasti pole, pigem liiga kannatamatu ja agressiivne, võtan liiga suuri riske. Aga loomulikult olen algaja, hindan ise, et kuni Tier 6 tankiga tasub mul mängida, siis ei sega ma tiimi ja arenen ise vaikselt.
tagasi üles
QLIMAX
HV kasutaja
QLIMAX

sõnum 06.02.2016 23:26:18 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:

Teiseks, woT-iga saab aju head pingelangust, nagu ka jõusaalis, tänu sellele ma suudan stressirikkaid tööpäevi kontoris hästi rahulikult võtta. .

icon_lol.gif
Ma kahtlen, enamasti ikka pingeline, eriti kui cw või SH lahing
Näiteks eilne üks platooni lahing Ericku ja Thomak-iga, kus RNG lihtsalt jebis mängu ära icon_smile.gif

mirko28 kirjutas:

Tänapäeval arvutimängude abil saab tankijuhtimise tunnetuse kergelt kätte.

WoT on siiski rohkem arcade võreldes mõne teise tanki mänguga.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Aegir
HV veteran
Aegir

sõnum 06.02.2016 23:35:46 vasta tsitaadiga

millised siis simud on kui wot on arcade
p6kk
HV kasutaja

sõnum 07.02.2016 00:12:54 vasta tsitaadiga

Wot on lihtne kuna sa pead teadma kuhu lasta ja siis oleneb kuidas õnneratas sulle tiimi on koostanud. Edasi on kindel võit. Kui oleks reaalsem tanki mäng, siis oleks mäng teistmoodi ehk rohkem peaksid tegelema tanki endaga kui teiste tulistamisega. wotis sa ainult tulistad teisi, noh nagu automängus võtad kurve jne.

WOT on katki jah. MM on nii absurdsed ja tundub et nende arendustiim on ammu juba laiali saadetud. Järgmine päts on jälle mingi kosmeetilised uuendused. Seda ideed kuidas teha mängu ägedamaks mis paneks kõigi mängijate silmad uuesti särama, seda ammu enam ei ole. Kõik raha mis mängijad kulutavad võetakse kas investorite poolt dividendidena välja või siis kulutatakse mõnda teise mängu. Mul oli endal ka konto müügis, isegi 50nega ei leidnud veel ostjat, aga müün maha siis aamen selle mänguga.
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 07.02.2016 01:43:39 vasta tsitaadiga

Polnudki kaua oodata, aga seekord olen P6kiga päri. Kosmeetilistest uuendustest pole minagi huvitatud. Asi võiks ikka areneda ka peale silmailu.
Mis puutub realistlikumaks muutumist, siis oleks huvitav näha realses elus sellist kismat icon_smile.gif 10-15 minutiga15-30 tanki ära hävitada...aga jah, midagi peab muutuma, kui WG sellest mängust veel mingit sissetulekut loodab.
P.S. Kas keegi eesti keeles suudab mulle ära seletada, mis näitaja too maagiline Eff on? Kui on väga kehvad lahingud, siis on eff kõrgem kui nendes lahingutes, kus olen head dämmi teinud ja portsu vaenlasi parematele jahimaadele saatnud?

Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 07.02.2016 10:14:21 vasta tsitaadiga

Mirko tundub pigem troll olevat, aga kui ei ole siis edu talle. Ma konto ostmises midagi väga halba küll ei leia. Kõrgetes tierides on algajaid igal juhul, mõni ees või taga üldist pilti palju ei muuda.

Samas mulle väga ei meeldiks kui WOT muutuks liiga palju keerulisemaks (realistlikumaks) ja lahingud näiteks pikemaks. Praegune on just selline paras formaat, et natuke ennast välja lülitada. MM ajab kohati küll närvi, aga keskmiselt satub halbu ja häid tiime enam-vähem samapalju. Halba tiimi sattumise eelis on see, et siis võimalus mõnikord korralikku dämmi teha. Keegi ei lase asju eest ära. Tomatitest rääkides - siis pole harvad olukorrad kus mõni tomat lahendab mängu omamoodi. Seda tunneb just skauti mängides, oled mingi mõnus spoti valinud kui selle tõmbab kohe mängu alguses oma elu hinnaga lahti mõni rasketank vms. Mida seal kohas ei eelda, lisaks muud sellised lemmingtrainid, mis sageli annavad vajaliku ülekaalu läbimurdeks.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 07.02.2016 14:00:45 vasta tsitaadiga

Mauno Lurbe kirjutas:
Mirko tundub pigem troll olevat, aga kui ei ole siis edu talle

Tänud heade soovide eest.
Trollimise mõiste on enamiku jaoks "see, mis mind ärritab".
Võib-olla ärritavana ehk trollivana mõjub see, et teised näevad aastaid vaeva, et arendada välja mõni kõrgtaseme tank, aga siis tuleb kohale siberi boss ja ütleb, et näete ullikesed, ma küll vaeva ei hakka nägema, kõik on juba välja arendatud.
Selline võimalik trolliv kõrvalefekt on konto-ostu kogemuse jagamisel foorumis niikuinii. Aga nagu ütlesin, siis ärge võtke asja negatiivsena või trollimisena, vaid reaalsusena, kontode taaskasutus on tavaline nähtus.

Eile sain 33 võitu ja 22 kaotust. Proovin tekitada päeva, kus oleks suurem võidu protsent.
tagasi üles
merku
HV kasutaja

sõnum 07.02.2016 14:08:33 vasta tsitaadiga

Selle statside screeni järgi pole WG'l selle konto omaniku kindlaks tegemine küll mingi probleem, et siis kes tahab vastu trollida, andku aga info sisse beer_yum.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 07.02.2016 14:14:49 vasta tsitaadiga

merku kirjutas:
Selle statside screeni järgi pole WG'l selle konto omaniku kindlaks tegemine küll mingi probleem, et siis kes tahab vastu trollida, andku aga info sisse beer_yum.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Kui tunnete end trollitud, siis muidugi andke info sisse, kes saab keelata.
Ise olen konto endise omanikuga meili teel ühenduses ja see on ainus kanal, mille abil saan oma positsiooni kaitsta.
Minu jaoks negatiivse lahendi korral tuleks järgmine kuu osta uus konto ja seejärel varjata oma identiteeti jagatavatel screenshottidel osavamalt.

Täna õnnestus mul teha oma alustavas WoT karjääris senini parim lahing.
Tier 4 premium saksa rasketankiga " Pz.Kpfw. B2 740 (f)".
Eks see mäng oli ka päris lihtne, kuna see tank on lihtsalt niivõrd tugev.

Spoiler Spoiler Spoiler

(kas selline screenshot on piisavalt anonüümne või tuleks miskit veel kinni katta pildilt?)

viimati muutis mirko28 07.02.2016 15:53:51, muudetud 3 korda
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 07.02.2016 14:54:21 vasta tsitaadiga

merku kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Nagu ma mitmed korrad olen nimetanud, pole huvitatud pealekaebamisest. Need rohkem liivakastimängud.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 692, 693, 694 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.