Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Avot
Lõuapoolik

|
29.01.2016 13:40:52
|
|
|
londiste. Ära solvu aga sinu loogika ja ebamäärased väitted on vastuolus spetsialistide omadega. Minu vanal scieftecis on lausa küljepeal kirjas, et pci-e on 12V18A liinil, Express liinil (videokaardi jaoks sama asi 18A liinil). Teiseks usun millegipärast ASUS spetsialilsti rohkem, kui sind. Minu kaart tahab hetkelistel koormustel 44-46A. Kui pc seda ei saa, lülitab arvuti ennast lihtsalt vällja. ¤Halvemal juhul põleb toitteplokk lihtsalt läbi ja võib ära rikkuda emaplaadi, videokaardi jne.... Seda kinnitab ka ASUS! Ja teiseks ei saa üldse aru, mida sina öelda tahad, mida sa taga ajad? Kas proovid soovitada "alamõõdulisi" ja odavaid toitteplokke? Milles on point sinu vaidlust meenutavates sõnumites? Kas ikka saad aru, et sinu teksti lugedes. võib veidi rumalam inime minna ja tõesti osta mängimise jaoks näiteks 350W toitteploki ja võib sellega oma arvuti korralikult ära rikkuda? Proovi ikka nii kirjutada, et ka tavaline (ei spetsialist) aru saaks, mida öelda tahad. Lühidalt paluks rohkem konkreetsust ja selgust.
Lühidalt, tänapäeva videokaarte ja üldse kogu arvutit mängimiseks silmas pidades soovitan minimi 600W ja kvaliteetset toitteplokke (tuntud firmat). Seda soovitust jagavad ka kõik spetsialistid.
Kolmandaks on asi minu puhul lahendatud ja kõik töötab ideaalselt uue ja võimasama toitteplokiga, seega ei viitsi ega taha sellel teemal rohkem ümmargust juttu ajada.
viimati muutis Avot 29.01.2016 13:44:44, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.01.2016 13:49:36
|
|
|
Avot, ebamäärased? tahad sa öelda, et minu konkreetsed numbrid ja arvutuskäigud on väärad - võib-olla siis viitad täpsemalt, kus.
pci-e spec on registreerimise ja iirc paywalli taga, muidu lingiks sinna. wiki võtab pci-e vooluosa kohta käiva kokku nii.
asuse "spetsialist" on selle väitega kas:
1. väär
2. idioot
3. asus teeb out of spec kaarte (üle 2x suurema voolutarbega kui reference tdp ja peaaegu 2x üle pci-e speci), mida ma kellelgi osta ei soovita.
4. eeldab, et sina oled loll ja kordab ametlikku suure varuga soovitust 600w toite kohta.
kõige tõenäolisemalt 4.
minu point on see, et sa ei saa asjast ööd ega mütsi aru ja loobid üsna suvalisi väiteid, mis ei ole sinu esitataval kujul kindlasti tõesed.
600w on varuga soovitus kogu süsteemi toitmiseks, sealjuures arvestades ka odavama otsa poolsaast toiteid. reaalselt selle tarbeni jõudmine ei ole tõenäoline, v.a. ülekellamine.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
razor
HV Guru
|
29.01.2016 13:49:57
|
|
|
Müügimeest insener-tehniliste asjade spetsialistiks pidada ei tasu.
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
29.01.2016 13:55:11
|
|
|
londiste. OK, olgu mina ei saa ööd ega mütsi aru. Sellest hoolimata järgin spetsialistide soovitusi ja viga on kõrvaldatud ja asi töötab!
Mis on sinu konkreetne soovitus neile, kes on ostmas uut toitteplokki mängimise jaoks ja ka homset silmas pidades. Ja konkreetselt palun, W määr, firma ja põhjendus. Tühja solvamise ja spetsialistide maha tegemisega kaugele ei jõua. Jään sinu tarka soovitust ootama ...
Lühidalt, tänapäeva videokaarte ja üldse kogu arvutit mängimiseks silmas pidades soovitan mina minimi 600W ja kvaliteetset toitteplokki (tuntud firmat). Seda soovitust jagavad ka kõik spetsialistid.
Kolmandaks on asi minu puhul lahendatud ja kõik töötab ideaalselt uue ja võimasama toitteplokiga, seega ei viitsi ega taha sellel teemal rohkem ümmargust juttu ajada. icon_wink.gif
viimati muutis Avot 29.01.2016 14:06:47, muudetud 2 korda |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.01.2016 14:03:32
|
|
|
Avot, 600w soovitus i5/i7 ja täna müügil oleva uue high-end videokaardi kohta on korrektne. suvaline gold-platinum on üsna kindel valik kui rahakott kannatab. kõik mingitki 80plus serti kandvad asjad on okei.
küsimus on pigem selleks, et miks see nii on, väljendusviisis ja sõnastuses.
sa oled oma algset posti muutnud, enne oli seal teine sõnastus, väga ebamäärane selles osas kas pidasid silmas videokaarti või kogu masinat.
msi saidilt saadud 596w arvutustulemuse ja su oma kogemuse osa on eksitav, vean kihla, et sa sellist tarvet oma masinast ei näe (taas, ülekellamist arvestamata).
kui sa solvamise koha pealt asuse "spetsialisti" kohta käivaid kommentaare silmas pead, siis nagu ma juba ütlesin, need kaardi tarbe kohta väidetud 44a jutud sealtpoolt on täielik jama.
edit:
mulle meeldiks, kui probleemide tekkides ja vähemalt HV või muu tehnikafoorumi kontekstis arutelu/vaidluse tulemuseks oleks mingi arusaam kuidas asjad töötavad, mis on põhjused või miks asjad nii on.
voolutarve tänaste arvutite juures ei ole müstika ja tunde järgi ennustamine. komponentide voolutarbe piirid on suhteliselt hästi teada, see on kirjas spetsifikatsioonides, kas siis tdp näol (mis teatavate mööndustega näitab jupi voolutarvet) või ka komponendi/ühenduspesa omas nagu pci expressi kaardi/toitepistikute spetsifikatsioon.
sellest on erisusi aga tänaste videokaartide juures minimaalselt.
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 29.01.2016 14:12:58, muudetud 1 kord |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
29.01.2016 14:14:01
|
|
|
londiste. Nagu juba korduvalt mainisin, soovitan 600w toitteplokki, kui arvutiga mängitakse. Vähemalt mina seda soovitust ei alahinda ja proovima ei läheks viletsamate ja väiksemate toitteplokkidega.
Ei ole varem kuulnudki, et keegi videokaardile ja pc (kogu masinale) eraldi toiteploki ostaks.
Õhtul, või homme peaks nalja pärast proovima. Minul on selline voolumõõtja mis tuleb toitteploki juhtme ja seinapistiku vahele, ning näitab max W jne. Näeb täpselt palju kogu masin Watte sööb. Kui aega saan teen testi ära.
parandan veel korra. ASUS tehnilstes andmetes kasutab ASUS GTX780 300W (minu vana kaart) ja ASUS GTX 980TI 375W (minu uus). Seda 75 Wati tõusu, minu vana toitteplokk enam üle ei elanud. Ja koormuse puhul tegi arvuti lihtsalt restardi. Fakt.
viimati muutis Avot 29.01.2016 14:21:15, muudetud 2 korda |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.01.2016 14:33:48
|
|
|
Avot,
proovi jooksutada midagi õudset nagu prime95 ja furmark koos
kui sul metro last light juhtub olemas olema, siis see on minu senise kogemuse järgi üks päris hästi/täpselt suure koormusega mängimist emuleeriv bench (ja lihtsalt jooksutatav peale selle).
edit:
asuse tehnilised andmed on otse pci-e spetsifikatsiooni kohane maksimaalne voolutarve.
780 on 8+6pin lisaühendused - pesast 75w, 6-pin 70w ja 8-pin 150w teeb kokku 300w.
980ti on 8+8pin - pesast 75w, 2x8-pin 2x150w teeb kokku 375w.
reaalselt kaart nii palju ei tarbi.
erinevate ülevaadete tulemuste põhjal kukkus su vana chieftec ära mitte lisa 75w peale vaid lisa 20-30w peale. arvestades, et chiefteci 12v liinide jaotus on ajast ja arust (2 emaplaadi/cpu jaoks, 1 pci-e otsadele ja viimane kõigele muule), siis ilmselt ületati lõpuks see pci-e otsadele antav 18a (12v juures 216w) või mis sellest praeguseks alles jäänud oli.
muide - kas sul oli vana toitega mitu pci-e otsa ja mõlemad videokaardi küljes või oli üks pci-e otstest üleminekuga molexist? pakun, et viimasel juhul saanuks ka su vana toide probleemideta hakkama
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
29.01.2016 17:15:18
|
|
|
londiste. Vanal videokaardil olid ühendatud toitteplokiga 2 X pci-e kaablit. Üks oli 8-8 pinnine ja teine 8-6 pinnine. Uue videokaardiga panin samadessa aukudesse 2 x 8-8 pinnised kaablid ja arvuti tegi koormusel restardi. Lihtsalt ei piisanud enam voolu, põhjus toitteploki vanus ja juba tehniliste andmetele tuginedes puudus vajalik Amprite määr suure koormuse puhul. Arvatavasti ka täiesti uus sama toitteplokk ei oleks hakkama saanud. Vähemalt minust targemad väidavad seda.
Muide samu probleeme olnud ka teistel samasuguse toitteplokiga nagu minul oli. Chiefteg model nr: cft-600-14cs
http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/chieftec-psus_3.html
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.01.2016 17:32:45
|
|
|
hmm, see oli su enda viidatud lingil tegelikult isegi kirjas:
tsitaat: |
This would help avoid the situation when a top-end graphics card won’t be satisfied with 18 amperes, making the user connect it to the PSU via an adapter. |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
29.01.2016 17:55:16
|
|
|
londiste. Tean, et seal see lahendus kirjas on aga sedasi oleks saanud ainult natukene lisaaega. Oleksin palju ymber pidanud t6stma jne. Vabu lähteid/auke ei olnu ka toitteplokis. Ja toitteploki läbip6lemise juures on risk, et p6levad ka muud jupid. Toitteplokk oli yle viie aasta vana!
Minule meeldivad rohkem l6plikud lahendused ja seega ostsin kohe uue, vaikse ja hea toitteploki.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
29.01.2016 17:59:24
|
|
|
Avot, vanal plokil lihtsalt kondekad väsind ja sellist asja juhtub suht kõigi toidetega - kauem peavad vastu juba väga kalli seeria toited.
Toidete tootjafirmad pole tihtipeale 100% kvaliteedinäitajad kuna pea kõik firmad toodavad mitutbmitut erinevat seeriat ehk siis ka EVGA ja Corsairi odava otsa toited pole suuremad asjad - võrreldes siis absoluutse tippudega.
Mis puutub voolutarbesse siis 550W kvaliteetne toide on küll ükskõik millise prose ja ühe videkokaardiga kastile piisav ja omab ka mõistlikku varu. See kaartide tootjate poolt soovitatu on kogu süsteemile arvestades, et tegu 80+ toitega mitte arvestades 90+platinum toitega.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.01.2016 18:02:02
|
|
|
Auron, nimivõimsuse osas pole vahet kas 80+ või platinum. nimivõimsus on see, mida kasti sisse lastakse, mitte see, mida seinast tõmmatakse.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
29.01.2016 18:13:42
|
|
|
Auron. Eks inimesed ole erinevad. Mind ei saa kirvega ka 550W uut toitteplokki ostma, olgu ta mis tahes, v6i kelle tahes tehtud! Mina ostan hea ja kvaliteetse, ning piisava W varuga. K6igele liskas peab toitteplokk olema veel vaikne. Seega valisin selle ja olen rahul.
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/112121/220-gs-0650-v2/evga-650w-supernova-650-gs-100-modulaarinen-80-plus-gold
Aga kui raha pole, siis peab odavamatega hakkama saama ja lootma vaid heale 6nnele ja veidi imelikele "kylajuttudele", mis pyyavad väitta, et arvutid töötavad ka sooja hinge 6huga
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sw00ch
HV kasutaja
|
29.01.2016 18:55:54
|
|
|
Tõstatan teema taas ülesse. Äkki soovitab keegi miskit muud?
sw00ch kirjutas: |
Keegi teab öelda kas http://faun.ee/chieftec-sfx-psu-350w-80plus-gold on okei panna cougar qbx kasti? Poes on pealkirjaks 350W aga allpool kirjutab et tehnilised näitajad 500W... Mis ta siis tekelikkuses on, kas sobib masinasse? masinas proseks i5-6500 ja tulevikus plaanis mingi keskpärane videokaart... |
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
29.01.2016 19:56:08
|
|
|
Avot kirjutas: |
Auron. Eks inimesed ole erinevad. Mind ei saa kirvega ka 550W uut toitteplokki ostma, olgu ta mis tahes, v6i kelle tahes tehtud! Mina ostan hea ja kvaliteetse, ning piisava W varuga. K6igele liskas peab toitteplokk olema veel vaikne. Seega valisin selle ja olen rahul.
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/112121/220-gs-0650-v2/evga-650w-supernova-650-gs-100-modulaarinen-80-plus-gold
Aga kui raha pole, siis peab odavamatega hakkama saama ja lootma vaid heale 6nnele ja veidi imelikele "kylajuttudele", mis pyyavad väitta, et arvutid töötavad ka sooja hinge 6huga  |
Vaata äss, kui sa oled taht osta kallist ja hästi kvaliteetset toidet siis sa oled antud isendiga kahjuks vähe puusse pannud, seega keksimiseks pole põhjust. Ära rohkem teemal sõna võta milles teadmised null on
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
29.01.2016 21:03:00
|
|
|
Auron. Ostsin kooraliku toitteploki, mis piisab minu vajadustele. Üks tähtsatest kriteeiumitest oli ka vaikus. Tavalise kasutamise juures on ta passivne ja seega hääletu. Oleksin ma tahtnud kallimat osta, siis oleksin selle ka ostnud, lihtsalt vajadust ei olnud.
Sinu ässade ja teadmise juttu ei võta tõsiselt, kui ikka tuul vilistab rahakotis, ega siis muud varianti ei ole, kui selliste termidega välja tulla. . Kui ala spetsialistid soovitavad 600W toitteplokki mingil nende esile toodud põhjusel ja keegi hakkab selle vastu tõsise näoga vaidelma on ta minu silis puru loll, või siis ajab materiaalsetel põhjustel ümmargust juttu.
Mina soovitan mängimiseks minimi 600W ja kvaliteetset toitteplokki ja seda soovitavad ka elukutselised spetsialistid, sellega panen punkti tühja jutu jätkamisele.
viimati muutis Avot 29.01.2016 21:14:17, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfar
Kreisi kasutaja

|
29.01.2016 21:11:55
|
|
|
Avot, sa küll "soovitad" aga järjepanu mitmeid ja mitmeid postitusi tehes mõjuvad su soovitused pigem pealesurutuna..
_________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.01.2016 21:15:21
|
|
|
Arvestada tuleb ka sellega, et kui inimene ostab 600W ploki ja masin tarbib 400W, siis jookseb see parimas ehk ~60% võimsusest efektiivsusel. Liiga võimas toide ja liiga väike tarbimine tähendab, et efektiivsus pole hea kui toide on pidevalt seal 20% koormuse juures. Sama asi ka üle 90% pideva koormusega mis on liiga piiripealne tulevikule mõeldes. Ei saa nii võtta, et arvuti tarbib 400W ja võtan nüüd väikse varuga 450W toite ja kõik on kaetud - ei ole.
Ja inimesed. Palun investeerige voolumõõturitesse. Need on tavakasutaja jaoks piisavalt täpsed ja maksavad ainult paarkümmend euri. 980Ti jõuate osta, siis jõuate ka voolumõõturi osta.
Ise kasutan seda: http://www.serigo.eu/el-epm02hq.html
Arvutite voolutarbimise teema: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=432567
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
29.01.2016 21:18:07
|
|
|
smurfar. Mina ei suru midagi peale. Ainult head soovides olen soovitanud neid asju silmas pidada ja mitte uskuda tühja jutu keerutajaid! Võta ühendust ala spetsialistiga ja kuula teda. (Mina ei pea silmas müügimehi ja teisi isehakanud "teadlasi"!)
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
30.01.2016 01:53:18
|
|
|
EVGA oli äge toitekas oma LED valgustatud toitekaabli(pesadega) ning hea hinnaga. Hetkel maksab EVGA G2 seeria rohkem kui Corsair RMi\x, viimastel kõik jaapani kondekad(ehk peaks kauem teoorias vastu pidama). Ikka ülehinnatud on EVGA meite maal: https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutikomponendid/Toiteallikad/664133/ EVGA G2 166.-
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutikomponendid/Toiteallikad/608771/ RMi 158.-
Üle lombi:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817438018&cm_re=evga_g2_850-_-17-438-018-_-Product Evga G2 119.-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139138&cm_re=corsair_rm_850i-_-17-139-138-_-Product Corsair RMi 129.-
Kas mitte SFX mitte-modulaarsed toitekad paremad polnud? Juhtmete kandilised plastikühendused võtavad omajagu ruumi, ühest ülemisest nurgast väljuvad painduvad juhtmed võivad paar mm päästa, mis lõppkokkuvõtteks võib see viimane piir olla?
Silverstone SX600-G toiteka kohta: http://www.hardocp.com/article/2014/08/26/silverstone_sfx_sx600g_600w_power_supply_review/3#.VqviJuZVaQM
Jätsin jutu pooleli sealkohas, kus kondekaid tutvustas. Silverstone kohta pole küll vaimustavat lugeda olnud, viimane Sirfa platvorm kesisem kui eelmine 750W-ne ver1.0, Zalmani Gold 750 samal platvormil veel hullem.
Tulles nüüd Chiefu juurde tagasi, siis toodab jällegi Sirfa, kondekate loetelu paistis parem: http://www.eteknix.com/chieftec-sfx-500gd-c-500w-power-supply-review/9/ , kokkuvõtteks "bang for buck" soovitus, samas testide tulemusi Firefox 44 ei näidanud, ei oska kommenteerida täpsemalt Chiefut.
Kokkuvõtteks alla Corsair RMi seeria\ Seasonicu paistavad kõik PSU-d(Fractal Design M Edison seeria ka huvitav, kahjuks lõpeb 750w ära)ühesugused: võta üht ja viska teist. Ehk tuleb võtta parim rahakotile ja loota, et õnnejumal naeratab:P
SFX PSU-d ei olegi väga leida? Corsairi tootevalikust ei leidnud hetkel(kunagi oli SF600W), Seasonicul ka lõpeb seal 350W ära. Ehk SFF build jaoks SFX PSU-d polegi võimsamaid eriti võtta? Mõnes mõttes loogiline ka, väikses kastis üksjagu raskem võimsamaid komponente jahutada? Ja kui täismõõdus toiteplokk mahub, siis on kast piisavalt suur, et ka korralik jahutus sisse mahuks?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
30.01.2016 10:30:11
|
|
|
Auron. Ostsin kooraliku toitteploki, mis piisab minu vajadustele. Üks tähtsatest kriteeiumitest oli ka vaikus. Tavalise kasutamise juures on ta passivne ja seega hääletu. |
Selliseid toiteid on ka mitmel teisel firmal - lisaks ka kvaliteetsemate näitajatega. Seega see sulle sattunu ei ole mingi ainumas tõde.
Oleksin ma tahtnud kallimat osta, siis oleksin selle ka ostnud, lihtsalt vajadust ei olnud. |
Lihtsalt vajadust ei olnud? Sa ju tegelt ei teagi mis su vajadused on kuna ei jaga asjast matsu Teiseks samas hinnaklassisi oleks saanud kvaliteetsema toote nagu ka välja toodi.
Sinu ässade ja teadmise juttu ei võta tõsiselt, kui ikka tuul vilistab rahakotis, ega siis muud varianti ei ole, kui selliste termidega välja tulla. . |
Arvestades, et su toite näol on tegu odavapoolse kesklassi toitega siis su rahamehe jutt on täiesti mõttetu
Kui ala spetsialistid soovitavad 600W toitteplokki mingil nende esile toodud põhjusel ja keegi hakkab selle vastu tõsise näoga vaidelma on ta minu silis puru loll, või siis ajab materiaalsetel põhjustel ümmargust juttu. |
Mis ala spetsialist täpselt - toiteploki spetsialist? Kes see spetsialist täpselt on peale nimetuse "asusemees"? Sellest suudad ikka aru saada, et kui reaalne mõõtmisvahend näitab ühte numbrit ja end spetsialistiks nimetav tegelane pakub laest võetult mingit hoopis teist numbrit siis on pigem see end spetsialistiks kutsuv tegelane puruloll.
Mina soovitan mängimiseks minimi 600W ja kvaliteetset toitteplokki ja seda soovitavad ka elukutselised spetsialistid, sellega panen punkti tühja jutu jätkamisele.  |
Kuna sa ise ei jaga matsu siis pole sa mingi soovitaja ja su mingid õunte pealt vaatavad "spetsialistid" ei koti ka kedagi
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Avot
Lõuapoolik

|
30.01.2016 12:13:01
|
|
|
Auron kirjutasid: "Seega see sulle sattunu ei ole mingi ainumas tõde". Selle sinu lause lugemise järgi, rohkem sõnu pole vaja! Vabanda kui sinu "väärikus" sai mingil arusaamatul põhjusel haiget, ning tulemusena segast peksad. Mina poisikestega enam ei vaidle, pole lihtsalt mõtet, ega ka põhjust. Kui sa igavusest siin jahud, soovitan tööle minna, või millegi kasulikuga tegeleda. Olen oma selge soovituse välja öelnud ja asi sellega selge. "aamen"
Siin sinu pc info:
Korpus - Corsair Carbide 540 air
Plate - Gigabyte G1 Sniper M5
Proze - intel i7 4790K
Prose Jahutus - Corsair H110 + akasa viper R vendid
Videokaart - Gigabyte GTX 780 windforce OC
Mälu - 16GB Corsair Dominator Platinum - 1866Mhz@2133Mhz CL9
Toide - Antec Truepower quattro 1200W
SSD - OCZ Vector 128GB
Hiir - Steelseries Sensei Wireless
Moll - ASUS ROG Swift
Ytle minusugusele lollile, miks sa oled enda arvutile 1200W toitteploki külge monteerinud. Küsimusele ei pea vastama, kuna asi on niigi selge...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|